Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Franiu powiedz mi czy na twoich piersiach w terminie @ (chodzi o ten miesiąc kiedy ci sie udało) tez wyszył niebieski zyły i czy bolały brodawki i całe piersi ? I jak było z wydzielina z pochwy ! P.S. Ja sie nie opuszczam :p

Na to pytanie które zadałzm wczesniej Frani prosze o odpowiedz wszystkie zaciązone ... Jalece cos zjeśc i za=raz wracam ...

hej, ja jestem, miałam iść do koleżanki w odwiedziny i bardzo sie cieszyłam tym bardziej ze ma taką śliczną niunię co kończy jutro 1 roczek, ale mój wspaniały mąż mnie wyrolował i tyle, zla jestm i siedze sama w domu... brrrrrrrr nudzi mi sie jak cholera, pogoda okropna, wiał dzis taki wiatr ze prawie mnie porwało, ech... NUDY NA PUDY...

Basieńko ja to mam dopiero nudy :p Siesze i patrze raz w komputer i wypatruj czy ktos tu w końcu przyjdzie a potem lece do Wc sprawdzać jak tam moje plamienia i czy 2 czasem nie przyszła ... ma być tej nocy

Lolu w tym miesiacu, w ktorym mi sie udalo zmienily sie tylko moje piersi, ale nie zauwazylam wtedy niebieskich zyl one pojawily sie pozniej juz po tym jak wiedzialam, ze w ciazy jestem. A ze sluzem to jest bardzo dziwnie, bo zawsze mialam go bardzo duzo zawsze mi to przeszkadzalo, a teraz jak powinnam miec to sucho mam czasami tylko pojawi sie co nieco. Jeszcze raz co do piersi one byly bardzo dziwne w dotyku ksztaltem, czulam jakbym nie swoje piersi dotykala. To bylo jedyne co dalo mi przypuszczenie myslec, ze w ciazy jestem i to bylo gdzies ok tydzien po przypuszczanej owulacji. Mam nadzieje, ze Ci pomoglam. Mimo, ze sie nie starasz. Zycze powodzenia i trzymam kciuki. U mnie sie tez pogoda pogorszyla i to tak szybko. W niedziele bylo 29 stopni (serio), a dzisiaj juz 14. Milego wieczorku zycze i pozdrawiam

Czesc dziewczyny! Pewnie zle jestescie na mnie ze nie zagladam.Niestety ostatnio mam bardzo malo czasu by wpadac.Bardzo Was przepraszam.Dzis nadrobilam zaleglosci,przeczytalam wszystko. Byly i dobre i zle wiesci.Przegapilam urodziny Shenen i Basi-dziewczyny zycze Wam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO a przede wszystkim zdrowych pociech!!! Dowiedzialam sie ze juz jakis maluszek zaczyna broic-Balbinko🖐️ Iloniczek WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie ze znow jest spokoj na topiku:) Lola nie martw sie,nigdy bym Was nie zostawila!:)Tak czulam ze Ty bedziesz najglosniej krzyczec:):):):)Widze ze teraz u Ciebie @ fiksuje a moze tym razem to dzidzia... Ja wczoraj dostalam wreszcie @,po 45 dniach.Zajebisty cykl.Ciekawe czy juz mi tak zostanie.W przyszlym tygodniu postaram sie wepchac do gina.Na uczelni znalazly sie pliki z moimi wykrwsami wiec jest wszystko ok.Musze zaczac pisac wreszcie prace.Teraz przynajmniej wiem na czym stoje.Nie musze powtarzac badan,zostaja te z jesieni:) Nie wiedzialam ze smutna lala ma taki kryzys w zwiazku.Smutasku bardzo Ci wspolczuje.Przykre to jest co Ci Twoj TZ zaserwowal.Nie wiem co mam napisac...Masz o czym bidulko myslec:(Nie chce Cie dolowac ale chyba powinnas zastanowic sie nad przyszloscia z tym facetem.Wskazana by byla dluga i powazna rozmowa.Ja osobiscie mam nadzieje i zycze Ci tego by wszystko sie wyjasnilo i wrocilo do normy.Rozumiem ze nie masz ochoty pisac...Trzymaj sie😍 Diewczyny przepraszam ze nie napisze do kazdej z osobna ale padam juz na twarz.Wybaczcie,nadrobie w przyszlosci. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE!!! PS.Tabelke uzupelnie jutro,pa💤

Witam witam. Tak faktycznie jakoś mało tych wpisów ostanio, ale ja jak wiecie moge pisać tylko rano i potem cały dzień już nie mam szans dostać się na kafe. Także ja moją frekencję mam cały czas :D Lolu co do tych Twoich objawów, to wiesz ja tuż zanim nie dostałam okresu miałam strasznie nabrzmiałe piersi i zauważyłam na nich niebieskie żyłki. Potem okrews nie przyszła i test potwierdził moje przypuszczenia. Z tym, że u mnie nie występowały żadne plamienia. A sluzu miałam dużo i dużo mam nadal. A brzuch mnie bolał jak na okres, bo już nosiłam ze sobą tampony w razie nagłej awarii. Ale nie przyszła :) Także poczekaj jeszcze do terminu okresu i jak nie będzie to zrob teścik. Mówisz że co9ś było dwa dni przed owulacją. Plemniczki mogą tyle wytrzymać w organiźmie kobiety, także......kto wie :) Franiu, czyli nadal musisz czekać. Ja też nie mogę sie już doczekać nastepnej wizyty. Niedługo pewnie będę musiała w pracy powiedzieć, bo brzuch mi jakoś tak jakby urósł. I juz niedługo się nie ukryje. Dlatego poczekam jeszcze do tej drugiej wizyty i powiem szefowi. A dziś mi się śniło, że urodziłam bliźniaki, chłopczyka i dziewczynkę. Chłopiec był bardzo duży a dziewczynka maleńka. I potem Ktoś mi ją zabrał i wmawiali mi, że ja tylko jedno dziecko miałam. A ja doskonale pamiętałam, że urodziłam dwójkę i wszędzie tej mojej córci szukałam, ale nie mogłam znaleźć. Okropny sen...wrrrrr No i to tyle ode mnie. Pozdraiwam Was. Miśka faniej, że znowu wpadłaś do nas. Zyczę udanego pisania pracy. Wiem, że to duzy stres, bo sama nie mogłam się długo zabrać za pisanie. badania porobiłam, a potem jak juz termin oborny prawie mi wyznaczyli to spida dostałam, że hej. W ciągu tygodnia praca była gotowa :D Ale ja zawsze wszydstko na ostatnia chwilę zostawiam.

:) Hej! Na początek - Basieńko! Przyjmiesz jeszcze tak spóżnione życzenia? wszystkiego co najpiękniejsze! 🌻 Balbinko mialam leczonego kanałowo zęba w liceum czyli jakieś 14 lat temu (ło matko!)ale pamietam jeszcze ten ból i pamietam że bolało jeszcze przez parę dni i że dentystkę odwiedzałam jeszcze kilka razy...Trzymaj sie jakoś, mam nadzieję że dzisiejsza wizyta już załatwi sprawę definitywnie. Dziewczyny, nie wariujcie :P Jeśli chodzi np o moją absencję na forum - co prawda nie pracuję ale mam na głowie dom(czyli pranie sprzątanie gotowanie i takie tam jeszcze moje \"ulubione\" zajecia), ogród i wyjątkowo aktywną trzylatkę, z którą trzeba codziennie wyjść na jak najdłuższy spacer, potem poczytać jej , pobawić sie z nią itp...I doba jakby nie wiem jak jej nie naciągać - za krótka :) Maja została przyjeta do przedszkola, na którym mi bardzo zależało więc od września (mam nadzieje ochoczo) będzie bawiła sie poza domem ale hehe ja mam zajęcie od listopada zapewnione :D Wlaśnie, byłam we wtorek na wizycie. Rozczarowalam sie trochę bo znow nie zrobił mi porządnego usg - mam 11 maja, to ważne z mierzeniem przezierności karkowej, przegrody nosowej itp ALE - sprawdzaliśmy na usg czy i jak bije serduszko - BIJE pięknie! :) I poprosilam o zdjecie dla starszej siostry, dostalam zdjecie nmaluszka w ramce, Maja była taaaka dumna :D Dzisiaj rano mówila że będzie \"dzidiusia\" kochać i mocno(?) przytulać i odda mu swoje misie i ubranka bo to będzie mały Teletubis... taaaak. Poza tym jestem już mocno szeroka i to wcale mi sie nie podoba :( Podobno tak jest z kolejną ciążą...Dziwne, bo w ciąży z Mają chciałam mieć ten brzuch jak najszybciej :D Smutna lalu, co u Ciebie? Odezwij sie czasami :) Lolu, ja też nie kojarzę czy żyłki na piersiach miala od razu, chyba nie, doiero sporo po terminie @, na pewno piersi były znacznie większe i cięższe. I dużo białeo śluzu, bez plamień. Trzymam jednak kciuki 🌻 Kochane, zmykam, ponudziłam to teraz mogę odejść w spokoju sumienia :P Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! pa

Witam Was po d ł u g i e j przerwie Nie miałam co pisać ani nie miałam czasu na nic :-( dopiero dziś mi sie udało do Was zaglądnąć :-D i teraz to napewno bede tu częściej ;-) No wiec jeśli chodzi o mnie to jestem 6 dzień po planowanym @ ... i NIC .... z jednej strony czuje przerazenie ... z drugiej wielką radość ... i zaraz zwariuje z niepewnosci 😭 Mam wrazenie ze chyba tym razem się udało :-D jeszcze nic nie powiedziałam mojemu mężowi bo chce miec pewność ... i cały czas myśle jak mu to powiedzieć :-p Zawsze mi sie marzyło zeby go powiadomić w jakiś cudowny, romantyczny sposób itp. ... a tak naprawde to tak cieżko wytrzymać zeby się wczesniej nie wygadać :-p Myśle zeby rano zrobić test ... ale przeciez nie wytrzymam do wieczora ... wiec przekładam to na sobote ;-) A Wy jak powiadomiłyście przyszłego tatusia ? Pozdrawiam Was gorąco ... i musze nadrobić zaległosci zeby zobaczyć co sie \"tu\" pozmieniało ;-)

Troszk eprzeczytałam noi GRATULUJE Wszystkim Fasolek :-D ❤️ widze ze zaczełyscie ostro działać podczas mojej nieobecności ;-) :-D Bardzo się ciesze i trzymam za Was kciuki a całej reszcie zycze braku @ ;-) Lola noi ???

Hello :) Metoda fajnie, ze znowu jestes, mysmy myslaly, ze juz nas opuscilas, ale na szczescie nie :) Czy mozna juz gratulowac ? GRATULUJE, to super, ze Ci sie udalo i jak zrobisz test to pisz do nas. Ja mojemy wreczylam test i kupilam takie maluskie skarpetki, ale nie wyszlo za bardzo bo M nie wiedzial co te dwie kropki oznaczaja, ale jak zobaczyl skarpeteczki to sie skapnal:) Shene nie martw ja rozumiem, ze czasu nie masz. Pewnie jak sie i mnie juz dzidzka urodzi to sama go za wiele nie bede miala :) Smutna lala pisz do nas:) Miska szkoda, ze ta wstretna @ przyszla, ale w nastepnym miesiacu moze nie przyjdzie :) Trzymam kciuki!!! Basienka jak samopoczucie? Daga co z Toba? Mnik no niestety jeszcze przyszlo mi czekac zanim zobacze swoja dzidzie , ale warto czekac. Musisz juz ciuchy zmienic na ciazowe? Oj ten Twoj sen, naszczescie to tylko sen :) Balbinka nie martw sie dzidzi nic nie bedzie po apapie, antyibotyki tylko dla Waszego dobra :) Ja juz naszczescie skonczylam ( Ale mila jestem co Tobie wmawiam, ze to dla dobra a sama sie ciesze, ze juz nie musze brac;) Wybacz ;) ) Lola zapomnialas sie dzis zameldowac? Jak tam Twoja @ albo plamienia ? Iloneczek pisz co tam u Ciebie i dzidzi, ktory to tydzien itd. Milego dnia zycze wszystkim i pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

Zmieniam termin porodu :) STARAJĄCE SIĘ Nick......Wiek.......Miejscowość.......następna@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......19.04...........wrzesień( zawieszone od marca\'07) Andzia 79...28.......Katowice............ok.02.05............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.04............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.05............ma rzec\' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............3-5.05....... . ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d Balbinka2........1.07.2006...........8tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek Frania23....23...........23.02.2007.......podobno 30.11.2007..........Oosterhout Pelikan...... Mnik....28........22.02.2007..........ok 30.11.2007.....W-wa Balbinka-2...28.........13.01.2007......20.10.2007...... Katowice DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............torbiel Daga_p_11.....stan zapalny Andzia 79 ......torbiel w jajniku Ale mi duza zmiana, ale zawsze to jeden dzien szybciej ;)

STARAJĄCE SIĘ Nick......Wiek.......Miejscowość.......następna@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......19.04...........wrzesień( zawieszone od marca\'07) Andzia 79...28.......Katowice............ok.02.05............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............17.04............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.05............ma rzec\' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............3-5.05....... . ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d Balbinka2........1.07.2006...........8tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek Frania23....23...........23.02.2007.......podobno 30.11.2007..........Oosterhout Pelikan...... Mnik....28........22.02.2007..........ok 30.11.2007.....W-wa Balbinka-2...28.........13.01.2007......20.10.2007...... Katowice DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............torbiel Daga_p_11.....stan zapalny Andzia 79 ......torbiel w jajnikuvvvv Czesc! Tak jak obiecalam uzupelniam tabele:) Matoda wreszcie jestes.Trzymam Cie za slowo ze teraz bedziesz u nas czesciej!!!:):):)No i ciesze sie bardzo ze @ nie ma:)Jak zrobisz test to pisz szybko;) Mnik ja tez wszystko zostawiam na ostatnia chwile przez co potem dwa razy mocniej sie trzepie ze strachu.Nie znosze u siebie tej cechy:(Widze ze tez masz sny o dzieciach.Mnie bardzo czesto snia sie takie koszmary.Zawsze zle sie koncza.Kiedys Wam opisze,teraz nie mam za duzo czasu(jak zwykle):P Balbinka wspolczuje Ci tego bolu zeba.Ja nienawidze dentystow... Franiu fajnie ze trzymasz za mnie kciuki w nastepnym miechu ale ja chyba znow bede musiala dac sobie na wstrzymanie.Moj M leci do Japonii ok.5-6maja.Wtedy tez zaczynaja sie moje dni plodne a jego nie bedzie ponad tydzien.Znow musze przelknac sline i cierpliwie czekac:(Zreszta juz sama nie wiem jak jest z tymi moimi plodnymi dniami,kiedy one sa przy tak rozchwianych @.Eh.... Musze juz leciec dziewczyny.Dzis juz nie dam rady zagladnac ale jutro zamelduje sie napewmo.Pa🖐️ PS.Smutna lala trzymaj sie🌻

Cześc dziewczyny!!!!!!!! :) Lola....tak poczytałam, że pytałas o ból piersi.... oooch mnie do tej pory bolą i faktycznie żyłki wyszły. Na 100% nie wiem czy to ciąża, ale pewnie tak....tak przyjął moj ginekolog. Wczoraj miałam pobieraną krew :( morfologia+cukier i siku :) W piątek będa wyniki i od razu też usg! Także postaram się Wam napisać jak najszybciej co i jak :) A w pracy sie ustabilizowało....rejestruje juz wnioski kredytowe i tak czas leci..... Sciskam Was wszystkie - każdą z osobna :) paaaaaa!

Basieńko, a jaki wózio się Tobie podoba????? ....tak sobie czytałam i musze zapytac :) :P Ja szaleje za mikrus alu sprint, ale zobaczymy :)

STARAJĄCE SIĘ Nick......Wiek.......Miejscowość.......następna@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......19.04...........wrzesień( zawieszone od marca\'07) Andzia 79...28.......Katowice............ok.02.05............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............17.04............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.05............ma rzec\' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............3-5.05....... . ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d Balbinka2........1.07.2006...........8tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek Frania23....23...........23.02.2007.......podobno 30.11.2007..........Oosterhout Pelikan...... Mnik....28........22.02.2007..........ok 30.11.2007.....W-wa Balbinka-2...28.........13.01.2007......20.10.2007...... Katowice DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............torbiel Andzia 79 ......torbiel w jajnikuvvvv Hej babeczki. sorki, że nieodpisuję kazdemu ale serwer nam siada. Wiatraczek żyje własnym życiem i niewiem kiedy znowu komp się wyłączy. Niestety żeby wymienić wiatraczek trzeba wymienic też obudowę bo zaden z tych \"nowoczesnych\" już się niemieści, a z powodu wesela krucho z kasiorką. U mnie ok. Graulacje ruchów maleństwa. cmoki - smoki

Dość ze juz wariuje 😭 :-p to jeszcze mi się temat skarował :-( Chciałam wam podziekować ze mnie przyjełyście od nowa :-) MIŚKA -teścik juz mam i sie właśnie na niego lipie ... zaraz oszalej 😭 :-) :-p mysląc czy go zrobić teraz ... czy tez czekać do rana ...?! FRANIA23 - jakos mnie juz przestają dziwić meżczyżni ... bo potrafia właśnie tak zaskakiwać ;-) BALBINKA - trzymam kciuki zebyś juz przestała tak cierpieć ;-) Moje piersci juz mi sie w staniku nie mieszczą (co tez zauważył mój mąż :-D ale pewno pomyslał ze przytyłam hihi ...) i ogólnie mam wrazenie ze mój brzuch juz rośnie :-O ale przecież to chyba niemożliwe ?! WARIUJE !!!!!!!!! RATUNKU !!!!!! nawet nie mam z kim pogadać ... bo co powiem jak jeszcze sama nie jestem pewna ?!

No laseczki ..... widze że wreszcie coś tu ruszyło .... Matoga ciesze się że wróciłaś !!! No i tzrymam kciukasy !!! Może ja już jestem nudna ale wpisz sie do tabelki :p Miska przykro mi że @ przyszła ..... ale ciesze sie że wróciłaś .... dlaczego podejrzewałas że to własnie ja zaczne krzyczeć za tobą :p ? Daga straraj sie wrócić szybko :D Balbinko nie zginełam :p Przykro mi z powodu zęba .. Smutna lala wracaj!!!! Iloniczek fajnie że piszesz !!! Pelikan już wszystkie piszą więc gdzie sie podziewasz ? No więc przede wszystkim dziękuje za odpowiedzi !!! U mnie @ nie ma nadal ........ plamienia ustąpiły ..... piersi bolą i są wielkie a surki \"niedotykalskie\" ...... no trudno < czekam dalej ...... Dziś powinnam mieć @ :-(

lolu jeszcze sie chwilke wszczymam ;-) ale juz wymyśliłam jak \"to\" zrobie :-D Mianowicie zaraz zrobie test ... ale spojrze na niego dopiero jak wróci mój TŻ tz. wejdzie a ja go posadze i wtedy odsłonie teścik noi zobaczymy ... co to będzie :-p Ma być za jakaś godzinke :-D jeśli nie dostane przez ten czas jakiegoś zawału to jutro napisze Wam jak poszło ;-) W końcu czemu mam sie sama denerwować :-O

Matoda test daje najwiekszą pewnosć z rannego moczy a poza tym jesli zrobisz go już to za godzine wynikbedzie nie aktualny bo wyniki zczytuje sie do około 5 minut od wykonania ... wiec poczekaj Jak zrobisz teraz test a z wieczornego moczu wyjdzie negatywny możesz rozczarować i M i siebie ...... Trzymam kciuki Pisz do nas wynik Czekamy

Przyznam sie Wam że ja znowu mam jakies takie jakby \"mdłości\" i warjuje !!! Kupiłam dziś test bo Daga mi podsuneła ten pomysł i chyba go rano zrobie .... ale i tak wiem ze i tak nie jestem ...

No skoro nie chcecie tu już dziś zaglądać to pewnie i ja mam iść ? Ok czekam na was jeszcze ok 30min i sobie pójde ...