Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
coffeeja

Polska lepsza niz Grecja czy Wlochy

Polecane posty

Te jej spazmy do kamery... Szkoda mi kota i sama wylałam morze łez jak mój był chory i jak go musiałam uśpić, ale to filmowanie się przy tym... Żeby tylko więcej atencji, żeby tylko jej współczuć.

• Like 2
  • Thanks 1

54 minuty temu, Kasja78 napisał:

O, jest film, a w nim fantazje jakich mebli to sobie ona nie kupi do nowego domu. Julka, trzepnij się w tę pusta dyńkę. Ciesz się tym, co masz, a jak chcesz lepsze to sama zarób. Szok i niedowierzanie ile dzieci mają pierdół, bo w końcu same sobie to wszystko kupiły.

Nooo jak ona mówi że książki czy gry plażowe te same kilka razy ? Jak można mieć taki bałagan i burdel w domu? 

Albo to że przez kota pranie na podłodze leży od 3 dni.. 

I ona wmawiała ludziom ostatnio na podcascie że kocha porządek. 

• Like 2
  • Thanks 1

51 minut temu, Kasja78 napisał:

Te jej spazmy do kamery... Szkoda mi kota i sama wylałam morze łez jak mój był chory i jak go musiałam uśpić, ale to filmowanie się przy tym... Żeby tylko więcej atencji, żeby tylko jej współczuć.

Chwyta się czego może żeby coś zarobić. 

Zmieniła nazwę kanału, pokazuje dzieci i płacze za kotem. 

Żal 

• Like 4

Swoją drogą jak się przyjrzałam temu kotu na miniaturce to ten mój właśnie takie jedno miał i przeżył 23 lata, ale nie widział na to oko, zaszło mu właśnie taką brązową błoną. Nie wiem od czego, już takie miał jak go wzięłam. Więc ja nie wiem czy temu Julkowemu to przejdzie... Oby.

Jujka kota ma od roku/dwóch i nie wie co to jest trzecia powieka? Zainteresuj się czymś kobieto, bo od układania puzzli i wymyślania nowych „pasji”, żeby pokazać jaka jesteś zapracowana, rozumu ci nie przybędzie. 

• Like 2
  • Thanks 1

3 godziny temu, xyz587 napisał:

Jujka kota ma od roku/dwóch i nie wie co to jest trzecia powieka? Zainteresuj się czymś kobieto, bo od układania puzzli i wymyślania nowych „pasji”, żeby pokazać jaka jesteś zapracowana, rozumu ci nie przybędzie. 

Najlepsze to jak mówiła że szuka w Google co jest kotu ale czyta tylko te "pozytywne informacje hah. No to czyli chciała się zainteresować ale coś nie wyszło  

• Like 1

Ona ma temu kotu 6x dziennie systematycznie podawać leki a my wiemy jak u niej z systematycznością.. współczuję kotu, chyba że lolo przejmie to skomplikowane zadanie.

• Like 1

4 godziny temu, kotusdf napisał:

Ona ma temu kotu 6x dziennie systematycznie podawać leki a my wiemy jak u niej z systematycznością.. współczuję kotu, chyba że lolo przejmie to skomplikowane zadanie.

Ja bym jej kwiatka nie zostawiła na tydzień do podlewania, bo jest taka nieodpowiedzialna, a ona się pcha w kolejne żywe stworzenie ...

• Like 1
  • Thanks 2

30 minut temu, kotusdf napisał:

co za sprzęt do sprzątania łazienki XD 

Nie wiem, ale ktoś kręci z niej bekę, czy to nie pani sprzątająca powinna się takimi rzeczami zajmować, a nie ona xD

• Haha 1

1 godzinę temu, kotusdf napisał:

co za sprzęt do sprzątania łazienki XD 

Hahaha, co za g…, przecież to szybciej sprząta się zwykłą szmatką, ewentualnie zużytą szczoteczką do zębów jakieś zakamarki. Jujka Janusz sprzątania. 

Melisa stwierdziła, że ma już dużo przebrań i nie chce nowego - ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej. Już samo to, że Melisa coś powiedziała a nie wywrzeszczała jest niemożliwe, nie mówiąc o drugiej części.

Edytowano przez Kasja78
  • Like 1
  • Haha 8

1 godzinę temu, Kasja78 napisał:

Melisa stwierdziła, że ma już dużo przebrań i nie chce nowego - ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej. Już samo to, że Melisa coś powiedziała a nie wywrzeszczała jest niemożliwe, nie mówiąc o drugiej części.

A chłopaki byli przebrani za księci 🤣

• Thanks 2

1 godzinę temu, MaGo2 napisał:

A chłopaki byli przebrani za księci 🤣

Aż mi się przypomniało Shrek: książę ze bajki xD

• Haha 1

pasja gotowanie --- pyszne potrawy dla rodziny - zwłaszcza smaki Azji XD  - pokazała ten talerz i 🤮 czar prysł XD 

Edytowano przez kotusdf
  • Haha 2

2 minuty temu, kotusdf napisał:

pasja gotowanie --- pyszne potrawy dla rodziny - zwłaszcza smaki Azji XD  - pokazała ten talerz i 🤮 czar prysł XD 

Z nią jest jak z randką z Tindera: oczekiwania vs rzeczywistość🫣😆

• Haha 2

Ale bida, że musi jakieś saszety z przyprawami z Polski reklamować... Tak w ogóle to ciekawy wybór, brać do reklamy laskę, która nawet nie mieszka w Polsce więc nie ma dostępu do reklamowanych produktów. 

• Like 2
  • Thanks 1

Uwielbia gotować smaki Azji aha. Może jakiegoś azjatyckiego slumsu gdzie nie ma nic do jedzenia, tak jak u niej na obiad. Ale lampioniki powycinała widzę skrzętnie i znowu te "swieczki" z rolek od papieru toaletowego.

• Like 1

Rozwaliła mnie ta reklama xD nawet nie wiem co bardziej czy ta dekoracja, czy "uwielbiam przygotowywać przepyszne posiłki dla mojej rodziny" czy to ujęcie jak siedzi sama przy stole i udaje że tam jeszcze ktoś z nią spożywa ten cudny posiłek xD

• Haha 4

Żadnego poczucia estetyki. I ta łyżka ryżu i 2 marchewki na 4 osoby

• Like 1
  • Haha 1

14 godzin temu, moniazc napisał:

Rozwaliła mnie ta reklama xD nawet nie wiem co bardziej czy ta dekoracja, czy "uwielbiam przygotowywać przepyszne posiłki dla mojej rodziny" czy to ujęcie jak siedzi sama przy stole i udaje że tam jeszcze ktoś z nią spożywa ten cudny posiłek xD

Trochę to smutne w tej reklamie, coś jak reklamy świąteczne ze starszymi, samotnymi osobami... Z drugiej strony niby nie kupuje plastiku, a tu tyle ozdób 🙈 Ja bym miałam tylko pałeczki 🤣

3 godziny temu, coffeeja napisał:

zaraz wpadnie na pomysl wydania ebooka kulinarnego xd 

Jezu weź nie strasz xd

• Haha 1

12 godzin temu, coffeeja napisał:

zaraz wpadnie na pomysl wydania ebooka kulinarnego xd 

- makaron z masłem i 3 krewetki 

- bakietka z masłem 

- zupa krem z pora

- kurczak w sosie z kuskusem

- owsianka z owocami 

- domowa pizza z przecierem pomidorowym 

- ciasteczka z czekoladą 

- naleśniki z cukrem 

- makaron z tuńczykiem i pomidorkami 

I na koniec kurczak po Azjatycku XD

• Haha 1

Oho, żulia szykuje grunt pod zniknięcie kota.

3 godziny temu, Kasja78 napisał:

Oho, żulia szykuje grunt pod zniknięcie kota.

Nooo znowu we Francji czegoś nie ma dostownego jaki do dziwny kraj 😆 i drogie takie leczenie w euro 

Jeśli ma na myśli leczenie FIP (wnioskuję po tych objawach plus informacji, że nie ma na nie prosto dostępnego leczenia), to te leki są faktycznie trudniej dostępne, ale wcale nie kosztują kilkadziesiąt tysięcy euro, a da się zamknąć w kilku tysiącach złotych. Ceny się różnią w zależności od metody podania (codzienne zastrzyki lub tabletki) i marki preparatu, ale mają bardzo wysoką skuteczność przy regularnym podawaniu według zaleceń i nie kosztują kilkadziesiąt tysięcy...

• Like 2
  • Thanks 1

Napisano (edytowany)

oglądam jej tiktoki i teraz jestem "tak bardzo to kocham 👻"   -- sklep dał mi pieniądze -- jestem zarobiona na tym ---- jej słownictwo jest straszne XD i w ogóle nie wiem o czym ona mówi, nic nie rozumiem. 

Edytowano przez kotusdf

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się