Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judys002

28 Tydzień Ciąży Poród na Kwiecień 2013r. Wejdźcie i popiszmy :)

Polecane posty

Angelak ja jak wchodzę do Galerii Kasztanowej lecę od razu do śnieżynki na deserek lodowy potem na chińskie jedzonko i zazwyczaj jak wracam z Galerii to nie mam siły na nic ;p hehe dzisiaj byłam na obiedzie w małej restauracji zwanej złota kaczka w Pile ale nie było tam dobre jedzonko zjadłam bo zapłaciłam hehe ale za to za chwilę poleciałam na kawałek ciasta i mus kiwi mniam ;p co do coli nie ma co wariować ja piłam cole litrami bo nie mogłam wytrzymać kocham zimną Colę ale teraz nie mogę bo zgaga i piję tylko wodę przygotowaną, wiecie co tez wam się chce jeśc słodycze ? ja bym co chwile jakieś ciasteczka coś jadła ale wiem że nie mogę bo potem będzie ciężko dojść do siebie więc ile moge tyle się powstrzymuje ;/ ;p Dzisiaj kupiłam w komisie ładne buciki pumy hehe słodkie i do tego taka ładna bluzeczkę ;p w ogóle nie widać że używane ;p fajnie maluszek będzie wyglądał ;p Ja dzisiaj troszkę pochodziłam i powiem wam że brzuch mnie tez boli napina się strasznie i kuje na dole i po bokach dzisiaj jak szłam to nawet mogę powiedzieć że bardzo kuło hmmm... nie wiem co jest w nocy też mnie boli i tak od 3 dni... ciekawe czy to nie ma nic spowodowanego porodem ?!

Oj ja tez tylko bym słodkie jadła a najlepiej to orzeszki w miodzie mniam!! Coli nie pije duzo bo nie przepadam... XX Judys brzuch Cie boli po macica przygotowuje sie do porodu (tak czytałam) czasem moze to byc bolesne ale nie powinno... wiec jak bedzie Cie dalej bolec to lec do gin bo to nie zarty. mnie jak pobolewała to okazało sie ze mam sile skurcze i dziecko schodzi mi w kanał rodny masakra z tego ta skrócona szyjka...

Daj spokoj Judys, ja tez tak panikuje!! bo wlasnie kluje mnie brzuszek jak pisalam wczesniej przy glebszym oddechu i wogole dzis z lozka nawet nie wychodzę.. tak sie zle czuje, niedobrze mi. :/ nie wiem co jest :/

No to zostało równo 2 miesiące :) maluch mnie tak kopie. Fajnie jest tak czytać co piszecie. Mało się wypowiadam bo na telefonie siedzę cały czas :) byłam dzisiaj na badaniach i jestem wykończona w czwartek wizyta u mojej gin zobaczymy co słychać u małego :) 16.04.2013

Wkońcu w domku jestem ;) wózek juz stoi w pokoju ale fajnie...;) XX mała grasuje od rana jutro ide na badanie a w srode do mojej gin poprzestawiałam wizyty hehe ;) a czuje sie znakomicie 🌻

Dziewczyny wiecie że od piatku na wszystkie wózki idą zwyżki nawet o 300zł hmm dzisiaj mi w sklepie powiedzieli że wszędzie będą...;/ ehh my to chyba kupimy do piątku wózek bo szkoda zawsze parę stów w kieszeni ;p

Pewnie to trzeba jak najszybciej. Ja nie musiałam sie martwic o wózek tyle dobrze ;)

eee ja już wózek mam :D:D:D Zgagamnie dzisiaj męczy i wiadomo plecki i brzuch- ja tam mówięże do połowy marca uwinę się z porodem.... tu mnie żga, tu mnie boli, łapią mnie skurcze- tak mam 1 dziennie:/ Może na zgagę pomoże słabiutka kawusia turecka??

He He ja tez tak mysle ze połowa marca i bedzie juz wszystko za mna ;) ale najgorsze to sa chyba te plecy bo mnie bola czasem i to strasznie... XX

Ja mam pare rzeczy ale jeszcze duzo brak :-) w marcu sie bede pakowac :-) heheh Wiecie co jak ogladam wiadomości i slysze o tej dziewczynie co ta Madzie zabila to mnie tak serce boli jak tak mozna??? Jejku nie rozumiem mozna oddac tyle ludzi chce a nie moze ja nie rozumiem...ja raz wylewalam wode z garka do zlewu z ryzem i worekmi wpadl i ta goraca wwada psikla mi ns brzuch plakalam jak glupia bo mialam zal w sobie jak moglam do tego dopuścić a tu... zabije i jeszcze pójdzie i sie bedzie puszczac jezu święty! !!!

Noo dokładnie ja tez nie moge takiej zrozumiec przeciez to jest mały człowieczek ja bym sie chyba sama zabiła na jej miejscu ....

No cały czas o tym nawijają. Straszne to. Jak ja myślę, że mogło by cokolwiek stać się mojemu synkowi, a tu kobieta zabija swoje dziecko. Ciekawe co z tego wyniknie.

Gość też się obawiam takiego porodu
judys z Piły jesteś-? :-) Ja również:-)

Tez sie obawiam takiego porodu :-) ale masz dluga nazwe No jestem z Piły :-) a Ty w ktorym tygodniu? Zapraszamy do nas :-)

Dziewczyny wysle wam zdjecia pokoiku dla mojego synusia jaki zrobilismy :-)

okik wysłane Tylko jeszcze musimy kupić lampę ładną i półeczkę zawiesić :) hihihi i jakieś maskotki się kupi ładne rameczki i zrobi sie kolorowo ;p no i wózek :) co sądzicie ? :):) meble są biało turkusowe :)

Witajcie dziewczynki. Wpadłam dopiero teraz bo mieliśmy dzisiaj taki młym i tyle roboty że nie dawno skończyłam i jutro to samo. I też na chwilkę. :0

Jezu jak śliczne... Z moja mała bedzie z nami w pokoju . ale tez marzy sie mi taki pokoik. Przepięknie masz talent ;)

Gość też się obawiam:-)
27 tc zaczęłam także troszke nie pasuje do Was :( a do kogo do gin chodzisz? Dziewczyny a bolały Was pachwiny o tym czasie (27tc)?

nie bolały ... przyłącz sie do Nas z tego co wiem to tez sa tu dziewczyny przed 30 tc...

PaOlcia dziekuje kochana i na pewno bedziesz miala taki :-) wczesniej wyslalam link do strony z ktorej to wszystko kupowalam :-) Jak nie pasujesz jak pasujesz mamy tu dwie dziesczynki co tez sa w 25 tc :-) tak bolalo nas tez z tego co widze wszystkie mamy takie same od czucia naprawde ja myslalam ze te dusznosci to cos nie tak a die okazalo ze kazda to ma :-) za to uwielbiam te dziewczyny z forum no wszystko sobie od serca mowimy i doradzamy :-) to jest pierwsze forum na ktorym pisze :-) A jezeli chodzi o poród ja w ogole sie nie boje bardziej odczuwam takie podniecenie bo sie doczekac nie moge :-) aaaa nuech bolii trudno ale bede miala jaki skarb za to no i juz bedzie lekko mi a nie tak ciezko kregoslup boli mnie i leze jak zwykle w wannie bo tu tylko jest mi dobrze chce chodzic na ten basen ale nikomu zie nie chce...:-/ Tez boje się porodu ile juz przytylas? Co bedziesz miala? Jak samo poczucie? ??

:-) dzięki za miłe przyjęcie :-) będzie wyczekiwana córeczka tatusia:-).przytyłam 8 kg od początku ale liczy się to żeby malutka była zdrowa i wytrzymać do maja :-) leżałam ostatnio w szpitalu kilka dni ale niby jest wszystko ok troszke szyjka się skróciła ale póki co nic na to nie dostałam:( i każdy ból lekki ból biorę za to że to coś z szyjka:(

I ile masz lat ?:-) jak wywiad to wywiad hehe mnie pachwiny bolaly i wiem ze jakies dziewczyny tez bo pisalysmy o tym:-) A do lekarza jezdze do Walcza do dr STYSINSKIEGO on jest poprostu Wypas lekarz naprawde ale na poczatku poszlam do dr ŁUCZAK i je nieeeeee POLECAM Pazera na kase i nic nie mowi...a wizyta trwa miej niz 10min a u mojego gin 50min :-) moj facet powiedzial ze jak urodze to mu wysky zawiezie :-) heheh

Ja jak lezalam w pile w szpitalu to dziewczyny lezaly po miesiac nawet bo cos z szyjkami i grozilo im przed wczesny porod a potem przenosily hehe :-) tak wiec nie ma reguły co ma byc to bedzie moim zdaniem :-) a na pewno bedzie wszystko dobrze:-) Za jakies poltora miesiaca zaczniemy sobie fotki dzieciaczkow wysylac ja mam nadzieje że do św się uwine :-) modle sie :-)

22 lata:-) Ja chodzę do Gajewskiej pracuje również w szpitalu.ile Wasze maluszki ważyły w 26 tyg? Moja mała 890gram . Ciekawe ile przybierają tygodniowo :P

moja szyjka miała 3.50cm i zamknięta a wasze ile mają :-) sa jakieś laski które maJa z tym też problem?

z tymi szyjakami to róznie bywa... ja mam problem z tym od 25tc ciazy maskarka musze lezec i cały czas leki leki i jeszcze raz leki ale na szczescie mam dobra gin ktora woli mnie uziemic w domku niz w szpitalu. ja nie odczuwalam zadnego bólu w pachwinach... a dzieci przybieraja tak od 100 do 200g na tydzien ;) moja w 26tc wazyła całe kilo. a co do porodu to ja mam lekkiego stracha za kazdym razem jak kupuje cos nowego do torby do szpitala ... chciałabym juz byc po i opowiedziec Wam wszystko;)

Tak sa ja nie wiem ile ma moja szyjka bo u mnie wszystko gra u mnie dzidzia w 23 czy 24 wazyla 660g a teeaz 2305g :-) hehe to pewnie tez ta gajewska mnie badala jak pracuje w szpitalu a gdzie rodzisz? Ja w trzciance :-)