Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kayus

Zostawiona dla innej ... życie znów pełne barw ... żyjemy !!!

Polecane posty

Gość Dla aniani i kazdej
Wszystkiego naj w nowym roku! Roku, ktory na pewno bedzie lepszy bo bedzie bez niego. 🌼

Dziewczyny ... wybaczcie moją chwilową nieobecność ... jutro wracam, obiecuję. Teraz tylko na chwileczkę zajrzałam ... .... wszystkim, z całego serca, tego, co najlepsze ... przeżyjmy ten rok tak, byśmy za 12 miesięcy mogły życzyć sobie wspaniałej zabawy ... Serdeczności dla wszystkich ❤️

Witam wszystkich w Nowym Roku :) Mia mam nadzieję, że do nas niedługo zajrzysz.

a kto w ogole po Tobie pojechal? jakies konstruktywne uwagi czy po prostu internetowe trolle, czy jak to sie tam nazywa...

Sluchalam wczoraj horoskopu chinskiego dla szczura :) a wiec tak: 1. Moze poznam kogos w styczniu, kwietniu lub listopadzie i bedzie to szybka,szalona,szczesliwa milosc, ktora nawet moze zakonczyc sie zwiazkiem malzenskim :) 2. Zmienie diamentralnie swoje zycie :) praca,studia,jakies inwestycje etc 3. Zdrowko tez mi bedzie dokazywac :)

Rosaline:Treść i temat ciekawy, natomiast są liczne błędy interpunkcyjne, literówki nie mówiąc już o błędach językowych. Co ma oznaczać fragment: "mężczyzna przeżył lekką dekoncentrację" - czy chodzi tu może o konsternację? Puenta też nie jest ok - radzę przeczytać poprawną interpretację słynnego zdania Heraklita z Efezu- "panta rhei". A to moja odp: przepraszam,ale ja nie uzylam zdania Heraklita z efezu,nie kierowalam sie jego interpretacja. "Dekoncetracja"-rozbicie mojego rozmówcy na czastki-o to chodzilo. Za bledy interpunkcyjne, literowki itd przepraszam. Kazdy jakos zaczyna, wiec moze nie warto do razu kopac lezacego?

audrey - jeśli napisałam Ci Żabko, ze to był udany debiut, to znaczy, ze był, a tak się skład, ze ja akurat wiecej niż troszkę się na tym znam. Zresztą NaszyM Babeczkom się też podobał. Uszy do góry, pióro do łapki i do pisania:) Krytyka czasem bywa konstruktywna, a na pewno mobilizująca;) Witam Was Babeczki:)

witaj czarna, jak tam po sylwestrze, pospalas troche? audrey, i tak masz wysoka ocene, niektore felitony na 1 z hakiem oceniono..sprawdzilam :P

czarnaa-Wielkie dzieki :) sluchajcie moj eks ,nie wyslal mi zyczen noworocznych,wiem,ze moi rodzice sie pofatygowali i podziekowali mu za kartke swiateczna itd,mialam glupia nadzieje,ze napisze do mnie,ale jakos to mnie nie ziebi ani nie grzeje- teraz :)

braveheart-niektorzy mi wybaczyli te literowki i interpunkcje:) W sumie to sie nie znam na pisaniu,tak sie zlozylo ,ze ostatni raz napisalam wypracowanie w jezyku polskim na maturze,jestem filologiem,ale od jezykow obcych, i na studiach tylko pisalam 'po obcemu" :)

ja tez sie troche ludzilam...ale tylko troche wiec rozczarownie raczej niewielkie..swoja droga, pojawily sie na kafe topiki: czy eksy zloza nam zyczenia, czy skladac zyczenia eksom? :o gdy tam zajrzalam to dopiero sobie zdalam sprawe jak bardzo zalosne jest takie myslenie...

Witaj Braveheart :) Pospałam solidnie, do tego rozładował mi się telefon i moja rodzinka wpadła w panikę, czy czasem się nie unicestwiłam:) Nastrój mam dziś nawet nienajgorszy, chociaż wizja samotnie spędzonego Sylwka przyprawiała mnie trochę o dreszcze;) A co u Ciebie?;)

ja spedzilam sylwka na kafe :D zgodnie z planami...nie bylo tak zle, troche sie ululalam, pokrecilam tylkiem przed monitorem przy boneyM i o 1 poszlam spac. a dzisiaj wyrzucilam resztki fajek co mi z wczoraj zostaly...i juz zaluje :O najgorzej, ze wiedzialam, ze bede zalowac i ze moze mi przyjsc do glowy, zeby je wyciagac z kosza wiec uprzednio wszystkie polamalam.... :(

hi, hi, hi Braveheart, skąd ja to znam:) Też miałam pewnego dnia taki zamysł i zrobiłam dokładnie to samo. Niestety, jeśli chodzi o fajeczki, to mam strasznie słabą silną wolę i szybciutko podjechałam na stację benzynową po zapasy:) Pięknie byłoby, gdybyś wytrwała w tym postanowieniu. Ja nawet nie próbuje na razie, a najgorsze jest to, że kurcze... ja lubię palić:(

Wow! Mój horoskop pierwszy raz mi się spodobał hehe :) \"Może wróci do Ciebie osoba, z którą wcześniej Ci się nie ułożyło? Teraz uda się przezwyciężyć zadawnione konflikty a uczucia odżyją na nowo. Jeśli upatrzona ofiara nie da się omamić Twoimi sztuczkami i się nie zakocha, to niech chociaż ta znajomość przerodzi się w przyjaźń. \"

audrey, nie od razu Kraków zbudowano. debiut uważam za udany :)

czarnaa ja mam ten sam problem tylko nie z paleniem. po prostu kocham jeść!!! tragedia!!!