Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrla333

TERMIN NA GRUDZIEŃ :) 2011

Polecane posty

Sturbuck zainspirowałaś mnie i też się zapisałam na 07.09 w każdą środę :) ale u mnie jest tak, że nie płaci się za wszystkie tylko jest 5 spotkań po 50 zł wraz z ćwiczeniami i nie trzeba być na wszystkich , ale jak się jest to dostaje się jeszcze karnet na miesiąc na siłownię do wykorzystania po urodzeniu :) Asiu ślicznie wyglądasz :) a ciuszki super szczególnie te z myszką miki :)

:) tez z checia bym poszła do szkoły,ale nie chce dojezdzac autobusem 35km lub 45 km, bo tam sa najblizej (no i całkowicie darmowe),a maz nas nie dowiezie na czas

Ja mialam robiona glukoze 75 ale 2 pielegniarki, ktore byly akurat w gabinecie zgodnie stwierdzily, ze nie ma sensu robic 75 jesli 50 wychodzi bez zarzutu.

fajne ale te ceny ... bluzka za 120 zeta ja swoją wyprawke powiększyłam o 3 body z dlugim rekawkiem (3-pak) ze smyka , 33 zł - z motywem pandy, calkiem całkiem :)

chyba już jest mało, ja widziałam dosłownie na kilka ubranek i to nie takie ktore mi sie podobaly niestety ostatnio w supermarkecie widziałam dwa x-landery xa, z czego jeden prowadzil tato dosłownie jedną reką, super sterowny jest, slalom miedzy ludzmi i polkami :) jak to możliwe ze taki producent nie wpadnie na to zeby spacerowka byla montowana w obu kierunkach? przecież to jednen z glownych powodow dla ktorych ludzie odrzucaja wlasnie x-lanadera a szkoda , strasznie mi sie wizualnie podobaja :)

Starbuck - regulacja oparcia w spacerówce. to jest to co mnie odstrasza w x-landerze

Nadziewany Pączku :) wczoraj złożyłam tam zamowienie:) zwró uwage na tetrówki - sa podójnie tkane i pojedynczo, czapeczki maja tansze i te butelki sa ciekawe....tylko te kaczuszke w kuli na allegro maja taniej a tu drozej, ale nieduzo

ja sobie własnie tetrówki zamówiłam te tańsze, no i rożek też z fajną ceną był to zamówiłam na pewno jeszcze będę tam coś kupować na razie to takie drobiazgi wziełam ciekawe kiedy przesyłka dojdzie, i też wczoraj zamawiałam tam :)

Gość dree
Hej kochane :) Starbuck, aż mi się łezka zakręciła, na myśl, że ktoś o mnie pamięta ;) :D U mnie wszystko idzie bez zarzutów. Szyjka trzyma, dochodzą kolejne planowe objawy, jak bóle pleców i mega zgagi. Ciuszki i reszta wyprawki już gotowe. Torba dla mnie i dla maluszka spakowana. Dzisiaj kończymy pokoik i brakuje nam tylko łóżeczka, hamaków z moskitiery na zabawki i obrazków na ścianę. Zainspirowały nas zabawki Fisher Price z serii Rainforest i w tym temacie jest urządzony pokoik. Nad łóżeczkiem powiesiliśmy na przykład coś takiego: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60054636?query=lova Z ciekawostek: Jak wcześniej wspominałam mam zespół cieśni nadgarstka i co ciekawe mój M. też dostał coś takiego. A że jest programistom poszedł do lekarza, bo strasznie mu ta przypadłość doskwiera. Lekarz po dłuższej rozmowie powiedział mu, że ma z leczeniem poczekać do porodu, bo na jego oko mój M. cierpi na zespół Couvede :D :D Mój M. wrócił ostatnio z IKEI zabawkę dla dziecka - paczuszkę pacynek-zwierzątek na palce: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10159278 Nie myślałam, że z niego taki dzieciak. Ciągle się nimi bawi. Łoś na przykład ciągle przychodzi i prosi o kawę a żółw zza rogu wychyla się i woła "Kąpiel gotowa! Wskakuj do wanny, żółwik umyje ci plecy!!" :D:D

Gość dree
Ekhm... "programistą" :D

Gość dree
Moja mama strasznie się oburzyła, jak usłyszała, że zamierzam dziecko podcierać chusteczkami nawilżanymi. "Dupka pod kran i umyć dokładnie i za darmo... Myślisz, że domyjesz taką chusteczką?" Chyba mnie przekonała. Rezerwowa paczuszka na wyjścia i tyle.

Gość dree
Swoją drogą - wiem, że Ikea jest tylko w niektórych miastach i zauważyłam, że na allegro ludzie na tym zarabiają - wszystko jest droższe niż w sklepie i do tego jeszcze koszty wysyłki. Ja mieszkam blisko, więc jak chcecie coś z IKEI a nie macie takowej w pobliżu - dajcie znać - mogę wam kupić i wysłać paczką.

Z doświadczenia wiem że z chusteczkami higienicznymi nie należy przesadzać... często małe bobasy mają na nie uczulenie... najlepiej wodą :) Ja jestem załamana (pozytywnie ;)), gdyż dostałam od koleżanki 3 worki 120 l ubranek dla dziewczynki od 0 do 18 m-cy :) Mam chyba z 50 przecudnych sukienek :D body, śpioszki, bluzki, śpiwory, kurtki, kombinezony, dresy no co tylko dusza zapragnie. Większość to rzeczy nie używane jeszcze w folii. Jak to posortuje (zajmie mi to pewnie z 2 miesiące z praniem i prasowaniem ) to zrobię fotki: ). Najlepsze jest to że ona też rodzila w zimie więc rozmiarowo-terminowo powinno pasować :D Także ja już nic nie kupuję hehe :) Jeżeli chodzi o TESCO to od wielu osób słyszalam że mają bardzo dobre jakosciowo ubranka dla niemowlaków, LIDLOWE nie koniecznie...

Gość dree
Ja też dostałam paczkę ciuszków :) a druga przyjedzie z Holandii razem z mamą chrzestną naszego maleństwa. Też słyszałam, że w Tesco mają dobrej jakości ciuszki. Najgorsze jest to, że dalej nie mamy pomysłu na imię :/ Z przerażeniem stwierdziłam ostatnio, że będziemy wołać "Dziewczynko...!" ewentualnie "Córeczko...!"

Dre, Millea, jeśli chodzi o nawilżane chusteczki to ja również słyszałam, że lepiej używać od święta a w ciągu dnia myć pupę pod kranem. Lekarz mojej koleżanki musial (i to nie raz) przecinać zrośnięte narządy jej córeczki.Według niego przyczyną były właśnie chusteczki, które przesuszały małej te okolice.

Dree, a moze pomyslcie jakie pasuje do Waszego nazwiska? czy dłuższe czy krótsze...moze jakie imiona sa w dniach Waszych urodzin? moze popatrz w ksiedze imion

Dree, fajny pomysl z tym lasem deszczowym. Może uda się Ciebie namówić żebyś jakieś foto wysłała jak już skończycie :D?

Dokładnie... więc myjemy pod kranem :) Wysłałam kilka fotek ubranek z góry jednego z wielkich worów :) Nie mogłam się powstrzymać. Cudne są mogłabym je godzinami oglądać :D:D:D

Dree, serio? Zero pomysłów na imię? A wiecie czy chcecie jakieś klasyczne, rzadko spotykane czy może któreś z tych, które po latach do łask wróciły? Mi się wydawało, ze problem jest raczej w zdecydowaniu się na jedno bo tyle jest ładnych .. : ]

Ale my też tak mamy z imieniem :-( Taka sama sytuacja jak z wózkiem;-) tzn jest kilka typów ale żadne tak do końca się nam podoba: Filipek Mikołaj Kamil Piotruś Kacper Karolek Mój brat był na wczasach w Turcji, jaki nam komplecik Małego Kapitana przywiózł to myślałam że padne...:-D jutro wrzuce na maila.