Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 No jak zwykle jak ja jestem to nikogo niema a trudno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Wyslalam ci zaproszenie na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Witaj Meg a u nas sloneczko w irlandi swieci jak narazie:D co tam u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Juz akceptowalam Cie:D wlasnie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Ciesze się ze jutro wolne bede sie uczyc - tak to jest jak starej babie zechcialo sie studiowac ale musze chce musze chce juz sama nie wiem ale bede sie uczyc i pogrzebie troszke w ogrodzie bo chwasciory atakuja mi warzywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Uda mi sie odnalezc reszte kobitek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Juz akceptowalam Cie:D wlasnie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Mysle ze tak jak poprosisz kazda przez emaila zeby podala ci sowje dane to odnajdziesz bo wiesz na forum o wszystkim sie nie da pisac. Ja jutro tez mam wolne az do poniedzialku fajnie bo padnieta jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Dokładnie tak ale fajnie ze tyle nas tu sie znalazlo to mile ... wiedziec ze nie jestesmy same ze swoimi problemikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Dobra smigam pobyc z moimi chlopaczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Meg oki dzieki za rozmowe i do jutra.ja chyba tez znikam bo nikogo niema:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 hej hej LOLA TYLKO NIE BIERZ DLUGIEJ KAPIELI PRZED I PO BZZZ Pati trzymac nadal ? daj znac bo kciukaski bola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Dobra laski ja tez znikam od Was co prawda nie wypisuje sie z tabelki ale daje sobie spokoj z topikiem narazie za duzo nerwow mnie to kosztuje.Teraz musze sie zajac czyms innym a te testy owul chyba w balona leca ale co tam niema owulki to niema trudno. Takze piszcie sobie tu opowiadajcie a ja moze za jakis czas wroce do Was . Chce odpoczac od tego forum i uspokoic sie.Takze powodzenia resztom staraczek.Pozdrawiam i papatki. I tak nie tesknicie za mna bo niemacie czasu nawet na forum wieczor posiedziec ale co tam siadacie kiedy macie czas.No to papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 mam nadzieje ze foszek minie do jutra ... to z nerw wiem ze to wyczekiwanie tak nastraja . lola glowa do gory nawet nie wiesz jak ponuro jest gdy nie piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Orcio wydaje ci sie odpoczniecie odemnie troche:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 przejrzyj kilka ostatnich stronek..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 twoje spontaniczne pisanie pozwala nam wielu sie odstresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 hehe jakie moje spontaniczne pisanie? ja zauwazylam ze jak ja jetem to wtedy nikogo niema a jak mnie niema to wszystcy pisza takze droga wolna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 NIE PRZEJMUJ SIE JA TEZ NIE ROBIE SAMA PIEROGOW I NIE PIEKE PYSZNYCH CIAST ALE JESTEM KOBIETKA I MAM WSPOLNE MARZENIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 MARZENIE KTORE MA KAZDA Z DZIEWCZYN W TABELCE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Orcio ale to niechcodzi o te ciasta czy cus tam poprostu chce odpoczac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Witam wszystkie kochane staraczki i brzuchatki :) Na poczatek prośba do: Rea, Folik-----prosze nie psuć mi reputacji przed nowymi staraczkami i nie opowiadać bzdur o tym zaglądaniu do kieliszka :) to,że czasem z Wami jakieś winko czy likierek wypije to co to szkodzi,ale by tak od razu zaglądać do kieliszka?blee :)Czasem też jakas imprezka z Wami się trafi,ale to nie moja wina,że nie umiem wam niczego odmówić :) Tymczasem pozdrawiam wszystkie z mojego cudnego urlopu nad morzem:) PATI---odezwij się Kochana co u Ciebie bo to już jakiś masakryczny dzień cyklu co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 WIDZE ZE KLAMKA ZAPADLA ,TRUDNO PEWNIE JESTEM INDYWIDUM KTOREMU TEN TOPIK SPRAWIA FRAJDE , PEWNIE DLA TEGO ZE Z NIKIM NIE ROZMAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Orcio no klamka zapadla juz:D a czemu tak piszesz??przeciez duzo dziewczyn z toba gada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 OOOOOOOOOO WLASNIE W MOIM REALNYM SWIECIE NIE ROZMAWIAM O MOIM ZWIAZKU A TYM BARDZIEJ O LOZKU NO A JAK KIEDYS ZAGADNELAM SIOSTRE ZE CHCIALABYM MIEC 2DZIECKO TO SPOJRZALA NA MNIE JAK NA KRETYNKE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 ZYJE NIESTETY W TAK TOKSYCZNYM OTOCZENIU ZE GLOWA BOLI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 sorki za duza czcionke ale jak juz sie rozpedzilam to po ptokach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 no nic moze sie raczka na klamce omsknie i ....... popiszesz ze mna jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 dobrej nocki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Jest jeszcze ktoś?Orcio a ile ma latek Twoje dziecko?Nie przejmuj się rodzinką ja też z nimi nie rozmawiam tak wprost jak z Wami i nie o wszystkim rozmawiam z nimi.Tylko z mężusiem ale też nie tak jak z Wami.Ja już pisałam nie raz że uwielbiam topik a przede wszystkim dziewczyny które tu są.I nie zamierzam stąd znikać bo Was wszystkie bardzo polubiłam. Lola brak mi do Ciebie słów...kobieto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach