Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marwit

WIOSNA 2007 - tuż tuż - Przywitamy ją lżejsze ,zdrowsze, piękniejsze!!!

Polecane posty

no wiesz.... on zna sie na tej robocie i od kilku lat ma firme budowlaną.... Ja pracowałam wcześniej w marketingu, ale zawsze myslałam o woim biznesie ... heh nie myslałam o rurach i piecach itd.... tylko o czymś babskim.... zmieniającpracę na drugą ( w innej firmie) zwolniłam sie sama - nie wytrzymałam nacisku mobinngu, wszystko w firmie było na mojej głowie... uzależniona sprzedaż, poprawki w nowym programie komputerowym - bo ja akurat jako pierwsz a na nim pracowałam.... różne dane techniczne informatyka musiałam znaćitd..., byłam z dnia na dzień coraz lepsza ale.... nie wytrzymywałam psychicznie nacisku 2 własciecieli firmy komputerowej.... - w końcu nie mogłam spać, przychodziłam wykończona z firmy.... nie miałam nawet siły z kims pogadać.... jak Wojtek zobaczył raz że wyszłam z ponura twarzą i nagle zaczełam płakać z wykończenia to - zaproponował mi bysmy razem otworzyli i tak sie stało.... ale jakos nam razem idzie - raz lepiej raz gorzej.... On ma prace a towar idzie poprostu przez mój sklep... on zarabia i ja :)

nie no pieknie kilo przytyłam !!!!!!horror, ale nie poddaje sie, walcze, jestem twarda, wczesniej wymiekłam i mam za swoje ale tym razem bedzie inaczej waga musi spadac, musze dostac porzadnego kopa, bo nie moge sie porzadnie zmobilizowac do dietki, dzis zjadłam 850 kcal i musze tak trzymac ptrzyjmiecie mnie do swojej paczki, ale tym razem musze wytrwac!!!!!!choc tyle razy juz to mówiłam ehhhhh:(:(

kobiece ksztalty ----->mam pytanie jak ci idzie na tej dietce?? i czy jest ok i jak d;ugo ja stosujesz??

kobiece ksztalty- tylko pozazdroscic, musisz byc silna kobnieta, tacy ludzie licza sie na dzisiejszym rynku pracy .... Jasne ze przyjmniemy, razem z kopem :P Bedzie lepiej , wszystko zalezy od nas

bedzie wierze w to ze mi sie w koncu uda, kop jak najbardziej zasluzony i wielkie dzieki za niego!!!pozdrwiam was wszytkie i duzy buziak:):)podziwiam inne za wytrwałosc mam nadzieje ze mi takze nie zabraknie silnej woli, bo jak narzaie miałam ja kruchutka, wiosne mamy przywitac szczupłe,smukłe, gładkie i powabne, eh jak wspomne wakacje 63 kilo, podzieliłam to na kilka etapów a stosuje swoja dietke potem moze kopenhaska.......sie zobaczy, co jem? plati kukurydziane, otreby. owsiane, chleb razowy, dzis miam kurczaczek w galarecie a nisokaloryczny, jogurty,tez normalne obiady, owoce, nie zamierzam sie trzymac tylko pary produktów bo na dłuzsza mete nie działa taka dieta, potem jest jojo, a najwazniejsze jest dla mnie!!!!!!!!!!! zero żąrcia po 18!!!!!!!niestety dopada mnie wilczy głod i wpieprzam co jest, ale wypowiadam wojne!!!!!narazie wygrywam ale to dopiero 1 dzien, bede sie spowiadac od czasu do czasu

moj apetyt moze jedynie usprawiedliwic ze biore leki psychotropowe, hehe no tak psychotropowe, a one poprawiaja oj tak!!!- apetyt bez wyjatku, niestety bede je jeszcze brała przez dwa latka wiec musze jakos sie zaopatrzyc w silna wole, dajcie mi jeszcze raz ale to takiego big kick-a the biggest

helooo dziewczyny:) nosek-> zycze wytrwalosci marwit, kobiece ksztalty i reszta -> 🌻 ja dzis po ciezkim dniu w pracy, zjadlam 4malutkie jablka, 4 lyzki musli na sucho, mandarynke, 1kromke wasy z serkiem light, 2kromki male chleba z dzemem i brokuly z marchewka gotowane, to wszystko ii teraz pije cappucino :) narazie ok 800kcal, czy myslicie ze wiecej, brokul bylo ok 300g z marchewka. a ja klikam z niemiec

Dobry wieczór:) Coraz Mniej ja też jestem ze Śląska:) Mary De wygrywasz diż konkurs na najmniejszą liczbę kalorii;) super Ja dziś też bez szaleństw, ale oczywiście mogło być lepiej. Wkręciłam się juz w ćwiczenia, skakanka, hulahop, ciężarki, hehe mini siłownia mi śie tu robi pomału. wytrwale robię tą 6, ale dziś myślałam że umrę a jestem dopiero na 17 dniu. U Was też tak wieje? Mam andzieje, że do jutra się ta wichura uspokoi, bo ie na bal i szkoda, żeby\" kwiaty we włosach potargał wiatr\";) Witam nowe dziewczny. Jestem dziś pełna optymizmu i za dwa, no może trzy miesiące w czasie takiego wiatru bedziemy musiłąy siedzieć w domku, bo nas porwie do góry;)

tutaj wiatr przeokropny, ale musze sie przyznac dojeszcze jednej malej kromki i 1jablka,ale tak czy siak sie zamkne w 1000, moze jeszcze cos sie napije, nie wiem czy kisiel, czy czekolade czy herbate czy cappucino,c o radzicie?

Gość a.n.k.a
wiecie,to ja równiez sie przytule do was.zrobiłam sobie postanowienie na sylwestra ze WRESZCIE na powaznie sie biore za siebie,ale ciezko,tak samej walczyc! takze witajcie! 164cm,77kg :o

Gość
juz jestem czarna.jestescie jeszcze?

ok,ja juz uciekam spac,jutro przesrany dzien przede mna, zrobie sobie zaraz czekolade na goraca z mlekiem:) tylko 100kcal :) u mnie jest ten problem ze chce ok 3kg zrzucic, zobacze jak to bedzie po okresie,wiec dla mnie dieta to ok 1500kcal i jest ok:) poza tym w pracy jestem w ruchu caly czas, do jutra,buziaki papa;*

witam 👄 no gratuluje dziewczyki :) Ja jestem z WLKP, pracuje jako Przedstawiciel Handlowy--->zaczynam nową prace od pon :D do tego studiuje na I roku studiów zaocznych, dzis jak zawsze dietkowo---> zadziwiajace od pon nie mam pokusy na słodkie i na pieczywo---> gorzej z godzinami jadanie,ale od poniedziałku koniec juz na 100% z jedzeniem po 18 max 19 zobacze jak tto z praca połacze :D dziewczyny ja spadam, u nas taki wiatr ze lepiej jak kompa wyłacze :) słodkich snów i do jutra ja dzis 1000kcal :D

Gość
dzień dobry klikam z wiednia,jestem 30-to letnia męzatka z dwójką dzieci.mlodsza ma 6 m-cy. po pierwszej ciązy sporo mi zostalo,teraz niedawno druga dolozyla swoje,no i ledwo sie ruszam.:( od dawna mówiłam ze sie biore za siebie,ale ten zapal szybko mi gdzies sie studził. od 8.01.po powrocie ze świąt z polski zaczęłam tak na prawdę-mam nadzieję ze wytrwam. to na razie tyle. pozdrawiam.

hej lalki :) NO tutaj tez wieje, fakt ciepło jest bo temperatura około 10 stopni.... coraz_mniej - ech wychodze z takiego założenia \"chcesz liczyc to licz na siebie\" dostałam kilka pożadnych kopów w życiu jak na wiek 25 lat i to nadodatek na swoje własne życzenie.... A ty jako inżynier -ale czego !? budowlanki !? bo jeżeli tak to napewno znajdziesz prace:) Nosek 20 - bierz się do roboty... po to jesteśmy bys chudła a nie tyła :( Trzymam za Ciebie kciuki :) classic - w tydzien schudłam 2,5 kg... ale licze realnie ze 2kg.... dziś jest 10 dzień dietki.... ale od dwóch dni czuje się nie najlepiej... od wczoraj rana mdli mnie okropnie.... najchętniej wsadziła bym se dwa palce i wszystko wypluła... no ale wiem do czego to prowadzi i nic takiego nie ma miejsca.... Najgorzej było po obiado-kolacji jadłam indyka 200g , nie zjadłam całego bo zaczeło mi wszytsko rosnąc w buzi , a później nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić.... tak mi było nie dobrze i zjadłam pól kostki czekolady, 4 rodzynki w czekoladzie i 1 misia hrabio, 1 pierniczka (serduszko). Fakt pomogło - lepiej sie poczułam mdłości mineły - ale nie na długo ... bo dziś rano znów to samo :( Obliczyłam że wcześnej jadłam jakieś 300-400 W dziennie i nagle zjechałam do 20W pewnie organizm się domaga.... mary.de :) 1000 kcal to nie dużo..... :) masz urozmaiconą dietkę :) ale tu chodzi o to byśmy nie chodziły głodne ( ja na swojej diecie nie chodze wręcz przeciwnie) . POWODZENIA a.n.k.a. witamy na świetnym topicu :) WSZYTSKIM ŻYCZE WYTRWŁAŁOŚCI..... :)

cześć dziewczyny! od jakiegoś czasu czytam tem wasz topik i zaczyna mi się podobać. Ja odchudzam się na innym topiku, a w międzyczasie jak mam wolną chwilkę to przeglądam inne topiki i wasz najbarziej spodobał mi się i dlatego ujawniłam się. Będę tu czasem zaglądać i obserwować wasze poczynania w ciężkiej walce jaką jest odchudzanie. Pozdrawiam gorąco Iwona (woj. kuj-pom.)

marwit ja mamtez problme z niejedzeniem po 19, dzis mam znow nocke,jutro tez i ciezko bedzie niczego nie wziasc do ust, ogranicze sie do owocow:) tzn mam do wyboru:banany,melony, ananasy, troskawki ale mrozone wiec lepiej nie, a i mam pytanie: ktory sok najlepiej pic,bo od coli light juz mnie mdli, to samo swinstwo, mamy soki:ananasowe, pomaranczowe, grejftutowe, jablkowe,wisniowe,brzoskwiniowe, nie mam pojecia. anka->dasz rade, bedziemy cie motywowac:) kobiece ksztalty->za szybko zmienilas nawyki zywieniowe, musisz stopniowo, bo reakcja bedzie taka a nie inna :) ja nie chodze glodna, po postu nie jem slodyczy ani tluszczy :) wrona->ja leci? ❤️ powodzenia

mary.de No chyba masz racje..... sam 1l soku który piłam wcześniej (dziennie) miał jakieś 200W.... dotego owoce więc napewno było ze 400W... sa teraz taki upadek 20W... zwiększe je bo te mdłości zaczynają sie trzymac cały dzień... A no wlłaśnie - zaczyłem pić coca - cole light i to może jest niepotrzebne!?

masle, ze to jest nie potrzebne,bo nie chcemy organizmu doruiny doprowadzic:) lepiej pic soki,bo sa zdrowsze, a na coli lihgt do konca zycia tez nie bedziemy, lepiej soki w mniejszych dawkach,ale nie bez przesady :)

helooo jest tu kto? moje dzisiejsze menu:czekolada na goraca: 70kcal,jablko ok 70kcal, 2kromki z dzemem ok 250kcal, to razem: ok 400kcal :)

mery.de - to taka dieta... na której ograniczasz węglowodany zawarte w produktach.... przez to chudniesz... bo węglowodany to własnie odłożony nasz tłuszczyk :( Ja jestem dzis 10 dzien na niej... schudłam fakt... ale od wczoraj mnie mdli.... więc troche zeiększe je w jadłospisie bo sie zle czuje :( A ograniczyłam do 20W ale teraz zwiększe je.... bo inaczej wyląduje w wc.....

cze kobitki!!! ja juz jestem po sniadanku (2 kromki razowego chleba z plastrami wedlinki i kawka z mlekiem i 1 łyzeczka cukru) własnie u mnie najgorsze jesst niejedzenie po 18, wczoraj nawet by nie jesc juz umyłam sobie wczesniej zabki oi co?? nie poskutkowało, nawpieprzałam sie płatków z mlekiem a potem to zwymiotowałam......wróciła bulimia, ale walcze z nią, nie robie tego czesto ,

no to ladnie, a kalorie tez liczysz czy tylko wegle? nosek->musisz cos z tym zrobic,to nie moze byc tak