Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketty26

Dr. Łątkowski Polanica Zdr.

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny czy któraś robiła u doktora liposukcje brzucha?? Bardzo mi zależy na tym zabiegu i zastanawiam się jak on przebiega w klinice dra Latkowskiego

Gość gość
z tego co słyszałam to piersi doktor swietnie powieksza sana się do niego wybieram za miesiąc

Gość gość
Napisz jak poszło z piersiami, sama myślę o powiększeniu od jakiegoś czasu i dr Łątkowski jest jednym z tych, których rozważam na poważnie. Chcicłabym iść do kogoś kto ma renomę i jest znany, aczkolwiek nie wiem czy mnie będzie na to stać i wtedy się załamuję… mam starszny kompleks małych piersi…

Gość gość
Całowitą korektę mam za mesiąc szukam osób które są po ckn jakie wrażenia opinie o doktorku czy rzeczywiście małe zmiany robi?Może są osoby ,które wbierają się na zabieg hmm proszę o odzew

Gość gość
Witam, jam mam termin zabiegu powiększenia piersi zaplanowany u dr. Ł. na październik, już nie mogę się doczekać...

Gość gość
Za trzy tyg mam całkowitą korekte nosa nie ukrywam że ogarnia mnie strach ...może ktoś jeszcze wybiera sie do doktora?

Gość gość
Podobno w polanicy są w stanie poprawić nawet po sankowskim,więc muszą być specjalistami najwyższej klasy.

Gość gość
Dr Ireneusz Łątkowski to właściwa osoba na właściwym stanowisku.

Gość gość
To prawda, że w Polanicy pracują najwyższej klasy chirurdzy plastycy. Nie mam opinii o dr Łątkowskim ale pracuje z nim dr Wysocki. Byłam operowana przez dr Wysockiego i uważam, że lepiej nie mogłam trafić. Wykonał fantastyczną robotę i mogę go polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
Łątkowski, Wójcicki, Kobus, Wysocki to najlepsi specjaliści.

Gość gość
A dokładniej??

Gość gość
Nikt nie narzeka na niego w topiku o nieudanych czy czarnej liście, więc musi być dobry. W innym wypadku pisaliby jak niezadowoleni jak u tego z nikiem zmasakrowany czy jak mu tam...

Gość gość
Ja osobiście nie jestem zadowolona z efektu.

Gość gość
Możesz dokładniej?dlaczego nie jesteś zadowolona?ja miałam niby osteotomię ale dr zajął sie częścią kostna a chrzestna zostawił co daje żaden efekt i mam nadzieję że mi to poprawi

Gość gość
Miałam zabieg powiększenia piersi i zaproponowane mi wkładki dały efekt znikomy, zmiana jest z małego B na duże B. Pozostały kompleksy i rozczarowanie.

Gość mallgoska
czy jest ktoś kto miał w ostatnim miesiącu operację nosa u dr łątkowskiego? ja mam zaplanowaną operację u niego za tydzień chciała bym się dowiedzieć od strony pacjenta jak to wyglądało.

Gość gość
Witam, na początku stycznia przeszłam operację powiększenia biustu w klinice dr I.Łątkowskiego. Efekt przeszedł najśmielsze moje oczekiwania. Jestem prze szczęśliwą posiadaczką „nowego", większego, idealnego, a co najważniejsze naturalnie wyglądającego biustu pasującego do mojej figury... Dr Łątkowski to lekarz najwyższej rangi, wybitny fachowiec pod każdym względem: dobór implantów, przeprowadzona operacja, opieka po zabiegu, a przede wszystkim efekt końcowy, wszystkie elementy oceniam na 6+. Opieka w klinice jest na wysokim poziomie. Pani Lidia, pielęgniarka, która się mną opiekowała po zabiegu była po prostu fantastyczna, kobieta o wielkim sercu i z tego miejsca składam podziękowanie za pomoc w dochodzeniu do formy po operacji. Cała rekonwalescencja przebiegła bezproblemowo :-) Bardzo dobrze wspominam również pobyt w pensjonacie po operacji i panie które się mną tam opiekowały, chętnie służyły pomocą :-) M

Gość gość
dobrze, że chwalisz Łątkowskiego bo mam u niego wizytę umówioną na za 2 tygodnie i czytam opinie, żeby się utwierdzić w przekonaniu, że jest jednym z lepszych chirurgów w Polsce i że wszystko wypadnie super. PS. U mnie operacja piersi także

Gość gość
Witam Dziewczyny! Jestem po konsultacji u dr Łątkowskiego i jestem bardzo bardzo zadowolona. Pan doktor wydaje się być bardzo konkretny i profesjonalny. Czy są tu jakieś Panie, które są jeszcze przed operacją? Widzę, że są takie, które są bardzo zadowolone z operacji u doktora. Nie mogę się już doczekać operacji tak naprawdę:)

Gość gość
Bardzo miły lekarz ma podejście do pacjenta miałam u niego robiony nos i jestem zadowolona.

Gość gość
Kobus jest najlepszy na całym świecie i tylko on operował ciężkie przypadki .Takiego jak on nigdy nie było i nie będzie.

Gość gość
Dr.Łątkowski jest bardzo dobry był prawą ręką Kobusa w szpitalu . Mi operował nos który był bardzo brzydki i wygląda dużo lepiej.

Gość gośćj gffgfg
DrŁątkowski powinien dostać medal za uczciwość i ma świetne podejście do pacjentów jest bardzo miłym lekarzem.

Gość Pikulina34
witam ja również zastanawiam się nad powiększeniem piersi, ten problem meczy mnie od 15 lat ale zawsze było mi brak czasu, pieniędzy i odwagi. Teraz kiedy jestem już szczesliwa mama chciałabym w końcu zrobić cos dla siebie. Na razie zastanawiam się nad wyborem kiliniki i lekarza. Mam pytanie jakie sa terminy w Polanicy zdroj tzn od konsultacji do operacji, jaki kształt implantow wybralyscie, gdzie umiejscowione pod gruczolem czy pod mięśniem i dlaczego. Czy lekarz pomaga dobrac wielkość implantów. Jaka jest cena pobytu w pensjonacie. Jak długo do siebie dochodzilyscie tzn kiedy mogę wrocic do pracy i jak to naprawdę wygląda. Dziekuje

Gość Pikulina34
jeszcze jedno pytanie jaka jest cena powiększenia piersi?

Gość gość
Też jestem bardzo ciekawa ceny, planuję na dniach zadzwonić do dra Łątkowskiego tj. do kliniki i się dowiedzieć wszystkiego. Paulina34, czy może już się dowiadywałaś bezpośrednio w klinice?

Gość gość
ja w Polanicy miałam robioną korekcję uszu i jestem bardzo zadowolona z efektu jak i z powodu podejścia do pacjenta - pełen profesjonalizm i sympatia. teraz roważam powiększenie piersi.. doktor Łątkowski to świetny specjalista, więc nie ma się co wahać dziewczyny tylko dzwońcie się dowiedzieć o terminy;)

Gość malutka9333
Chce sobie zrobić operacje plastyczną nosa. Ktoś może wypowiedzieć sie na temat nosów jakie wychodzą doktorowi ?

Gość malutka9333
Ogólnie zastanawiam się nad Łatkowskim a Skupinem. A jak mam marzenie już być po operacji. Zdecydowałam się już pieniądze zbierać. Tylko jeszcze ten dylemat kogo wybrać. Ten i ten ma dobre opinie, chociaż miej negatywów ma Łatkowski.