Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniStrusiowa1991

Największe Wtopy przy waszych facetach

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqpa
etam to żadna wtopa.

Gość piszzcie dalej:)

Gość piszzcie dalej:)

Gość ffffjkojbgvg
up:)

Gość ***Gapa***
ja z miom facetem kiedyś przechodzimy koło bloku i tak sobie pomyślałam zeby wskoczyc do klatki na szybki numerek...no to weszlismy akcja sie zaczeła a tu wchodzi jakis chłop a moj facet ma gacie na kolanach...;D ost sie posikalam ze smiechu i szlam z taka plama przez miasto a no sie w koncu pyta kochanie czemu tak dziwnie trzymasz torebkemiedzy nogami? wyrwał mi ją a tam taka wielka zółta plama...myślałam że i on się posika ze smiechu

kiedyś wybrałam się na romantyczny piknik z chłopakiem samochodem, zajechaliśmy na naszą polankę, rozkładamy kocyk, prowiant, etc, było baardzo miło ale ....... nagle pogoda się zmieniła , zaczęło kropić, noto my w bieliźnie(opalaliśmy się) wpakowaliśmy się z całym majdanem do samochodu bo przecież zaraz przestanie) siedzimy i czekamy, ja pije browarki, chłopak kierowca to się oblizuje ale padało coraz więcej więc mój bohaterski Misio błysnął inteligencją i powiedział żeby stamtąd wyjechać bo potem się możemy zakopać :) okazało się że juz było po fakcie, wyobraźcie sobie że ja w stringach i staniku który wciąż mi się odpinał (złośliwość rzeczy martwych) umazana błotem pcham samochód w adidasach o dobre 3 rozmiary za dużych( chłopak mi dał bo ja oczywiście szpileczki miałam :P ) , z nieba takie konkretne oberwanie chmury-więc odpięłam kaptur z kurteczki i założyłam na włosy, no i oczywiście zakopaliśmy się POD GÓRKĘ i auto wisiało na brzuchu, koła to już w ogóle w powietrzu były bo całe błoto wyboksowały na mnie wyglądało tragicznie, skończyło się cudem, ja nie wiem jak, ale wypchnęłam to auto( chłopak nie pchał bo ja nie mam prawa jazdy i nie wiedziałabym co robić) może to nie była wtopa przed chłopakiem ,ale konkretne przeżycie :) :) :)

Gość padlam i nie moge powstac
zajebisty topik, umarlam ze smiechu :) jesli chodzi o moje wpadki przy facetach, to chyba klasyka - cipkowe prrruut, itp. zasadniczo z fizjologia nie mam problemow ;) w toalecie szybko robie, co trzeba, czesto z plumem oczywiscie :D moj maz smieje sie zza drzwi lazienki i gratuluje hehe. ja z kolei wrzeszcze, ze na pewno mi zazdrosci, bo on na tronie musi spedzac duzo wiecej czasu :P i jestesmy kwita :)

Gość ikjghvbhnjmkl
jkf

Gość kfjjkdfjd
up

Gość yuuuupiii

Gość Wtopy nie od pobicia
AAAAAhahahaa nie wyrobię zaraz ze śmiechu :D Wtopy pierwsza klasa ;) Najbardziej leję z pierdzenia i jeszcze bardziej z tłumienia papierem toaletowym albo jak jedna dziewucha pisała że ciuchami dupe wytłumia i pierdzi w nie - ciekawe czy je potem zakłada :D boski topic :)

Gość masakra, po prostu masakiera
Kiedyś czekałam na swojego faceta w umówionym miejscu, podjechal autem a ja chwilę wczesniej pusiłam bąka cichacza, który nie wylecial tylko no normalnie ciągnąl sie za mną, wstydziłam sie wsiąsc :-( ale chyba nie poczuł wtopa2: nie jestem otwarta,zeby srac przy moim facecie tj zawsze sie wstydziłam i bąków i bekania. Przy mojej siostrze nie,zawsze na luzie wszystko robimy i gadamy, tak sie wczułam,ze sie zapomniałam i idąc na spacerze z moim J mówie: ale mnie pizda swędzi-matko jaka siara a on: Olka!! ale Ty jestes otwarta nie smiał sie, miał powazna minę

Gość bbbbbbbbbbomba______
pora na mnie:D kiedys postanowilam ze wieczorem z chlopakiem bedziemy pic, ok on kupil wino, dla siebie piwa bo wina nie lubi. no i tak nalewa mi jedna szklanke wina, drugą, trzecią ... no i troche stracilam kontrole, jak sie okazało wychlałam całe wińsko sama(ale ze mnie żul) jak wypilam , powiedzialam ze jeszcze chce wódki no to mi przyniósł oczywiscie. jak wypiłam tą wódke zrobilo mi sie strasznie niedobrze wiec polecialam do łazienki w łazience taka zachwiana rozjebalam kubek na szczoteczki(dodam ze kubek byl metalowy a byla chyba 2 nad ranem , a mam obsesje na punkcie mycia zebow wiec stad te szczoteczki:D) przyleciał chlopak i sie pyta czy wszystko dobrze(rodzice kazali mu do mnie isc , wszystkich pobudziłam) , ja ze ok , pomogł mi pozbierac szczoteczki i kazałam mu iśc no i wtedy oczywiście od razu do klopa podnosze klape i rzygam a ze na nogach ustac nie moglam to oparłam sie na kiblu , wtedy świadomośc mi sie skonczyla . i nagle ktos wchodzi do łazienki , ja sie budze a to chłopak przyszedl zobaczyc czemu tak dlugo nie wracam:D USNĘŁAM NA TRONIE HAHAHAH:d wtedy cos mi sie nawet snilo:D

Gość dobre dobre ;)
lol :D

Gość kgjjgjfdjghre
up

Wstydze sie tego do dzis,ale coz...stalo sie. Kiedys lezelismy razem w lozku,wieczorkiem,i zachcialo mi sie puscic baka,wiec sie go pytam,czy moge sobie piernac,a on sie smieje,i mowi ze jasne. To ja sobie piernelam...z kleksem. Zerwalam sie z lozka jak poparzona,i pedem do lazienki. A on sie tak smial,ze malo co nie spadl z lozka:)

Gość uuppeek
upek

Gość upupupupupupuppp...

Ja największą wpadkę zaliczyłam nie ze swoim facetem, ale z instruktorem jazdy. Pojechalismy na plac i gdy już 3 raz pod rząd nie wyszła mi jazda po łuku, on mówi do mnie: "Weź w końcu pojedź tak, aby wszystko wyszło dobrze." A ja bez namysłu odpowiedziałam: " Ok, teraz to ci zrobie dobrze. I to tak, jak jeszcze nigdy." On dziwnie na mnie się popatrzył i w śmiech, a ja dopiero wtedy zrozumiałam, że w dzisiejszych czasach ten tekst tylko z jednym się ludziom kojarzy:p

Kiedyś dawno temu jednemu z moich byłych tak śmierdziały nogi że jak miałam wejść do jego pokoju, do którego szło się przez inny, przechodni, waliło już jak z d**y, ale jemu raz przeszkodziło w całowaniu to że miałam kozę w nosie i że wisiała tak ze ja jej nie czułam, no ale musiał stwierdzić "to obrzydliwe"...

Zapomniałam dodać -->Temat bombowy, popłakałam się ze śmiechu :D

Gość fdeee
Kapitalny temat, z pewnością przybło mi zmarszczek -ze śmiechu oczywiście! W rewanżu opisze dwie wtopy, niestety koleżanek nie własne... 1. Koleżanka umówiła się na pierwszą randkę-spacer z chłopakiem, który baaardzo jej się podobał, ubrała się w jeansowe ogrodniczki (wtedy były modne), nie wiem czy ze stresu czy z zatrucia, dostała biegunki. Przeprosła chłopaka, że musi w krzaki, tak bardzo myślała o tym, że nie ma chusteczek, nie ma czym sie podetrzeć, że zapomniała o szelkach! Tak! Zostały mówiąc kolokwialnie przysrane żadką kupą... Najciekawsze jest to jak wybrnęła, otóż miała przy sobie nożyczki do paznokci więc obcięła całą górę spodni, trwało to wieki..., Po powrocie chłopak stwiedził: -Miałaś ogrodniczki! - Nie przewidziało Ci się! 2. Inna koleżanka wracała samochodem ze swiom późniejszym mężem z koncertu, baaardzo chciało jej się siusiu, chłopak mówił - zaraz wyjedziemy za miasto, to się zatrzymam - Stój teraz, bo nie wytrzymam! Zatrzymał się więc w mieście przy ciemniej uliczce, koleżanka wyskoczyła za samochód i natychmiast zrobiła siusiu, kiedy podciągała majtki zobaczyła około 10osób podziwiających jej tyłek w oczekiwaniu na autobus. Z tyłu był przystanek autobusowy.

Gość lalalalla
Był u mnie kolega który strasznie mi się podobał. Siedzimy sobie rozmawiay było miło, nagle wstaje i mówi, że musi już isć bo coś tam obiecal pomóc. Nawet się ucieszyłam bo byłam przez całe spotkanie strasznie wzdęta. Mieszkam w bloku- mieszkanko małe obok mojego pokoju mam już wyjście więc go nie odprowadzałam do drzwi. Siedzę na krześlę słyszę zamknięcie drzwi i uhhh ulga puściałam taką serie pierdów, że myślałam, że się sciany rozlecą i jeszcze zrobiłam przy tym pełne spełnienie "oooooooooooooh" Chciałam wyjśc z pokoju i zamarłam w wnęce przed drzwiami stoi owy kolega z przerażoną miną i mówi" eee zorientowalem sie ze zostawilem telefon u Ciebie na łózku.... Tylko nie wiem czy bezpiecznie jest tam teraz wchodzić Myślałam, ze splone zywym ogniem

Gość ona nie ma walca
do lalalalla Hahahahahaha wlaśnie sobie wyobraziłem całą sytuację i teraz leże na ziemi!! :D Ten komentarz mnie zabił "nie wiem czy bezpiecznie jest tam teraz wchodzić" :P Dobrze że nie spłonełaś ogniem bo byłby wybuch gazu! Hahaha :D

Gość dfgdfgdgfdgf
kupił za małą prezerwatywę, bo chciał zaoszczędzić he he(większe rozmiary są droższe - od kiedy niby? większość prezerwatyw jest tego samego rozmiaru wg standardu.

Gość xcd
umieram ze wstydu, gdy bedac w towarzystwie powstrzymuje gazy i wtedy zaczyna mi głosno burczec w brzuchu