Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoanaaaaa

idzie boki zrywać- z serii jakich ludzi przyjmują do pracy!

Polecane posty

Gość eeeeeeeeee
haha to pewnie ci powie ein moment please powodzenia i uwazaj zeby cie cyckami nie zabila albo zeby tipsami nie wydrapala ci oczu

Gość no niestety
dżoan_a - dalej robisz za Piętaszka. Panna da dupy dyrektorowi, on jej nie zwolni a Ty będziesz odwalać 2 etaty !!!!

Gość napisz jak bylo

Gość myre_fanka_vina
co to regards

Gość podbije grzecznosciowo
Dobrze zrobiłaś moim zdaniem i nie powinnas mieć wyrzutów sumienia. A to, jak szef zareagował na te newsy o nowej pracownicy i jak się do niej odniósł, to już w znacznej mierzez wynika z jego charakteru. Jak jest porywczy, impulsywny to taka była jego reakcja. Ja go nawet rozumiem, bo chyba nikt nie lubi, gdy sie go okłamuje w żywe oczy, a przecież ta panienka to właśnie zrobiła gdy sie do Was przyjmowała. Nie łam się - chamstwo, zakłamanie i zadzieranie nosa trzeba tepić, żeby sie nie rozpanoszyło. 🖐️

Gość Bogumiła
Pracuję w firmie produkującej odżywki dla niemowląt(warunki prawie sterylne)ostatnio zatrudnili gościa który dziennie ma obsrane spodnie i nic sobie z tego nie robi.

Gość gdgedf
podnosze

Gość hgfffhfghfh
up

Gość no i co tam dalej...
dżoana - napisz więcej !!

hej dzoana, masz dla nas jakies wiesci? ja tutaj wciaz zagladam, jak wiele innych osob i czekamy na nowinki pozdrawiam

Gość no co wy...
dżoan_a wyleciała z pracy !!! A w domu nie ma kompa.

Gość kwiotusek
hehhee, ja tez czekam na wieści. Prawdopodobnie po tej akcji dżoana przejęla całą pracę seksi blond, w związku z tym nie ma czasu zaglądac na kafeterię.pl

O kurcze nie wiedziałam, ze jeszcze piszecie:-) juz mówię co u mnie....otóż dzień w dzień wychodzą nowe babole z biura finansowego, ja tam sie na tym nie znam, ale cały czas monia sie myli, dyr ją czesze dzień w dzień, wystawiają jakieś korekty, okazuje się, ze monia chyba liczyć nie umie. Kumpela opowiadała mi jak przyszła do niej i poprosiła o ceny, a ta głupia dla każdej ceny liczyła zera i dopiero mowiła ile to jest hehehehe, albo dzwonię do niej i podaję jej kwotę: trzynaście cztterdzieści pięć. a ona zapizuje 1345 a nie 13,45 i potem się dziwi czemu nie powiedziałam \"przecinek\", ale już w ogóle przebój roku to ostatnia rzecz, powpisywała w bazie jakieś dziwne rzeczy, w zakladce z wymiarami napisała open seven, cała firma się głowiła co to jest, a ona na to, ze tak jej powiedział amerykanin, bo biedaczka musiała rozmowę odebrać hehehehe i to napisalam jej na kartce co ma mówić, bo miałam dzień urlopu i dyr mi kazał, zeby siary nie było. zadzwoniłam w końcu do tego amerykanina i okazało się, ze nie open seven tylko \"o point seven\" jako 0.7. Znów była rewelka, ludzie z innych firm już z niej mają polewę, a ona nosi się z głową w chmurach w dalszym ciągu. Obowiązków mi nie przybyło, dyr za mną skacze jak zając, a ją traktuje jak powietrze, na razie jest ok, no i rozrywka duża.

Gość a po jaką cholerę
ona jeszcze pracuje i bierze pieniądzę ????? Bo nie kumam.

wiesz mój dyro to jest taki nerwus i cham, ale serce miękkie ma jak gówno, nie zwolni jej, nigdy w całej swojej karierze nikogo nie zwolnił, a mógłby, uważam, ze powinien obciąć jej pensje.

Gość ej dżoana
a kim jestes z wyksztalcenia? tak z ciekaswosci pytam??

Gość spawalnik
????? Sudiowałaś spawalnictwo czy jak ?????

nie wiem skąd te głos, o rany --- ??????? kierunek jak kierunek, w miarę prosty;-)

Gość czerep
pisz pisz co tam

Gość jakie wy okropne jestescie
zamiast tej Blondi jakos pomóc , uswiadomic ze sie kompromituje to na jej przykładzie podnosicie swoja wartosci i wiedze! Żałosne! Jesli Dzidzia jest niekumata to nie znaczy ze trzeba sie z niej smiac,smarować za plecami i swinie podkładac .

Gość ej dżoana
dżoana !!! witam koleżankę po fachu !!! ja też jestem po spawach :) :) Teraz się z pracą w miarę fajnie dla inż. porobiło, więc nie ma problemu ;] a i praca jest ciekawa. Chociaz może ci to tutaj siedza na kafe to myslą, że to taka praca ze spawarką przy boku i uchwytem spawalniczym w ręce :) (chociaż na na studiach każdy obowiązkowo spawał elektroda na laborkach!!) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość błehehhe

Gość madaaaa
Hej Dzoan_a Przeczytałam wszystkie posty i uśmiałam się do łez (Dear Mr Best Regards wymiata !!!) Ja jestem blondwłosą pania inżynier i przez takie pi**eczki, muszę ciągle udowadniać że nie jestem taka jak ta twoja blondi. Współczuję serdecznie jej towarzystwa i pozdrawiam. Musisz to jakoś mądrze rozegrać i nie niszczeć jej za bardzo bo jak widać na tym topiku zdarzają się osoby, które uważają że jej zazdrościsz (masakra, czego ona tej blondi może zazdrościć, ludzie myślcie troche!) Najlepiej takiej pindzie dać działać bo jak widać już sobie sama wystawiła świadectwo. Może nawet twój szef bez charakteru (uwielbiam takich, zawsze mnie zadziwia jak takie dziewice prowadzą biznes skoro jedna blondi ich kładzie) w końcu tego nie wytrzyma. Pisz nam od czasu do czasu co nowego bo jak w temacie-idzie boki zrywac z tego. Wk**wia mnie tylko że normalne i kompetentne ale skromniejsze osoby nie umieją znaleźć pracy a taka z powodu cyca zabiera im etat, do którego się nie nadaje. Co za świat. Rozwala mnie też naiwność niektórych niewierzących w realność takiej historyjki. Źyjcie sobie dalej w tym idealnym świecie, w którym każdy w CV mówi prawdę i żadna cycata nie pracuje tylko dlatego że obciąga szefowi. Powodzenia! Dzoan_a pisz co u was bo może przynajmniej ta jedna historia skończy sie happy endem czyli zatrudnieniem kogoś kto się będzie nadawał do tej roboty na miejsce blondi.

O kurcze fajnie, ze znalazłam kogoś po spawalnictwie, może pokonsultujemy się czasem? ja w sumie nie mam w pracy nikogo po spawalnictwie i czasem nie mam z kim przedyskutowac pewnych problemów, co ty na to? a teraz kolejny hicior!!!!!!!!! monia napisała znów maila, jedno zdanko, oto one: Answer lady give tomorrow. co oznacza: damy wam odp. jutro! KUMACIE DAMY JAKO LADY BUAHAHAHAHAHAAH:-D ja już naprawdę czasem myślę, ze ona sobie z Nas wszystkich w robocie jaja robi, bo jak można zamiast give napisać lady. tzn. wiem jak, wystarczy wklepać zdanie do translatora, którego Wam zreszta podałam, i tam to zdanie tak wlaśnie zostaje przetłumczona. KPINY!!!!!