foxybrown 24 Napisano niedziela o 08:00 (edytowany) Dnia 8.11.2024 o 15:53, evoiva napisał: Ja miałam problem z wężem przy wc, awaria usunięta tego samego dnia, bez portek w domu bo był w delegacji. ale wy jesteście samowystarczalne xd taki to nie był wcale big deal że aż muszę się pochwalić randomom z internetu że naprawiłam wąż przy kiblu xd miesiąc mnie tu nie było i znowu dokładnie te same osoby się udzielają, dzień w dzień, dzień w dzień, od rana do wieczora uprawiacie kącik wzajemnego wypierania że pisanie o szusz to zdrowa i fajna rozrywka wam nie jest głupio przed lustrem ile czasu przez ten miesiąc zmarnowałyście? na dowalaniu lasce której DOKŁADNIE O TO CHODZI? bo jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? Edytowano niedziela o 08:01 przez foxybrown 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 60 Napisano niedziela o 08:09 Dnia 9.11.2024 o 09:00, SheriDANKA napisał: No tak to wygląda u wszystkich influęserów obecnie. Aż się chce zrobić taki detox, nie oglądać tych morderczek wyskakujących z każdej lodówki z reklamą najmniejszej pierdoły i jak na jednym filmie obudzić się dopiero 24 grudnia i Święta..... Szczerze to mam chyba w planach w tym roku zrobić tak, że żadnych kalendarzy, żadnych vlogmasów (to będzie trudne bo wszędzie będą ), żadnych ozdób świątecznych do Świąt, skupić się dopiero na ciut ciut przed Wigilia i naprawdę przeżyć te Święta BN. Zwłaszcza, że u nas w okolicy tradycja jest taka, że ozdoby i choinkę rozbieramy dopiero w Gromniczną. Chce się nacieszyć ta choinka w styczniu, a nie żeby już był od końcówki listopada (tak, tak niektórzy influ się prześcigają by być pierwszymi z vlogamsami, patrz kalendarze we wrześniu były otwierane już) jej przesyt ..... W USA juciuberki już zaczynają dekorować domy na Święta i ubierają pomału choinki. W moim mieście chyba im pozazdrościli, bo już przywlekli choinę do Rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 60 Napisano niedziela o 08:33 Kilka dni temu widziałam fragment jej lajwa i zauważyłam, że bardzo jakąś nalana w tym nowym aparacie czy jak nagrywa ajfonem. W poprzednim aparacie miała chyba lepsze filtry, teraz widzę ta zmianę też w ostatnim filmiku z Mazur (nadrabiam z opóźnieniem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2058 Napisano niedziela o 08:55 44 minuty temu, kinga2208 napisał: W USA juciuberki już zaczynają dekorować domy na Święta i ubierają pomału choinki. W moim mieście chyba im pozazdrościli, bo już przywlekli choinę do Rynku z jednej strony coroczna komercyjna walka o klienta, a z drugiej ludzie oburzajacy sie na przedwczesne ozdoby świąteczne jak dla mnie taka sama rozrywka jak zjawisko cesarzowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1933 Napisano niedziela o 08:57 53 minuty temu, foxybrown napisał: ale wy jesteście samowystarczalne xd taki to nie był wcale big deal że aż muszę się pochwalić randomom z internetu że naprawiłam wąż przy kiblu xd miesiąc mnie tu nie było i znowu dokładnie te same osoby się udzielają, dzień w dzień, dzień w dzień, od rana do wieczora uprawiacie kącik wzajemnego wypierania że pisanie o szusz to zdrowa i fajna rozrywka wam nie jest głupio przed lustrem ile czasu przez ten miesiąc zmarnowałyście? na dowalaniu lasce której DOKŁADNIE O TO CHODZI? bo jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? Nie da się ukryć że masz rację. Ale, jak to się stało, że ten Twój racjonalny i sensowny komentarz znalazł się tu...? jedziemy na tym samym wózku, czy Ci się to podoba czy nie, też masz tu konto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2058 Napisano niedziela o 09:00 (edytowany) 59 minut temu, foxybrown napisał: na dowalaniu lasce której DOKŁADNIE O TO CHODZI? bo jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? płytkie ma potrzeby ta "laska" . pełna micha i wzbudzanie zainteresowania wśrod ludzi, ktorzy robią z niej beke MEGA kocham to Edytowano niedziela o 09:01 przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano niedziela o 09:17 Jej kibel robi dźwięk "chłyyppp" o co chodzi? Zapchała "czymś"? Wywali szambo w residens? Sąsiedzi jeszcze bardziej ja polubią. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2195 Napisano niedziela o 09:23 3 minuty temu, Kingeczka napisał: Jej kibel robi dźwięk "chłyyppp" o co chodzi? Zapchała "czymś"? Wywali szambo w residens? Sąsiedzi jeszcze bardziej ja polubią. U mnie jak tak robił kibelek, to był problem z pływakiem w spłuczce (takie urządzenie, które zamyka dopływ wody do spluczki, gdy poziom wody osiąga max). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6478 Napisano niedziela o 10:04 2 godziny temu, foxybrown napisał: ale wy jesteście samowystarczalne xd taki to nie był wcale big deal że aż muszę się pochwalić randomom z internetu że naprawiłam wąż przy kiblu xd miesiąc mnie tu nie było i znowu dokładnie te same osoby się udzielają, dzień w dzień, dzień w dzień, od rana do wieczora uprawiacie kącik wzajemnego wypierania że pisanie o szusz to zdrowa i fajna rozrywka wam nie jest głupio przed lustrem ile czasu przez ten miesiąc zmarnowałyście? na dowalaniu lasce której DOKŁADNIE O TO CHODZI? bo jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? Nie. Jeszcze jakieś pytania? 4 2 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano niedziela o 10:51 2 godziny temu, kinga2208 napisał: Kilka dni temu widziałam fragment jej lajwa i zauważyłam, że bardzo jakąś nalana w tym nowym aparacie czy jak nagrywa ajfonem. W poprzednim aparacie miała chyba lepsze filtry, teraz widzę ta zmianę też w ostatnim filmiku z Mazur (nadrabiam z opóźnieniem). Szybko nadrobiła, trochę się wypociła na mazurach coś tam było do robienia, tutaj zacznie puchnąć z braku ruchu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2533 Napisano niedziela o 10:54 (edytowany) 2 godziny temu, foxybrown napisał: ale wy jesteście samowystarczalne xd taki to nie był wcale big deal że aż muszę się pochwalić randomom z internetu że naprawiłam wąż przy kiblu xd miesiąc mnie tu nie było i znowu dokładnie te same osoby się udzielają, dzień w dzień, dzień w dzień, od rana do wieczora uprawiacie kącik wzajemnego wypierania że pisanie o szusz to zdrowa i fajna rozrywka wam nie jest głupio przed lustrem ile czasu przez ten miesiąc zmarnowałyście? na dowalaniu lasce której DOKŁADNIE O TO CHODZI? bo jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? Miesiąc to ciebie nie było na tym koncie, bardzo podobny styl do pewnej osoby, ktora sie tu udziela, przeloguj się na drugie konto Edytowano niedziela o 10:57 przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 26 Napisano niedziela o 13:04 Dnia 9.11.2024 o 09:00, SheriDANKA napisał: żadnych ozdób świątecznych do Świąt, skupić się dopiero na ciut ciut przed Wigilia i naprawdę przeżyć te Święta BN. Zwłaszcza, że u nas w okolicy tradycja jest taka, że ozdoby i choinkę rozbieramy dopiero w Gromniczną. Niech Ci Dobry Bóg wynagrodzi za te mądre słowa opamiętania i za przypomnienie pięknych, polskich, katolickich tradycji, które z zasady opierają się na kalendarzu liturgicznym, a nie widzimisię. Brawo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 13:17 5 godzin temu, foxybrown napisał: jedyne co jej zostało to właśnie marnowanie waszego czasu i energii? Na kafe spotykam inteligentne dziewczyny z poczuciem humoru. Rozśmieszają mnie do łez. Natomiast Siwą traktuję jak preparat pod mikroskopem. Lubię dłubać w takich ludzkich brudach. 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Herbstt 110 Napisano niedziela o 14:06 (edytowany) 5 godzin temu, kinga2208 napisał: Kilka dni temu widziałam fragment jej lajwa i zauważyłam, że bardzo jakąś nalana w tym nowym aparacie czy jak nagrywa ajfonem. W poprzednim aparacie miała chyba lepsze filtry, teraz widzę ta zmianę też w ostatnim filmiku z Mazur (nadrabiam z opóźnieniem). Jak zaczyna pić alko, to szybko się zmienia fizycznie. Przed wyjazdem na Mazury wyglądała już całkiem spoko, a jak zaczęły się imprezy z sąsiadami, to wróciła do punktu wyjścia. Edytowano niedziela o 14:07 przez Herbstt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 920 Napisano niedziela o 15:33 1 godzinę temu, Herbstt napisał: Jak zaczyna pić alko, to szybko się zmienia fizycznie. Przed wyjazdem na Mazury wyglądała już całkiem spoko, a jak zaczęły się imprezy z sąsiadami, to wróciła do punktu wyjścia. Tak jest jak się nie umie powiedzieć nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 15:54 14 minut temu, Kingeczka napisał: Tak jest jak się nie umie powiedzieć nie. Siwa umie powiedzieć zakamuflowane nie - jak pytają, czy postawi. Jak inni stawiają, udaje, że oh, sorry, znowu zapomniała kupić… Ta baba to mistrzyni picia na krzywy ryj. 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5959 Napisano niedziela o 16:07 11 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Siwa umie powiedzieć zakamuflowane nie - jak pytają, czy postawi. Jak inni stawiają, udaje, że oh, sorry, znowu zapomniała kupić… Ta baba to mistrzyni picia na krzywy ryj. I w ogóle mistrzyni krzywego ryja, dosłownie i w przenośni 2 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1349 Napisano niedziela o 16:07 12 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Ta baba to mistrzyni picia na krzywy ryj. No nie do końca, zazwyczaj jednak flachę postawi albo niesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 16:08 Przed chwilą, !GA napisał: No nie do końca, zazwyczaj jednak flachę postawi albo niesie Zazwyczaj idzie z pustymi rękami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1349 Napisano niedziela o 16:13 (edytowany) 4 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Zazwyczaj idzie z pustymi rękami. Kiedyś za Lwa dzierżyli butle w plecaku, teraz wymachiwała flaszką mówiąc, że wybiera się na party. Może to i sikacz za dwie dychy, ale nie można jej zarzucić, że dając sygnał do wspólnego spożywania- nie dostarcza produktu Edytowano niedziela o 16:13 przez !GA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 16:25 8 minut temu, !GA napisał: Kiedyś za Lwa dzierżyli butle w plecaku, teraz wymachiwała flaszką mówiąc, że wybiera się na party. Może to i sikacz za dwie dychy, ale nie można jej zarzucić, że dając sygnał do wspólnego spożywania- nie dostarcza produktu Siwa umie w robienie pozorów. Kupiła cztery „ drogie” ciastka , pokazała widzom nakryty stół, następnie ciastka schowała, „ zapomniała”, goście posiedzieli 15 minut przy pokrojonym serku i trzech kabanosach i wrócili do siebie na kolację. 1 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3630 Napisano niedziela o 16:26 17 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Zazwyczaj idzie z pustymi rękami. Nie no flaszkę to zawsze niesie. A przynajmniej pokazuje że kupiła i niesie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 16:30 Jeżeli ktoś tu jeszcze wierzy w to co ogląda w filmach Siwej - to się dziwię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3630 Napisano niedziela o 16:36 5 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Jeżeli ktoś tu jeszcze wierzy w to co ogląda w filmach Siwej - to się dziwię. Akurat we flaszkę wierzę bo narąbana wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 16:45 To nie jest kwestia wiary tylko odpowiedniego marketingu i manipulacji obrazem. Człowiek widzi to co chce zobaczyć: nakryty stół, kupione wino.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3630 Napisano niedziela o 16:52 6 minut temu, Dobra _Dusza napisał: To nie jest kwestia wiary tylko odpowiedniego marketingu i manipulacji obrazem. Człowiek widzi to co chce zobaczyć: nakryty stół, kupione wino.. Tylko po co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7339 Napisano niedziela o 16:54 1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał: Tylko po co ? Co po co ? Doprecyzuj pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3630 Napisano niedziela o 17:12 17 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Co po co ? Doprecyzuj pytanie. Po co miałaby kłamać że idzie z flaszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6478 Napisano niedziela o 17:15 1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał: Po co miałaby kłamać że idzie z flaszką? Ja akurat nie uważam, żeby kłamała, pokazując flachę, no ale zastanów się - po co ona kłamie przy okazji miliona innych sytuacji? Żeby lepiej wypaść w oczach wicek. Tu np. jako dobrze wychowana, empatyczna osoba. Z nią wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3630 Napisano niedziela o 17:19 4 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Ja akurat nie uważam, żeby kłamała, pokazując flachę, no ale zastanów się - po co ona kłamie przy okazji miliona innych sytuacji? Żeby lepiej wypaść w oczach wicek. Tu np. jako dobrze wychowana, empatyczna osoba. Z nią wszystko jest możliwe. A to to się zgadzam. Tylko w sprawie tej flaszki akurat nie wiem czemu miałaby kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach