Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

a dlaczego los ma cię nie kusić?? celibat jakiś przyjęłaś?? przysięgałaś komuś coś?? jeśli tak to rozumiem. Ale jeśli nie to każdy dzień nie przeżyty w 100% jest dniem straconym!!

widzisz ja też lubię gadać o tym co innych boli... net ma tą magiczną moc że anonimowo jesteśmy bardziej otwarci....myslisz że gdybym wczoraj spotkała Cię gdzieś przypadkiem w realu tyle bym opowiadała? o sobie...o życiu?

napisac mozna wszystko, ale jak to jest naprawde to tylko my wiemy:)

to nie jest tak ze wolę real... po prostu nie ma czegoś takiego jak cyberświat. To tylko złuda- komputer jest narzędziem jak młotek czy samochód, a dokładniej jak telefon:) ktoś żywy komunikuje się z kimś żywym za pośrednictwem maszyny i nie ma tu nic więcej...

:) rozmawiamy anonimowo więc można się wygadać do woli(o ile nie wyśle się...) to jest fajne ale nie poczujesz zapachu, ciepła rozmówcy, mimiki, gestykulacji... sporo się traci

mylisz się.... dla mnie to jaki ktoś jest....jest najważniejsze. czytając kogoś dużo mozna się dowiedziec.....jak reaguje...jaki jest....wygląd to tylko opakowanie człowieka...jego wnętrza. tak uważam

jak mowisz kocham Cie, to bez tej mowy ciala nikt nie uwirzy, ze to prawda

poza myślami są jeszcze inne ważne rzeczy, nie mówię o ciele seksualności itp, ale o rozmowie jako interakcji, poklepaniu po ramieniu... no nie wiem czy to co piszę ma sens...Sieć daje możliwości ale i ogranicza wiele z kontaktu międzyludzkiego.

a gdybym miała do wyboru 2 facetów.....jeden bardzo przystojny ale z rozumiem przysłowiowej blondynki...i drugi mniej atrakcyjny ale interesujący jako rozmówca....chwili bym się nie zastanawiała biorę tego brzydszego :)

no ale to możesz poznać po rozmowie i na żywo i na odległość, a idąc na spacer może wiele tematów, a można i ciekawie pomilczeć... w sieci pomilczeć się nie da;)

w moim przypadku daje możliwości poznania mnie....w realu jestem bardzo nieprzystępna ;) stresuje facetów.....podobno onieśmielam :) swoją stanowczością ;)

nie bede Wam przeszkadzac (ide zrobic zakupy w realu), ale wpadne tutaj jeszcz powiedziec czesc Pozdrawiam Serdecznie 🖐️🖐️🖐️🖐️ Margaritta❤️ Ciekawski🌼

miło było cię poznać:) coś bym stracił, choć nigdy się nie dowiem co straciłem siedząc przed kompem zamiast gdzie indziej (na przykład przy warsztacie robiąc ładne rzeczy;) )

a tak wogóle to kwestia sposobu, nie ma ludzi niedostępnych, tylko trudniejszi i bardziej wymagajacy aby do nich dotrzeć;) wiesz jakie mam problemy z A.??

wiesz mam komp w odległości ok 1,5 metra od warsztatu, dodatkowo wiele rzeczy muszę sprawdzać w kompie, ale fakt że zawaliłem przez ostatnie 2 dni robotę. mam niestety wyrozumiałego szefa, oglądam go w lustrze co rano;)