Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gdasonia

Kto do pamietnika?

Polecane posty

Go艣膰 leidis777
wczesniejszy komentarz to ja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
gdasonia a Ty nie my艣la艂a艣 nad wizyt膮 u dietetyka ? wiem, 偶e to droga rozrywka, ale warto :) ja trafi艂am na t膮 moj膮 dziewczyn臋 przez przypadek i na pocz膮tku (bo z ma艂ym do艣wiadczeniem po kursie i w trakcie szkoly) p艂aci艂am jej 20 z艂 teraz 35 ale chyba tylko dla tego, 偶e jestem sta艂膮 klient膮. Ale zawsze mam mo偶liwo艣膰 do niej zadzoni膰 doradzi膰 si臋, albo cho膰by maila napisa膰. To naprawd臋 spore wsparcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdasonia
A tak, z dietetykiem z pewnoscia latwiej, u mnie na pewno dochodzilby duzy wstyd :) gdyby waga szla do gory. Jeden dzien nie zawali niczego, no pewnie tylko ze ja takie dni miewam cyklicznie od 3 lat i bujam sie okolo 70 kg tez od 3 lat. zjadlam 2 sniadanko, widze, ze rozciagnelam sobie zoladek i teraz za malo jedzenia ale wytrzymam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdasonia
Mojego posta gdzies wcielo, wiec jeszcze raz- u mnie takie dni za czesto sie zdarzaja, niestety. Dzisiaj waga az 70,7 to do piatku musze zrzucic, nie nie chce wcale liczyc :) Wreszcie jem obiad, myslalam, ze juz normalnie nie wyrobie, strasznie rozciagniety zoladek, po tych 2 dniach mam nadzieje, ze sie wszystko skuli jak nalezy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdasonia
U mnie dopiero teraz sie pojawila kolejna strona, juz tak drugi raz jest. Ja do dietetyka chyba nie bo i drogo( takie normalne stawki) no i ja przeciez musze sobie sama poradzic skoro kiedys udalo mi sie 20 kilosow....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
gdasonia to wcze艣niej o dietetyka pytalam Ci臋 ja :) bo za艣 si臋 nie podpisa艂am :) no wlasnie z tak z tym dietetykiem 艂atwiej si臋 zmobilizowa膰 bo jest ten wstyd. 呕e co艣 zawalasz i glupio si臋 nie stosowa膰. Dla mnie zdrowe jedzenie praktycznie sta艂o si臋 norm膮 :) jako艣 pierwszy raz nie czuj臋 si臋 ograniczona. 70kg to i tak 艂adnie wa偶ysz a jaki wzrost ? ja zaczyna艂am od 84 kg przy ostatnim wa偶eniu bylo 69 kg mam wiec prawie tak jak Ty :) ale dla mnie to ogromna r贸偶nica wszystko mi wisi a ja pierwszy raz od dawna czuj臋 si臋 sexi :) wiem, 偶e 偶aden idea艂 ze mnie ale wr贸ci艂a mi ch臋膰 do 偶ycia, bo wcze艣niej mia艂am chyba tylko ch臋膰 na chipsy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
to 偶e wszystko mi wisi to chodzi艂o mi o ubrania :D bo jak czytam to co napisa艂am to mo偶e by膰 偶e wisi mi pozosta艂a sk贸ra, ale tak nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdasonia a jak masz rozci膮gniety 偶el膮dek to jedz du偶o warzyw, zajm膮 du偶o mniejsca a w zeladku a maja malo kalorii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
leidis777 a sk膮d masz dietetyka ? podaj jakie miasto za tak膮 kas臋 to i ja bym si臋 wybra艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nietakamini
mog臋 si臋 przy艂膮czy膰 ? za mn膮 2 tyg diety z napadami g艂odu. Rano 艂adnie pi臋knie wieczorem nadrabiam... ehhhh ju偶 nie mam do siebie si艂y waga 82kg i 160 cm wzrostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
go艣ciu z Katowic a Ty jeste艣 sk膮d ? mog臋 Ci wys艂a膰 namiary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nietakamini ja zaczyna艂am z podobnej bawi bo 84 kg 164cm teraz wa偶e 69kg i mam nadziej臋 偶e dalej spada wszystko si臋 da, mo偶e w dzie艅 jesz za ma艂o, 偶e p贸藕niej jeste艣 g艂odna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
poprzedni wpis ja

Udost臋pnij ten post

Mam 164 cm i jak widac po stopce, znam i grubszych i chudych :) Przylaczajcie sie, ja tam wszystkich przytule :) Ciesze sie, ze sie zarejestrowalam bo ta moja stopka to cos mi sie zdaje, ze bedzie robila za 5 dietetykow, wpatruje sie w nia i zachodze w glowe, jak moglam tak to spierdzielic...

Udost臋pnij ten post

Wracam do tu i teraz. Oto moja wspaniala dieta rozdzielna, ktora zastosowalam wczoraj i spadl mi 1 okraglutki kilogram 1. Sniadanko godz 8.00 chleb bialy bo lzejszy :) 70g+ margaryna 10g, pomidory z cebula 250g i papryka 100g oraz majonez lekki 8g 2. II sniadanie gody. 11.00 truskawki mrozone 150g+ ser bialy poltlusty pol=125g w morde, jak w aptece :) 3.Obiad gody. 14.00 piers 150g surowej usmazoenej na oleju 5g, ,,ziemniaczki'' czyli pure z selera z usmazona cebulka i lyzka smietanki na gotowo 200g, surowka z kiszonej kapusty z jablkiem, koperkiem i ciutka oleju- lacznie 180g 4. w markecieok. 16.20- 1 buleczka mala 5. kolacja o 19.50- tu zmienilam bo w 2011 zjadlam na kolacje chleb z salatka jarzynowa bez jajek a teraz salatka z 40g szynki, plastra zoltego sera-20g, pomidorow z cebula 350g, polane 60g jogurtu nat. Przygotowalam to tak, ze caly duzy talerz byl wypelniony po brzegi :) i jadlam sobie z pol godzinki Efekt, jak juz napisalam MINUS 1 KG CZYLI 100 DKG :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
gdasonia to faktycznie 艂adnie uda艂o Ci sie ju偶 schudn膮膰 gratuluje :) dla mnie 59kg to idea艂. Chleb bia艂y l偶ejszy ale mniej warto艣ciowy. I szybciej po nim jeste艣my g艂odni bo ma wysoki indeks glikemiczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
Moje dzisiejsze menu to: I 艣niadanie: 2 艂y偶ki p艂atk贸w jagranych + 2 艂y偶ki p艂atk贸w orkiszowych +1 艂y偶ka otr臋b贸w owsianych + mleko II 艣niadanie: kanapka z chleba razowego z pasztetem z soczewicy (sama robilam) II I 艣niadanie: serek wiejski + jab艂ko Obiad: 1/2 woreczka ry偶i basmanti warzywa na patelni臋 i pier艣 z kurczaka Przek膮ska: 2-3 kawa艂ki gorzkiej czekolady (jak b臋d臋 mie膰 ochot臋 jak nie nie zjem) Kolacja: 2 kanapki z pasztetem z soczewicy i pomidorem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u gdasoni wydaje mi si臋 偶e 偶贸艂ty ser odpada i 艣mietana to kalorie i t艂uszcz a tak samo si臋 najesz bez tego ? leidis dobry ten pasztet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
dobry :) wiadomo to nie to samo co z mi臋sa, ale jest ok :) do tego pomidor czy papryka i ju偶 w ogole spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja, gdasonia ale nie mam czasu sie logowac.... Jem obiad, myslalam, ze umre z glodu ale nie umarlam :) chociaz gdybym zjadla wczoraj na kolacje tylko salatke z pomidorow to nie wiem... Nie popadajmy w przesade, przynajmniej ja absolutnie nie moge tego robic bo im wiecej zakazow tym potem wiecej grzechow. Dzisiaj jem podobnie jak wczoraj tylko dolozylam do obiadu brokulow i widze, ze nie dam rady zjesc naraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to szkoda leidis777 偶e tw贸j dzietetyk no i Ty z katowic ja pod poznaniem a nie orientujesz si臋 czy robi np diety przez internet ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nietakamini
dziewczyny jak wy dobrze jecie ja: rano- 2 kanapki z szynk膮 i ketchupem w pracy- 2 kanapki z szynk膮 i serem obiad- maly kotlet malo ziemniakow duzo sur贸wki kolacja- 2 kanapki i 2 jajka na dotwar porcje znacznie mniesze ni偶 zawsze i nie podjadam, mo偶e by膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale malo jecie. a ja chyba zjem na snaidanie to co wy pzrez caly dzien, jak wy tak dajecie rade?

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny. Nie odzywalam sie bo my juz wczoraj bylismy na cmentarzach, dzis potworne korki. Oto moj czwartkowy, jak go nazywam,, ratunkowy" jadlospis: 1. sniadanie, jak wczoraj lecz chleb ciemny, o nazwie- koszarowy :) 2. na 2 sniadanie tost czyli 2 kr. chleba tostowego z zoltym serem, keczupem i cebulka z tostera, mamuska nie zjadla, szkoda bylo zmarnowac 3. obiad jak wczoraj plus troche brokula z maslem 4. 2 delicje bo wypadly z szafki, to nie zart, mam tak przeladowane szafki, ze po otwarciu wypadlo pudelko z otwartymi ciastkami, zapomnialam o nich bo juz dawno bym pozarla :) 5. w tramwaju 4 wafle kukurydziane cienkie, calkiem fajne, musze sobie kupic ich wiecej 6. na kolacje to juz zupelnie niewiele bo pozno wrocilam- plasterek szynki, plasterk sera zoltego, pomidorek 7. 1 landrynka EFEKT- w piatek rano MINUS 60 dkg 艁ACZNIE PO 2 DNIACH MINUS 1,60 kg. Uwazam, ze to wspanialy wynik. Reasumujac, nic nie schudlam od poprzedniego piatku no ale uniknelam tatastrofy wagowej :) nietakamini no pewnie, ze moze byc tylko tych warzyw to do kazdego posilku powinno troche byc

Udost臋pnij ten post

nietakamini , menu ok ale warzyw tam dodaj do kazdego posilku... gosciu, my jemy raz malo a dwa razy duzo :), przynajmniej ja Wczorajszego jadlospisu nie podaje bo to byly glownie kanapki jak to w drodze. Od dzisiaj mam zamiar jesc rozdzielnie kiedy sie da, jesli nie to rezygnuje. Itak na 1 sniadanie tosty z zoltym serem, cebula, keczupem- 2 mala na 2 sniadanie 2 jajka na twardo, 2 plasterki szynki, salatka z pomidorow i majonez light Na obiad to juz bedzie na dzialce, kaszanka, to juz nie pasuje ani do diety ani do rozdzielnej i piwo, tym bardziej jw. :) i na kolacje zjem na pewno rozdzielnie

Udost臋pnij ten post

Widze, ze od jutra to juz nie 70 a 50 dni do mojego wyjazdu, z tych 3 tyg. niezbyt jestem zadowolona, powinnam zrobic duzo wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak raz na czas zjem parowki 2 z szynki 97% miesa to zle? czy mozna

Udost臋pnij ten post

1/ 50 Tak, do mojego( mam nadzieje ) wyjazdu na swieta pozostalo rowniutko 50 dni. Spinam d... i do roboty! Coby zasluzyc :) Jesli chodzi o papu to wrocilam do dobrych nawykow z wrzesnia czy sierpnia, niewazne, chodzi o to, ze pilam piwo, jadlam kaszanke ale zachowujac umiar i nie bede musiala szalec dietowo na 2 dni przed piatkiem bo wazenie glowne :) wtedy sie odbywa. Mozliwe, ze w tym tygodniu to wazenie przeloze na czwartek gosciu, ja uwazam, ze od czasu do czasu to mozna wszystko, mysle, ze i dietetyk zgodzilby sie z ta opinia. Parowki z szynki czy cos w tym rodzaju- oczywiscie

Udost臋pnij ten post