Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukam szukam

Ciekawe zagraniczne imiona - wpisujcie

Polecane posty

Go艣膰 dj JaCuS
Rocket, Tia, Matt, Lance(Lens), Cally(Kali), Irma, William, Chris, Richie, Daniel to fajne imiona

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ana123
a mi zawsze podoba艂y sie taki imiona dla ch艂opc贸w: Kacper Kajetan Oktavian Gracjan Mam problem z 偶e艅skimi. Jestem w ci膮偶y, nie znam jeszcze p艂ci dzidziusia ale dla dziewczynki na nic zdecydowa膰 si臋 nie mog臋. Szukam czego艣 oryginalnego ale 偶eby mia艂o 艂adne zdrobnienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ines.ka
ana123, a moze Tiffany lub Michealle , Nicola, dla dziewczynki:) mi tez sie bardzo podoba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Delia
Je艣li mog臋 poradzi膰 to pi臋knym imieniem jest spolszczona Leatitia czyli Letycja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D-Shape
Ja mam na imi臋 Suja, a moje sis to Sylvia i Finettera. Mama chodzi艂a po u偶臋dach 偶eby mo偶na bylo nas nazwac orginalnie. Mam jeszcze w klasie kole偶ank臋 Kati臋 i kolege Bogusza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uleczeq
Moja ciotka si臋 nazywa Tania a m贸j ojciec Bogumi艂 Babcia ma bujn膮 wyobra藕nie najwyra藕niej po swojej mamie bo babka ma na imi臋 Anastazja:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest bez sensu...przecie
Nicola, tak fajne imie :) a co powiecie na Victoria? albo Natali? dla chlopczyka fajne Alan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj syn
ma na imie yakup,a coreczka yella.nie mieszkam w pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KDDDJHDDDDDDDDDDDDD
AMBROZJA-AMBER

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Axx
A ja mam na imi臋 Axela Chcia艂am kiedy艣 znale偶膰 znaczenie swojego imienia, ale nie ud膮艂o mi si臋 Mo偶e kto艣 wie gdzie mog臋 znale藕膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calinka
czy istnieje takie imie jak Charasad?????jak ktos wie to niech mi napisze prosze:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AZERBEJD呕AN
Rodriguez (czyt. Rodrigez)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mir123bych
KARI ch艂opak da艂 synowi w Finlaandii:F

Udost臋pnij ten post

pracuje w barze niemiecko-tureckim i znam pare imion meskich tureckich: Cemal,Hakan,Turan,Ibo,Mustafa,Selman,Fatih,Sami,Salih, Kadir,Kazim,Ismail,Hassan,Sevket,Ali,Demirali,Arda,Anyl, Hamndi,Erdal,Murat,Metin,Esref,Nazim,Razim,Rafet, Adnan,Aydin,Mehmet,Balaban,Buhran,Bekir,Hareytin, Uzgur,Celal,Yldo,Hayri, jak przypomne sobie jeszcze jakies to dopisze:)papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natasha16
Marigona,Rame,Arlinda,BBesmire,Ilier,Marina-Albania..........Javus-Turcja.Hasan-Turcja.Furzina-Wegry,Filiz-Turcja.Anton-Rosja,Loszka-Rosja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w4r10rd
Pare imion znajomych z UK: - AGARTHA (bez bledow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne arabskie imiona
Algieria: - Samir - Sofiane ( m臋skie, czyt. Sofian ) - Khaled - Yacine ( m臋skie) Egipt: - Mina ( m臋skie) - Ibrahim - Haytham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reniaaa2234
America Libertades -tak ma na imie moja kolezanka z Kolumbii, jak dla mnie sliczne imie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M.C.
Praline- czyt. Pralin- znaczy pralinka :) Anique- czyt. Anik Orrienne- czyt. Orijen sa to francuskie imiona, ale ich wlascicielki pochodza z Afryki, obecnie mieszkaja w UK. Wszystkie 3 sa cool :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tayfun - imi臋 kolegi zTurcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Icad
Niekt贸re Japo艅skie imiona imiona m臋skie - Go, Yo, Yukichi, Seiki, Hiro, Izo, Kaz, Taki, Ukyo, Imiona 偶e艅skie - Aya, Eri, Iku, Ise, Miiko, Miki, Ochiyo, Sachiko, Tai, Toku, nazwiska - Abe, Amori, Date, Eto, Hirata, Hiratasuka, Ina, Kon, Saga, Ui.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzastis
abigabilmarietta.....trzy imiona w jednym...moja kuzynka ma tak na imi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matthias
tureckie - m臋skie : Fabi, Derwim, Murat, tureckie - 偶e艅skie : Diugo, Sewim, niemieckie - 偶e艅skie : Agnes - w polskim tlumaczeniu Agnieszka, Nathalie - Natalia, Yvonne - Iwona, Judith - Judyta francuskie - 偶e艅skie : Charlotte - Karolina, Delphine - Delfina francuskie - m臋skie : Jacques - Jacek, Jules - Juliusz, Blaise - B艂a偶ej, Anselme - Anzelm hiszpa艅skie - m臋skie : Arcadio - Arkadiusz, El铆as - Eliasz, Gervasio - Gerwazy, Aloisio - Alojzy, Guido - Gwidon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matthias
arabskie imiona 偶e艅skie : Abir - zapach :D, Abla, Nazira, Nadida, Maisa, Gajda, Fatin, Amal, Thara, Siham, Nesajem - kwiat :], Karima, Inas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paciula
Mi si臋 podobaj膮 norweskie imiona: 呕e艅skie to: Sol, Liv, Irmelin i Villemo M臋skie: Orjan, Tarjei i Bjoern

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaglada
a moja corka ma na imie Lillith :), to w chebraizmie pierwsza kobieta adama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gilhko
Ja znam tylko 3 Mongolskie imiona:] Selenge - t臋cza Tingis - fala Solongo - morze lub rzeka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gilhko
A wiecie 偶臋 w mongolii pisze si臋 bukwami - rosyjskimi literami

Udost臋pnij ten post