Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

4 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

A co twoim zdaniem powinnam zrobić jak widze ze ktos po raz 70ty rozwodzi sie nad moim alkoholizmem? Olać usunąć sie z drogi? Jak widmokowi. Kogo ja pytam 

Tak, serio sprawdziłam to wielokrotnie na sobie i bycie botem w sytuacji konfliktowej zwykle się sprawdza. Gasi...

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Podziękujcie prowodyrce

Nie.

Tam piszą ludzie, którzy dobrze znają kafe (musieli mieć tu konto).

Mi to dynda. Byłam, poczytałam, coś napisałam i wystarczy. 

1 minutę temu, zielowania napisał:

Tak, serio sprawdziłam to wielokrotnie na sobie i bycie botem w sytuacji konfliktowej zwykle się sprawdza. Gasi...

Ja nie Lubie jak ktos po mnie jeździ argumentując bzdurami. Czy tropi hipokryzje sama nią będąc;)

poza tym mam alergie na kłamstwa manipulacje i zakłamywanie rzeczywistości już absts...ac od tego ze ona mi jedzie to chodzi tez o styl. Nie może być tak ze sobie ktos przychodzi łże zasrywa plansze i myśli ze wygrał w szachy.

Edytowano przez libbi_sztisel

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no jak ci nie odpowiem na 2 - 3 posty to ci sei bardziej ulewa i osmiela a jak ci pojade to piane masz i od razy wychodzi widmok i znikaja usmieszki 😄 dlatego trzeba ci jechac i z ciebie kpic bo tylko to dziala

zmeinaisz wersje co tydzien raz ewka jest z zielonej gory raz jesty sliwka za chwile jest bezplodna zeby po chwili jako ewkaosliwka miec dziecko ktore sie przewrocilo albo zmarlo. sma sie juz gubisz w swoich urojeniach. pisalem ci najpierw grzecznie lecz schizofrenie bo jak wyjezdzales z tymi diodami ze cie podslu...a to zakumalem ze jestes schizofrenikiem ale z toba sie nie da kulturalnie

Nic z tego bełkotu nie rozumiem ale nie  przeszkadza mi jeżeli będziesz leczył schizofrenie, a może nawet nauczysz się czytelnie pisać. 🤔😅

Edytowano przez Get Out

12 minut temu, zielowania napisał:

Nie... tam też nie było konkretnych nicków.  Nie do mnie, ale widziałam że zaatakowała Seven... 

bo seven to wredna baba i jak napisala bez slowa wredna to i tak kulturalnie sie zachowala 😄

broni widmoka wlasna piersia nazywanie jej baba to komplement to jest id.iotka kompletna i na anonimowym forum mozna ludzioim napisac co sie o nich mysli. jak maja z tym problem to ich problem i powinni to przepracowac. 

piszemy o babi9e z ero nie powiem co robiacej bo sie jednak nad nia zlituje no sorry ale napisanei o niej baba to nic zlego. moze zapytaj jej jakie miala na kafe wczesniej nicki 😄 jakby ktos byl qwerty to by jej jechal od zupelni innych rzeczy niz baba i wywlekal dziwne rzeczy sprzed lat. co trzeba meic w glowie zeby udawac jakies o polowe mlodsze 20 latki i wyrywac swirow  😄 ?

Edytowano przez libed from kafeteria

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Narrację kształtuj po doczytaniu wszystkiego co możesz. Tu zaczęłaś od bzdurnej obrony nawet nie wiedząc o co chodzi.

ja jej wielokrotnie proponowałam omijanie sie na tym forum ale nie jest w stanie tego wykonać - jak sądzi ze mnie nie ma zaczyna od nowa. I wybacz ale jak ktos napisze zapijaczona imigrantka z nogami jak kolumny to ja kumam ze to o mnie;) czy ruda o Ewce, to nie jest tak ze my wtedy nie zrozumiemy ze to o nas 😂

No to teraz druga strona mogłaby wymienić komplementy rzucane w jej kierunku... 

(Oki jak sami zaczniecie robić to samo. Też będzie mi się chciało czytać od deski do deski.)

12 minut temu, Get Out napisał:

Ale po co ty zawsze piszesz że musisz jechać na zakupy skoro dalej nawalasz schizolu i idź już na tą kąpiel, bo woda stygnie. 😅

juz ide na razie mama mi piane robi i olejki eteryczne wrzuca 😄

18 minut temu, zielowania napisał:

Pierwsza nazwałaś babami inne użytkowniczki... dlatego tego zwrotu użyłam w Twoim kierunku. Kumasz? Pewnie nie wymyśliłam to sobie.

Ok to uwierz mi ze ja nawet nie wiedziałam ze twoje babo do mnie to jakies nawiązanie do jakiegos mojego zachowania  😀

widzisz czasem trzeba rzeczy pwoiedziec bo ja bym w zyciu nie wpadła na to.

myslalam ze tak sama z siebie napisałaś i bawiło mnie to nawet 

wymyśliłaś cały ciag przyczynowo skutkowy ktorego ja nie byłam nawet świadoma myslac ze ja wiem 😀kumasz? Trochę skomplikowane 

15 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no i jzu sie zaczyna 😄 tak sie konczy ignorowanie widmoka 😄

myslisz ze u kazdego w domu bylo jak w twoim 😄 ? opowiedz jeszcze cos widmok o swoich relacjach w rodzinie 😄

Nie panikuj że śmieje się z ciebie bo jesteś opóźniony w rozwoju i nie mam w zwyczaju obrażać takich ludzi , ale ciebie będę gnoił aż zdechniesz .bo nie dasz tu nikomu popisać w spokoju . 😅

7 godzin temu, Qwerty88 napisał:

od winka co wieczór zaczela sie jej kariera na dziale uczuciowym, i to nie ja go zdiagnozowałam tylko inni userzy. Dopiero jak zaczela miec informacje zwrotna w tym temacie to nagle przestala pisać o codziennym aperolku

Przecież to prawda 😄 Srun, Poka i inni (nie tylko Widmo) też jej cisnęli od alkoholiczek swego czasu, więc nie wiem dlaczego teraz się wypiera tej oczywistości. Piła do obiadu czy tam innych posiłków, ciągle to wino, pamiętam. Z powietrza się to nie wzięło.

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

juz ide na razie mama mi piane robi i olejki eteryczne wrzuca 😄

No i rączką ci zwali jaj ci stanie zwyrolu 😅

bo seven to wredna baba i jak napisala bez slowa wredna to i tak kulturalnie sie zachowala 😄

broni widmoka wlasna piersia nazywanie jej baba to komplement to jest id.iotka kompletna i na anonimowym forum mozna ludzioim napisac co sie o nich mysli. jak maja z tym problem to ich problem i powinni to przepracowac. 

piszemy o babi9e z ero nie powiem co robiacej bo sie jednak nad nia zlituje no sorry ale napisanei o niej baba to nic zlego. moze zapytaj jej jakie miala na kafe wczesniej nicki 😄 jakby ktos byl qwerty to by jej jechal od zupelni innych rzeczy niz baba i wywlekal dziwne rzeczy sprzed lat. co trzeba meic w glowie zeby udawac jakies o polowe mlodsze 20 latki i wyrywac swirow  😄 ?

Dlaczego wredna, sami sobie wymyśliliscie że ona i ja moderujemy... Bo ja to niby jakaś Marta bo mara koło niej stała... później że niby najbardziej dwulicowa i oczywiście banujemy... niszczymy forumek : ) i inne głupoty... 

Też wymyślacie na innych różne rzeczy... 

13 minut temu, zielowania napisał:

Cały czas to samo... ok Widmo winny Wy niewinni tak? To prawidłowa odpowiedź? : )

nie i zamiast doceikac kto zaczal a kto winny lepiej sie skupic na pojedycznych zdaniach z wyszwiskami i oceniac ktore sie powinno na forum pojawic a ktore nie tak jest prosciej zamiast robic narady i dochodzenia bo ty nie wiesz co widmok ludzioem na priv wypisuje bo oni ci sie nie zala jak on. 

skup sie na tym co widzisz  w danym temacie zamiast roztrzasac co bylo w 2012 w czerwcu

2 minuty temu, zielowania napisał:

No to teraz druga strona mogłaby wymienić komplementy rzucane w jej kierunku... 

(Oki jak sami zaczniecie robić to samo. Też będzie mi się chciało czytać od deski do deski.)

Mara wybacz ale jak chcesz mediować to czytanie pierwszych stron tematu to podstawa

ja wiem ze ona na tym jedzie. Temat ma 30 str ja sie odpaliłam jako ta wariatka pijana a to co to wywołało na poczatku tematu gdzie mnie nawet tu nie było nawet na tym forum co dopiero temacie już mniej istotne:) no nie, to jest bardzo istotne 

Przed chwilą, VSVI napisał:

Przecież to prawda 😄 Srun, Poka i inni (nie tylko Widmo) też jej cisnęli od alkoholiczek swego czasu, więc nie wiem dlaczego teraz się wypiera tej oczywistości. Piła do obiadu czy tam innych posiłków, ciągle to wino, pamiętam. Z powietrza się to nie wzięło.

Dokładnie!! W końcu ludziom wraca pamięć. Ja tego nie wymyśliłam, nie miałam pojęcia o jej istnieniu ani problemie zanim mi nacisnęła na odcisk

Przed chwilą, Get Out napisał:

No i rączką ci zwali jaj ci stanie zwyrolu 😅

No i o tym piszę. Parę lat temu po takich tekstach, a z gościa dużo lepiej jeszcze dokazywał, byłby pogoniony z forum. Teraz ma fanklub i mecenat nad swoją osobą 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nie i zamiast doceikac kto zaczal a kto winny lepiej sie skupic na pojedycznych zdaniach z wyszwiskami i oceniac ktore sie powinno na forum pojawic a ktore nie tak jest prosciej zamiast robic narady i dochodzenia bo ty nie wiesz co widmok ludzioem na priv wypisuje bo oni ci sie nie zala jak on. 

skup sie na tym co widzisz  w danym temacie zamiast roztrzasac co bylo w 2012 w czerwcu

Więc w zależności na jaki fragment lub temat trafisz można mieć z gołą inną perspektywę to o czym piszesz też nie sprawdzi się... nie jest do końca obiektywne. Bo to się ciągnie w czasie... I na każdym odcinku inna strona go podsyca.

1 minutę temu, VSVI napisał:

Do obiadu rzadko piłam choc we Francji to powszechne 😉 

nigdy nie mówiłam ze nie tykam alkoholu, tylko ze nie jestem alkoholiczka.

na bank nie piłam codziennie 😃 aktualnie nie pamietam kiedy ostatnio piłam aperola.

poka mi nigdy tak nie pisala; moon twierdzi również ze pracuje w boordelu, a widmok nei wymaga komentarza;)

ja już sie z tego ile pije tutaj nie raz spowiadałam i nie widze dalszej potrzeby, zwłaszcza bezimiennemu trollowi 

szukanie przyczyny czegos jest zgubne bo w wiely przypadkach na tym forum rpzyczyna jest np. schizofrenia i to nie winna innych ludzi ze ktos choruje i sie nie leczy. 

na tym drugim forum swietnie dzialaja i tez sernik wpadl z zalami ze go wyzywaja bo ma schizofrenie i jaklos w poczekali 2h i szybko ocenili kogo sie pozbyc i kto ma halucynacje mimo ze powinni byc bardziej tolerancyjni dla chorych niz tu

a tu sobie blokuje cale forum i to wina innych ludzi ze go prowokuja :d jak wyzywa innych bo pracuja to tez wina innych ludzi bo on jest chory to moze 😄

moze jakiegos psa zaadoptuj z seven zamiast w psychike swirow sie wczuwac ? po co nainczych chorych doroslych ktorzy sa dla ciebie obcy ? tylko lepije zeby to ie byl rasowy pies bo pozniej moze sie okazac ze ktos go zwinal i znalazl sie u kolegi  z forum bo mu przywiezli l;udzie o 2 w nocy 😄

• Like 1

Mara wybacz ale jak chcesz mediować to czytanie pierwszych stron tematu to podstawa

ja wiem ze ona na tym jedzie. Temat ma 30 str ja sie odpaliłam jako ta wariatka pijana a to co to wywołało na poczatku tematu gdzie mnie nawet tu nie było nawet na tym forum co dopiero temacie już mniej istotne:) no nie, to jest bardzo istotne 

Nie chce : ) 

18 minut temu, Get Out napisał:

No ty akurat źle znosisz jak się kręci beke że mitomanisz z podróżami i wiele innych faktów cię dotyka aż biegasz z płaczem do pani moderator żeby bana mi dała. 😅

super znosze ja nie biegam z tematami w ktorych ty sie smiejesz ze ja mitmoanie i przerobilem zdjecie z piaskiem tylko ty 😄

nic cie tak nie denerwuje jak to ze ktos gdzies byl dlatego czesto ide ta droga jak cie maja juz dosc wszyscy

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

Dokładnie!! W końcu ludziom wraca pamięć. Ja tego nie wymyśliłam, nie miałam pojęcia o jej istnieniu ani problemie zanim mi nacisnęła na odcisk

Mój ‚problem’ wmawiasz mi jedynie ty bezimienny troll wiecznie naćpany moon i widmok. Gratuluje dołączyłaś do wspaniałej gwardii;)

jesteś kompletnie daremna, w imie jakiejś durnej wojny wmawiasz komuś coś takiego ale mnie to wisi i tak. Nawet jakby 100proc tak sądziło to ja znam prawde i tyle. 

wiec nie zacieszaj tak przedwcześnie wiem ze bardzo byś chciała ale alkusem nie ejstem, nie zrobie ci tej przyjemności;)

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No i o tym piszę. Parę lat temu po takich tekstach, a z gościa dużo lepiej jeszcze dokazywał, byłby pogoniony z forum. Teraz ma fanklub i mecenat nad swoją osobą 😄

Nie popłacz się tylko miękka fajo, bo wiesz co ty możesz. 😅

szukanie przyczyny czegos jest zgubne bo w wiely przypadkach na tym forum rpzyczyna jest np. schizofrenia i to nie winna innych ludzi ze ktos choruje i sie nie leczy. 

na tym drugim forum swietnie dzialaja i tez sernik wpadl z zalami ze go wyzywaja bo ma schizofrenie i jaklos w poczekali 2h i szybko ocenili kogo sie pozbyc i kto ma halucynacje mimo ze powinni byc bardziej tolerancyjni dla chorych niz tu

a tu sobie blokuje cale forum i to wina innych ludzi ze go prowokuja :d jak wyzywa innych bo pracuja to tez wina innych ludzi bo on jest chory to moze 😄

moze jakiegos psa zaadoptuj z seven zamiast w psychike swirow sie wczuwac ? po co nainczych chorych doroslych ktorzy sa dla ciebie obcy ? tylko lepije zeby to ie byl rasowy pies bo pozniej moze sie okazac ze ktos go zwinal i znalazl sie u kolegi  z forum bo mu przywiezli l;udzie o 2 w nocy 😄

Ale zwyrol pobudzony. Dajesz jeszcze 😅

Do obiadu rzadko piłam choc we Francji to powszechne 😉 

nigdy nie mówiłam ze nie tykam alkoholu, tylko ze nie jestem alkoholiczka.

na bank nie piłam codziennie 😃 aktualnie nie pamietam kiedy ostatnio piłam aperola.

poka mi nigdy tak nie pisala; moon twierdzi również ze pracuje w boordelu, a widmok nei wymaga komentarza;)

ja już sie z tego ile pije tutaj nie raz spowiadałam i nie widze dalszej potrzeby, zwłaszcza bezimiennemu trollowi 

A po grzyba mam wszystkich wymieniać? Poka pisała, bo widziałem, też Bicu i kilka innych osób, których już nie pamiętam ników. Sęk w tym, że nie tylko Widmo.

Edytowano przez VSVI

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

Dobra to w każdym temacie obiektywnie będziemy oceniać kto tym razem zaczął i zrobimy ranking tygodniowy po której stronie było więcej punktów... tak też można : )

18 minut temu, Qwerty88 napisał:

Nie chodzi o poczucie wartości bo ktoś kogo totalnie nie znam nie ma na nie wpływu. Chodzi o to że jak twoja albo przyboczna wpada na nowe forum czy dział i zaczyna od wyzywania stałych userek bo myślą że są takie cool to nie mogą oczekiwać że stale userki będą je poklepywać po pleckach

chodzi o to bo mara o tym napisala. ona tego nie oczekuje zapewne i dyskusja z mara nie o tym znowu nie rozumiesz a sie wcinasz.

3 minuty temu, VSVI napisał:

A po grzyba mam wszystkich wymieniać? Poka pisała, bo widziałem, też Bicu i kilka innych osób, których już nie pamiętam ników.

Haha poka pisala ty widziałeś a ja nie. Bicu. Ok kto jesszcze? Pravik? Smakosz?

wymien wsZystkch ale chyba ja lepiej wiem czy jestem alkoholiczka cyz nie 😀

co za absurd

a bezimiennymi obrońcami z kontem sprzed 5  Min odwiecznie gardzę tak ze eot. A nie sorrki konto aż z 2023. Ciesze sie ze wypełzłeś z podziemi z mojego powodu;) jednak wciąż eot 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się