Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik pogladowy

Czy sa tu jacys Panowie, ktorzy lubia puszyste kobiety?

Polecane posty

Gość Mindymindy
Misio jakie Ty bzdury piszesz :O Flirt to już zmierza w strone zdrady,co inne bycie miłym zartowanie itd.

Gość gość
Misio czyli bycie zajętym facetem i macianie innej kobiety ma byc podniecajace?

>>>A gdy ja mam faceta zwyczajnie nie odczuwam potrzeby flirtowania, mój mi daje wszystko czego potrzebuje i mnie to nie nudzi.<<< Wybacz, ale poza spędzaniem czasu z partnerem jest jeszcze cała reszta życia. W tym życiu co krok spotykamy osoby płci odmiennej :). Często musimy mieć z nimi dobry kontakt, a inteligentna rozmowa uzupełniona lekkimi żartami, taki kontakt czyni przyjemnym :). Taka rozmowa mieści się w definicji flirtu :). x >>>Misio jakie Ty bzdury piszesz Flirt to już zmierza w strone zdrady,co inne bycie miłym zartowanie itd.<<< To chyba zależy od człowieka. Pracując z ludźmi bardzo często pozwalam sobie na lekkie, niezobowiązujące flirtowanie i mogę Cię zapewnić, że wcale nie myślę wtedy o zaciągnięcia do łóżka mojej rozmówczyni. Flirt jest miłym urozmaiceniem rozmowy i nie oznacza zdrady. Flirt może stać się przyczyną zdrady równie dobrze jak nóż kuchenny narzędziem morderstwa. Przestań więc używać w kuchni noży :D, by przypadkiem do więzienia nie trafić :D :D :D. x >>>Misio czyli bycie zajętym facetem i macianie innej kobiety ma byc podniecajace?<<< Przepraszam, ale gdzie Ty coś takiego w moich postach wyczytałaś?

Jak to mówią lepszy wróbel w garści,niż gołąb na dachu.Lepsze to chyba niż samotne spędzanie czasu pod p****lami :P

Gość prawictwo pospolite 143
to juz wolałbym chyba kogos na granicy anoreksji niż panne co waży 95 kg Chociaż nie lubie anorektyczek to prędzej zaakceptowałbym dziewczyne ważącą 44 kg niż 94 kg .. taka prawda.

Bo chudośc i tak jest bardziej estetyczna od otyłości,chudość można zakryc ale otyłości juz się nie da trzeba schudnąc.

W zasadzie nie przepadam za modelkami z wybiegu jak ANja Rubik preferuje raczej takie sylwetki u kobiet http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22bee027cb1e5943.html Jednak łatwiej byłoby mi zaakceptować dziewczyne ktora ma ciało jak Anja rubik niz kogoś kto wazy 95 kg

ale na jej nagich fotach widać ze jest o 5 kg za chuda

Gość gość141414
Panowie i panie. Bez stereotypów. Ja ważę 85 kg. Mam 165 cm wzrostu. Tak jestem otula. Ale dbam o siebie, ćwiczę, pilnuje diety. Nigdy nie byłam szczupła. Zawsze ważyłam 70 parę kg. I czułam się z tym dobrze. Powodzenie tez miałam spore. Niestety jestem na terapii sterydami i waga skoczyła do takiej jak mam teraz. Ale mam nieźle ciało, bez cellulitu, moje kg rozłożone są całkiem niezle. Mam spory, piękny biust, zgrabną pupę i nogi. Mam wspaniałego, przystojnego faceta którego mi niejedna zazdrości. Prawda jest taka ze każda kobieta może być sexi i pociągająca. Dla normalnych facetów liczy się wnętrze które piękne może być i każdej kobiety i tej otyłe i szczupłej.

rubik ma kobiece kształty , ale jest zbyt koścista. Nie podoba mi się to ..

Wszyscy pisze "ble bo płaska bo nie ma tyłka" na takie dziewczyny,a lepsza taka od wałów tłuszczu.

No jakos nie wierze ze przy takiej nadwadze miałas jakiekolwiek powodzenie,pewnie twój facet nie patrzy na wyglad i tyle.

>>>Jak to mówią lepszy wróbel w garści,niż gołąb na dachu.<<< Ja tam wolę smakować dobrze wypieczonego kuraka od chuderlawego gołąbka :D. x >>>Lepsze to chyba niż samotne spędzanie czasu pod p****lami<<< Czas można spędzać w miłym towarzystwie :), a potrzeby fizjologiczne załatwiać samemu :). Wolę zaspokoić taką potrzebę, oglądając dobry film, niż spędzając intymnie czas z przypadkową, nieciekawą dla mnie osobą. Przynajmniej, mogę rankiem spojrzeć bez obrzydzenia w lustro :D (o możliwości złapania jakiegoś syfu i innych "atrakcjach" już nawet nie wspomnę). Poza tym nie mam ochoty wpuszczać do swojego intymnego świata byle kogo :). x Cześć Mindy :). x >>>Wszyscy pisze "ble bo płaska bo nie ma tyłka" na takie dziewczyny,a lepsza taka od wałów tłuszczu.<<< No cóż... Podobno aż 10% mężczyzn uwielbia zagłębiać się w takich niekobiecych pupach. Na szczęście pozostałe 90% WOLI KOBIETY :D :D :D.

Gość gość141414
Na pewno dla niego wygląd nie jest najważniejszy. Ale jestem bardzo ładna kobietą, mam ładna buzię, piękne włosy, podobno cudne oczy. I dla niego jestem najpiękniejsza. Czuje się dobrze ze sama sobą bo się Lubie. Oczywiście chciałabym ważyć mniej. Tak idealnie byłoby 65 - 70 kg bym czułam się najlepiej. Ale pomimo diety i ćwiczeń waga stoi a naprawdę nie zamierzam przechodzić na glodowke by nie mieć efektu jo-jo.

Idealnie?No nie wiem,a co do twarzy to raczej juz rysów nie widac sorry ale po przytyciu zawsze sie niszczy owal twarzy,i skóra takze.

Gość gość141414
I dodam jeszcze ze lepiej mieć parę lub paręnaście kg nadwagi niż brzydką buzię i paskudny charakter. Bo kg można zrzucić a z brzydką twarzą i charakterem juz nic.

80 kilogramowe kobiety nawet sie uwazają za ładne,a podobno kobiety sa bardziej zakompleksione od mezczyzn :D

No przy tej nadwadze to bez makijazu napewno nie masz pieknej twarzy :O Ja ważę 25 kilo mniej i nie mam takiego mniemania o sobie.

>>>ja juz sie wypowiedziałem .. nienawidze otyłych kobiet<<< O nienawiści jeszcze nie pisałeś. Czyżby jej powodem był fakt, że nawet najbardziej wyśmiewana w szkole grubaska OLAŁA Twoje do niej awanse :D :D :D ? Nie przejmuj się :). Po ukończeniu gimnazjum, poznasz wreszcie jakąś dziewczynę (która nie ucieknie przed Tobą przez okno :D ) i przestaniesz ziąć nienawiścią, do niezdobytych obiektów pożądania :D.

Gość gość141414
Oj mindy mindy. Szkoda, że masz takie ograniczone spojrzenie na świat. Ważne by akceptować siebie. To jakim się jest człowiekiem. Nie zamierzam popadać w kompleksy z powodu nadwagi. Jestem osobą szczęśliwą i na szczęście moje otoczenie nie jest tak ograniczone jak niektórzy na tym forum. Każdy zasługuje na szacunek i patrzenie na niego nie przez pryzmat wyglądu a tego jakim jest człowiekiem.

Ja uważam że uroda rzez względa,ale kobieta jesli chce być uznawana za atrakyjna to musi dba o siebie i o kondycję fizyczną też jeśli chce nazywac się piekną.

>>>No przy tej nadwadze to bez makijazu napewno nie masz pieknej twarzy Ja ważę 25 kilo mniej i nie mam takiego mniemania o sobie.<<< Czy Ty nigdy nie zrozumiesz, że los pokarał Cię niepiękną twarzą i małym rozumkiem, a dla innych był mniej okrutny :D ? Gdyby nie Twój mały rozumek i bardzo ograniczone spojrzenie na świat, to mężczyznom nie przeszkadzałaby Twoja fizjonomia. Głupota jest czymś bardzo odrażającym i odrzucającym :(.

Zadam pytanie inaczej .. Czy kobiety 90 kg zostają miss świata ?..