Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum... komu pomogli cd.

Polecane posty

ewela2421 w GynC wizyty ciążowe nie trwają 5 minut.. u Dr Piekarz nawet godzinę podobno...

Mandy... poczekaj jeszcze trochę i też będziemy cieszyć się z Twojej pięknej bety. Karolcia...tak jestem w programie 2+1 o zwrot będę się starała jak dotrwam do 12tc.

Smutasku piekny wynik :-) teraz czekamy na serduszko. Ewela widze ze zrobilas jak ja ucieklam z Gyn po potwierdzeniu ciazy.

Gość Vicky83
Kasiurek Sił wszystkiego najlepszego spełnienia tych największych marzeń!

Gość Vicky83
Co do Fragminu to miałam brać do 20 tc ale ublagalam lekarza czy mogę odstawić wcześniej zrobiłam badania wyszły dobrze więc ok 15 tc odstawiłam miałam straszne zrosty na brzuchu i sińce. Do końca ciąży mam brać Acard. Ja chodzę prywatnie do Gyncentrum i każda wizyta trwa ok godzinę dr dokładnie wszystko waży mierzy i ogląda

Gość gość
Dziewczyny wszystkiego najlepszego!!!No wesołku piękny wynik bardzo Ci gratuluję pozdrawiam was MaBo

Gość gość
Właśnie ktoś miał dziś wizytę u dr M i miała pytać o ten żel crinone

Gość Vicky83
Smutasku ja w 14dpt miałam betę 1500 i są bliźniaki więc u Ciebie też może być podobnie hihihi

Gość gość
Ja 14dpt miałam beta 1056 i sa bliźniaki :) teraz jest 10tc MałaMi

chyba są różne przypadki, czasem nawet przy niskiej becie mogą być bliźnięta. Fif chyba nie rosła tak ekstremalnie beta jak wam... A bliźniaki są :)

MalaMi tak się cieszę, ze Wam się udało :) Super, tak dawno się nie odzywalas :) Jednak czasami warto rozważyć inne możliwości - bardzo się cieszę :)

Gość gość
Hey dziewczyny, czy któraś z Was miała histersoskopie z NFZ w Knurowie? pozdrawiam

Ja w Knurowie miałam laparoskopię jak chciałam robić histero to aparat był zepsuty. Małami jesteś naszą małąmi?

Małami to Ty ??? :) tak dawno się nie odzywałaś... napisz czy to Ty czy mamy tu "nową" Małą mi?? tak czy owak gratulacje:) ostatnio wysyp ciąż bliźniaczych hihi super No Smutasek i Catarina mnie już nic nie zdziwi będa trojaczki ;P

dziewczynki niezle szalejecie, ja juz blizniaczej ciąży sie boje a co dopiero trojaczej :) smutasku kiedy idziesz na nastepną wizytę? ja juz w pn mam nadziej ze juz coś zobaczę.... sil cały czas trzymam kciuki, i za inne dziewczynki tez których nie sposób mi wymienić

Hej dziewczyny :) Ja teraz sprawdzilam jaką mialam bete w 16dt i bylo to 2300 to spora a mam ciaże pojedynczą choć mialam dwa kropeczki dane :) Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych kolezanek :)

Smutasky regundacja na fragmin z tego co mi wiadomo to jest dla osob z problemami krzepliwosci i osoby po jakis operacjach, laparoskopiach. Dla nas po in vitro nie ma niestety refundacji.

Chyba przy V-Linden jest refundowany. Albo przy stwierdzonej zakrzepicy. Ale wiem ze są ginekolodzy (ale nie związani z ivf) którzy jak im powiesz że musisz brać to wypiszą refundowaną receptę.

Gość gość
Jestem pierwszy raz, nie chciałam sie podeszwac pod nikogo. Zmieniam :) MałaMi_83

Pytam o ten fragmin bo poprzedni lekarz zlecał mi badania i wyszła mi nadkrzepliwosc a w sumie w Gyn takich badań nigdy robionych nie miałam