Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Gość ytytytyty
aga.mala14 - dla ciebie to absurdy, jakbyś była niskim facetem inaczej byś spiewała

zaruchalbym tylko ze brzydka laske ktorej bym nie kochal a ona mnie tez ale przynajmniej moglibysmy sie normalnie ruczhac tak jak wszyscy i dla mnie udany seks jest wazniejszy niz powodzenie

Gość co za idiotyczna dyskusja
ytytytyty Myslisz ze pierdolac takie glupoty i wmawiajac chlopakowi, ze jest jakis gorszy zwiekszysz sobie szanse na to ze bedziesz mial wiecej kobiet Zalosny idiota z Ciebie. Jakub nie sluchaj tego kretyna. Gowno prawda to co on mowi.

ytytytyty - powiedz mi, jakie Ty masz wymagania względem kobiet? co sie dla Ciebie liczy? czy chciałbyś sie umawiać z tak niska dziewczyną jak ja? czy swojego wzrostu? z grubą czy chudą? ciekawią mnie Twoje preferencje...

ytytyyytyty przesadzasz i pewnie niedlugo ci to przejdzie jestes tylko troche mniej atrakcyjny ze wszystkimi tego konsekwencjami ale i tak masz duze szanse na znalezienie dobrej i ladnej kobiety

Gość ytytytyty
jakub89 - z tego co wyczytałem jesteś prawiczkiem. nie wiesz co mówisz. mi też się tak kiedyś wydawało, ale naprawdę dobry seks to nie wszystko. z czasem zaczyna się potrzebować "czegoś więcej".

jakub89 - dlaczego uważasz, że niższy facet jest mniej atrakcyjny i nie znajdzie wartościowej partnerki? przecież to są bzdury, które wmawia sobie "ytytytyty"

Gość ytytytyty
aga.mala14 - wzrost kobiety nie ma żadnego znaczenia. wolę szczupłe oczywiście, ale gdybym poznał grubą która coś z tą otyłością robi, ale serio nie że "od przyszłego poniedziałku" to też nie byłoby problemu. generalnie preferencje mam takie żeby nie była zaniedbana - i wsio

Dobry seks to minimum zeby zwizek wogole istnial co jest lepsze byc atrakcyjnym czy moc przynajmniej dwa razy w tygodniu przez pol godziny czerpac satysfakcje z robienia dobrze swojej kobiecie czyli wypelnianie sie w meskosci i czerpanie wlasnej przyjemnosci

Gość ytytytyty
dlaczego uważasz, że niższy facet jest mniej atrakcyjny - czekaj niech pomyślę...może uważa tak, bo tak twierdzą kobiety?

Gość ytytytyty
jakub89 - prawiczki nie powinny się na ten temat wypowiadać. sorry Bathory , ale na prawdę nie wiesz o czym mówisz

aga kobiety wola wyzszych i nie oszukuj go ze tak nie jest wzrost to meskosc tak samo jak kazdy woli zgrabne osoby niz grubaskow ale to wcale nie znaczy ze brzydsi ludzie nie maja szans na szczescie poprostu sa wybierani w dalszej kolejnosci i juz

ytytytyty - "prawiczki nie powinny się na ten temat wypowiadać. sorry Bathory , ale na prawdę nie wiesz o czym mówisz," ty też nie wiesz o czym mówisz, mówiąc, że dla kobiet centymetry są najważniejsze

jakie sorry tak jest kazdy chce sie cieszyc seksem w koncu po to szukasz dziewczyny? a ja mam malego fiutka i seks w moim wykonaniu bedzie do dupy to chyba wieksza strata niz brak powodzeniaa bo nie wszyscy sa ladnia ale wszyscy moga sie normalnie ruchac a ja nie i dobrze wiem co mowie. Pozatym jak nie dam satysfakcji kobiecie to albo mnie rzuci albo mnie zdradzia seks to minimum po to ludzie sie lacza w pary bez seksu nawet slub jest nie wazny.

Gość ytytytyty
aga.mala14 - badania empiryczne pokazują, że jednak wiem doskonale o czym mówię. jak głosi hasełko z kafe "sprawdzone und potwierdzone"

aga ja tez twierdze ze on przesadza jedno jest pewne nie wyrwie laski wyzszej niz 173 poprostu moze o nich zapomniec tak jakby nie istnialy

jakub89 - no raczej ciężko byłoby mu znaleźć koniete powyżej 173, ale ja sie obawiam, że z jego nastawieniem do kobiet raczej żadnej nie znajdzie

Gość ytytytyty
jakub89 - tak ale na seksie się nie konczy. gdyby tak było to np. ja bym tu nie pisał i byłbym zadowolony ze swojego wzrostu. "nie wyrwie laski wyzszej niz 173 poprostu moze o nich zapomniec tak jakby nie istnialy" tak. za to laski poniżej 172 się po prostu o mnie zabijają, najlepsze przyjaciólki, siostry czasem nawet walczą na noże o moje względy. szkoda tylko, że nie ma ich wśród kobiet poniżej 172 które ja bym znał

Gość ytytytyty
aga.mala14 - to nie jest kwestia mojego nastawienia, tylko po prostu preferencji kobiet

sorki za błędy, tak to jest jak sie z pamięci pisze i jednocześnie ogląda tv :)

nastawienia kobiet? kurcze to ja nie wiem co ja robiłąm z chłopakami z 168 cm i 171 cm? bo według Ciebie byłam z nimi zlitości lub z desperacji...

Gość ytytytyty
nieee po prostu kochasz konusów, jak wszystkie kobiety. zresztą co tu dużo mówić - wystarczy spojrzeć na fora internetowe. masz całą masę postów facetów którzy mają po 190 i płaczą, że chcialiby być niscy, bo wtedy mieli by powodzenie i posty kobiet jak to nie związałyby się nigdy z facetem powyżej 175 ,bo taki facet to nie facet

Gość ytytytyty
zw po co jest ten głupi limit 1 post na minutę?

znajdzie ty chcesz zeby laski na ciebie lecialy ja tez bym chcial kazdy by chcial ale tak nie ma zawsze jest ktos ladniejsz albo brzydszy i po co pisac tylko o samym wzroscie fakt tego nie da sie zmienic np. tak jak wagi przeciez moglby tu sobie wejsc ktos kto jest wysoki i ma krzywy ryj i na pisac to samo ze laski na niego nie leca bylbys atrakcyjniejszy gdybys mial 185 ale nie masz i co z tego piszesz tak jakby na wszystkich laski lecialy tak nie ma zato wszyscy moga sie normalnie bzykac a ja nie i to jest dopiero tragedia bo bez bzykania nie ma zony rodziny dzieci rozumiesz a ty to eszystko mozesz miec jestes normalny

ytytytyty - nie za bardzo zrozumiałam, ale ok, Ty i tak zawsze masz racje mądralo

ytytytytyt ,,jakub89 - tak ale na seksie się nie konczy" w moim przypadku sie konczy

jakub89 - bo on uważa, że każdy wysoki mężczyzna jest mega atrakcyjny i ma super powodzenia. ale każdy wie, ze nie koniecznie musi tak być. a co do tego bzykania... cóż, on też nie bzyka. bo ponoć jest za mały żeby któraś laska go zauważyla

Musisz szukac takiej kobiety ktorej to nie przeszkadza a takie tez moga byc fajne fakt masz mniejsze pole dzialania wybor a aga pisze tylko o sobie fakty sa takie ze duzy wzrost jest atrakcyjny dla kobiet bo one juz tak maja w genach zapisane to biologia a nie gust

jakub89 - oczywiście, że pisze o sobie, ja byłam z niskim facetem, teraz jestem z wysokim. wzrost dla mnie nie ma znaczenia, dla mnie liczy sie jakim mój mężczyzna jest człowiekiem. nie wątpie, że są kobiety, które gustują wyłącznie w wysokich mężczyznach, ale ja nie uogólniam, ja pisze tylko jakie jest moje zdanie, to on uogólnia i myśli, ze każda kobieta jest pusta, powierzchowna i pozbawiona jakichkolwiek uczuć!