Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIALLLLA

CZY KIEDYŚ SIĘ UDA??? CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość przyszlamama23
Czesc dziewczyny dawno nie pisalam nic. Madziala bardzo ale to bardzo mi przykro jestem z Toba calym sercem ;* dziewczyny a u mnie totalna zalamka @ przyszla spozniona 2 dni nie mam juz sily :(:(:(:(:(:(:(

Gość to znowu ja///
przyszłamam dobrze wiem co czujesz bo wiele razy przechodziłam to samo. Tego co człowiek czuje nie da sie opisac. Ja teraz niby jestem silna, nie mysle tak duzo o ciąży. Ale nie wiem co bedzie jak za jakis czas znowu dostane okes. Niechce tego przezywac co miesiąc. Staram sie z całych sił nie myslec o tym, nie nastawiac sie na nic...

Gość przyszlamama23
niestety nie da sie o tym nie myslec

Gość MADZIALLLLA
czasem trzeba odpuścić, lepsze to niż płacz co miesiąc bo @ przyszła... blokuje się też przez to psychika i nie wychodzi. Widzicie jak było ze mną, jak dałam sobie spokój to wyszło dopiero. Mierzycie temp?

Gość MADZIALLLLA
powiem wam, ze nie wiem co z sobą zrobić tzn kończy się krwawienie, a rutyna ostatnich miesięcy jest skończona. mam na myśli to były starania co mieś, temp, odpowiednie medykamenty w odpowiednich dniach cylku, a teraz koniec starań i dopiero widzę teraz ile "pracy" w nie wkładałam.... od tego mieś zaczyna się inne życie, nie myślenie i obawa że @ przyjdzie, bo przyjdzie... ale ciągle noszę w sercu nadzieję ze kiedyś się może uda...:)

Gość przyszlamama23
Dziewczyny musi sie udac noe ma innej opcji ;) tylko kiedy ten czas sie tak dluzy :(

Gość no ile mozna?!!!!!!!!wystarczy
Wszystkiego naj kobietki:* Miejscie litosc dla siebie i innych,ile to mozna walkowac w kolko to samo,wyladujecie w psychiatryku w koncu! Taki stan psychiczny blokuje wszystko,wiec koniec smuteczkow:)

Gość MADZIALLLLA
starania się, mierzenie temp, jakieś specyfiki w odpowiednich dniach cyklu i co?... osiem cykli płaczu że się nie udaję i się udało, zaraz poroniłam... nie ma sensu obsesyjnie się strać, warto sobie przypomnieć jak było przedtem i żyć tak... pomyślcie może o tym żeby cieszyć się tym że na razie macie dużo luzu, który warto wykorzystać póki dzidzi nie ma... jak zajdziecie zapomnicie tego samego dnia o wszystkich tych staraniach i o tym co przeszłyście czekając:*

Gość przyszlamama23
Masz racje madzialla tylko cholera to nie jest takie proste zeby o tym nie myslec. Teraz nasze zycie kreci sie wokol tego zeby miec swoj maly upragniony cud.

Gość przyszlamama23
Co tam slychac dziewczyny?

Gość to znowu ja///
przyszłamama u mnie nic nowego. Staram sie z całych sił wyluzowac i nie myslec o zachodzeniu w ciąże. W sobote bylismy u kolegi na urodzinach. Jedna znajoma jest w ciąży w 3 miesiącu. Są z mężem tacy szczęśliwi, az sie miło na nich patrzyło... eh....troszke mnie serduszko zabolało... Pozatym niewiem czy sie nie rozchoruje bo od wczoraj jest mi strasznie zimno, normalnie az mnie telepie. Staram sie zyc normalnie i nie poddawac sie obsesji ciąży. Mam swoje wzloty i upadki

Gość przyszlamama23
Madzialla a co u Ciebie slychac i inne dziewczyny co tam?

dziewczyny uszy do góry i na was przyjdzie czas zobaczycie tylko cierpliwosci zobaczcie co ja mam powiedziec :O tyle lat staran i tylko ivf mi zostalo mi jest dopiero ciezko bardzo i modle sie tylko zeby ivf sie udalo bo jak nie to moge zapomniec o macierzynstwie:Oa na druga próbe juz mnie nie bedzie stac i tak bedziemy sie zapozyczac na 12-13 tys na ivf :O takze nie poddawajcie sie trzeba czekac cierpliwie

Gość to znowu ja///
paula całym sercem życze zeby Ci sie udało. Ja powinnam dostac okres za ok tydzien. Dzisiaj ugotowałam pyszny obiad. Tzn nic nadzwyczajnego. Zwykły dorsz ale zrobiłam do niego taki sos ze nie mogłam sie od niego oderwac...pycha

Gość to znowu ja///
Dziewczyny co u was? Ja czekam na okres

Gość MADZIALLLLA
cześć dziewczyny.. a jak tego dorsza robiłaś?:)

Gość MADZIALLLLA
ja też czekam na okres, żebym mogła zacząć robić badania, może coś się wyjaśni. Poza tym jak zrobię badania muszę poszukać dobrego lekarza.

U mnie tez nic marze o tym tylko zeby koszmar wieloletniego oczekiwania na cud sie zakonczyl:o jeszcze musze pol roku czekac na ivf a czas sie dluzy dopiero sie zacznie a ciagle slysze o nie udanych ivf za pierwszym razem a ja ma tylko kedns szanse na ivf na druga mnie nie bedzie stac:o szkoda ze ivf to ostatnia droga w walce o maly cud wszystko jest takie trudne i tyle lat czekania

Gość MADZIALLLLA
już koniec marca prawie, już nie długo Paula:) tylko tak, żeby się powiodło za 1szym razem! może lepiej nie czytaj o cudzych niepowodzeniach bo będziesz się nakręcać, trzeba się nastawić pozytywnie, że ma się udać i tyle:)

MADZIALLLLA tak caly czas sie nastawiam ale niestety to nie jest takie proste innej drogi juz nie ma poza ivf......no niesetety kazda na moim miejscu przezywa to samo i ma obawy ,itd

Gość przyszlamama23
Hej dziewczyny a u mnie zaczal sie okres intensywnych staran

Gość to znowu ja///
Madzialllla dorsza usmazyłam normalnie na oleju i zrobiłam do niego sosik. Smietana, majonez, czosnek, surowy ogórek starty na tarce, koperek, pietruszka, bazylia, oregano, sol i pieprz

Gość Kasik 11
i jak tam dziewczyny, co słychac?

Gość nikiminasz
mojasiostra miałapodobny problem. po badaniach u ktoregos z kolei ginekologa on oznajmiljej, ze ma krzywe wejscie do pochwy(?) czy cos takiego. wystarczylo, ze po stosunku polozyla sie na bruch tak aby wszystko dobrze splynelo i od razu zaszla w ciaze.

Gość nikiminasz
*brzuch

Gość victorianna
ja staram się już prawie rok, może nawet więcej ale wczesniej nie tak intensywnie jak teraz, podobnie co miesiąc rozczarowanie bo @ przychodzi, i zawsze obiecuje sobie że już wyluzuje i skoncentruje się na czymś innym, ale myśli same wracają, i comisiąc mam tę samą nadzieje że może jednak, już nie powiem ile pieniędzy wydałam na testy

Gość MADZIALLLLA
cześć dziewczyny, u mnie ok:) na ten moment starania zawieszone, zobaczymy co będzie po badaniach muszę czekać na @ ciekawy ten przepis na sosik "to znowu ja" tez spróbuje:) dużo mam śluzu białego teraz.... witam też nowe dziewczyny:) A mierzycie temp? mi mąż zabronił:) ale i tak mierze:)

Gość to znowu ja///
Ja dostałam okres :( Jak w zegarku 30 dni i bach. Tez sobie obiecuje ze juz nie bede sie nastawiac ale to nie jest takie proste. Narazie rzucam sie w wir przygotowan do świąt.

Gość przyszlamama23
Hej dziewczyny co tam slychac? U mnie bez zmian. Ale 23 kwietnia jedziemy do kliniki wiec wszystko sie wyjasni co dalej, strasznie boje sie tej wizyty masakra

Przyszla mama a czego tu sie bac? Trzeba zrobic badania i tyle zeby wiedziec co jest nie tak