Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Witajcie:-) Jeszcze nigdy nie piłam kawy o 3,25 :-D Ada dzięki.Wypiłam jednym łykiem,a teraz pozwólcie,że zaparzę jeszcze raz;-) Luna szczęścia i zdrowia dla Twojej C 🌻 Wymyśliłaś już coś na prezent dla Z ?? Globusiczku cały czas miałam Ciebie zapytać o Jacusia,jak rozłąki z Tobą znosi??? A może razem z Tobą pilnował piranii ??? Marysiu poczytam sobie o musicalu.Jaki intrygujący tytuł;-) Nie nachodził Cię po spektaklu??? Imuś pytasz mnie o zegarek.Musi być czytelny i z powłoką antyalergiczną.Zegarek to ważna rzecz w mojej robocie;-) Rudziu mam nadzieję,że wypoczęłaś po pracy choć odrobinę?? Dobrego tygodnia wszystkim koleżankom. Roleta w górę.

Imuś pomysł ze zmywarką jak najbardziej trafny. Ja swojej mamie planuję kupić telewizor mały do drugiego pokoju. Ma tam stary,a teraz przeniosła się do niego ze spaniem,ze względu na uciążliwych sąsiadów.

Studencik z dziewczyną na Walentynki lecą do Grecji ;-) Kilka miesięcy temu zakupili bardzo tanie bilety. To się młodzi potrafią zabawić :-D To będzie ich trzecia wyprawa....

Dzień dobry i z mojej strony wysyłam do Was. :) Nie czytałam nic, więc kto by nie zrobił kawy kubek, będę wdzięczna i chętnie przyjmuję :) Ogarnę się to napiszę :) Miłego dzionka :) ❤️

Gość globus
Witaj Rudziku:) Ja ogarniam się od rana i jeszcze się nie ogarnęłam.Jestem dzisiaj strażakiem .....olewam wszystko co na drodze:) x Cyferko Gdyby Jacuś był ze mną była by ...trzecia wojna światowa:) aby tego uniknąć zostaje w domu z miskami karmy i wody. Najważniejsze ma łóżko do dyspozycji:). Chyba cały czas śpi.Jak wracam jest tak zaspany ,że prawie mnie nie poznaje:) takie to jest kocie życie,Fajne!!!! x Imus Mama na pewno będzie szczęśliwa gdy dostanie taki prezent. Masz bardzo dobry pomysł. Jak sie czujesz? Cyferka już też myśli o prezentach. Ja od dłuższego czasu daję koperty. Wszyscy są dorośli i wiedzą co kupić. Tak też zrobię w tym roku. x Cyferko Wczoraj zadzwonił do mnie Juniorek. Przyjedzie dopiero na święta. Mają dużo zajęć i do zaliczenia 6 tygodni praktyk rozłożonych w czasie.Zresztą w ubiegłym roku bywał często. Nie zawsze tak można. x Zostawiam wszystkim usmiech:)

Pozwolę sobie jeszcze raz :-) Globusiku to strasznie długa rozłąka juniora z domem.... Mój też nie przyjechał w ten weekend. Dużo nauki,musi się wyrobić i zdać wszystko w terminie,jeśli chce na wycieczkę;-) X Rudziu,Ada nie szukajcie mnie na fb,bo mnie tam nie ma i nie będzie ;-) Taki ze mnie NUMEREK :-D Zawsze złapiecie mnie w Stacyjkowie ;-) Miłej pracy Stefanio.Dużo roboty??? Ada Ime kawa zimna!!!!gdzie się podziewasz??? Do uzdrzeni i pisania :-)

Spacer zaliczony... ależ cudnie było, normalnie WIOSNA przyszła... wnusia wybiegana zasnęła sobie smacznie... to ja też podusię, kocyczek i pośpię nieco... no, bo jutro pobudka znowu o 3:00 :D poczytam co u Was po powrocie do chaty, czyli wieczorem... Pa...!!

Witajcie !! I znowu babcia wstała o 3:00... :) a wczoraj po powrocie padłam jak kawka w ogrodzie... widać organizm odwykł od takiego wczesnego wstawania... x Miłości, co u Ciebie...? jak się czujesz...? x Globusku, a niech ten listopad się szybko skończy... przykry miesiąc... x Marysiu, czytam, że ten spektakl był na podstawie filmu "Uwierz w ducha"... KOCHAM piosenkę "Unchained Melody"...❤️ x Lunko, ruskie... uwielbiam... jednak robić nie potrafię... dobrze, że jest u nas maleńka pierogarnia... pyszne tam mają... Serdeczne buziaki dla córki......!! 🌼👄🌼 x Rudziu, śliczny płomień w Twoich włosach... a obcięcie odlotowe... zazdraszczam pięknej i gęstej czuprynki...:D:D x Cyferko, rozumiem... ja też długo opierałam się przed fb... dopiero jak moja koleżanka wyszła za mąż za Norwega i żyje po za Polską, to uległam... po prostu przez fb mamy najłatwiejszy kontakt... x Kawa? Taaak........!!! :D (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

Powiem Wam, że ta nasza pogoda oszalała... zresztą nie tylko nasza... zięć do pracy wczoraj przez Słowację jechał i mówił, że tam u nich halny i +20C*... a ja wczoraj w zimowej kurtce chodziłam i pot lał się ze mnie strumieniami... dziś ma być podobnie... już sobie lżejszą, jesienną kurteczkę naszykowałam... uff... jak gorąco... puf... jak gorąco...:P Dobrego wtorku dla nas wszystkich, babeczki......!! Pa...!!

Witaj Ada. Za kawke dziękuję. Obudziłam sie o 4.44 i koniec spania. Dziękuję za życzenia dla C.

Gość globus
Witaj Lunka , dzień dobry wszystkim. x Lunka ranny ptaszek z Ciebie. Zasiadamy więc do kawy. x U mnie pogoda również bardzo męcząca. Zupełnie nie wiem jak się ubrać. Pod koniec miesiąca ma sie ochłodzić. Wczoraj w domu była pralnia:) Frania zrobiła dobrą robotę. Jeżeli plany nie legną w gruzach mam zamiar umyć okna.Taki e mnie pracuś. x Cyferko wczoraj odwiedziła mnie koleżanka. Wróciła do domu po wojażach.Jest mistrzynią w szczypaniu ludzi. x Imus jak sie czujesz??? wczoraj chyba nie byłaś na kawie. x Ada Ty pewnie wygodnie siedzisz sobie w kolejce :) x Rudziku Dziękuję za @ w chwili wolnej napiszę. x Miłego dnia hej.

Dzień dobry. Na wstępie wyrazy podziwu i współczucia dla Ady :-D I podziękowania za kawę. Luneczka to pewnie przez wiatr. Ja też wierciłam się zamiast spać:-( Globusiku domyślam się ,o którą koleżankę chodzi ;-) Nic to...musisz przejść kurs żądlenia :-D Okna..... Ja tak sukcesywnie staram się po dwa dziennie przetrzeć. Nie szalej Globusiku,rozłóż na raty.... X Imuś Twoja wnusia za parę dni pół roczku skończy?? Co tam u niej słychać? Zęby już ma? :-D X Stefanio Rudziu owocnej pracy ;-) spokojnej.... Mario Miesiąc do Świąt......

Witajcie dziewczyny 🖐️ Jestem obecna ciałem ale duchem... Jakaś nieobecna jestem. Wczoraj już tak miałam. Robota się mnie nie trzymała. Musiałam wyjść pół godziny wcześniej z pracy, bo się już nie nadawałam do niczego. Wróciłam do domu, zjadłam i poszłam spać. Od 17-tej spałam do 21 aż ;) Pogoda... jakby lepiej temperaturowo, za to wieje masakrycznie i arktycznie. Jakoś na nie mnie dziś wzięło. Ale to tylko raz w miesiącu tak mam, że sama ze sobą nie wytrzymuję... :D 🌻 Kawę piję, próbuję ogarniać robotę, ale czas pokaże jak to wyjdzie. Dobrze, że słonce za oknem przebija... Udanego dnia życzę :)🌻 Może teraz doczytam co u Was :) Każdą z osobna pozdrawiam ciepło :)

Dzień dobry Lunka Spóźnione ale serdeczne życzenia dla Twoich najbliższych 🌼 Pojutrze ma mój M ;) Dostanie tort jak na prawdziwego wędkarza przystało ;) Marysiu Zazdroszczę wypadu ;) Całe wieki nie byłam w teatrze muzycznym Globusiku Dziękuję za bardzo delikatne pozdrowienia :D Nie,wczoraj mnie nie było tutaj na kawie.Mam masę spraw do załatwienia i siedzę w pracowni,jak czasu zbiegnie Przy tym dzisiejszym wietrze,mam karuzelę ale na szczęście i leki Rudziku My się wczoraj zapoznawałyśmy ;) Bardzo fajna babka,ta nasza Stefcia ;) Adziu Szatańska godzina na wstawanie,brrr ;)

Siema dziewczyny.... :) Robi się szaleństwo w pracy, wszystko w biegu... ale dziś już nie daruję, muszę chociaż chwile ochłonąć i napisać do Was :) 🌻 Lunka, tak podczytuję i po kolei odpisuję, robiłaś grzybki... mniam, fanka ze mnie grzybów we wszelakiej postaci. Sama mam trochę zrobionych przez mama mojego D. Ale zbierane przez nas. Tam to jest dopiero zbieranie... morze grzybów, nad morzem ;) bo na obrzeżach Koszalina. Współczuję tych zawrotów. Miałam swego czasu migrenę, która doprowadzała mnie do szaleństwa. Samo po latach zanikło. Miewam jeszcze bóle, ale już nie tak nasilone. Dlatego rozumiem co to znaczy, łączę się w bólu :( 🌻 Za to wielkie pozdrowienia dla Córki, choc spóźnione :) Imuś, doczytałam, żeś Ty skrzypaczka ??? Chcem coś więcej wiedzieć w temacie :) Prezent dla mamy wyborny, zwłaszcza, że ma takie problemy zdrowotne. A czy się zmieści pod choinkę ??? Raczej bym drzewko większe wybrała :P Ja zegarki tez uwielbiam, ale nie kolekcjonuję. Dobieram raczek do pory roku. I lubię jak to sroka, jak się błyszczy ;) 🌻 Globusiku, ten cyrk mnie rozbawił :D Czytam, że i Tobie imprezka się szykuje :) Fajnie, piękny wiek :) Masz andrzejki zapewnione :) Odpiszesz na meila kiedy znajdziesz czas, na spokojnie.... :) 🌻 Marysiu, muszę poczytać o tym musicalu. Jakoś mi w duszy zagrało... 🌻 Aduś, lenistwo sobotnie każdemu się przydaje :) Twoje słowa: dzień się budzi usmiech :) w kolorze słońca uśmiech:) w otwartych oczach ludzi usmiech...:) w ulicach aż do końca.. tak mi się podobały... romantyczka :) A może zabierzesz mnie którymś razem na spacer... ależ bym sie przewietrzyła.... :) 🌻 Cyferko, zawsze jest ten pierwszy raz. Kawa o tej godzinie nie jest dla mnie zaskoczeniem. Latem mam takie napady... na wschód słońca pić kawę na balkonie. Na wariata nie ma rady ;) Tak mnie zastanawia, jaką rolę odgrywa zegarek w Twojej pracy ? Może daj mi jakąś "wskazówkę " bym odgadła ;) Po pracy trochę odespałam, a potem poleciałam do przyjaciółki lepić rogaliki drożdżowe. I tak a to kawa, a to piwko... wróciłam o 22.30 i poszłam spać. Co do FB , szanuję, bo na moim profilu częściej grasuje mój D. On korzysta z mojego, a tak naprawdę mało co wstawiamy, a zwłaszcza prywaty, gdzie jesteśmy... 🌻 Mój M przyjeżdża w niedzielę :D Zostaje do czwartku. Muszę Go wykorzystać... ;) :P poważnie, w aucie parę rzeczy sprawdzić, w domu coś ponaprawiać i takie tam... :D a w ogóle spacer to podstawa :) I tak w końcu trochę nadrobiłam czytania kosztem pracy ;) Dziś jadę do biblioteki, zajadę później do brata i przyjaciółki do kebaba, ale tylko pogadać :) I wrócę do wagonika :) Ściskam Was cieplutko, bo muszę zaraz się zbierać do wyjścia :) Bezwietrznego popołudnia życzę dziołszki :) 🖐️ do spisania

Witajcie na Melisie ;-) Rudziu pytam: D- to syn M - to M jak miłość??? Współczuję nawału pracy w pracy :-( Powodem pewnie jest zbliżający się koniec roku?? Zegarek??? Czas to pieniądz:-D Pracuję w wypożyczalni i wszystko u mnie na czas;-) Pozdrawiam. Do uzdrzeni Do spisania. Do uwidzenia.

Witajcie !! To ja, Wasz wczesno-poranny dręczyciel.;) Expres szumi, kawę parzy. (_)> (_)> (_)>

Hej, hej...!! Szybka babcia z pociagu Wam macha. ...śniadanie (owsianka z bananem) zjedzone...fryzura zrobiona (kurna, codziennie włosy myję)... makijaż (prawie perfekcyjny) nałożony... suńka (na łące) wybiegana... a ja (za chwilkę) wysiadam... mam nadzieję, że dziś (tak jak wczoraj) piękny dzień będzie i znów z wnusią na długi spacer pojdziemy... Pa......!! ♡♡♡

Gość globus
Cześć Paniuśki:) x Aduś Dziękuję za kawę. Wyjątkowo mi smakuje. Już w nocy myślałam żeby zrobić choć łyka.Ja tak mam,że czasami kawa za mną chodzi jak kolega. Ada jak długo będziesz wstawać o tej 3-ciej.????? x Rudziku samopoczucie może być związane z burzą magnetyczną:) ja wczoraj dałam czadu w domu. Wieczorem też padłam. Niebawem skrobnę do Cię:D x Cyferko czuję pismo nosem ,że Mikołaj szuka wypasionego zegarka. Będzie fajowy prezent:) x Imuś U Ciebie wiało??? jak czytam,że wiatr huczy tu i tam zastanawiam się dlaczego omija mnie. Lubię wiatr jeśli jestem w ciepełku domowym. Proszę Imuś przekaż ode mnie życzenia dla J. Nie zapomnij:) polegam na Tobie. x Lunka Jeszcze nie zaglądałam na fb. powiem Ci,że az się boję:) Ja mam kłopot z prawym uchem. Przewlekłe stany zapalne. To świństwo powoduje zawroty głowy. x Marylko jak się obudzisz przyjdź do Stacyjkowa. x Ja wczoraj popracowałam wyczyściłam okna. Lepiej widzę świat. Dzisiaj szukam kolegi. x Do uzdrzeni :) e

Dzień dobry:-) Nie wiem czy załapię się jeszcze na tą stronkę??? X Ada nocna dręczycielko:-D Po prostu podziwiam... Dużo zdrowia i sił,miłego dnia z wnusią. X Globusiku,ale u mnie się dzieję :-D Do dzieci na strych wprowadziła się jakieś dwa tygodnie temu kuna. W sposób ekologiczny ;-) staramy się ją przegonić,bo łobuziara z niej :-D Dzieciaki codziennie pobudkę mają o 4 rano. Skąd wiemy ,że to KUNA ??? Otóż moja synowa powiedziała,że jak już tam coś straszy to niech będzie to coś ładnego :-D I wyobraziła sobie,że to kuna;-) X Od wczoraj mają jeszcze jednego lokatora. Od kilku dni mały,płaczący kotek mruczał o pomoc. Siedział w krzewach na moim skalniaku. Biedulek odwodniony,z chorą nóżką :-( W tej chwili nr. 1 w mojej rodzinie:-D I takie to nowiny;-) X Imuś to dzisiaj świętuje Twój J ??? Wszystkiego dobrego !!! Do zobaczenia ,robota.....

Gość globus
Witaj Cyferko o i masz babo placek:) lokator kotek to miluśkie zwierzątko, wiedziało gdzie przyjść. Życzliwi ludzie zajmą się nim i uratują życie. A kuna Cyferko to niesamowita spryciara.Trudno ją będzie przepędzić. Ona potrafi wyrządzić wiele szkód na strychu. Ponieważ zagnieździła się w domu moich rodziców wiem coś na ten temat. x Pozdrawiam hej.

Hejka:-) Dostałam wiadomość od dzieci. E była u weterynarza. Kot-to paniusia ;-) 7- tygodni W średniej kondycji...ale nie na wymarciu;-) Raczej nie czuje się już gościem,bo zaczęła się panoszyć po chacie;-) X Pa .