Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie z niespełnioną milością

Polecane posty

Gość gość
Ale nie umiem być szczęśliwa z człowiekiem którego nie kocham. Już próbowałam tak, nie chce skrzywdzić ludzi.

Gość gość
No i?

Gość gość
No i to że czekam na mojego księcia którego pokocham.

Gość gość 23 13
Ale czy warto czekać na kogoś, z kim nigdy nie będziesz? Najlepsze lata Ci przeminą i tyle. Nie popełniaj mojego błędu.

Gość gość
Jeśli On o tym nie wie to niech się w końcu dowie. Zagadaj do niego z uśmiechem, na pewno zwróci na Cb uwagę wtedy i pogadajcie. Może się akurat rozwinie z tego wspaniała znajomość, kto wie może nawet taka jaką sb wymarzyłaś.

Gość gość 16 51
Nie liczyłabym na cuda.

Gość gość
A wiecie co, ja chyba przestanę żyć marzeniami. Lata lecą, a ja ciągle żyję przeszłością, przecież to nie ma sensu. Widzę, że znajome mają mężów, dzieci, a przynajmniej chłopaków, a ja ciągle jestem samotna i nieszczęśliwa. Spróbuję w końcu go wyrzucić z mojego serca, ułatwia to fakt że teraz go dawno nie widziałam, oby jak najdłużej. Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość gość
19:09 No tylko żebyś nie popadła od tego w depresję. Ja mimo że mam szansę go spotkać to specjalnie omijam miejsca w których jest szansa że trafię na niego. Od paru lat go nie widziałam ale uczucie mi nie minęło wręcz przeciwnie. Pewnie nawet gdybym chciała go spotkać to nie odważyłabym się iść tam bo tak już ze mną źle że nawet nie mam ochoty iść się z nim zobaczyć. Zresztą gdyby mu zależało na mnie to już dawno by się do mnie odezwał ale ma mnie w d***e i pewnie nawet nie zauważył tego że staram się jak mogę aby na niego nie trafić od paru lat i to z dużym powodzeniem.

Gość gość 20 06
Powiedzmy, że często płakałam i byłam smutna z tego powodu, ale muszę w końcu uwolnić się od tych destrukcyjnych uczuć, przecież muszę zacząć dostrzegać innych ludzi. A tak w ogóle to nigdy z nikim nie rozmawiałam na temat tego, jaki facet mi się podoba i dlaczego. Zawsze byłam skryta jeśli chodzi o uczucia.

Gość gość
Co u was? Już wszyscy uporali się z uczuciami?

Gość gość
"Kto kochał naprawdę, będzie kochał zawsze".

Gość gość 12 00
Piękny cytat, tylko mam nadzieję że u mnie się nie sprawdzi. Poza tym czy można nazwać prawdziwą miłością uczucie do osoby znanej jedynie z widzenia?

Gość gość
Ja myślę tylko jak się z nim spotkać i nie mogę się już doczekać kiedy go zobaczę i porozmawiam i spojrzę w jego błękitne oczy...mój kochany K :(

Gość gość 16 50
Zdecydowałaś się wyznać mu swoje uczucie?

Gość gość
Nic nie muszę mu mówić, czyta ze mnie jak z książki...

Gość gość
Ale ja ze wszystkich sił próbuje to ukryć...

Gość gość 18 17
Czyli przynajmniej się znacie.:) to moim zdaniem lepsze.

Gość gość
A moim gorsze bo byłam z nim blisko a tu nagle TRACH! I rozczarowanie :( a było już tak blisko.

Gość gość
Zobaczę go dopiero pod koniec września a mam wrażenie że zobaczę go z obrączka :(

Gość gość 22 55
Dlaczego z obrączką? Myślisz, że kogoś ma? Ja mam nadzieję, że tego mojego już nie spotkam, tak będzie dla mnie lepiej.

Gość gość
Ma córkę prawdopodobnie... I wydawało mi że rozmawiał ze swoją koleżanka w pracy o małżeństwie... Że ożenił się teraz na dniach a ja straciłam mężczyznę swojego życia.

Gość gość
Minie, jak nie za rok dwa to za pięć. Ale kiedyś przecież musi...

Gość gość
Ale ja chcę być z K, nie chce by przeszło :(

Gość gość 00 10
Może to i lepiej, że on już jest zajęty? Może łatwiej będzie Ci się z tym uporać, czego Ci życzę, bo wiem jak to jest.

Gość gość 14 53
Czemu nie chcesz by przeszło? Nie chcesz zakochać się w kimś innym?

Gość gość
Autorko skąd jesteś, możesz zdradzić? Jak to wszystko czytam mam wrażenie, że ktoś tu opisał moją historię...Przybij piątkę.

Gość gość
Ile czasu może trwać niespełnione uczucie i co zrobić by zaakceptować fakt, że się nigdy nie spełni?

Gość gość
Nie wiem czy jest zajęty, obrączki nie nosi i nie zachowuje się jak zajęty mężczyzna, tylko ta córka.... Nie chcę by przeszło bo kocham K i z nim chce być :( Wiem, bezsensu. Plany się zmieniły i zobaczę się z nim w najbliższym tygodniu...

Gość gość 17 16
Zdradzę, że jestem z mazowieckiego. A Ty? Widzę, że takie historie często mają miejsce...