Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eoska

Dieta amerykanska-minus piec kilo w dwa tygodnie

Polecane posty

Gość maje..czka
Witaj Paulinkaa!!!! 53kg to mój cel.tę dietkę traktuje jako wstęp do gubienia kilogramów.od soboty chyba przejde na sb. już niemoge doczekać się jabuszka a narazie zmykam na herbatke zieloną pa

witam i wielkie dzięki za ciepłe przyjęcie na topiku. Ja już nie mogę doczekać się poniedziałku, zeby zacząć dietkę, mam nadzieję ze pójdzie mi dobrze i nie złamię się w trakcie tygodnia, ale pocieszające jest tu w tej diecie to, że trwa tak na prawdę raptem 5 dni, a potem 2 dni lekkiej odfolgi.Chyba 5 dni można wytrwać, a jak po tygodniu jest jakiś efekt to jest też motywacja do walki na następny tydzień. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, co dalej, co po tej diecie,żeby nie było jo-jo, bo nie oszukujmy się jest to dieta bardzo restrykcyjna i chyba należałoby powolutku zwiększać ilość kalorii, ale jaka dieta..... Co wy dziewczęta proponujecie? Ja zastanawiałam się nad sb, chyba że macie lepszy pomysł to czekam na propozycje. W poniedzialek rano podam wagę startową i zobaczymy jaki będzie efekt.

Gość maje..czka
cześć wszystkim!!!!! dziś mój piąty dzień.jestem już po kawce i serku topionym.jutro ważonko,ale jestem ciekawa ile będzie mniej na wadze.w psie już luzniej i może odrobine w bioderkach.największą zmorą u mnie są uda. normalnie niemoge na nie patrzeć i to właśnie z nich najgorzej mi schudnąć. Iwusia 75-trzymam kciuki,na pewno dasz rade.masz racje po tej dietce trzeba bardzo uważać na jedzonko bo utracone kg.mogą szybko wrócić. ja też myślałam o sb.czytałam o niej dużo i myśle że jest bardzo skuteczna.dziewczyny mają na niej super rezultaty. a co u pozostałych ochudzających???dajecie rade,a może jesteście na innej dietce?

Gość maje..czka
wygląda na to że zostałam sama na polu walki,ale i tak będe tu zaglądac.bardzo mnie motywuje to ,że moge sie wygadać ,a raczej wypisać.jeszcze chwilka i schrupie jabuszko mniam.chyba jeszcze nigdy niesmakowały mi tak bardzo jak teraz,gdy jadłospis tak bardzo ograniczony. spadam na herbatke zieloną pa

Gość Carola89
Hi dziewczynki! Otoz chce sie przyznac, ze wlasnie jem rybke z ziolami ugotowana w folii w piekarniku. Ma kalorii tyle co nic, a poprostu mam cos w zoladku. Za to nie jem pomidora, serka, ani twarogu. Wczoraj rowniez zamiast tego zjedlam jogurt naturalny. Wiem, ze przez to moge sie pozegnac z az takim efektem, ale postanowilam odzywiac sie w ten sposob dluzej, nie ciagnie mnie do jedzenia, a w pasie mam juz mniej :D Pozdrowionka i kussiki :* Fajnie, ze nowe dziewczynki do nas dołączają. ;)

Gość maje..czka
no jak miło,że się odezwałaś.fajnie że trzymasz dietke najważniejsze to ograniczyć jedzonko, a niekonecznie trzymać się żelaznych reguł. ja wytrzymała te pięć dni,ale uwierz,że kolosalnych efektów jakoś nie widze.najważniejsze to zmienić nawyki .mam nadzieje,że dzięki amerykańskiej mi się uda.

Gość Carola89
Wierze, ze az takich efektow nie ma, bo przeciez nie ma szans, zeby w 2 tygodnie miec figure super modelki! Wazne, zebysmy sie dobrze czuly, a tracac wolniej, ale utrzymujac wage napewno jest wiele lepiej, niz gdybysmy mialy zrzucic 10 a za miesiac wygladac jeszcze gorzej niz na poczatku! Pozdrowionka ;)

Gość maje..czka
hej to znowu ja.serek zjedzony-jak mi dobrze.no i tyle na dzisiaj.jeszcze wieczorkiem cos do picia może sok pomidorowy albo herbata czerwona.powinnam troche poćwiczyć ale mam strasznego lenia. jeszcze tylko godzinka i zmykam do domciu. odezwe się dopiero w poniedziałek ,bo jutro mam wolne a w domciu brak kompa. trzymajcie się cieplutko i niedajcie się pokusą papa

Gość glicerola
Hej dziewczyny no to ja sie dołaczam tez do Was ale to od jutra. Mam nadzieje ze dam rade;) w koncu 5 dni to nie tak duzo;) POZDR

Gość maje..czka
dziendobry wszyskim!!!!! witaj glicerola-trzymam kciuki powodzenia. niestety nici z urlopu musiałam pojawić się w pracy-nagłe wezwanie, a tyle miałam planów na dziś,trudno jak mus to mus. jak obiecałam dziś rano wskoczyłam na wage.po pięciu dniach dietki 2kg mniej.jestem z siebie zadowolona obecna waga 57kg.od dziś dietka sb,ale niewięcej niż 1000kal.no i ostatni posiłek do 17. mimo,że to już nie amerykańska dalej chcę tu zaglądać.będe wpisywała codziennie co zjadam,bo bardzo mnie to mobilizuje.. pozdrawiam wszystkich gorąco .

Gość glicerola
hej no to moj dzisiaj 1 dzien narazie jest wszytsko ok ale dzisiaj to nawet nie wchodze do kuchni bo tam same pysznosci ;) dam rade

Gość glicerola
a i mam jeszcze jedno pytanie czy to winko jest konieczne czy moge na cos innego zaminic hehe na szklanke wody ;P??

Gość kinga261111
Witaj Glicerola. Ja tę dietę stosuję już od dłuższego czasu i nie zawsze mogę sobie pozwolić na lampkę wina, więc zastępuję ją dwoma szklankami soku pomidorowego. Ponoć można też pić sok z czarnej porzeczki, ale te dostępne w sklepach są z dodatkiem cukru, a więc odpada. Muszę wam się pochwalić, że wczoraj kupiłam sobie jeansy o dwa rozmiary mniejsze niż zawsze i strasznie się cieszę. Niestety mam jeszcze trochę do zrzucenia, a więc od jutra znowu do boju. pozdrawiam

Gość Carola89
Hi! Glicerola- tak, moze zastapic sokiem pomidorowym, sama tez tak robie, ale wypije gora pol buteleczki, bo pozniej mi sie po nim odbija, blee :P Powodzenia, trzymajcie sie ;)

Gość glicerola
to ja tez chyba wole ten sok pomidorowy :P wino jakos mi nie podchodzi ;)i dzieki za inf ;)

Witam Was dziewczyny! słowo się rzekło i dziś zaczynam amerykańską, zobaczymy jak będzie mi szło i mam nadzeję że dam radę przez te 5 dni. Moja waga startowa to 71,8kg (ważyłam się dziś rano). ciekawa jestem efektów...... Pozdrowionka dla wszystkich

Gość glicerola
a ja wlasnie ide na sniadanko na serek topiony mniam wypad ;);) POZDR i zycze milego dnia

Gość maje..czka
Witam! ! ! co z wami dziewczynki.nikt już nie dietkuje Iwusia 75 Carola89 glicerola kinga trzymacie dietke?niebyło mnie pare dni a tu tak puściutko. u mnie wszystko zgodnie z planem,tzn.prawie w sobote troszke popiwkowałam i niedziela też pare słodkich grzeszków,ale od poniedziałku tak jak obiecałam sb.waga narazie stoi w miejscu. oto mój dzisiejszy jadłospis: kawka rozpuszczalna z mleczkiem,2jogurty naturalne danon,miseczka bigosu w/g diety sb.oczywiście,3 herbaty zielone i mam nadzieje,że na tym koniec. pozdrawiam wszystkich i bardzo prosze -odezwijcie się!!!!!!!!!!

Gość glicerola
hej ja juz 3 dzien ciagne :) jakos daje rade :) aledzisiaj juz cos kombinowałam posiłek z 16 zjadłam o 12 :) no i o 14 jabłuszki dzisiaj juz konie:) zbrzydły mi jajka po tych 2 dniach i pomidory tez :) wiec ten posiek dzisiaj zastapie kilkoma szklankami wody ;)c

Gość glicerola
sorki za bledy oczywscie jablko i na dzisiaj koniec( marza mi sie jakies konie hehe) buziaki

Gość maje..czka
glicerola-miło,że jesteś.fajnie,że trzymasz dietke powodzenia .myślałam,że już nikt tu niezagląda,a tu prosze trzymam kciuki

jestem, jestem...... tylko nie zawsze mam czas żeby zajrzeć i coś napisać. Ja jestem właśnie po 2 dniach dietki i czuję się super (jak narazie). Najważniejsze że nie chodzę głodna, a w obwodach czuję że ciuchy robią się luźniejsze, pewnie to tylko efekt pustego brzuszka, bo jedzenie ograniczone, ale to i tak fajnie i motywuje do dalszej walki.... byle do soboty..... pozdrawiam dietowiczki

Gość glicerola
hej no i jak tam postępy dziewczyny ;)? ja juz 4 dzień ciągne i nie jest tak zle, chociaz jak byłam wczoraj na aerobiku to mi sie az w glowie kreciło ;p...a w domu to chyba na złosc mi robia bo mama same pysznosci przygowowuje, wiec nawet do kuchni staram sie nie wchodzic heh buziaki i pozdrawiam

Gość maje..czka
witajcie!! wczorajszy dzień minął bez wpadek i powiem wam,że nawet bardzo głodu nie czułam,ostatni posiłek zjadłam o 16,a potem tylko wode i herbatke piłam. na dziś zaplanowałam następujące posiłki: -śniadanko-herbata,4plasterki szynki z indyka,ogórek kiszony -drugie śniadanie-sałatka z selera(w/g.dsb) -obiad bigos(w/g.dsb) -kolacja jogurt naturalny danon no i oczywiście 3 cherbaty zielone,dwie kawki rozpuszczalne z chudym mlekiemi woda mineralna. przydałoby się jeszcze troche więcej ruchu,niestety z tym gożej.siedzi we mnie ostatnio jakiś leń glicerola-trzymam kciuki,oby tak dalej,pociesze cię,że ja mam gorzej bo to ja musze jedzonko dla rodzinki szykować,a pokus jest wiele,ale jakoś daje rade.

Gość maje..czka
witam!!! znów topik swieci pustkami,ale to nic narazie mnie to niezniechęca.z dietą wszystko u mnie w porządku.jestem z siebie dumna,bo naprawde lubiłam sobie zawsze wieczorkami coś pochrupać,a teraz aż miło ostatni posiłek o 16,a póżniej tylko pije.mam nadzieje,że ten nawyk wejdzie mi w krew.znacznie lepiej się czuje,gdy rano budze się głodna.mam więcej energi i wogóle chęci do życia. na dziś bardzo podobny jadłospis jak wczoraj: sałatka z selera,chudy twarożek,bigosik i tyle do jedzenia ,a i tradycyjnie 2 kawki rozpuszczalne z chudym mleczkiem,3herbaty zielone i 1,5lmineralnej. normalnie korci mnie,żeby się zważyć,ale jeszcze troche odczekam myśle,że dopiero w poniedziałek rano.mam nadzieje,że na walentynki założe super ciuszki i oczaruje mojego kochanego. a jak u was dziewczynki ,trzymacie się ? pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia papa

Gość glicerola
hej witam Wszstkich. No dziiaj ostatni dzien ;) nie jest tak zle a i czuje sie lzejsza;) teraz sie zastanaiwam jaka dietke dalej zastosowac. Może liczyc po prostu kalorie i miescic sie w 800 kcl na dzien;) a i zaczełam chodzic na aerobik 2 razy w tyg ;) no i codziennie brzuszki staram sie 100. mam nadzieje ze cos to da;/ buziaki

hej dziewczyny:) Widze ze ostro walczycie:D Maje...czka-mocna jestes,gratuluje wytrwalosci:)No i oczywiscie witam wszystkie nowe amerykanki:) Ja musze wam powiedziec ze przez ten caly czas/a nie bylo mnie dlugo/nic kompletnie nie schudlam:(Ale nie jestem zla dlatego ze ciesze sie przedewszystkim ze nic mi nie przybylo:DNiby staralam sie ograniczac do 1500 kcl ale roznie to bywalo i czasem pozwalam sobie na wiecej wiec i tak nie jest zle.Teraz zamierzam do niedzieli troche sie oczyscic a od poniedzialku zaczynam z wami jeszcze raz aby zgubic reszte ktorej nie moge sie pozbyc.. Powodzenia:)

Gość glicerola
oj zazdroszcze ci eoska ze tyle schudłas ;) ja staram sie teraz cwiczyc bo musze ten okropny brzuch zgubic gdzies po drodze;)

Gość maje..czka
eoska -witam kope lat !!! mam nadzieje,że teraz częściej będziesz zaglądała.to dzięki twoim postępom zmobilizowałam się do pracy nad sobą.niegubie tak szybko kilogramów jak ty,ale to i tak dlamnie sukces niesamowity ,że ograniczm jedzonko.mam nadzieje,że małymi kroczkami dojde do celu tzn.53kg i wtedy będe heepi.trzymam kciuki. glicerola-podziwiam cię za te ćwiczenia,to daje super efekty przy odchudzaniu.kurcze 100 brzuszków -nogmalnie super.ja na początku dietki też troche ćwiczyłam teraz jakoś wieczorkami sił nie mam jakoś tak słabo mi,cały dzień tryskam energią,a na wieczór padam.staram się do pracy chodzić na pieszo i tyle jeśli chodzi o ruch,ale brzuszki też powinnam robić bo sporo mam tłuszczyku. myśle,że z tą dietką 800 kal.to super pomysł.trzeba wykorzystać ,że żołądek się zmniejszył na amerykańskiej.ciekawea jestem ile mniej u ciebie na wadze.

glicerola-ty tez schudniesz:)Trzeba tylko duzo samozaparcia i cierpliwosci.Ja ciesze sie ze utrzymuje nowa wage a teraz chudne juz bardzo wolno zeby nie powiedziec wcale:(Dlatego wracam do was:) maje...czka-to prawda-kope lat:D:d Milo slyszec ze to moje postepy tak cie zmobilizowaly:D ty chudniesz wolniej ale masz niska wage wiec to normalne...Wazne ze masz sile i walczysz:)A ile ci jeszcze brakuje do celu?