Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc pytajacy

Czy niedostatek seksu usprawiedliwia zdrade?

Polecane posty

Gość mataczzcz
rozumię ! Ty natomiast specjalnie lawirujesz . :) uscislijmy co to znaczy dbać o zone , partnerkę 1 - miejsce to komfort psychiczny tej osoby i to jest najwazniejsze potem pieniadze, zadowalanie, usmiech , ze moze liczyć zawsze na ciebie , ze ja wysłuchasz zawsze , ze przytulisz , pomozesz , itd.

Gość mataczzcz
po co kobiecie facet ktory w prawdzie nie zdradza , ale tak naprawde ma kobietę w d***e , oczywiscie ideał by sie przydał , by dawał pełny pakiet, a przy tym przy całej mimo wszystko wadliwosci kobieciej natury jednak nie zdradzał

Gość mataczzcz
majac wybór , albo postawiny przed takim wybieram kobiete niewierna , ale za to frywolną , kochana , sexowna , usmiechnietą , konkretną , pracowitą , zabawną , szczesliwa itd.

Gość mataczzcz
ma sie nigdy nie dowiedzieć !!!! czego oczy nie widzą sercu nie zal , myslisz , ze maz cie nigdy nie zdradił , nie zdradzi ? a rodziec , ze byli sobie wierni ? masz pewność !! na 100% :)

No ja wolę pełny pakiet niż jakiś wybrakowany towar :p Mam szczęście, stać mnie :)

Szanse, ze zdradził są mikroskopijne, ze zdradzi też nie za duże, nie ten typ, prędzej właśnie będziemy się gryzonie puszczać z kim popadnie za obopólna zgoda. Reasumując, nie, nie mam pewności, bo jak wiesz nie można jej mieć (oczywista oczywistość, coś jak dowód na nieistnienie), ale ze zasady mam takie, a nie inne, wybieram faceta który ma podobne. I dla ścisłości, bo widzę, ze masz jakieś wątpliwości w tym względzie: nie, nie uważam ze pijak i nierób są lepsi od zdradzającego. Po prostu unikam wszystkich trzech.

Gość mataczzcz
nic nie twa wiecznie i wszystko sie zmienia ! :) niestety tylko naiwniak , albo posiadajacy ktos partnera z libido na poziomie 0 albo 1 - moze troche sie czus spokojny . posiadajacy partnera z temperamentem , z duzym libido uwazajacy , ze moze spac spokojnie jest głupcem !:)

Gość mataczzcz
unikasz :) no tak to oczywiste jak kazdy , ale podatków i smierci nie unikniesz , a i co sie wydarzyc moze , tez ....

Bo tak powiedział rozwodnik, który przecież z doświadczenia wie, ze nic tak nie zbliża jak zdrada ;)

Gość mataczzcz
cóż .... przynam z zoną sie nam nie udało , ale jestesmy przyjaciółmi ! i to bardzo ważne ! Dla bardzo wielu nie do pomyslenia !! co stawia mnie zawsze conajmniej jeden punkt przed wieloma :)

Gość mataczzcz
przy obecnej kobiecie ja nawet nie snię o zdradzie - wiec da sie ? Da ! :)

Jednego nie można ci odmówić - optymizmu, żeby nie powiedzieć wysokiego mniemania o sobie. Rozumiem, ze próbowałeś zdrady, ale nie pomogła? Może więc czas zrewidować poglądy, może z następna się uda :)

Gość Vinny centa
przyklady? rozejrzyj sie dookola sami gowniarze wokol ciebie?

Gość mataczzcz
niczego nie próbowałem , obecna kobieta ze tak to ujme pod kazdym wzgledem mi pasuje na teraz ! dzis - jak bedzie jutro - jasnowidzem nie jestem . Wiem jedno ! jestem wredny typ , braki wszelkie usupełniam w mig ! :) daje wiele wiele też oczekuję i tak ma byc !

''przy obecnej kobiecie ja nawet nie snię o zdradzie - wiec da sie ? Da !'' Jak dopiero co ustaliliśmy: jeszcze nie śnisz.

Gość mataczzcz
nie wij sie jak piskorz , podaj te dorosłe przykłady , a nie pitolisz bez sensu kreujac sie na tą dorosłą

Gość Vinny centa
hit sezonu: kochane bedziemy mieli troje dzieci zaplodnilem trzy kochanki :P, :P, :P

Gość Gosc pytajacy
Te verde >>Nie wiem, skąd założenie, ze zaniedbujący partner robi to z lenistwa czy wręcz złośliwości. Jeśli komuś nagle spadło libido, oznacza to najpewniej, ze coś gdzieś jest nie tak i zapewniam was, ze taka osoba też cierpi, w końcu to ona straciła satysfakcję z seksu. A wy jej z miłości chcecie zdradę dołożyć :/ A kiedy partner nigdy nie przepadał to tym bardziej oczywista oczywistość, samemu sobie jest się winnym i znowu zdrada jest sk**synstwem.<< Dla porzadku, dodam, ze jest jeszcze trzecia mozliwosc, bardzo prawdopodobna: ktos moze udawac, ze ma duzy temperament i potrzeby seksualne, a po slubie udawac juz nie musi. Ewentualnie udaje do czasu urodzenia dziecka, zeby zwiazac ze soba partnera, a potem juz sobie odpuszcza. No ale zalozmy, ze komus spadlo libido i potrzebuje seksu duzo mniej niz partner. To porownajmy to z choroba, ktora przeciez tez moze sie zdarzyc. Oczywiscie chorym partnerem nalezy sie opiekowac, nie ma watpliwosci. Ale ten chory tez ma pewne obowiazki, nie moze arogancko stwierdzic: jestem chory, wiec wszystko musi byc tak jak ja chce. Wiec partner, ktoremu spadlo libido, powinien wykazac zrozumienie do tego, ze u drugiej osoby libido pozostalo na tym samym poziomie, starac sie mu to wynagrodzic w inny sposob, sa tez inne formy zaspokajania seksualnego niz stosunek, wykazac wieksza dbalosc o inneniz seks potrzeby partnera. A jesli tego nie robi to nie moge powiedzic inaczej, niz , ze sam jest sobie winien, ze bedzie zdradzony.

Gość mataczzcz
kazdy człowiek miewa sny , to przeniosnia była

Pytający, skomentuje to tak: jeśli zostawię na noc otwarty samochód, sama sobie jestem wina, ze mi radio ukradli. Niemniej jednak, ten, kto ukradł, nadal jest przestępca.

Gość mataczzcz
jak juz o chorobie i tolerancji jej sexocholizm jest chorobą , zatem nichaj ją toleruje :)

Gość mataczzcz
jak pomyslisz , powyzszy przykład jest zły i tylko ci sie wydaje , ze podałas poprawny

Ja nie o snach, mataczu, tylko o tym, jak długo jeszcze zanim zacznie ci się chcieć zdradzić, bo jak mówiłeś, w życiu pewne tylko śmierć i podatki. Choć może ona cię uprzedzi? Chciałabym zobaczyć reakcje.

Gość mataczzcz
napisałem , odpowiednia kobieta , odpowiednie jej zachowania , dbalosci itd i nie ma mysli o zdradzie .

Oczywiście, jeśli świadomie wiąże się z alkoholikiem, wiem, ze jeśli nie jestem maszynka do seksu, może zdradzić. To zupełnie inny temat i nie o tym rozmawiamy.

Gość mataczzcz
jezeli zostawisz samochód otwarty , a w stacyjce kluczyki , to żaden sąd mnie nie skarze za kradzież - i to jest dobry przykład :) nie bede złodziejem ! nie popełniam przestepstwa kradziezy !

''napisałem , odpowiednia kobieta , odpowiednie jej zachowania , dbalosci itd i nie ma mysli o zdradzie'' Na 100%? :P