Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flying hamster

Co sądzicie o aborcji w przypadku gwałtu?

Polecane posty

Gość jeśteście głupie kkkkuurrrr
"Byłabyś ciężarem, ale nie z twojej winy. Matka chciałaby mieć ten ciężar bo cię kocha. " czemu w takim razie ludzie oddaja dzieci i te trafiaja do domów dziecka? Bo ludzie chcą dla dzieci lepiej ( to oni nie chcą być ciężarem) albo te dzieci ich nie obchodzą Kiedyś była o wiele większa bieda niż teraz a domów dziecka nie było, rodziny liczyły nieraz po ponad 10 osób. Większość nie oddawała bo każdy kochał swoje dzieci i jakoś sobie radzili, wtedy ludzie byli dla siebie życzliwsi bo wiedzieli że są potrzebni. A nawet - lepiej oddać do domu dziecka niż zabić

Gość reklamosa
nie skomentowalas, wiec wnioskuje ze nie wiesz / nie masz jak, brak argumentow. Porownajcie sobie argument - usun zeby zylo ci sie dobrze - kontra - nie usuwaj bo zabijesz czlowieka. wybieracie pierwsze... i to jakis absurd... totalny

Gość człowiek jest zwierzęciem
Owszem, niektóre zwierzęta wynalazły np. pałkę do rozłupywania orzechów. Można mówić, że inne zwierzęta mają niższe tzw. IQ ale w ogóle mają - to różnica wyłącznie jakościowa. Nie ma w mózgu człowieka nic, czego nie byłoby w mózgu choćby jednego innego zwierzęcia. Co to jest rozum?

reklamosa - aha, jezeli chodzilo ci ze wazniejsza jest wygodne zycie dziewczyny to tak, uwazam ze liczy sie wygodne zycie. a ty nie chcesz miec jak najlepszego zycia?

Gość ale macie przesrane w tym
I nie mnie zaluj, bo dlaczego? Wypielam sie na Polske, bo to zacofany, katolicki,tepy, politycznie niepoprawny kraj. No i? Tego Ci zal? Ze mam wyjebane na polske?

16:47 [zgłoś do usunięcia] ale macie przesrane w tym kto ginal w obazach ? Zydzi. No i? Co ty w ogole dajesz? Co ma patriotyzm do usuwania ciazy?? Mamy rodzic kolejnych zolnierzy AK? mam na myśli wypowiadaj się należycie o PL a nie w formie "spierdolony kraj" zresztą wg mnie spierdolony może mieć twój że dopuszcza do aborcji , temat rzeka

Gość aborcja jest złem
A takie produkty człowieko- i kobietopodobne jak Sratatatatatatatata (strona 3), powinny być utylizowane dla dobra ludzkości. Żeby nie było - po osiągnięciu dorosłości ;) Albo przynajmniej powinno się spełnić ich marzenie nie noszenia nigdy w brzuchu "pasożyta" i "robaka" i miłościwie je sterylizować. Niektórzy powinni życ, a trafili do kubła na śmieci. Inni tylko zatruwają ziemię (patrz: powyższa osoba), a jednak żyją. Jak mówiłam, nie żyjemy na najlepszym ze światów....

"eee co ty, mamy idealne miejsce gdzie nikt go nie odwiedza zbytnio poza tym nie wiem czy ktoś podszedłby do głodnych, śmierdzących żebraczków" Inny bezdomny by podszedł, miałby nóż! (łoo kryminał) i zabiłby twojego chłopa i by cię zgwałcił! (powiało grozą!)

Gość
" no wiec takie prawo sie ustala jaka jest polityka, dziecko. jak do ciebie to nie dociera to nie moj problem " nie jestem twoim dzieckiem debilko, więc nie radzę ci się do mnie w ten sposób zwracać. pierdolisz takie oczywistości, które może przedstawić każdy gimnazjalista. sędziowie powinni być z założenia apolityczni, a naukowcy obiektywni, co nie znaczy, że są, bo są tylko ludźmi i każdy ma jakieś poglądy. co nie zmienia faktu, że nadal nie potraficie odpowiedzieć na pytanie, DLACZEGO sądy uznają morderstwa za podwójne, kiedy kobieta jest w ciąży, więc wynajdujecie temaciki zastępcze. i uargumentować tego merytorycznie, bo odpowiadanie na każde pytanie 'bo taka jest polityka' jest na poziomie pana Mietka spod monopolowego. więc tym samym dajecie do zrozumienia, że prezentujecie taki sam poziom.

16:50 [zgłoś do usunięcia] Bumbumshoko "eee co ty, mamy idealne miejsce gdzie nikt go nie odwiedza zbytnio poza tym nie wiem czy ktoś podszedłby do głodnych, śmierdzących żebraczków" Inny bezdomny by podszedł, miałby nóż! (łoo kryminał) i zabiłby twojego chłopa i by cię zgwałcił! (powiało grozą!) o istoto pisz jakieś kryminały ale nie ta tym topiku może ale ok chcesz bawić się w dopisywanki to odpiszę : będę miała przy sobie pistolet i strzelę se w łeb zanim mnie zgwałci :D koniec historyjki .

oferma - piana ci z pyska leci :D znowuż :D "Bo ludzie chcą dla dzieci lepiej ( to oni nie chcą być ciężarem) albo te dzieci ich nie obchodzą" ale w domach dziecka dzieciom jest GORZEJ

Gość ale macie przesrane w tym
Piwo z sokiem malinowym jeszcze dluga i zawila droga przed wami. Droga do bycia tolerancyjnym, kulturalnym, otwartym, obytym narodem..

Gość reklamosa
kwiatek - owszem chce, ale nie jestem pieprzona egoistka., jesli uprawialabym seks i mialabym zyc biedniej bo zaszlam w ciaze - to tak by bylo, bo to ja z moim facetem splodziklabym to dziecko, byloby NASZE. dzieck oto nie spodnie, ktore oddaje do sklepu bo okazuja sie za male....

Gość Krokodylka
Reklamosa, Dwa argumenty, które podałaś - zgadzam się z oczywistym wyborem. A ty porównaj to: - usuń i cierp psychicznie (ale nie cierpi dziecko którego nie ma) - urodzić i szerz chorobę, patologię, krzywdę dziecka

"Kiedyś była o wiele większa bieda niż teraz a domów dziecka nie było, rodziny liczyły nieraz po ponad 10 osób. Większość nie oddawała bo każdy kochał swoje dzieci i jakoś sobie radzili, wtedy ludzie byli dla siebie życzliwsi bo wiedzieli że są potrzebni." no to jest sensowny argument ale zauwaz ze ludzie o wiele krocej zyli (mowisz o czasach grubo przedwojennych)

Piwo z sokiem malinowym Koniec tego bo nie chce mi się tych głupot pisać, a w przypadku gwałtu nie powinno być mowy o tym czy jest to zabronione czy nie, odpowiedź jest oczywista.

I nie mnie zaluj, bo dlaczego? Wypielam sie na Polske, bo to zacofany, katolicki,tepy, politycznie niepoprawny kraj. No i? Tego Ci zal? Ze mam wyj**ane na polske? nie nazywaj sie polakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje patriotyzmu szkopie nie jestes polakiem, ty tylko nienawidzisz nienawidzisz wszystkich za wszystko i to jest to twoje niby szczęście JA JESTEM KATOLIKIEM I JESTEM Z TEGO DUMNY to że świat niby poszedł na przód to nie znaczy że poszedł w dobrym kierunku, nigdy nie był i nie będzie idealny daleko nie zajdziesz z tymi poglągami cieciu świat niedługo musi się skończyć bo za dużo na nim cierpienia, ja chciałbym aby się skończył, jeszcze tyle niewinnych istot może umrzeć.....

"kwiatek - owszem chce, ale nie jestem pieprzona egoistka., jesli uprawialabym seks i mialabym zyc biedniej bo zaszlam w ciaze - to tak by bylo, bo to ja z moim facetem splodziklabym to dziecko, byloby NASZE. dzieck oto nie spodnie, ktore oddaje do sklepu bo okazuja sie za male" a jak bys byla w sytuacji jak pisalem - mieszkasz z facetem i rodzicami w malym klitkowatym mieszkanku, zyjecie biednie. i co - urodzisz dziecko i uwazasz ze tak zapewnisz dobre warunki dziecku?

Gość bo ja tak chce
Krokodylka. A ty porównaj to: - usuń i cierp psychicznie (ale nie cierpi dziecko którego nie ma) - urodzić i szerz chorobę, patologię, krzywdę dziecka O jakiej chorobie, patologii mówisz?

Gość Krokodylka
No właśnie, patrzcie. Nie było tyle dzieci w domach dziecka. Rodzice nie są wystarczająco dorośli emocjonalnie do wychowywania. I politycy powinni się zabrać za wychowywanie rodziców najpierw. Edukację, po prostu.

"świat niedługo musi się skończyć bo za dużo na nim cierpienia, ja chciałbym aby się skończył, jeszcze tyle niewinnych istot może umrzeć" ty wez sobie w łeb strzel - ulżysz sobie i innym :D

a jak bys byla w sytuacji jak pisalem - mieszkasz z facetem i rodzicami w malym klitkowatym mieszkanku, zyjecie biednie. i co - urodzisz dziecko i uwazasz ze tak zapewnisz dobre warunki dziecku? masz jakąś obsesję z tymi biednymi mieszkaniami?? jak KTOŚ NIE MA KASY NA ZABEZPIECZANIE SIĘ to niech się nie bzyka, czy wy nie potraficie normalnie myśleć ??:O czy tylko narządami kopulacyjnymi myślicie?

Gość
" I politycy powinni się zabrać za wychowywanie rodziców najpierw " politycy mają wychowywać :o rodziców na dodatek :o czy wy naprawdę nie widzicie, że w celu obrony swoich niedorzecznych poglądów wypisujecie coraz większe bzdury?

ulże tylko złym ludziom

Gość Krokodylka
No mówię o tym, że do aborcji jest jakiś powód zawsze. Choroba płodu, niezdolność matki. Różne. Bo jakby tych powodów nie było, to przecież matka ma instynkty i by aborcji tak o, nie zrobiła. Natura już by jej nie pozwoliła. Rozumiesz?

"ulże tylko złym ludziom" tak jest, prowadź dalej krucjate :D PS wiara jest dla słabych ludzi :P

"kwiatek, jak twojemu dziecku będą inne dzieci w szkole dokuczały to mu poderżniesz gardło jak rozumiem? żeby się nie męczył." oczywiscie ze wtedy wespre swoje dziecko