Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Chyba mam wiecznego pecha

Zmotywujcie mnie do NIEpisania do NIEGO!

Polecane posty

No tragedia, ze wylazi jak mi zalezy. Bo kiedy poszlam z nim do lozka, to on nie byl swiadomy, ze mi zalezy? Tak, zalezy mi na nim, dobrze sie czulam w jego towarzystwie i dlatego boli mnie zerwanie bez slowa wyjasnienia. To moze zrozumiec tylko osoba, ktora sama tego doswiadczyla. Wiem, ze kiedys uznam, ze niepotrzebnie do niego pisalam, ale wtedy bede w innym momencie mojego zycia, nie bedzie mi wtedy na nim zalezec... w tej chwili jestem tu, gdzie jestem, zakochalam sie, i przyznaje, ze jest mi ciezko. Wedlug niektorych osob silna kobieta to taka, ktora udaje, ze ma wszystko gdzies, milczeniem zgadza sie na wszystko? Nie moze wyrazic glosno swojego oburzenia? Ja po prostu czuje jedno wielkie w****ienie!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Swietnie to okreslila osoba powyzej: jestem w szoku, ze trafilam na takiego palanta!!!! Nie wierze, ze ten palant byl kiedys w 2-letnim zwiazku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty chyba nie wiesz kto to jest palant. Zostawil ci臋 po roku,dziesieciu,jestes z nim w ciazy,nosisz w brzuchu trojaczki,bez pracy,chorowita a on zniknal,zmienil adres,nr telefonu. Idz ty kobieto do terapeuty,bo naprawde z toba jest cos nie halo,masz niebezpieczne zachowania.Strach miec taka kobiete,ktora tak swiruje. Jakby to nastka pisala,OK,rozumiem,ale ktos kolo 30-tki?!...obciach innym kobietom robisz swoja ukryta nachalnoscia wobec faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie jest nachalno艣膰! To jest niezgoda na z艂e traktowanie!Brawo ,Autorko!Niech sobie wygodnie nie siedzi w norce pod艂y tch贸rz,niech si臋 te偶 powkurza i powstydzi swojego tch贸rzostwa! Ja te偶 takiemu tch贸rzowi powiedzia艂am par臋 dosadnych s艂贸w,偶e jest tch贸rzem i nie ma honoru i 偶e je艣li on nie umie si臋 po偶egna膰,to ja to w艂asnie robi臋.Co艣 go tam ruszy艂o,zrobi艂o mu si臋 wstyd,bo mi odpisal z 偶enuj膮cym usprawiedliwianiem si臋 ,z jak膮艣 艂zaw膮 historyjk膮,kt贸ra si臋 nie trzyma艂a kupy i kt贸r膮 wysmia艂am.Myslal,偶e b臋dzie mn膮 manipulowa艂 i trzyma艂 w zanadrzu!Po kilku miesi膮cach go spotka艂am w pracy.Ju偶 wtedy mi zranienie i w艣ciek艂o艣膰 przesz艂y,mog艂am z nim zamieni膰 kilka s艂贸w jak z ma艂o znanym znajomym(nasza znajomo艣膰 tez by艂a kr贸tka,ok 1,5 miesiaca),bo ja nie chowam uraz ,jak kto艣 mnie zawiedzie,to po prostu przestaje mi zale偶e膰,przestaje dla mnie istnie膰,nie my艣l臋 o zem艣cie i nie 偶yj臋 nienawi艣cia,a przynajmniej nie d艂ugo;).Po jakim艣 czasie lu藕no zaproponowa艂 spotkanie,roz艣mieszy艂o mnie to ,偶e mysla艂,偶e znowu si臋 mo偶e mn膮 zabawi膰 i 偶e 2.raz si臋 dam nabra膰 . Tak 偶e jestem z Tob膮,Autorko! Nie pozwalajmy biernie na z艂e traktowanie! Par臋 dosadnych s艂贸w dla dupka oczy艣ci wasze emocje a dupkowi zak艂贸ci samozadowolenie:P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulululi
No i my艣lisz 偶e ten facet teraz placze, 偶e go nazwalas tch贸rzem?? My艣lisz, 偶e on co艣 sobie z tego robi?? Nie pisz do niego miej sw贸j honor! Ten facet i tak ma olewke na te twoje 偶egnaj, na te twoje tch贸rzostwo itp. Pewnie ju偶 dawno inna obraca .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem CI tak juz teraz cokolwiek napuszesz, to i tak gorzej by膰 nie mo偶esz :D tak wiec jak dla mnie powinna艣 isc ju偶 na ca艂o艣膰 i totalnie slownie zmasakrowa膰 go艣cia :D tylko nie pisz z wyrzutami aka jestes nieszcz臋艣liwa, albo t艂umacza膰 go, pojed藕 mu tak, 偶eby jego m臋sko艣膰 urazi膰, typu 偶e i tak by艂 mierny w 艂贸zku, 偶e udawa艂a艣 w 艂贸偶ku, albo 偶eby z tym male艅stwem spieprza艂 do innej, bo ty na opiekunk臋 raczej nie wygl膮dasz itp.. tak, zeby urazi艂o jego ego, napisz wyrzuc swoja frustracje i raz na zawsze zako艅cz, nie pisz sms贸w by wzbudzi膰 wnim litosc, albo by s臋 czegos nauczy艂 bo i tak to nic nie da a on tylko zobaczy w tobie 偶a艂osn膮 dziewczynk膮 kt贸ra teraz cierpi po zerwaniu, takie jest moje zdanie. Inaczej mog艂as te偶 zagra膰 w og贸le nie odzywaja膰 si臋 od samego poczatku cho膰 wiem, 偶e to mog艂o byc cholernie trudne, wtedy facet faktycznie by si臋 zastanawia艂, ze moze z nim co艣 nie tak, skoro tez przesta艂as si臋 odzywa膰 ale teraz juz po ptakach. Moja rada zniszcz go s艂ownie ! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chore babska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matilda7
druga sprawa im bardziej piszesz pokazujesz ze ci zalezy, tym bardziej 艂achtasz jego ego, czuje si臋 teraz wielki z tego powodu, 偶e uda艂o mu si臋 rozkocha膰 w sobie lask臋 kt贸ra porzuci艂, a ona w dodatku dalej si臋 nie chce odczepi膰. To naprawde z艂a taktyka. Ale jak juz zacz臋艂a艣 no c贸偶 :D Tak jak m贸wie co艣 mu dopieprz, traf w jaki艣 s艂aby punkt i zako艅cz. Ja tak kiedy艣 zrobi艂am takiemu jednemu, a w艂asnie by艂am w pdobnej sytuacji, z tym 偶 nie dosz艂o do sexu, a facet obiecywa艂 nie wiadomo co. A te偶 by艂am w podobnym stanie bo by艂am w depresji i liczy艂am na to, ze on mnie jako艣 wesprze.No ale okaza艂 si臋 oszustem lecia艂 na dwa fronty/ Tak wiec pewnie dlatego tak bardzo czuje tw贸j b贸l w tej chwili. Ale dzi臋kuje bogu ze tak si臋 stalo boby艂 totalnym zerem i teraz jak juz stan臋艂am na nogi nawet nie spojrza艂am bym na niego. I ty tre偶 wkr贸tce poczujesz, tak膮 ulg臋 i b臋dziesz cieszy膰 si臋 , ze przejrza艂a艣 w por臋. Ewentualnie uknuj jak膮s intryg臋, ale nie tak by pokazywa膰 jak bnardzo cie boli! pami臋taj !:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak masz zamiar si臋 odezwa膰 to...moja rada jest taka napisz mu co czujesz ( nawet je艣li on to uzna za smieszne) przynajmniej pozostaniesz wierna sobie i temu co czujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cos tak mocnego wymysl, zebys czu艂a ze go krzywdzisz gdy poczujesz ulge, bedziesz wiedziec ze od tej pory mozesz zyc juz dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiem, facet to oleje skoro nie mia艂 skrupu艂贸w j膮 mami膰 tyle czasu to niby czemu teraz mia艂yby odzewwac si臋 w nim wyrzuty sumienia, pomy艣li tylko jak bardzo jest 偶a艂osna i oleje to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej nie pisa膰 wcale, to jest z******ta metoda wtedy taki wybrakowany egzemplarz faceta jest zdezorientowany, jak to ja taki boski, ka偶d膮 lask臋 mog臋 mie膰 w 艂贸偶ku, zaliczam wszystko co si臋 rusza i na drzewo nie ucieka a tu mi si臋 taka trafi艂a, co ma mnie w d***e, to dopiero jest czarna rozpacz dla takiego no i w艂a艣nie w ten spos贸b rozkochuje si臋 takiego "ogryzka" on wtedy szaleje 偶e nie potrafi艂 kogo艣 zdoby膰 i zaczyna w艂a艣nie wtedy pisa膰 i dzwoni膰 jak op臋tany, skoro jednak wybra艂a艣 taktyk臋 偶e to ty biegasz z*******czem to jeste艣 ju偶 przegrana, taka sama jeste艣 jak wszystkie kt贸re zaliczy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja staram si臋 nie krzywdzi膰 nikogo...a krzywdzenie drugiej osoby dla poprawy samopoczucia uwazam za chore. Moze i tego rodzaju wiadomo艣膰 nic nie wniesie ,ale dziewczynie ulzy i mo偶e da do my艣lenia r贸wnie偶 jemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba by艂o milcze膰 jak ska艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba by艂o true, szczerze, to w sumie, nie kieruje sie moimi powy偶szymi radami, teraz to i tak nie ma znaczenia co onpomy艣li, miej to gdzie艣. Napisz co chcesz, tak, 偶eby Tobie by艂o lepiej by Ci ul偶y艂o cho膰by艣 mia艂a napisa膰 wyw贸d na 10 sms贸w. My艣l teraz o sobie, jakkolwiek on to odbierze jest niewa偶ne, pisa艂am wcze艣niej by艣 mu dowali艂a, mo偶e jednak niekoniecznie, moze gdyby艣 faktycznie zna艂a jaki艣 s艂aby punkt, i mog艂o go jako艣 perfidnie zabole膰. A tak to najprawdopodobniej tym bardziej utwirdzi, sie wprzekonananiu 偶e dobrze zrobi艂 偶e ola艂. Po prostu nie my艣l o nim wyrzuc co masz wyrzucic i zako艅cz to raz na zawsze. A na rzysz艂o艣c pami臋taj by by膰 ostro偶niejsza, a gdyby taka sytuacja nie daj bo偶e si臋 powt贸rzyla, oczywi艣cie odpuka膰, to nie pisz! nawet po spotkaniu w celu sprawdzenia. Bo prawda jest taka, 偶e cho膰by nie wiem co si臋 dzia艂o to kole艣 kt贸remu zale偶y zawsze si臋 odezwie, pr臋dzej czy p贸藕niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu facet nie ma za grosz kultury, na pewno za inteligentny nie jest kto艣 kulturalny napisa艂by Ci 偶e po prostu uwa偶a 偶e nie pasujecie do siebie i dzi臋kuje za mi艂e chwile czy co艣 w tym stylu, trafi艂a艣 na jakiego艣 chama nie masz czego 偶a艂owa膰 偶e odszed艂. M臋偶czyzn臋 poznaje si臋 po tym jak ko艅czy a nie jak zaczyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie..Przeczytalam wszystko od pocz膮tku z zaciekawieniem i powiem tyle...Nie pisz juz do niego wiecej..!! a nawet gdyby sie odezwal nie odzywaj sie do niego..tak jak to kt贸rys Pan napisal ...niewiedza..obojetnosc ...olewka..to boli najbardziej...z reszt膮 sama widzisz jak to boli...doznalas tego pisz膮c do niego otrzymuj膮c olewke..oboj臋tnosc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Siedem stron lania wody,bo facet po dwoch miesiacach znajomosci przestal sie odzywac.TO JEST CHORE!!! A jeszcze snucie zemsty kolejnej swiadczy o niedowartosciowaniu i rozchwianiu emocjonalnym autorki. Rownie dobrze wcale ten seks nie musial byc powodem,tylko zwyczajnie cos innego.mogl powiedziec i pojsc.zrobil inaczej,niestety wiekszosc tak robi. Nic sie nie poradzi poza godnoscia,ktora zatracila autorka wypisujac brednie po krotkiej znajomosci rosci sobie prawo do faceta. Chore goni chore wyobraznie a rzeczywistosc biegnie obok!! Balabym sie takiego partnera jak autorka-do czego posuwa sie zawiedziona osoba?-pograza siebie w chorym umysle. SIEDEM STRON deptania wody w beczce!!! No psychiatra lub psycholog mialby z wami kupe roboty,niedowartosciowane niemlode panny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰bd
Zgadzam si臋. Nie warto si臋 p艂aszczy膰 przed facetami. Czym wi臋cej piszesz, tym bardziej Ci臋 olewa. Mia艂am ju偶 kilka takich przypadk贸w. Potem nauczy艂am si臋 te偶 olewa膰 i role si臋 odwr贸ci艂y. Mog艂a艣 napisa膰 raz, czy dwa - ok. Do trzech razy sztuka. Skoro si臋 nie odezwa艂, to znaczy, 偶e kupa g贸wno dupa i zacisn膮膰 trza po艣lady i nie ogl膮da膰 si臋 za siebie. To jest dziewczyny Wasz b艂膮d w艂a艣nie, 偶e im bardziej wchodzicie facetom w dup臋, tym bardziej oni Was tam maj膮. Amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i co autork? Dalej sie nie odezwal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety kobiecie wilkiem :o szok no

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁o matko,doros艂a kobieta chce poucza膰 i wychowywa膰 swoimi durnymi smsami doroslego faceta! Przeciez on i inni milkn膮cy znienacka dobrze wiedz膮 co robi膮 i tylko bek臋 maj膮 po takich esach jak autorka do tego kogo艣. Blokade na tel.i komunikatorach bym zalo偶y艂 na tak膮 wariatk臋,ktora sika na widok faceta a udaje,偶e odeszla i niby jest asertywna.

Udost臋pnij ten post

"pojed藕 mu tak, 偶eby jego m臋sko艣膰 urazi膰, typu 偶e i tak by艂 mierny w 艂贸zku, 偶e udawa艂a艣 w 艂贸偶ku, albo 偶eby z tym male艅stwem spieprza艂 do innej, bo ty na opiekunk臋 raczej nie wygl膮dasz itp.." A ja mysle, ze on by wyczul, ze taki tekst z mojej strony to zwykla sciema i chec zemsty. " Inaczej mog艂as te偶 zagra膰 w og贸le nie odzywaja膰 si臋 od samego poczatku cho膰 wiem, 偶e to mog艂o byc cholernie trudne, wtedy facet faktycznie by si臋 zastanawia艂, ze moze z nim co艣 nie tak, skoro tez przesta艂as si臋 odzywa膰 ale teraz juz po ptakach." Masz racje, ale, tak jak wiele razy pisalam wczesniej, ja juz przed tym seksem z nim uwazalam go za mojego chlopaka, a on swoim zachowaniem pokazywal mi, ze mial mnie za swoja dziewczyne. I jestem pewna, ze gdybym przed seksem zalozyla na kafe watek opisujacy zachowanie chlopaka, to wiele z tych osob, ktore teraz mowia, ze bylam naiwna, napisaloby wtedy "wszystko wskazuje na to, ze zalezy mu na tobie". No i wlasnie dlatego, ze dla mnie ten seks to nie byla jakas spontaniczna akcja na 1szej, drugiej, czy 3ciej randce, po ktorych to powinnabym byla obawiac sie, czy facet sie odezwie i koniecznie czekac najego inicjatywe, ja odezwalam sie do niego pierwsza i nie widzialam w tym nic niestosownego. Ot, wyslalam smsa do mojego chlopaka, z ktorym kilka godzin wczesniej sie kochalam. I tyle. Wlasnie dlateto czekalam z seksem, zeby podczas seksu cieszyc sie nim a nie zaprzatac sobie glowe myslami "Co on teraz zrobi?". Uznalam za znikome prawdopodobienstwo, ze gosc, ktory widuje sie ze mna 2-3 razy w tygodniu od 2 miesiecy, kontaktuje sie prawie codziennie , planuje najblizsze tygodnie/miesiace, bedzie chcial tylko seksu i to tylko na jeden raz. Z jego strony to perfidna zagrywka, rowniez dlatego, ze jakis czas temu podczas jednego ze spotkan mialam "dola" i zaczelam plakac mowiac, ze czasem ciezko znalezc mi pozytywne strony zycia... wiecie, co on wtedy powiedzial? "Jesli tylko masz jakies problemy, mow mi o nich, moze moglbym jakos ci pomoc?". Gadanie.... ale wiedzial, co powiedziec, zeby zdobyc moje zaufanie, prawda? "Ja tak kiedy艣 zrobi艂am takiemu jednemu, a w艂asnie by艂am w pdobnej sytuacji, z tym 偶 nie dosz艂o do sexu, a facet obiecywa艂 nie wiadomo co. A te偶 by艂am w podobnym stanie bo by艂am w depresji i liczy艂am na to, ze on mnie jako艣 wesprze." Matilda, a jak mu dopieprzylas? ;) "Jak masz zamiar si臋 odezwa膰 to...moja rada jest taka napisz mu co czujesz ( nawet je艣li on to uzna za smieszne) przynajmniej pozostaniesz wierna sobie i temu co czujesz." Dzis przez ulamek sekundy przemknelo mi to przez mysl... ale zamiast tego poplakalam sobie troche, poczytalam tez w necie wiele takich historii jak moich - facet niby zakochany, planujacy wspolne wypady a potem nagle znikniecie. Poza tym powtarzam: ja nie musze sie martwic, ze on zapomni, ze jest dla mnie wazny, nie musze mu tego przypominac. W koncu tydzien temu ostatni raz rozmawialismy przez telefon, powiedzial, ze teskni i ze cieszy sie, ze dzien pozniej spotkamy sie... odpowiedzialam "Ja tez :)". Boli mnie tylko to, ze on ma pewnosc, ze z mojej strony to bylo szczere.... ze on dostal w tym zwiazku to, co najlepsze.... Czy ja teraz bede milczec, czy wyznawac mu milosc, czy obrazac go - nie ma znaczenia - on i tak wie, ze jestem zakochana. dlatego tym bardziej nie ma sensu pisac mu, jak jest mi przykro. Poza tym moj zal wyrazilam juz w poprzednich SMSach do niego piszac, ze zaufalam mu, a on nie ma nawet odwagi zerwac czy przyznac, ze chodzilo tylko o seks...

Udost臋pnij ten post

"cos tak mocnego wymysl, zebys czu艂a ze go krzywdzisz gdy poczujesz ulge, bedziesz wiedziec ze od tej pory mozesz zyc juz dalej" Mocne to by bylo, gdybym naklamala mu, ze mam jakas chorobe weneryczna, ale ja nie lubie zartowac sobie z rzeczy powaznych i tragicznych...choc fakt, gosc przez kilka tygodni nie zapomnialby wtedy o mnie. ;) Ale ja wtedy wyszlabym na jakas puszczalska. :/ Inna opcja to umieszczenie jego numeru telefonu na jakiejs stronce z ogloszeniami o wiadomym charakterze :P nie wiem tylko, czy takie cos nie jest karalne. Inna opcja, ale tu ryzykowalabym, ze sama siebie tym zranie: podszycie sie pod inna dziewczyne, umowienie sie z nim, najlepiej w jakims miejscu, do ktorego dojazd zajmie mu min. godzine (+koszty), kazac mu tam czekac pod pozorem spoznienia na spotkanie, a potem znikniecie... Nie ma opcji, zeby zorientowal sie, ze to ja do niego pisze. "a tu mi si臋 taka trafi艂a, co ma mnie w d***e, to dopiero jest czarna rozpacz dla takiego no i w艂a艣nie w ten spos贸b rozkoch*je si臋 takiego "ogryzka" on wtedy szaleje 偶e nie potrafi艂 kogo艣 zdoby膰 i zaczyna w艂a艣nie wtedy pisa膰 i dzwoni膰 jak op臋tany, " Ale jesli dla niego "zdobycie" to seks, to milczenie i tak by nic nie pomoglo. Poza tym, tak jak juz pisalam, w naszej sytuacji milczenie byloby co najmniej dziwne. " pisa艂am wcze艣niej by艣 mu dowali艂a, mo偶e jednak niekoniecznie, moze gdyby艣 faktycznie zna艂a jaki艣 s艂aby punkt, i mog艂o go jako艣 perfidnie zabole膰." No nie wiem, co by moglo go zabolec. Moze to, ze mam od niego wyzsze wyksztalcenie, bardziej ambitna i lepiej platna prace? "Po prostu facet nie ma za grosz kultury, na pewno za inteligentny nie jest kto艣 kulturalny napisa艂by Ci 偶e po prostu uwa偶a 偶e nie pasujecie do siebie i dzi臋kuje za mi艂e chwile czy co艣 w tym stylu, trafi艂a艣 na jakiego艣 chama nie masz czego 偶a艂owa膰 偶e odszed艂. M臋偶czyzn臋 poznaje si臋 po tym jak ko艅czy a nie jak zaczyna." Racja. Jedna z niewielu osob, ktora nazwala rzeczy po imieniu, a nie nazwala mnie naiwna dziewuszka. "Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie..Przeczytalam wszystko od pocz膮tku z zaciekawieniem i powiem tyle...Nie pisz juz do niego wiecej..!! a nawet gdyby sie odezwal nie odzywaj sie do niego..tak jak to kt贸rys Pan napisal ...niewiedza..obojetnosc ...olewka..to boli najbardziej...z reszt膮 sama widzisz jak to boli...doznalas tego pisz膮c do niego otrzymuj膮c olewke..oboj臋tnosc..." Wiesz, gdybym miala pewnosc, ze moja olewka go zaboli, to pewnie latwiej byloby mi wcielic w zycie plan "Nie pisac". "Rownie dobrze wcale ten seks nie musial byc powodem,tylko zwyczajnie cos innego.mogl powiedziec i pojsc.zrobil inaczej,niestety wiekszosc tak robi." No wiekszosc tak robi, ale mamy sie na to milczaco zgadzac?

Udost臋pnij ten post

A tak poza tym to dzis w pracy poproszono mnie o zostanie po godzinach, z czego bardzo sie ucieszylam. i tak bedzie przez caly tydzien. :) Troszke pozwoli mi to oderwac mysli od tego glupka. Problem w tym, ze jak tylko wychodze z pracy, zaczynam myslec i czuje, jak lzy naplywaja mi do oczu.... :( Poki co nie mam sily wykasowac jego numeru... zmienilam jedynie jego imie na niecenzuralne slowo.... poza tym gosc zapomnial zabrac ode mnie swoja szczoteczke do zebow - przedwczoraj wywalilam ja na smietnik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musisz odchorowa膰 swoje i tyle, to normalne, 偶e czujesz z艂o艣膰 i ch臋膰, zemsty, ale mo偶e faktycznie lepiej ola膰 takiego. Ju偶 napisa艂a艣 swoje, teraz zajmij si臋 sob膮. Zobaczysz, ze z tygodnia na tydzie艅 b臋dziesz czu膰 si臋 coraz lepiej po dw贸ch tygodniach troche zbladnie, a po miesiacu bedzie ju偶 ok. U mnie zawsze pdoobnie to przebiega:) Jeszcze b臋dzie wszystko ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczoteczk臋 do z臋b贸w zapomnia艂 wzi膮膰?! kobieto,Ty masz cos z g艂ow膮,kazdy Twoj wpis utwierdza mnie w przekonaniu,ze masz jak膮艣 paranoj臋. 脫sma strona zaraz Twoich komentarzy,Uff,daj sobie odpocz膮膰.Juz Ci ludzie tlumacz膮,ze co by by艂o,gdyby zostawi艂 Ci臋 w cia偶y,bez kasy,mieszkania itd. No co Ty sobie ro艣cisz?te dwa miesiace? Cwana jeste艣,bo wybierasz i nie wiadomo po co komentujesz tylko to,co Ci podchodzi.Uwagi ktytyczne omijasz a to one winny motywowa膰 Cie do uspokojenia. Z ostatniego postu wynika,偶e jeszcze b臋dziesz cos do niego pisa膰? Ty masz jakies schizy,dobrze,ze nawia艂.Pewnie sie zorientowal,偶e jeszcze chwila i b臋dziesz naciska膰 na slub,bebe,i jego pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty jeste艣 poj...na!! chcesz umiescic jego foto i info na jakiej艣 stronce?! No przeciez uciec od wariatki i zamilkn膮膰 to jedynie sluszne co facet zrobi艂! ty jestes niezr贸wnowazona!! Za malo ci臋 wypieprzy艂 w czasie tego jednego seksu,tak?brakuje ci ****nka,co?Jak wredna suka sie zachowujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bol d贸py
馃挙

Udost臋pnij ten post