Żaba Monìka 1115 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: a dziadek po smierci mial sekcje ? moze to bylo zaplanowane bo za duzo pierdzial Moja babcia byla praktyczna i malo sentymentalna, ale nie az tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 433 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: bo baby sa niezdecydowane i jak sie juz na cos zdecyduja to zwykle jest juz za pozno Tam miało być "wieku" (głupi słownik w telefonie zamienił), ale się domyśliłeś chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Szkoda, że nikt nie porusza tematu, że mężczyźni też przekwitają i mają andropauzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Moja babcia byla praktyczna i malo sentymentalna, ale nie az tak. nigdy nie wiadomo zwlaszcza jak byla podreczna to mogla miec interes w pozbyciu sie dziadka emerytura nie powinna rpzechodzic na malzonka sadze ze to rpzyspiesza smierc wielu ludzi bo ich baby wykanczaja psychciznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Szkoda, że nikt nie porusza tematu, że mężczyźni też przekwitają i mają andropauzę od jakiego wieku bo nie wiem czy juz kwatere wynajmowac na cmentarzu czy jeszcze moge liczyc ze ceny spadna ? podobno nieruchomosci teraz na szczycie i jest szansa ze bedzie taniej Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 3 godziny temu Mój sąsiad zmarł w tamtym roku mając 101 lat. Kiedyś zapytałam go jaki jest sekret jego długowieczności.. Odpowiedział, że brak kobiety (ponad 40 lat był wdowcem) dużo palenia papierosów i zero spożywania tłustych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 3 godziny temu chłop już był pewnie tak sterroryzowany psychicznie ze nie mógł sobie pierdnąc we własnym domu to nie dziwie się że tylko jedno mu zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nigdy nie wiadomo zwlaszcza jak byla podreczna to mogla miec interes w pozbyciu sie dziadka emerytura nie powinna rpzechodzic na malzonka sadze ze to rpzyspiesza smierc wielu ludzi bo ich baby wykanczaja psychciznie Moja babcia nie byla zadna podreczna, to byla wiejska kobieta, a na wsi kobiety harowaly na rowni z mezczyznami, albo i wiecej. Potem sprzedali gospodarstwo i przeprowadzili sie do miasta, kupili dom z mieszkaniami, ktore wynajmowali plus pracowala jako sprzataczka w szkole. Emeryture miala swoja, nie wiem czy dziadek gdzies potem pracowal, bo zmarl gdy bylam mala, a nie pytalam sie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Moja babcia nie byla zadna podreczna, to byla wiejska kobieta, a na wsi kobiety harowaly na rowni z mezczyznami, albo i wiecej. Potem sprzedali gospodarstwo i przeprowadzili sie do miasta, kupili dom z mieszkaniami, ktore wynajmowali plus pracowala jako sprzataczka w szkole. Emeryture miala swoja, nie wiem czy dziadek gdzies potem pracowal, bo zmarl gdy bylam mala, a nie pytalam sie. no to teraz sie nie dziwie ze kolejny chlop byl jej niepotrzebny zwykle jak baba ma dach na glowa i za co zyc to zwykle w pewnym wieku chlop jej zbedny widze ze babcia perspektywicznie myslala i uciakla z wioski zamiast bez sensu tyrac do smierci w polu. Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 704 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Szkoda, że nikt nie porusza tematu, że mężczyźni też przekwitają i mają andropauzę Powtórzę raz jeszcze. Z menopauzy ino się cieszyć. Seks na tym zyskuje. Co innego, gdy konar nie płonie. To już jest problem i chyba dość częsty u facetów. Zbyt dużo reklam w tv z "rozpałkami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Powtórzę raz jeszcze. Z menopauzy ino się cieszyć. Seks na tym zyskuje. Co innego, gdy konar nie płonie. To już jest problem i chyba dość częsty u facetów. Zbyt dużo reklam w tv z "rozpałkami" najlepsza na konar jest medycyna chinska, babkaboni wam moze doradzic co podac chlopu jak mu nie bedzie plonal ona zna tajniki medycyny chinskiej 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 17 Napisano 3 godziny temu Libed postaraj się pociągnąć temat chociaż do 30 strony, bo jak skończę w nocy robotę to wpadnę poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 316 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, libedowsky napisał: nie o sex chodzi ale qwerty pisze jakby juz do grobu sie kladla Nie, to ty mnie do grobu kladziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, przewr(l)otna napisał: Powtórzę raz jeszcze. Z menopauzy ino się cieszyć. Seks na tym zyskuje. Co innego, gdy konar nie płonie. To już jest problem i chyba dość częsty u facetów. Zbyt dużo reklam w tv z "rozpałkami" Ja to sie jeszcze zastanawiam jak facet 60+ ma w ogole kondycje zeby uprawiac seks, bo to jednak spory wysilek fizyczny, a nie oszukujmy sie, malo ktory jest wysportowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 197 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja to sie jeszcze zastanawiam jak facet 60+ ma w ogole kondycje zeby uprawiac seks, bo to jednak spory wysilek fizyczny, a nie oszukujmy sie, malo ktory jest wysportowany. Kobiety w tym wieku są już tak rozbuchane seksualnie, że osiągają orgazm po minucie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Kobiety w tym wieku są już tak rozbuchane seksualnie, że osiągają orgazm po minucie Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 3 godziny temu Nie moge sie doczekac, coz za oszczednosc czasu i energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Qwerty88 napisał: Nie, to ty mnie do grobu kladziesz nie ja wyciagam wnioski z tego co piszesz i nie wiem po co sie tak meczyc lepiej sie wczesniej polozyc samemu zanim sie upadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie ja wyciagam wnioski z tego co piszesz i nie wiem po co sie tak meczyc lepiej sie wczesniej polozyc samemu zanim sie upadnie Ona napisala tylko, ze jej linbido spadlo, a nie ze sie meczy z tego powodu, albo ze jest chora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ona napisala tylko, ze jej linbido spadlo, a nie ze sie meczy z tego powodu, albo ze jest chora. pisze tez ze tyra po to zeby miec jakis tam samochod ktory uznaje za luksusowy i wiele innych rzeczy z tego przebija obraz umeczonej niezadowolonej baby o januszu tez pisze jest bo jest nie ma tej ekscytacji co troglodytami kiedys z silki o ktorych nawalala codziennie zero radosci z zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: I nie tylko tymi drogami chadza. Jakimi jeszcze drogami chadzam prócz dróg Miecza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: pisze tez ze tyra po to zeby miec jakis tam samochod ktory uznaje za luksusowy i wiele innych rzeczy z tego przebija obraz umeczonej niezadowolonej baby o januszu tez pisze jest bo jest nie ma tej ekscytacji co troglodytami kiedys z silki o ktorych nawalala codziennie zero radosci z zycia To juz Twoje nadinterpretacje, tyra, bo lubi miec, jako kapitalista powinienes to zrozumiec. Nie zauwazylam by byla nieszczesliwa z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 704 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ja to sie jeszcze zastanawiam jak facet 60+ ma w ogole kondycje zeby uprawiac seks, bo to jednak spory wysilek fizyczny, a nie oszukujmy sie, malo ktory jest wysportowany. Wysiłek fizyczny? Chyba, że na cienkiej linie lub wisząc na gzymsie Podczas gry wstępnej ( zawsze jakaś jest) ciało odpowiednio reaguje i wszystkie bolączki mijają jak ręką odjął. Ja tak mam. Odlatuję, nie czuję zmęczenia, bólu. Zapomniałam nawet, że miałam od stopy po kolanko ciężki gips i sruu żem chciała nogami "objąć". Trochę był niezadowolony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Wysiłek fizyczny? Chyba, że na cienkiej linie lub wisząc na gzymsie Podczas gry wstępnej ( zawsze jakaś jest) ciało odpowiednio reaguje i wszystkie bolączki mijają jak ręką odjął. Ja tak mam. Odlatuję, nie czuję zmęczenia, bólu. Zapomniałam nawet, że miałam od stopy po kolanko ciężki gips i sruu żem chciała nogami "objąć". Trochę był niezadowolony Ale ja nie pisze o nas tylko o facetach, oni wykonuja ciezsza prace fizyczna jednak i musza sie wiecej naruszac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 90 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To juz Twoje nadinterpretacje, tyra, bo lubi miec, jako kapitalista powinienes to zrozumiec. Nie zauwazylam by byla nieszczesliwa z tego powodu. ja to rozumiem ale zwykle ludzie tyraja po cos a nie dal tyrania jak ktos tyra dla tyrania to jest komunista nie widze w tym co pisze zadnej radosci raczej pretensje ze ludzie nie zazdroszcza np. samochodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 767 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ale ja nie pisze o nas tylko o facetach, oni wykonuja ciezsza prace fizyczna jednak i musza sie wiecej naruszac. Zawsze możesz przejąć rolę osoby bardziej aktywnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 704 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, selkie napisał: Skoro Pokraka nas tu naukowo wsparła badaniami, to dodam od siebie, że czytałam badania, że kobiety mają ochotę często w mocno dojrzałym wieku, a nawet starszym, tylko oczywiście spada wtedy możliwość realizacji wraz z przeminięciem atrakcyjności oraz dochodzi wstyd spoleczny ("jak to ja, taka stara i pożądanie, seks, wstyd"). Na pewno menopauza jest punktem granicznym, bo koniec okresu płodności i pikowanie hormonalne w dół, powoduje koniec pewnej "epoki" w życiu kobiety, a jak się to dalej rozwinie w kwestii libido, to już sprawa indywidualna (pewnie dużo zależy też od partnera, jeśli się go ma). Niejedna kobieta po 60 ma lepszą figurę, niż 30 letnia dziewczyna. Mogłabym nawet zrobić fotkę mojej sąsiadce jak się kąpią wszyscy w basenie. Mogłabym też wstawić zdjęcie kilka lat starszej ode mnie szwagierki. Emerytki pracującej. Jest rozwódką z kolejnym konkubentem. Nie szuka ich dla kasy. Zwyczajnie lepiej się z nim czuje i ma seks. Na temat menopauzy nie muszę pitolić, bo coś przeczytałam w necie. Wstyd? Jaki? Przed kim? Czy ludzie mają wypisane na czole: bzykam się jeszcze? O tym się z obcymi nie rozmawia w kolejce po kartofle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Zawsze możesz przejąć rolę osoby bardziej aktywnej No wlasnie czasem przejmuje i po 2 minutach odpadam, dlatego podziwiam kondycje fizyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 704 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ale ja nie pisze o nas tylko o facetach, oni wykonuja ciezsza prace fizyczna jednak i musza sie wiecej naruszac. I właśnie z tego powodu mają lepszą kondycję niż kura domowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1115 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, libedowsky napisał: ja to rozumiem ale zwykle ludzie tyraja po cos a nie dal tyrania jak ktos tyra dla tyrania to jest komunista nie widze w tym co pisze zadnej radosci raczej pretensje ze ludzie nie zazdroszcza np. samochodu. No po cos, np. zeby miec fajny samochod albo wakacje. Albo zeby jej dzieciom niczego nie brakowalo. A od kogo tu widzisz radosc oprocz Sernika gdy akurat mu sie dwubiegunowka przelaczy na happy mode? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach