Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

on tak nie pisze on przesadza bo ma dolka ale to minie a ty go oszukujesz ze wzrost nie ma znaczenia jest jednym z czynnikow i staje siue wazny jak ktos jest maly

jeśli miałby dla mnie znaczenie, to dlaczego jeden mój chłopak miał 168 cm, a inny 188cm ? wy myślicie, że z wysokim jest tak świetnie? ja sie czuje przy nim jak mała dziewczynka, jak taka mała kaczuszka wyglądam. i te wszystkie komentarze "nie było mniejszych facetów", "wyglądacie jak karzeł z olbrzymem", albo do niego "nie było jeszcze niższych", "co ty robisz z tym krasnalem" - fajnie no nie? ja sama jestem bardzo niska, ale nie mam wpływu na swój wzrost, a już nie urosne niestety

Gość ytytytyty
aga.mala14 - tak wysoki ma zawsze powodzenie. nie koniecznie jak brad pitt, ale ma. co do tego czy bzykam czy nie - wysuwasz mylne wnioski, gdybym był prawikiem pewnie miałbym takie myślenie jak Jakub - że na seksie się kończy jakub - nie chodzi o to, żeby wszystkie się zabijały, nie wyczułeś ironii? po prostu chiałbym mieć szansę na narmalny związek, gdzie mógłbym podobać się kobiecie

Gość ytytytyty
Musisz szukac takiej kobiety ktorej to nie przeszkadza a takie tez moga byc fajne - każdej kobiecie, fajnej czy nie przeszkadza niski wzrost. sam to przecież stwierdziłeś

Gość ytytytyty
"te wszystkie komentarze "nie było mniejszych facetów", "wyglądacie jak karzeł z olbrzymem", albo do niego "nie było jeszcze niższych", "co ty robisz z tym krasnalem" - fajnie no nie?" za to komentarze w stylu "czemu jesteś z tym kurduplem, nie stać cię na kogoś lepszego" są dopiero miłe

Czy ja tu pisalem ze to jest jakas zlota regula maly i od razu odpada to jest jeden z czynikow. Generalnie kobiety wola wyzszych moze ty na to nie zwracasz uwagi nie wiem twoja sprawa ale to nie zmienia faktow wola to nie znaczy musza byc z wysokiemi ja tez wole np. szczuple ale to nie znaczy ze bede ze szczupla tylko poprostu wole takie a liczy sie calosc na co skladaja sie rozne czynniki mysl na chlodno i logicznie tro mnnie zrozumiesz

cóż, po naszej dyskusji musze przyznać jedno. każdy z naszej trójki chciałby być wyższy. chyba jedynie sie w tym zgadzamy

co z tego ze jej to przeszkadza to nie znaczy ze ciebie zostawi to nie jest takie proste zero-jedynkowe dla wszystkich nie wystarczy wysokich ytytytytyty i jaki ty wnisek wyciagasz z tego ze jestes maly o co ci chodzi

Gość ytytytyty
wola to nie znaczy musza byc z wysokiemi - nie muszą, ale trochę słabo zdawać sobie sprawę, że kobieta którą kochasz jest z tobą z braku laku

Gość Tesla is singing
"niski facet mają tylko wtedy szanse na atrakcyjną kobiete jeśli: - są znani, bogaci - doj**ani, charakterni w innym wypadku niski facet niestety ale przez naturę jest skazany na samotność..." całkowicie się z tym zgadzam jak i reszta kafeterianów. Niski, z brzydką twarzą, bez poczucia humoru i jakiejkoliwek charyzmy czy osobowosci nie ma szans na kobietę, zgadzam się Lubię się śmiać Ludzie, czegoś tu nie rozumiem! Czy to znaczy, że jeśli facet jest wysoki to może mieć beznadziejny charakter? Być osobą nudną, bez poczucia humoru i jakiejkolwiek osobowości, a i tak znajdzie sobie fajną dziewczynę tylko dlatego, że jest wysoki? :-/ To chyba tak nie działa.

ja nie chce byc wyzszy przyzwyczailem sie i nie mam kompleksow przez do tego mam lepsze powody.

Gość ytytytyty
"ytytytytyty i jaki ty wnisek wyciagasz z tego ze jestes maly o co ci chodzi" - wniosek wyciągam taki, że niestety o normalnym życiu mogę pomarzyć .

jakub89- zgadzam sie z tym, że kobiety wolą wyższych - ale - wyższych od siebie. i to zależy od wzrostu kobiety. wiadomo, że dziewczyna o wzroście "ytytytyty" wolałąby takiego 185cm niż jego. ale ja ze swoimi 155cm nie mam co wymagać. dla mnie powinien być wyższy, ale dziwne, żeby był niższy ode mnie, bo chyba nie ma tak niskich dorosłych facetów

Gość ytytytyty
Tesla is singing - kiedy właśnie tak to działa. kobieta może wybaczyć wiele, ale nie to, że facet jest niski

z jakiego braku laku woli wyzsze to nie znaczy ze nie bedzie kochac Ciebie skad ci to przyszlo do glowy.

Gość ytytytyty
"ale ja ze swoimi 155cm nie mam co wymagać." raz jeszcze - to czemu wszystkie kobiety 155 jakie znam mają dryblasów?

Gość ytytytyty
jakub89 - stąd, że gdyby była możliwość przerzucilaby się na wysokiego

tesla pewnie ze tak nie dziala to tylko pomaga ja zaraz wjade chyba wam kobiety z ttekstem o absurdalnych kompleksach z piersiami albo wygladem warg sromowatych.

Gość Tesla is singing
Tesla is singing - kiedy właśnie tak to działa. kobieta może wybaczyć wiele, ale nie to, że facet jest niski Dlaczego generalizujesz? Jest wiele kobiet, które są z niskimi facetami i jakoś są z nimi szczęśliwe, a wzrost nie stanowi problemu!

Gość ytytytyty
jakub89 - tyle, że są faceci co lubią większy/mniejszy biust czy mniejsze/większe wargi sromowe, a u kobiet takie rozróżnienie nie występuje , każda chce wysokiego

Pod warunkiem ze wszystkie inne tysiace cech nie przewazyly by na twoja korzysc pozatym tego nikt nie kalkuluje to sie dzieje w podswiadomosci albo ktos nas pociaga albo nie.

Gość ytytytyty
Tesla is singing - są z niskimi , ale czy są szczęśliwe? jak mają wysokiego kochanka to może i tak...

Gość Tesla is singing
Tesla is singing - kiedy właśnie tak to działa. kobieta może wybaczyć wiele, ale nie to, że facet jest niski Dlaczego generalizujesz? Jest wiele kobiet, które są z niskimi facetami i jakoś są z nimi szczęśliwe, a wzrost nie stanowi problemu! Poza tym ja zdecydowanie wolę niskiego z osobowością niż wysokiego bez. No co mi po jego wzroście jeżeli będę się z nim nudzić???

ytytytyty masz szanse na normalne zycie jesli wiesz co to normalnosc

Gość Olafasola!
mam 160 a mój X. 175. mam koleżankę co ma 150 i jej facet ma ok. 175. jakos nie wszystkie lubią wysokich...

Gość ytytytyty
jakub - nie w podświadomości tylko biologia mówi "podobają ci się wysocy"

Gość Tesla is singing
Tesla is singing - kiedy właśnie tak to działa. kobieta może wybaczyć wiele, ale nie to, że facet jest niski Dlaczego generalizujesz? Jest wiele kobiet, które są z niskimi facetami i jakoś są z nimi szczęśliwe, a wzrost nie stanowi problemu! Poza tym ja zdecydowanie wolę niskiego z osobowością niż wysokiego bez. No co mi po jego wzroście jeżeli będę się z nim nudzić??? Ale jak wida na kafeterii siedzą w większości głupie, puste kobiety. Chyba przestanę tu zaglądać.

Gość ytytytyty
Olafasola! - nie to że nie lubią tylko wysocy ich nie chcieli

jakub89 - wyjedziesz z kompleksami war sromowych? haha - prosze bardzo! co ciekawego nam, kobietom powiesz?

Gość ytytytyty
Tesla is singing - bez głupiego wolę/nie wolę : ilu niskich facetów miałaś a ilu wysokich? dziękuję, dobranoc