Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Niskie dziewczyny są najładniejsze

Polecane posty

Moorland, zaletą tego jest niska konkurencja i brak poczucia "muszę"przy kobietach niespełniających tych wymogów :)

Gość DLACZEGO_DLACZEGO
glupki...

Gość Niebieski_migdalek*
Ja mam 160 ; p

Gość ja pani wasza
na najladniejsze czyli na miss wybieraja dziewczyny powyzej 170 cm krotkie nozki sa oblesne

mając 170 też można mieć krótkie nóżki, wtedy wygląda to dość zabawnie ;P ale mamy temat na wieczór :D

Gość DLACZEGO_DLACZEGO
POMOZECIE? MOJ TEMAT: Moj kolega pisal do mnie i mielismy sie spotkac i isc gdzies razem. Ale on sie nie odzywa i nie odpisuje na moje wiadomosci. Dlaczego? Czy nie chce sie spotkac? Ale on to sam zaproponowal... juz 3 razy napisalam co tam u niego i czy gdzies wyskoczymy a tu nie odpisal nic. Co mam do niego napisac zeby sie odezwal w koncu???????????!!!!!!!!!!!!!

Gość DLACZEGO_DLACZEGO
to chyba nie bylo plaszczenie sie jak pisalam do niego co u ciebie slychac? haha moze moj wzrost go zniechecil, bo on ma 178

Gość DLACZEGO_DLACZEGO
fajnie ze Beliar twierdzi ze niskie dziewczyny sa ok ;p chcialabym miec takiego chlopaka ;p tylko mam juz 21 lat

Niskie dziewczyny są najładniejsze? Jak bym Ci pokazała moją koleżanke, to szybko bys zdanie zmienił :) zresztą znam same ktore mają ok 160 i kazda ma wade na ryjku. Jedna łądnie opalona, ale lepiej by sie nie usmiechala, zapuściła brwi, i nie malowała czarną kredką w srodku oczek, druga ma owłosienie na twarzy koloru ciemnego, najwięcej pod nosem czyli nad ustami buehehehe. Masakra. Ja mam 173, jestem kobietą ktora ma powodzenie u mężczyzn. Przystojny męzczyzna musi miec minimum 180cm wzrostu, reszta to knypki :) A laska "ładna niska" majaca przystojnego 180 faceta to mogła by mu już obciągać mariana na stojąco :) więc wygoda jak cholera :P kolan nie poubija nie pobrudzi :)

Gość DLACZEGO_DLACZEGO
nie ;) a ze starsza to gorsza ? ;)

POwyzej 170 to już laska wygląda byle by miała zgrabne, szczupłe nóżki :) tak jak ja :) niskie dziewczyny zazwyczaj mają krotkie nogi, o takich nigdy nie powiemy "zgrabne" :/ bleeeeeee laska ma krotkie nogi i chodzi jak kaczka. Wygladają na grubsze i nie podniecają mężczyzn. Ręka musi sie po czymś ześlizgnąć nie? A nie ledwo ją położy a tu juz kolano... ehhhh

Okularki są super :). Cholera Brovar, ty to mnie chyba próbujesz dublować. Chyba nie powiesz że lubisz ciemnookie szatynki lub brunetki?.. :P

Gość niskie sa najbardziej
O kolejna ktora az zaczyna parowac od kompleksow , o gustach sie nie dyskutuje 🖐️

Gość Katiaaaaaaaaaaaaaaaa
co macie do okularow?

Uwielbiam ciemne oczka i włoski u panienek. Okularki są również zayebiste. No to Brovar masz dobry gust z tego co widzę :)

Gość PoCoToMiByło
No no ,no... ...znam dwie prawdy ...prawda..i g....o prawda....o gustach się nie dyskutuje:P:)

Ale żeby Beliar? Gothica 3 skończyłem raz i to po stronie Beliara! W sumie to niedobrze, bo Moorland jest tylko jedna!