Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eoska

Dieta amerykanska-minus piec kilo w dwa tygodnie

Polecane posty

Gość maje..czka
eoska-mój cel to jak pisałam 53kg.ile mi brakuje okarze się dopiero w poniedziałek ,zwarze się rano i szybciutko zamelduje.osatnio ważyłam się w miniony poniedziałek i było 57 kg.w tym razem chciałabym zobaczyć chociaż 56kg.będzie to dla mnie ogromną nagrodą.

Gość glicerola
hej dziewczyny...;) ha dzisiaj moja diete zakonczyłam aerobkiem ;) jutro dopiero wieczorkiem bede wiec Wam napisze ile mniej, ale najwazniejsze ze juz czuje po sobie, spodnie luzne;) ehh dzieki Wam bardzo za wszytsko w koncu jakas mobilizacja, motywacja :) buziaki i milej nocki ;)

czesć dziewczyny! o rany jak ja wam zazdroszczę tych zrzuconych kilogramów... ja w spodniach czuję luzik i brzuch jakby bardziej płaski, więc chyba dobrze ale ważenie dopiero w sobotę rano, czyli po 5 dniach amerykańskiej i pewnie od poniedziałku powtórka z rozrywki, czyli drugi tydzień też pociągnę amerykańską, a co dalej to jeszcze nie wiem. Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek.

Gość maje..czka

Gość maje..czka
wtajcie!!! glicerola-jak ja ci zazdroszcze tego aerobiku ćwiczeń,jestem pewna ,że waga szybciutko spadnie,ja też powinnam no ale jakoś tak ciężko mi się zebrać. Iwusia 75-jestem pewna,że będziesz miała się czym pochwalić,najważniejsze to niepoddawać się i ciągnąć dietke.trzeba zapracować na smukłą figurke,niestety niema nic za darmo i dlatego musimy się wspierać i dodawać sobie otuchy,a napewno przywitamy wiosne piękne i szczupłe. oby tak dalej trzymam kciuki

Gość maje..czka
na dziś zaplanowałam sobie sałatke z tuńczyka w/g.dsb,15dkgśledzia wędzonego,i duży jogurt naturalny no i oczywiście jak codzień napoje . bardzo się ciesze tym,że udaje mi się trzymać ściśle jadłospisu.może to już tak zostanie hihihi dobrze by było nie mieć zachcianek i byc obojętnym na słodkości.zmykam troche popracować papa

Gość maje..czka
jejciu dziewczynki jakiś kryzys chyba przechodze pomocy!!!!! myśle o czymś pysznym do jedzonka.dobrze,że jestem w pracy i nic niemam pod ręką,bo aż srach pomyśleć co to by było.powtażam sobie,że musze być silna,bo czekają w szfie na mnie czaderskie jeany.planuje,je przymierzyć za tydzień no i musze w nich wyglądać bosko.mam nadzieje,że to przetrzymam.trzymajcie za mnie kciuki.

Gość glicerola
hej no tylko 3 kg ;) ale dla mnie i tak dobrze. Musze wam powiedziec ze dopiero teraz obiadek normalny zjadałam bo wczesniej nie dało rady i normalnie brzuch mnie boli z przejedzenia a (zjadłam tylko miseczke zupki i kawaleczek ryby) niezle mi sie zoładek skurczył ;) dzisiaj daje luzu ide na piwko Okazja jest ;) ale jutro zaczynam 800 kcal no i dalej cwoczonka ;) buuuziaki ;)

Gość maje..czka
witam po parodniowej przerwie!! nieodzywałam się -powód-brak dostę pu do kompa,ale już jestem i meldule. tradycyjnie jak to bywa w wekend z dietą było średnio,tzn.zaliczyłam imprezke.z jedzonkiem w sumie się pilnowałam,ale procentów było sporo,oj tak.no i jeszcze w niedziele też sobie pofolgowałam:piwo,popkorn.niemam się czym chwalić.na wage nawet niemiałam odwagi wejść. obiecuje poprawe i od dziś znów dietkuje.na dzis zplanowałam dzień jogurtowy.cały dzień tylko jogurty naturalne. glicerola-gratuluje utraty wagi.to aż 3 kilo,trzymaj tak dalej,a rezultaty będą jak zaplanowałaś. pozdrawiaw wszystkich i trzymam kciuki

Gość maje..czka
właśnie pije herbate zieloną z cytrynką.jestem już po duzym jogurcie naturalnym(224kal)i dwóch kawkach rozpuszczalnych bez cukru. wage podam w środe.myśle,że uda mi się do tego czasu spalić pochłonięte przez ostatnie dwa dni kalorie. postanowiłam od dziś ćwiczyć codziennie chociaż po 20-30 min. może w ten sposób waga zacznie szybciej spadać. glicerola eoska Iwusia 75 jak u was z dietką!!!

Gość glicerola
hej maje..czka musze sie przyznac ze tez grzeszyłam na weekednzie ;) oblewałam egzamin ale od dzisiaj znow spokoj i pilnuje no i licze kalorie obowiazkowo cwiczenia dzisiaj na aerobik ;) zobaczymy jak to bedzie..........................a ty wielkimi krokami nadchodzi Tłusty Czwartek hihi ;p;p

Gość maje..czka
hej glicerola-to widze że nietylko mnie góbią dni wolne .gratujuje zdanego egzaminu.no cóż a w tłusty czwartek jakoś to będzie,może ktoś wymyśli pączki chude o obniżonej kaloryczności hihihi dobrzeby było co nie?

Gość maje..czka
witam!!! dzień dobry wszystkim dietkującym. no jestem jak codzień,a tu takie pustki.niemówcie,że mam szukać nowego topiku.dziewczyny co z wami. u mnie dietka wczoraj przebiegła jak zaplanowałam zjadłam dwa duże jogurty naturalneok.500 kal łącznie i pare plasterków szynki z indyka ok.10dkg.planowałam same jogurty ,ale organizm domagał się czegos innego .zgodnie z tym co sobie założyłam wczoraj inntensywnie ćwiczyłam i dziś też tak zamieżam.zaraz wypije kawke a póżniej jogurt naturalny,bo bardzo mi zasmakował,a póżniej jeszcze niewiem zamelduje póżniej.pozdrawiam papa!!!

Gość maje..czka
no hej !!! jogurt zjedzony,na obiadek bigos w/g dsb,dwie herbaty zielone,kawa rozpuszczalna i to by było na tyle jeśli chodzi o jedzonko.dziś dozwolone są tylko napoje.myśle,że wypije jeszcze kawke i zieloną herbate. wieczorkiem skoki na kakance.myśle,że 500 podskoków powinnam dać rade.wczoraj było 400 i postanowiłam zwiększyć. dam rade !!!!

Gość maje..czka
witam!!! wygląda na to,że zostałam sama.trzymam się dzielnie wczoraj przebiegło wszystko według planu.dziś mam delikatne zakwasy po wczorajszych skokach- 500 razy aż sama niewieże. to mój jak dotąd rekord. dziś walentynki.niestety nie jestem w zbyt dobrym nastroju .powód-ciche dni.od niedzieli nierozmawiam z mężem.i na pewno nie zrobie pierwszego kroku.nieważne jakoś to przeżyje,mogło być pięknie,romantycznie.szkoda gadać. dziś jestem już po śniadanku-2 jajka na twardo obiad-będzie gotowana pierś z kurczaka podwieczorek-serek biały wiejski chudy na kolacje zaszaleje i otworze winko czerwone wytrawne i utopie smutki. pozdrawiam

Gość glicerola
hej ja dzisiaj na sniadanie platki z mlekiem kawa i narazie tyle ;) mysle o tej skakance ;);) no i obowiazkowo 100 brzuszkow dziennie ;) a wczoraj nawet rowerek był w ruchu ;) ok przyznam sie zjadłam czekoldke teraz heh i mam male wyrzuty sumienia dlatego trzeba szybk to spalic ;) buziaki i powodzenia z mezem eh ci mezczyzni ;)

Gość maje..czka
hej glicerola miło,że piszesz.dzięki za wsparcie.z mężem jakoś to będzie w końcu to niepierwszy kryzys w naszym związku.szkoda,że to akurat w taki dzięń jak dzisiaj,bo długo na niego czekałam i miałam pewne plany. fajnie,że trzymasz dietke.nieprzejmuj się małymi grzeszkami,bo dzięki temu,że ćwiczysz to szybciutko spaliś te słodkie kalorie. trzymam kciuki papa.

Czesc dziewczyny,jestem tutaj pierwszy raz,ale tez mam troszke do zrzucenia..chcialabym 5 kilo zeby dobrze sie czuc,ale juz 3 kilo zdecydowanie poprawi mi samopoczucie..zainteresowala mnie ta dieta,ale boje sie ze nie wytrwam....mam slaba \"silna wole\".. czy ktoras z Was moglaby mi dokladnie napisac raz jeszcze jak wyglada ta dieta??i napisac konkretnie ile gram tego serka mozna zjesc i czy wino musi byc wytrwane?bo za takim akurat nie przepadam??bede wdzieczna za odpowiedz.zaczynam od poniedzialku i pozdrawiam wszystkich:)

Gość kinga261111
Witaj Nadina! Odnośnie twojego pytania . Wino musi być wytrawne,bo poprawia trawienie i nie zawiera tyle cukru co pozostałe. Gwarantuję Ci, że da się je wypić. A co do serka to ja zjadam 1 opakowanie serka wiejskiego. Powinien być twaróg chudy , jakieś 20 dkg, ale ja go nie znoszę. Serek wiejski ma tylko 200 kcal i nie wielką ilość soli, a więc mocno nie grzeszę. powodzenia. Ja zaczynam dietę dopiero za dwa tygodnie, bo w środę jadę poszaleć na nartach i znając życie to dojdą jakieś fast-foody, piwa, grzańce itd. Napewno trochę przybędzie do zrzucenia. Powodzenia

dziekuje kinga261111 :) dzisiaj zaczynam jestem juz po herbatce:)zobaczymy czy wytrzymam....pozdawiam i milego wyjazdu w gory:)

Gość glicerola
hej nadina;) fajnie ze wpadłas;) da sie wytrzymac. Ja np zamiast wina piłam sok pomidorowy. no i obowiązkowo duzo wody niegazowanej;) powodzonka

Witam. Dużo piszecie o efektach tej diety, postanowiłam do was dołączyć, dzisiaj pierwszy dzień diety, mam nadzieję, że na mnie też poskutkuje, mam całkiem sporo nadwagi, bo ważę 74kg, moim marzeniem jest 55kg i mam nadzieję, że do wakacji mi się uda stracić tyle i nareszcie włożę bikini ;) Gorąco pozdrawiam.

Gość maje..czka
hej wszystkim!!! jak miło,że tyle nowych chętnych amerykanek.pare dni tu niezaglądałam,ale diete trzymam cały czas na dzień dzisiejszy waga moja to 55,8.bardzo mnie to cieszy.no i jeszcze najważniejsze jest to ,że spodnie,które kupiłam jeden rozmiar mniejsze jakiś czas temu są dobre!!!

czesc dziewczyny....no i witaj VIKI20 bo to nasz 1 dzien diety!!!!! narazie jakos wytrzymuje,jestem juz po obiedzie i czekam do wieczora na winko:)mysle ze jakos je wypije..przyznam sie wam ze probowalam juz kilka diet i nigdy nie wytrwalam przy nich,ale mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej..no i ze zazdziala na mnie ta dieta,bo ja tu sie glodze prawie i licze przeciez na jakis efekt..nawet maly mnie zadowoli....i mam jeszcze jedno pytanie dzieczyny: czy po tych 5 dniach diety nie ma efektu jojo? pozdrawiam was

Witam, pierwszy dzień jakoś zleciał, nawet nie czułam głodu, jak narazie jestem zadowolona, teraz czekam na winko ;) jeszcze sobie przez godzinkę poćwiczę trochę, mam nadzieję, że ćwiczenia wspomogą efekty diety... nadina wydaje mi się, że po tych 5 dniach jeśli zaczniesz jeść za dużo to będzie efekt jojo, ja mam zamiar po "amerykance" przejść na dietę 1000 kalorii i trzymać się tego ;) pozdrawiam. PS. też mam za sobą kilka diet (z efektem jojo), ale teraz mam ogromną nadzieję, że się uda ;)

ja tez czekam na winko teraz....dzisiaj nawet dobrze sie czuje,troszke popludniu zrobilam sie glodna,ale wypilam 2 szklanki wody i jest ok..mam nadzieje ze nam sie uda:) tylko ze ja caly czas prawie mysle o tym jedzeniu... milego wieczorku

nadina mam prośbę czy mogłabyś napisać ile masz wzrostu i ile ważysz? ;)

hej,ja mam 155 cm i waze 51 kilo,nie mam duzo nadwagi 5 kilo, ale przy takim niskim wzroscie wygladam jak kuleczka....dzisiaj jak wstalam troche slabo sie czuje napewno z glodu ale zobaczymy jak bedzie pozniej,narazie koncze herbatke i jade do pracy,a jak u Ciebie VIKI i jak pozostale dziewczyny?

Witam, ja się czuję bardzo dobrze, teraz czekam na serek ;) poza tym dzisiaj rano przeżyłam SZOK! moja waga pokazała o 2kg mniej niż wczoraj, dzisiaj jest mój 2 dzień a już jestem bardzo zadowolona nie wiem dokładnie jaką dietę dokładnie stosujecie, bo ja znalazłam kilka jej wersji, na wszelki wypadek napiszę swoją: - kawa rozpuszczalna (bez dodatków) - 50g serka topionego - jajko na twardo i pomidor - grejpfrut czerwony - 200g twarożku i papryka czerwona - lampka czerwonego wytrawnego wina każdy "posiłek" ;) jem mniej więcej co dwie godziny (dodatkowo ćwiczę około godzinki dziennie, na hula hop i na stepperze) ta dieta jest super!! :D pozdrawiam, trzymajcie się

Gość maje..czka
witajcie Nadina,Wiki20 !!! widze,że ostro bierzecie się za odchudzanko.osobiście bardzo polecam tę dietkę jako wstęp do odchudzania.dzięki niej oduczyłam się podjadać i znacznie zmniejszył mi się żołądek.byłam na niej tylko pięć dni,ale naprawde warto,bo efekty były już widoczne.ważne jest,aby po zakończeniu amerykanki kontynuować dietke.bardzo polecam dsb.ja jestem na niej obecnie.w moim przypadku waga spada bardzo powoli,ale w centymetrach efekty super(po ok 5cm mniej w pasku,udach,4cm w biodrach). WIKI 20-ruch to podstawa,znacznie szybciej można utracić kilogramy i osiągnąć wymażoną figure.ja coprawda dopiero od tygodnia ćwicze,ale samopoczucie dzięki temu jest super. trzymam za was kciuki,powodzenia.