Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka nadzieji

nie istnieje prawdziwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna?

Polecane posty

Gość iskierka nadzieji
winq- ja juz probowalam chyba ze cztery razy z nim rozmawiac na ten temat .. i nic to nie pomoglo ... zwlaszcza ze on jest starszliwie zmienny.. raz sie usmiechnie i cos powie glupiego , raz oschly ze bez kija nie podchodz, raz znowu zaczepny i smieszny.. a za chwile ignoruje mnie i przechodzi obok mnieobojetnie .. czy on chce zwrocic przez to na siebie uwage ? moze roi to celowo zebym to ja sie plaszczyla jak glizda przed nim ;/ i ciagle walczyla o ta przyjazn . Moze problem rozwiazal by sie jak on by kogos mial...

Gość mój mąż tez taką przyjaciółkę
okey ,dość tych zwierzeń. zostałam posądzona o prowokację,także dalszy ciag tej rozmowy nie ma sensu.Bo ja tak napawdę do powiedzenia chyba już nic nie mam,wszystko powiedziałam. fajnie było pogadać,dzięki jeszcze raz.

jem gówno Kamechy :classic_cool:

iskierka nadzieji: no bo pewnie cie lubi, tylko na sile probuje sie od ciebie odciac co, jak piszesz, mu nie wychodzi... moze zazdrosci troche ze ty jestes szczesliwa a on cierpi... nie mam pojecia, ale calkiem mozliwe :) w takim razie, nie plaszcz sie przed nim. powiedzialas mu ze chcesz sie z nim przyjaznic, nie rozumie to jego strata. widzisz ja mam calkiem podobnie, dzis umowilam sie z tym "przyjacielem" bo mamyporozmawiac...

mam downa i męża jelenia ale jestem taka szczęśliwa że chuj mnie strzela :D

Gość tamara28
Iskierka! zwlaszcza ze on jest starszliwie zmienny.. raz sie usmiechnie i cos powie glupiego , raz oschly ze bez kija nie podchodz, raz znowu zaczepny i smieszny.. a za chwile ignoruje mnie i przechodzi obok mnieobojetnie .. czy on chce zwrocic przez to na siebie uwage ? moze roi to celowo zebym to ja sie plaszczyla jak glizda przed nim ;/ i ciagle walczyla o ta przyjazn . to tak jakbym czytała o swoim koledze;-)

Gość iskierka nadzieji
winq-w sumie to niby takie proste sie odizolowac ale ja go łapie na tym .. np dzis potrzebowalam od niego pomocy bo akurat on sie zna na tym a on byl nie mily ... wreczaz powiedzial czemu on ma to zrobic .. ja powinnam sie sama nauczyc ... taki mało miły..;/ a jak zareagowalam na jego foch tak samo jak on mnie potraktowal to on nagle sie zmianil i chcial mi jednak pomoc az w namiarze :( mam metlik w glowie. wiec jak mi radzisz pogadac z nim raz jeszcze?czy olac to i sie nie plaszczyc? Winq zycze ci powodzenia ! tamara - mowilam ci ze jestesmy naprawde w podobnej sytuacji nawet niewiesz jak bardzo wiec mam bratnia dusze;)

Gość tamara28
Iskierka! jest róznica.. mój kolega jest żonaty , a twój ..wolny;-)

Gość tamara28
a poza tym mój kolega powiedział w końcu czego chce... chodzi o seks , seks i ... seks

Gość iskierka nadzieji
tamara eheheheh masz racje jest to istotna roznica ;) zamierzasz z nim jakos o tym pogadac ?bo mnie juz rece opadaja niewiem czy mam reagowac na to czy nie tzn na jego zachowanie..

Gość iskierka nadzieji
tamaro skoro chodzi mu tylko o sex to koniec waszej przyjazni bedziesz musiala to jakos zakonczyc bo on cie bedzie nekal .. i kusił do zlego...

Gość tamara28
hmm , to znaczy on rzucił ..piłeczke , decyzja nalezy do mnie , czy chce ją..odbić, rozmawiałam z nim , wygląda na to , że on sobie jakos to poukładał w głowie... skoro mowa o seksie to interesuje go romans...przyjazn już nie...

Gość tamara28
wiadomo o co chodzi żonatemu facetowi , o odskocznie , no bo przeciez nie o uczucie...

Gość tamara28
nie zmusza mnie do niczego przeciez .. decyzja nalezy do mnie..

Gość iskierka nadzieji
tamaro - to posprzatane... bo jako mezatka napewno nie wdasz sie w romans ... koniec znajomosci z nim ?

Gość iskierka nadzieji
ehhh to ja mam chyba gorzej bo moj nie ma nikogo i szuka pocieszenia ...bratniej duszy ale na stale a nie na chwile .. wiec naprawde mogl sie zauroczyc i ciezko mu z tym ..

Gość tamara28
tylko on jest z tych facetów.. co odpusci , ale na jakis czas , a potem znowu , być moze bedzie chciał na razie ominąć temat i zwrócic uwage na coś innego , albo poczekać na mój słabszy moment... znam go juz troche , ciezki przypadek , najbardziej wytrwały z tych ... wszystkich kolegów;-)

Gość tamara28
predzej powiem meżowi , toż to ..jego kolega;-)

Gość tamara28
serio sie nad tym zastanawiam... uciekam już pa

Gość refforma_..
Co za bzdurna rada "powiedz żonie, powiedz mężowi"

Gość iskierka nadzieji
ja tez uciekam musze sobie to przemyslec odezwijcie sie jutro. pa