Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Pati zapomnialam Ci odpisac,ale ta papuga to jest mojej bratowej i papuga ma juz 15lat i juz taka stara jest hehe a zdjecie zrobilam jak bylismy na chrzcinach u brata:-) Fajnie ze sie odezwalas,a u Nas slonko swieci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 FERMINKO____ no jakiś nie teges ten ginekolog... pewnie ten z takich, co na wszystko ma czas i z niczym się nie spieszy. Na pewno ma trochę racji, że nie widać ale kurcze... jeśli ja chcę to sprawdzić to... guzik z pętelką mnie interesuje czy już fasolka macha łapkami czy mrugnęła oczkiem a na pewno mniej byś się martwiła jakby chociaż zerknął od oka. Dobrze, że idziesz do innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 11, 2009 PATI- z eMem dobrze ha ha nie lubie sie kłócić (ale się kłocę) ale uwielbiam sie godzic ...tak sie wtedy kochamy hi ih :) . Ale burza tego mi brakowało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU Napisano Maj 11, 2009 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA____ a co tu taka cisza, gdzie wszystkie foczki? pracuja pewnie nad fasolkami ;) Klaudia____ zaorasz tego swojego eMa daj mu chociaż pół godzinki wytchnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 NIKAMO_____ to super, że oki ...szkoda tylko, że na "godzenie" hihi musisz czekać do soboty, no chyba, że... masz niedaleko bardzo... do niego... to... zawsze można niespodziankę zrobić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Pati, ojjj, jak ja sobie odpoczywam:D A co Ty robiłaś w ciągu dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 SPACERKU____ ja mam to chyba po Tobie hihi odpoczywałam, ćwiczyłam brzuszki te od Ciebie, ugotowałam obiad i tak jakoś zleciało. Ogólnie poniedziałkowe lenistwo.... wieczorem bylismy z eMem na zakupach małych, porobiliśmy brzuszki i mieliśmy iść pobiegać ale leje jak z cebra, prawdziwa wiosenna burza. A Ty Słonko byłaś dziś na zajęciach czy... też leniuchowałaś ? Spacerku co studiujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 jestem na polonistyce a dzis miala zajeceia, a wrocilam normalnie padnieta:D po paru godz siedzenia w lawce, hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA____ no to kawał życia ma za sobą hihi, a ja się tak zastanawiałam jak Ty ją przywieziesz kiedyś jak wrócisz do Polski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 jak tam wrazenia po brzuszkach?????:LD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 he he jestescie widze wyszly ze swoich norek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku a spoczko spoczko pocwiczylam i jestem rozluzniona. Pati moge sie ciebie cos na emaila zapytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacer___ no tak tak... kochana siedzenie wykańcza, bez wątpienia :) wiem coś na ten temat :) fajny kierunek, podoba mi się tym bardziej , że lubię czytać Mój kierunek nie sprzyjał bardzo czytaniu lekkiemu i przyjemnemu :) skończyłam ekonomię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA____ no jasne , po co pytasz? pisz Słońce ... hihi niekoniecznie odpowiem :)jak będzie cios tajnego hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Poszlo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku____ pierwsze myślałam.... eeeee takie ćwiczenia... co to za ćwiczenia zrobię z palcem w... ale..... hihi się przeliczyłam ... ledwie przeżyłam :) ale od razu mnie wciągło hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Widzisz Pati mnie tez wciagly cwiczenia a jeszcze jak waga spada to tym brdziej hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Mają sekrety beze mnie:D To ja idę prasować. Mam sekreta i nikomu nie powiem:P Kobitki, jak Wam minął dzień? Mnie jawicie się jako wiecznie świntuszące kobitki, co najmniej parę razy w tygodniu. Mnie jakoś nie bierze... Reaaaaaaa, paznogcieeeeee, jak? Folik, co z bobaskiem?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 a jaka satysfakcja mnie brała z czasem im więcej ćwiczyłam z Tamilee, naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku nie zlosc sie ale nie o wszystkim kazdy musi wiedziec i to jest delikatna sprawa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Lola, ja tak sobie gadam, bo mi nudno, nie mam co pieprzyć, to wymyślam:D luz, idę prasować, bo ja od tygodnia chodzę w jednych zestawach, a prasować nie ma komu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Uhm rozumie hehe.Nie gniewaj sie:D Do jutra milej nocki.papa Kurde ale u ciebie juz 22:17 i ty chcesz prasowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 11, 2009 Hej Pati ja też po ekonomii..... to my swojaczki jesteśmy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Pati widze ze cie wciaglo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 EWIKA____ no to super :) swojskie ekonomistki hihi LOLA___ już napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 dzieki:D a ja juz ci odpisalam hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku___ muszę gdzieś poszukać na allegro jej ćwiczenia, może kupiłabym sobie, bo wciąga to i to bardzo a jeszcze bardziej wciągnie jak będą efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Gotowe! a teraz biegnę pod kordełkę, bo mi ukradną. Kobietki, miłej nocki, trzymajcie się, świntuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 11, 2009 Świntuszki świntuszki sama nie pamięta co robiła jeszcze niedawno aby były II krechy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach