Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna NO

Problem z Kurdem mam :-)

Polecane posty

Gość gość
Gosciu 17.48 Kto jest dobrym muzulmaninem?co ty wypisujesz,ze dobry muzulmanin nie dazy do rozwodu,Sluby z Europejkami sa dla nich srodkiem do zdobycia celu.Oni nie rozwodza sie z Kurdyjkami,ale Europejka to cos gorszego i jego rodzina napewno nie bedzie za taka plakala i szybko znajdzie mu kandydatke. Myslicie,ze jestescie tak do konca akceptowane przez ich rodziny ,napewno on wysluchuje od nich jaki zrobil blad,my jestesmy w ich oczach d******** Sama slyszalam jak o mnie tak mowiono,mimo ze maz mnie bardzo bronil(nawet byla wielka awantura z tego) Taka jest ich opinia i jeszcze dlugo bedzie, Nie jestes muzulmanka,nie jestes Kurdyjka to jestes czlowiekiem 2,3 kategori

Gość gość Ninka
Tylko spokoj najwazniejsze zachowac spokoj i opanowanie osoba wierzaca w Boga zrozumie dla ateisty to niedopomyslenia wiec lepiej na tym zaprzestac****isac o czyms innym

Gość gość
Masz racje, lepiej o tym nie dyskutować, jeszcze twój kurd poczuje się urażony i skróci Cię o ten durny łeb

Gość Eylül Prawdziwa
Gosc 18:23 Może rodziny nie wszystkich kurdow tak postrzegają wybór syna,brata,szwagra,ale jest w tym sporo racji,tak samo jak i w tym ze polki postrzegane są jako dz**** i k**** niestety smutne to ale i prawdziwe

Gość Eylül Prawdziwa
Gosc 18:23 Może rodziny nie wszystkich kurdow tak postrzegają wybór syna,brata,szwagra,ale jest w tym sporo racji,tak samo jak i w tym ze polki postrzegane są jako dz**** i k**** niestety smutne to ale i prawdziwe

Gość gość Ninka
Gosc 18:23) przykro ze rodzina twojego tak zle o tobie mowi pocieszeniem jest to ze twoj sie za toba wstawil ja jak narazie nienarzekam choc widzialam na oczy rodzine meza tylko raz ale dobrze mnie traktowali a z jego rodziny byl u nas tylko jego brat na naszym slubie ale jak wczesniej pisalam matka jego dala dla mnie prezent slubny (naszyjnik kolczyki 2 branzoletki) i czesto rozne podarunki, jak kupowalismy 2 lata temu dom co prawda stary i do kapitalnego remontu to rodzina meza sporo pomogla i przyznali mi racje ze skoro trafia sie okazja to lepiej kupic wlasny niz wynajmowac czy mieszkac z moimi rodzicami

Gość gośćNinka
Do Eylul Prawdziwa , a dlaczego polki sa postrzegane jako dz/i/w/k/i/ czy k/u/r/w/ bo wiekszosc sama o to sie prosi jak np ta co jezdzi na sex z kurdem do Niemiec oni przekazuja dalej i pozniej mysla ze wszystkie sa takie ale wina lezy po obydwu stronach bo on tez nie powinien uprawiac z nia sexu skoro nie jest jego zona

Gość gość Ninka
Ps.tylko ze to facet i mysla ze im wszystko wolno wrazie co to sie glupio tlumacza jak s/u/k/a/ nie da to pies nie wezmie niestety niezaleznie od kultury czy religi facetom jest lepiej i wiecej pasuje

Gość Eylül Prawdziwa
Gosc Ninka O tym właśnie mówię-wyjedzie taka do pracy za granice i nie potrafi na tyłku usiedzieć,tylko szuka,tak samo i w Polsce jest,lataja małolaty,wymalowane jak diabelki i szukają przygód,a potem bo nikt mnie nie szanuje-wybaczcie ciałem na szacunek się nie zarobi!Niestety,tak już jest i w najbliższym czasie to się chyba nie zmieni.Jaką miarą europejczyk mierzy muzułmanów,taka muzułmanin mierzy polskie kobiety.

Gość gość
Eylül Czy ty nie widzialas karykatur Jezusa? Czy na film dokumentalny pt."Czy Sw.Maria matka Jezusa byla dziw....?"reagowalismy jako katolicy agresja?

Gość Eylül Prawdziwa
Pisząc europejczyk miałam na myśli głównie tolerancyjnego polaka...

Gość gość
Dla mnie jak widze takie karykatury czy chocby napis Jezus na koszulce czy to jak pewien malarz namalowal Kim Kardashian jako Maryje a jej mezulek West ma zespol pod nazwa Jezus to noz w kieszeni mi sie otwiera wszystko ma jakies granice uwazam ze kazda religie trzeba szanowac a jesli mnie ona nie dotyczy to po prostu sie nie mieszam

Gość gość
Masz racje a muzulmanie tym bardziej sie wqrwiaja bo u nich nie maluje sie obrazow i u nich nie ma wyobrazen czy przypuszczen jak wygladal Allah czy prorok

Gość gość
Oj kurde kurde same problemy macie z tymi Kurdami☆★☆

Gość gość
Gosciu z 19.34 Piszesz,ze kazda religie trzeba szanowac,a co z szacunkiem do wolnosci,slowa,wyznania itd.i demokracji o ktora walczyli nasi przodkowie w calej Europie. Muzulmanie w beszczelny sposob wykorzystuja nasza demokracje organizujac wszelkie demonstracje,buduja meczety jako powod emigracji podaja wlasnie to ze Europa jest demokratyczna i oni chca w wolnej wyznaniowo itd.Europie zyc. TO NIECH DADZA NAM DALEJ ZYC W NASZEJ EUROPIE. Dalismy im palec,polkneli nas juz w polowie. Pokazujmy im dalej,ze sie ich boimy,zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy,juz wszyscy obliczaja ilu ich bedzie za 20 lat

Gość gość
Daj spokój, tym durnym babom nie przegadasz. Będą nam tu gardła podżynać a one dalej będą dawać im d u p y. Wystarczy przejechać się do Francji, Anglii czy Holandii żeby się przekonać jak wygląda Europa Multi-kulti

Gość gość
Ale swoją drogą to jest ciekawe jak z nas idiotów robią. "uciekają" ze swoich prymitywnych grajdołów do cywilizacji bo podobno u nich nie da się żyć a jak już tu są to zaraz próbują zrobić z Europy Afganistan czy inne Ciapatowo. A jeszcze lepsi są ci "uciekinierzy" z terenów na których toczą się walki. Człowiek od razu ma przed oczami biedne rodziny z dziećmi. A kto przyjeżdża? Sami młodzi mężczyźni w wieku 16 do 25 lat. Czyli qrwa ci którzy te kobiety i dzieci mają u siebie bronić. Tu macie zdjęcie z ostatnich dni lata z Hamburga, demonstracja tych kobiet i dzieci "które uciekły z jakiegoś ogarniętego wojną za d u p i a w Afryce. Same biedne wychudzone ofiary http://www.pi-news.net/wp/uploads/2015/02/image49.jpg

Gość gość
Przebaczcie to ja jestem gejem i ateista kocham ciapatych nad zycie dlatego nie daje rady nie umiem zyc bez nich wiec wklejam te zdjecia tak naprawe to ja powinienem byc z nimi a nie te szakrade polczyny ciapate som boscy robie to z zazdrosci Przebaczcie

Gość gość
Gosciu z 22.28 Ja wierze w to,ze mozna zakochac sie w Kurdzie,zalozyc z nim rodzine,ja tez to wszystko przezylam i wiem,ze sa wsrod nich naprawde dobrzy partnerzy.

Gość gość
Gosciu z 22.28 Ja wierze w to,ze mozna zakochac sie w Kurdzie,zalozyc z nim rodzine,ja tez to wszystko przezylam i wiem,ze sa wsrod nich naprawde dobrzy partnerzy.

Gość gość

Gość gość
Ojeja ale ten gosciu od wklejania zdjec ma zryty beret gej, ateista, I love ciapate

Gość gość
Ciekawe ta od wlasnego zdania i wolnosci slowa jak beda np. w szkole wyzywac twoje dziecko od brzydali beda mu dokuczac albo ciebie beda od grubych swin, i ze masz morde jak niewypal beda wypisywac obelgi na twoja najblizsza rodzine mowic okropne rzeczy czy tez bedziesz za tym nie bedziesz reagowac no przeciez kazdy moze wyrazic swoje zdanie a i wolnosc slowa

Gość gość
Wiekszosc Kurdow sa naprawde przystojni nic dziwnego ze dziewczyny z europy sie w nich zakoc/h/u/ja ale to zycie nie zawsze wszystko sie ulozy pomyslnie tak jak juz ktos pisal w poprzednim poscie ze niektorzy naprawde nie nadaja sie na zalozenie rodziny

Gość gość
Oj kurde kurde same problemy macie z tymi Kurdami☆★☆

Gość gość
Hello a czy wasze ciapaki , ciapate kurdy jedza paczki faworki dzis w tlusty czwartek czy tylko ryz warzywa kozine baranine kebaby baklave ?

Gość gość
Gosciu 10.28 Chyba dobrze ciebie zrozumialam,przewidujesz Takie Scenario,ale nie musisz,bo ja to juz widze i przezywam codziennie i setki innych Polakow,Niemcow,Rosjan. Mieszkam w dzielnicy nazywanej "Malym Istanbulem" codziennie jestesmy my i nasze dzieci wyzywani przez muzulmanow od swinojadow,brudasow,meneli,europejskich dziwek,repertuar jest naprawde duzy. Matki boja sie o dzieci w szkole,bo ich dzieci sa bardzo agresywne,wychowane bez szacunku dla europejczykow,z tego wzgledu prawie kazda juz szkola tutaj ma wykwalifikowanych ochroniarzy,kazde polskie czy inne dziecko przed lekcjami jest upominane o tym,by nie reagowalo na dzieci muzulmanskie. Idziesz do pracy i myslisz tylko o dziecku i teraz mi powiedz,ze to normalne. Wozny,pani sprzataczka,nauczyciele,ogolnie wszyscy boja sie tych dzieci i ich rodzicow zreszta co bede tutaj pisac sa juz filmy dokumentalne na ten temat. Kto moze to szuka szkol z mala iloscia muzulmanow,ale to nie takie proste.Niemcy wyprowadzaja sie do innych dzielnic. Ja na wieksze zakupy wyjezdzam do innej dzielnicy,bo tutaj sklepy opanowane sa przez te wstretne,bez kultury kobiety,wszedzie pchaja sie na sile,sa ordynarne,a slowa przepraszam nie nauczyl ich nikt. Niemcy dziela juz nawet kamienice czynszowe i w jednych mieszkaja oni w innych tylko Niemcy,bo razem zyc sie niestety nieda,juz ze wzgledu na sam brud i chalas. Wiec nie musisz ukladac scenariuszy juz ten masakryczny film ogladamy,to jest muzulmanow wolnosc w Europie odbierana nam systematycznie OKROPNE!!!!

Gość Eylül Prawdziwa
Przyznam szczerze,że nie oglądałam i nie słyszałam o takim filmie.

Gość gość
Gosc 16,08 przestan wyolbrzymiac wszedzie dobrze gdzie nas niema ja mieszkam w Norwegii ponad 3 lata w dzielnicy muzulmanow a nawet wynajmuje pol domu od rodziny z pakistanu moje dziecko bawi sie z ich dziecmi chodze do ich domu oni przychodza do nas sa mili i pomocni oni czesto gotuja nie tak jak u nas przewaznie tylko obiad i czesto nas czestuja ogolnie Norwegow jest malo wiekszosc norwegi zamieszkuja obcokrajowcy a najwiecej muzulmanow , turkow, kurdow, arabow, pakistanczykow to full, hindusow, murzynow z somali, itp itd, moje dziecko chodzi do przedszkola w grupie jest 6 dzieci norweskich a reszta to muzulmanie jest wszystko ok, nauczyciel turek, nauczycielka z pakistanu, i norweszka, po prostu jak sie ich nie zaczepia to oni tez nie reaguja ale wiem jacy sa niektorzy polacy niedawno jechalam metrem i spotkalam znajomego a obok nas byla dziewczyna w burce zaczal ja wysmiewac zwrocilam mu uwage a on nadal szkoda slow, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma !