Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Sponsor

Kobieta, które są lub był sponsorowane są żałosne

Polecane posty

lolita, tobie tez nie grozi facet ktory cie bedzie kochal Nie bądź tego taki pewien:P Z kryształowej kuli chyba mi życia nie przepowiadasz:O

umarłem ze śmiechu- uważaj bo ci ciśnienie za bardzo podskoczy:O Nie ekscytuj się tak szaraczku o poziomie sięgającym dna.

Gość do lolita87
zostaniesz zona marcinkiewicza :D ktory juz teraz jest lysawym starszym panem :D

Prawiczek bez wiary:) Ty biedny głuptasie.O całokształt pytam!Nie wiesz,że myśląc i postępując w ten sposób(wymądrzając się nie wiedząc),staniesz się wielkim,ślicznym osłem,i że wszyscy będą się z Ciebie wyśmiewali?Wiem,wiem masz opinie innych w pupie.

"No widzę eweluś, że zamierzasz ostro zabrać się do pracy i mieć pełne ręce roboty, że tak to ujmę. " pytałam z ciekawości:O

Gość do lolita87
ewelus to zostan prostytytka, bo majac tylu partnerow nadajesz sie do tego

Gość umarłem ze śmiechu
lolita kalectwo umysłowe wychodzi z Ciebie w każdym poście szczekasz przez neta a w realu zadowalasz się dawaniem dupy za plastykowe graty zero ambicji, zero pojęcia co to szczęście daje dupy za kasę a nie za darmo bo się szanuje o k.oorva OSKAR DLA AUTORKI za unikalny poziom debilizmu

szczekasz przez neta a w realu zadowalasz się dawaniem d**y za plastykowe graty Bzdura:O Nie wiesz nic o moim układzie i o poprzednich więc nie pisz głupot, bo nie daję dupy za plastykowe graty:O

Gość lolito nadajesz sie tylko
do ruchania i do niczego wiecej

szczekasz przez neta a w realu zadowalasz się dawaniem d**y za plastykowe graty Bzdura:O Nie wiesz nic o moim układzie i o poprzednich więc nie pisz głupot, bo nie daję dupy za plastykowe graty:O

Gość litośćiiiiii
Taka kurwa nadstawia otwory i wielce się tym chwali, buahahahah :D Gratulujemy ambicji zyciowych, oby cie przeruchali na wylot tępa pizzdo

Gość litośćiiiiii
>> pytałam z ciekawości Pewnie sama dawalas dupy za kase i teraz chcesz porownac czy ci sie oplacalo

Prawiczek bez wiary.Mogłabym.Pewnie,że bym mogła.Ale jest ambaras taki,że nie chce mi się zwyczajnie ,po dziecinnemu tłumaczyć.:)

Co za okreslenia padają:D Uwielbiam ludzi, którzy wypowiadają się na temat o którym nie mają pojęcia, można się pośmiac przynajmniej:)

Nie wątpię.:)Ty?A mógłbyś mi wytłumaczyć co Ty taki filozof jesteś?

Gość do Bó
a ty sponsoring popierasz?

Gość śmiej sie dalej rozkłapicho
zobaczymy jak bedziesz sie smiala jak bedziesz juz zbyt brzydka zeby ktos chcial cie poruchac

Lolitko, a jakie trzeba mieć pojęcie o tym temacie, żeby się w nim wypowiadać? Twój świat obraca się wokół kasy i d**y, tyle. Takie chociażby na czym taka znajomość polega. Bo np. niektórzy myślą, że na wypinaniu tyłka za jakieś ciuszki czy perfumy, bądź na seksie za określoną sumkę, a to nieprawda. I taka drobna uwaga, mój świat nie obraca się wokół kasy i dupy:O To jest właśnie ten brak pojęcia na dany temat, a zarzucanie komuś czegoś co jest niezgodne z prawdą.

Wypinanie dupy za kase to moje hobby, lubie byc brutalnie rznieta w dupe i w usta, gowno wam do tego! To moje otwory i moja sprawa:)

Po co umawiasz się ze swoim sponsorem? Dla kasy. Po co on się umawia z Tobą? Dla dupy. I co z tego, że sobie gdzieś wyjdziecie, że sobie porozmawiacie, zjecie kolacyjkę czy cokolwiek. Gdyby nie kasa i nie dupa, tego układu by nie było. Więc nie rozśmieszaj mnie.

Gość katarinawq
ale czy ty idiotko nie rozumiesz, ze prostytucja jest prostytucja, i ludzi gowno obchodzi czy to robisz za stawki godzinowe, czy najpierw pojdziecie na bankiet itp. jestes po prostu dziwka taplajaca sie w tym samym gownie co dziwki z agencji

gdyby nie kasa i dupa to by większość związków nie istniało:P Nie przeczę, że chodzi o seks, bo mi także na tym zależy, czerpię z tego dużo przyjemności. Ale to nie oznacza, że on mi płaci a ja muszę dawać dupy. Nie chce, nie ma seksu, nie jestem niewolnicą. A jak jet w związku? Ludzie nie sypiają ze sobą? Facet nie stawia kolacji dziewczynie? Ach wiem chodzi o słowo "miłość". Już niejeden na takie kłamstwo zerżnał nie raz kolejną idiotkę:O

ale czy ty idiotko nie rozumiesz, ze prostytucja jest prostytucja a czy ty idiotko czytać nie umiesz?:O bo jakbyś umiała to byś wiedziała że to co robię uważam za prostytucję nieoczytana debilko.

Jeżeli słowo miłość kojarzy Ci się tylko z kłamstwem, które musi wypowiedzieć facet żeby zerżnąć, to współczuję bardzo skrzywienia, wypalenia i cynizmu. "gdyby nie kasa i d**a to by większość związków nie istniało" Dobrze, że napisałaś "większość" :)

Gość katarinawq
przeczytaj calego mojego posta kurewko..

napisałam "większość", bo nie zapominajmy o ludziach, którzy nie lubią seksu oraz o takich, których kręci życie w biedzie:P A tak na dobrą sprawę to każda dziewczyna mysli, ze jej misio jest wyjątkowy, że nie zdradzi itd. Dziwne tylko skąd potem tyle lamentów i rozwodów:O Bo chyba nie stąd, że miłość okazała się szczera i prawdziwa.