Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

7 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Ok czyli jednak sorry macie racje przewaga liczebna komisja w postaci qwerty moona poki(? Bardzo nie sadze) i widmoka uznała jednogłośnie ze mam problem alkoholowy. 
Od dziś można tak o mnie pisać nie narażając sie na kare grzywny 😀

🤦‍♀️

Możesz mieć nawet HIV i nic komu do tego tylko problem zaczyna się jak wyzywasz ludzi , bo nie panujesz po alkoholu. A później to już leją tutkę paryską. 😅

Babka ty sie nie śmiej, może na nerwicy pójdą wyzywać stałe userki do "tępa strzało", "tumanica", "tłuk", "psycholka", "tłumoczyca" . Ciekawe jak to zostanie odebrane 😜 Hejtery korzystają z tego że tu nie ma moderacji i im sie wydaje że są bezkarne

2 godziny temu, libed from kafeteria napisał:

to tylko spoznienie nie na spotkanie w takim gronie sie spoznialem i sie nie wstydzilem 😄 

Wzielam z ciebie przykład i też się nie wstydziłam, usiadlam zaczelam słychać i usłyszałam po 3 min dziękujemy to koniec na dziś. ;D

15 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nieprawda tu wiele osob ma inne zdanie niz ja i nic do niech nie mam draznia mnie tylko ameby 

z pieprzem czesto gadam normalnie mimo ze we wszystkim mamy przeciwne poglady ale ona nie robi z siebie deb.ilki jak niektore jej kolezanki z ero 

z bandziorem tez sie ciagle nie zgadzam i z wieloma osobami. czesto sie z bandziorami pozywamy ja jej od wielkich bab ona mi od tlukow i tyle to forum kazdy moze pisac co mysli. mam sie obrazac bo jakis bandzior mi pisze codzienie ze jestem tepy chlop znad rowu 😄 ? i 3 lata to pamietac 😄 ? 

Pieprz to akurat nikt tak nie zgnoi jak ty aż zyskałeś sobie od niej przydomek napleta nazistów. 😅

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Wzielam z ciebie przykład i też się nie wstydziłam, usiadlam zaczelam słychać i usłyszałam po 3 min dziękujemy to koniec na dziś. ;D

spóźniłaś sie na wywiadówke? Moj jeden znajomy się huśtał na krześle i dostał uwage od pani dzisiaj 😜

Zrszta trollu bezimienny ktorego nicka zapomniałam - nie chodzi już nawet o to czy ja jestem tym alkusem czy nie - chodzi o to ze baba wlazła i nie chce zejść 😀 w kolko pisze ze ma mnie w dupje ze jestem nikim (w tym temacie nawet ) i ze najlepiej jakbym stad spieprzyła to 1 dzień jak mnie nie ma bo se poszłam na nerwice to musi dalej jątrzyć i ulewać jadu 😀  I komu ona wtedy prostuje te moja hipokryzje jak mnie tu nie  ma? 😀

Naprawdę już wuj z tym czy to chodzi o alkoholizm emigracje czy wyśmiewanie mojego wzrostu 😀chodzi o to ze zejść nie chce a ja mala jestem i mnie plecy bola 

ja wiem ze faceci są troszeczkę dalej w ewolucji jesli chodzi o niuanse ale będe wdzięczna jak spróbujesz to zrozumieć 😀

Edytowano przez libbi_sztisel

22 minuty temu, zielowania napisał:

Dlaczego wredna, sami sobie wymyśliliscie że ona i ja moderujemy... Bo ja to niby jakaś Marta bo mara koło niej stała... później że niby najbardziej dwulicowa i oczywiście banujemy... niszczymy forumek : ) i inne głupoty... 

Też wymyślacie na innych różne rzeczy... 

juz ci pisalem ze zamiasty mara napisalem marta to byla pomylka literowka zwykle nie wziala sie znikad ale ja pamietam jakie imie pisalas i jak masz na imie po prostu pisalem o nickach i imionach i jeszcze zrobilem literowke. czepiasz sie tego zdania 5 raz myslac ze ja cie z kims myle. ja czesto z jednym zdaniu miksuje cos co pisze i o czym mysle i tyle. wiem ze nie masz na imie marta .

tak wiadomo ze jak ja spie a ktos cos zrobi o 6 rano to pozniej nie prowadze sledztwa tylko cos zakladam i sie moge mylic bo to nieistone kto sie zali a kto daje bana i drugorzedne czy zrobil to x czy y fizycznie. problem wlasnie w tym o czym piszesz w tym temacie ze ktos wymaga zeby ludzie reagowali jak on chce bo on jest botem to niech inni tez beda. botem nie musi byc tylko widmok i sernik bo oni moga reagowac inaczej bo sa nienormalni. z takim czyms sie nie zgadzam

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Bo jesteś pyskata. Stanowisz dla niej rozrywkowego sparingpartnera w przepisywaniu się. Czuj się doceniona 😛

Ja autentycznie chciałabym wpasc u niej do wiecznego ignora. Nie chce mi sie z nią zmagać ja lubie sparingi ale fair play. A ona kłamie. Przekręca rzeczy które można odnalezc jeszcze na tym samym temacie ba na tej samej stronie 😀 do czegos takiego siły nie mam

jak sa nienormalni to niech w klatce siedza a jak wychjodza do ludzie to trzeba wymagac od wszystkich zeby sie zachowywali tak samo. 

jak rozumiesz z eqwerty za kims chodzi i pisze ze ktos jej cos napisal 3 lata temu to jakj ktos sernikowi pisze ze sam sie chwalil ze jest prostytutka to tez powinnas to rozumiec albo widmokowi jego jukonskie bzdury przypomina 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Bo jesteś pyskata. Stanowisz dla niej rozrywkowego sparingpartnera w przepisywaniu się. Czuj się doceniona 😛

dokładnie, jak takie zwierze w klatce, ja je drażnie a ono sie rzuca 😜

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

spóźniłaś sie na wywiadówke? Moj jeden znajomy się huśtał na krześle i dostał uwage od pani dzisiaj 😜

Niestety, no ale zapukalam i weszłam uśmiechnięta jak gdyby nigdy nic, tak jak libed radzill

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no i juz widmoku z pyska ci sie toczy to co zwykle a pol godziy temu pisales ze ty nie masz takich jazd i zebym udowodnil  😄

Aaaaaaa i tu cię boli bo prawda boli prawda 🤔😅Jeszcze jak nie możesz popisać to też ci się potężnie ulewa zwyrolu 😅

40 minut temu, zielowania napisał:

Jak ktoś nie jest z Wami to jest przeciwko Wam bo nie można inaczej... inna narracja nie mieści się w głowie.

Nie ma wami, srami. Kumplujecie się ze zwyrolem i tyle. To on pierwszy atakował ludzi na forum a wy się łapiecie na tłumaczenie o oddawaniu ciosów.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

dokładnie, jak takie zwierze w klatce, ja je drażnie a ono sie rzuca 😜

Chcesz zebym podrażniła ciebie takim jednym czy drugim postem podsumowującym twoja osobę w moich oczach? Tak mniej więcej jak cie inni widza z grubsza ale milej i mniej dosadnie piszą? I zobaczymy jak ty sie będziesz rzucać? Bo nie jestem pewna czy tak do końca cchcesz żebym teraz to ja podsumowała twoje problemy jakie ci zdiagnozowałam i ‚zaobserwowalam’. Trochę sie przed tym wstrzymuje ale wlasciiwe nie wiem czemu bo ty nie masz żadnych zasad

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Niestety, no ale zapukalam i weszłam uśmiechnięta jak gdyby nigdy nic, tak jak libed radzill

mogłaś powiedzieć że z innego zebrania wracasz, u mnie tak sie spóźnialscy tłumaczyli 😜 

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

to twój repertuar, nie mój: "tępa strzało", "tumanica", "tłuk", "psycholka", "tłumoczyca" 

Jesli sadzilas ze z racji stażu tutaj możesz rozstawiać ludzi po kątach, to sie troche pomyliłaś. Nie uważam cię za szczególnie bystrą i wyrażam to w sposob na jaki aktualnie nam ochote, ale gdyby nie fakt ze się do mnie przyczepiłaś to wtedy bym na ciebie nie zwróciła większej uwagi. Mowi ci cos zasada wzajemnosci?

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

jak sa nienormalni to niech w klatce siedza a jak wychjodza do ludzie to trzeba wymagac od wszystkich zeby sie zachowywali tak samo. 

jak rozumiesz z eqwerty za kims chodzi i pisze ze ktos jej cos napisal 3 lata temu to jakj ktos sernikowi pisze ze sam sie chwalil ze jest prostytutka to tez powinnas to rozumiec albo widmokowi jego jukonskie bzdury przypomina 

A ty zmień forum jak ci przeszkadza klimat 😅

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Chcesz zebym podrażniła ciebie takim jednym czy drugim postem podsumowującym twoja osobę w moich oczach? Tak mniej więcej jak cie inni widza z grubsza ale milej i mniej dosadnie piszą? I zobaczymy jak ty sie będziesz rzucać? Bo nie jestem pewna czy tak do końca cchcesz żebym teraz to ja podsumowała twoje problemy jakie ci zdiagnozowałam i ‚zaobserwowalam’. Trochę sie przed tym wstrzymuje ale wlasciiwe nie wiem czemu bo ty nie masz żadnych zasad

na pewno zachowasz pełen obiektywizm. W 100%.

Mara już dzisiaj cie podsumowała w punkt i te całą sytuacje. Wiec mozesz sie wypowiedzieć w imieniu "wszyscy minus Mara", ewentualnie 😜

1 minutę temu, salix napisał:

Jesli sadzilas ze z racji stażu tutaj możesz rozstawiać ludzi po kątach, to sie troche pomyliłaś. Nie uważam cię za szczególnie bystrą i wyrażam to w sposob na jaki aktualnie nam ochote, ale gdyby nie fakt ze się do mnie przyczepiłaś to wtedy bym na ciebie nie zwróciła większej uwagi. Mowi ci cos zasada wzajemnosci?

nie mam tego w zwyczaju. Tobie też radze iść na nerwice i sie panoszyć, tam nie ma takiej taryfy ulgowej jak tutaj

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Mara już dzisiaj cie podsumowała w punkt i te całą sytuacje. Wiec mozesz sie wypowiedzieć w imieniu "wszyscy minus Mara", ewentualnie 😜

No mam obserwacje o tobie i pewne wnisoki, mysle ze mogłoby to być bolesne to czytać:)

ale skoro ty zakładając ze jestem alkoholiczka robisz sobie z tego bekę i codziennie o tym przypominasz to rozumiem ze jesteś gotowa na taka analizę swojej osoby? I przyjęcie jej Na klatę?

Alkoholizm to jednak duzy problem społeczny mysle ze wiele osób tutaj jesli sami sie nie zmagali to mieli przypadki w rodzinie ale traktujesz to ultra lekko jako bicz na mnie wiec uznaje ze jesteś ready na to co ja wyczytałam i ze takie drażliwsze tematy nie są dla ciebie żadnym provlemem?;)

nie mam tego w zwyczaju. Tobie też radze iść na nerwice i sie panoszyć, tam nie ma takiej taryfy ulgowej jak tutaj

A ty ludzi po katach nie rozstawiaj jesli do tej pory z wielkim stażem  upragnionego statusu gwiazdy forum nie Uzyskalas To wywalanie pojedynczych nowych nie zbliży cie do tego tytułu;). 

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

No mam obserwacje o tobie i pewne wnisoki, mysle ze mogłoby to być bolesne to czytać:)

ale skoro ty zakładając ze jestem alkoholiczka robisz sobie z tego bekę i codziennie o tym przypominasz to rozumiem ze jesteś gotowa na taka analizę swojej osoby? I przyjęcie jej Na klatę?

Alkoholizm to jednak duzy problem społeczny mysle ze wiele osób tutaj jesli sami sie nie zmagali to mieli przypadki w rodzinie ale traktujesz to ultra lekko jako bicz na mnie wiec uznaje ze jesteś ready na to co ja wyczytałam i ze takie drażliwsze tematy nie są dla ciebie żadnym provlemem?;)

ok, przyboczna przyszła, czuje sie zwolniona z obowiązku animowania ciebie , możecie sobie wzajemnie laske robić przeciwko mnie

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

mogłaś powiedzieć że z innego zebrania wracasz, u mnie tak sie spóźnialscy tłumaczyli 😜 

Wiesz co, mi się wydaje że ja mam fory bo oni wiedzą że mam też dużo młodsze dziecko. xD

11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Podobno mnie banujesz bo nie możesz znieść obrażania majestatu pana. 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Mara może mnie podsumowywać nie mam z tym provlemy byleby nie kłamała ze jakies tematy o tobie zakładałam.

widze ze rozpoczęły sie zliczenia stanu armii;) kogo tam już masz pochwal sie:D ogor widmok ten bez imienia. No taka mara to w tym gronie jakis zaszczyt;)

ok, przyboczna przyszła, czuje sie zwolniona z obowiązku animowania ciebie , możecie sobie wzajemnie laske robić przeciwko mnie

Czytaj ‚znowu straciłam przewagę liczebną armii a sama mam za słabe argumenty by dać radę’, Ok;)

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Wracajcie na nerwice.

popieram wniosek!

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Czytaj ‚znowu straciłam przewagę liczebną armii a sama mam za słabe argumenty by dać radę’, Ok;)

czytaj zmeczyłaś mnie i moje adhd twoimi ścianami tekstu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się