Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek1984

starania o dzidzię

Polecane posty

właśnie sprawdzam te adresy gin co dałyście i oba bardzo blisko mnie ;) i teraz dylemat będzie :)

zobaczymy jutro... pewnie znów jednak krecha :( no nic jeszcze w przyszłym tygodniu zrobię, a jak nic to do gin :(

ajlin to jedz do diagnostyki na Weigla, tam kosztuje hcg 30 zł i masz wyniki w necie tego samego dnia jeśli zrobisz badanie do 16.00

kochane te forum właśnie jest po to żeby się dzielić tym co nam dolega i jakie mamy objawy i ja bardzo się ciesze ze mogę się z wami tym podzielić bo bym chyba zwariowała

Ajlin, moja przyjmuje na Canaletta, i pracuje na Klinikach :) Ja sobie ją chwalę, ale Ty sama sobie zadecydujesz do kogo iść :)

Ja już w PL jutro wizyta u ginekologa, trochę się boję czy będzie wszystko w porządku i bardzo bym chciała zobaczyć bijące serduszko ale chyba jest na to trochę za wcześnie....poza tym okropnie tęsknie za moim P bo nie mógł lecieć ze mną nie myślałam że aż tak bardzo będzie mi go brakować :( odliczam dni do przyszłego wtorku do powrotu. byłam już w uk u położnej ale na razie tylko mnie zważyła zmierzyła ciśnienie i powiedziała że z ostatniej miesiączki wynika 5tc i5 dni na dzień dzisiejszy i termin porodu obliczyła na 25 listopad ale uważam że będzie później bo ja nie miałam cykli 28 dniowych tylko dłuższe no i zobaczymy co jutro powie lekarz. monique kasiek serdecznie gratuluje i cieszę się że już mam towarzystwo :) 🌼 🌼 mam nadzieję że reszta szybciutko do nas dołączy i będzie forum mamuśkowe :P co do objawów ja zrobiłam test bo moja ulubiona kanapka z mc mi nie smakowała i wylądowała w koszu na śmieci i do teraz nic mi nie smakuje jem bo musze wszystko jest mdłe i bez smaku, piersi bolą ale ból nie jest nie do wytrzymania, więc jakoś nie czuje i nie mam świadomości tej ciąży :) co do imion to mamy problem z chłopcem ( a mamy przeczucie że właśnie chłopak będzie) bo dla dziewczynki podoba nam się Matylda albo Weronika :) ale dla chłopaka nic kompletnie brak pomysłów :P i naprawde wkrecanie nie do koncas fajne dorotka mam nadzieje ze urlopik się udał i że bliźniaki nie dały piopalić :) ajlin a czy ty mierzysz sobie temperaturę albo byłaś u lekarza z tymi nieregularnymi cyklami? STARACZKI: NICK........... WIEK...... CYKL....... TERMIN@........ ......MIEJSCOWOŚĆ Dorotka 78......32........34.......ok.1.04.2011..............Skierni ewice marta2387......24.........5........ok.4.04.2011.......... ....Gliwice ajlin..............23..........3.........?06.04.2011..... ........Wrocław BRZUCHATKI: NICK...........WIEK.......CYKL..........TP...........PŁEĆ........MIEJSCOWOŚĆ PABLINKA.......26..........3.........25.11.11.........?.........Manchester monique222.....28..........1...........?................?.........Wrocław kasiek1984......27.........13..........?................?.........Wrocław

ja tylko na chwilkę przed pracą. Pablinka daj znać co powie lekarz ;) zobaczysz będzie piękna i zdrowa dzidzia. Ja ide za chwile na powtórną bete, tak się tym stresowałam w nocy, że spałam 3h. Jeszcze jutro chcemy powiedzieć moim rodzicom, wiec stresowałam sie tym w jaki sposób zrobić to tak nienkonwencjonalnie. Chciałabym, żeby na długo zapamiętali ten dzień. Może wy macie jakieś pomysły? Koniecznie napiszcie jak tam beta u marty2387 i jak test u ajlin.

witajcie kochane :) Pablinka daj znac jak tylko wrocisz od lekarza :) wiecie a ja się dzisiaj strasznie zdenerowalam bo poszłam na betę i była strasznie nie mila baba nie dość ze wyniki mam dopiero na poniedziałek bo ponoć nieda się na jutro to jeszcze twierdziła ze muszę odebrać sama bo nie można zobaczyć wyników na internecie mało tego poszłam do apteki bo chciałam kupić test ciążowy to nigdzie niema tych czulszych 10mhlu wiec może wy mi powiecie gdzie je kupujecie. A tak wogole to czuje ze dostane @

witajcie kochane :) Pablinka daj znac jak tylko wrocisz od lekarza :) wiecie a ja się dzisiaj strasznie zdenerowalam bo poszłam na betę i była strasznie nie mila baba nie dość ze wyniki mam dopiero na poniedziałek bo ponoć nieda się na jutro to jeszcze twierdziła ze muszę odebrać sama bo nie można zobaczyć wyników na internecie mało tego poszłam do apteki bo chciałam kupić test ciążowy to nigdzie niema tych czulszych 10mhlu wiec może wy mi powiecie gdzie je kupujecie. A tak wogole to czuje ze dostane @

u mnie negatywny... czuje się wciąż fatalnie, ale dziś 32 dc więc test by chyba już wyszedł

a ja chciałam zrobić test ale siku nie chciało lecieć i właśnie zauważyłam plamienia wiec pewnie dostane okres i ze staranek nici wiec ja nie dołączam kochane do was :( i nie wiem kiedy to nastąpi

Marta, przykro mi :( Ajlin, ja też robiłam w 32 dc i wyszedł negatywny, także spokojnie :)

monique222 dziękuję :) Wszystkim wam dziękuję, że nie mówicie, że panikara jestem i to wiosenne przesilenie tylko :P Coby to nie było fajnie, że ktoś mnie wysłuchał :) kasiek1984 a jak tam się czujesz? Daj znać jakie wyniki bety :) marta2387 a to krwawienie czy plamienie? jak tylko plamienie to jest jeszcze nadzieja :)

ale Ty jesteś jeszcze przed terminem @ ?? czytałam, że testy wychodzą najwcześniej dwa dni po plamieniu

u mnie dramat hcg z 23 spadło na 13 ;( raczej nie ma już szans.... przepłakałam pól dnia. Nie mam już siły na 14 cykl ;(

kasiek1984 współczuję :( nie wiem co powiedzieć :( przykro mi :(

kasia bardzo mi przykro wiem co przezywasz bo ja mam tak co miesiąc jak się nie uda to jest wielki płacz i tak samo dzisiaj było bo wiem ze @ przyjdzie

kurde popłakałam i już mi troche lepiej. Mam problem bo brałam cały czas duphaston i teraz sie zastanawiam czy go odstaawić, żeby dostać okres i żeby zaczął mi się nowy cykl, czy pobrać jeszcze parę dni, powtórzyć badania i łudzić się, że hg wzrośnie? Jak myślicie?

kasiek poczytaj dobrze na necie bo jeśli beta wzrosła i później spadła to nie jest normalne a ja wcześniej czytałam ze może tez o czymś swiadczyc. A ja wyniki mam dopiero w poniedziałek choć i tak wiem ze nic nie wykażą

kasiek1984 nie wiem... a może zadzwoń się gina spytać? nie wiem jak to jest z tym spadkiem bety... marta2387 a u Ciebie jak? 2 przyszła? monique222 a Ty jak się czujesz? w przyszłym tygodniu masz wizytę, tak?

marta2387 to współczuję :( ale też troszkę zazdroszczę, bo u mnie testy negatywne a @ wciąż nie ma :( chciałabym, żeby mi już odpuściło :( boje się, że znów się to u gina skończy :(

ja i tak wyląduje bo trzeba coś z tym zrobić ze się nie udaje. A jak myślisz lepiej iść przed owulacja czy po bo mam się zgłosić i będzie cykl obserwował tylko ze on przyjmuje raz w tygodniu i jak pójdę po owulacji to będzie kolo 20 dnia cyklu

Przykro mi Marta :( Ale pewnie w następnym tygodniu się uda i Tobie, i Kasi:) Ja dzisiaj mam jakąś huśtawkę nastrojów, co chwilę płaczę, bo mi się coś wspomni i od razu smutno mi się robi i płaczę, boję się o maleństwo, żeby było wszystko dobrze, boję się o ten mój cały ślub, o to jak rodzice przyjmą wiadomość ... ach... :( Postanowiłam przełożyć wizytę na wtorek, mam nadzieję że się uda, w czwartek będę musiała iść sama, a we wtorek pójdę z moim narzeczonym i będzie mi raźniej i może zobaczymy Naszego groszka :)

i teraz wiem ze mam strasznie nie regularne cykle nie wiem co się dzieje wcześniej tak nie miałam co się dzieje z moim organizmem. Dobrze ze idę już do pracy bo idzie zwariować