Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umaxazy

Jak oszczędzacie? Na czym?

Polecane posty

Gość to ile wy sracie
a moze jak powiem sasiadce ze mi sie zapchal kibel to sama pozwoli mi korzystac ze swojego chociaz przez jakis czas :D zaoszczedzona woda i papier toaletowy i swiatlo i zawiasy w drzwiach tak szybko sie nie zepsuja :D

Gość umaxazy
No widzicie, każdy ma jakiegoś bzika. Mi np. szkoda by było czasu na czytanie prasy w empiku lub oglądanie seriali.

Gość to ile wy sracie
jak napisalam wczesniej w chwilach wolnego czasu czytam gazety w empiku :D

Gość u_p
jestes chciwa i tyle...kilka herbat z jednej torebki Lipton? to sie nazywa jeszcze herbatą? a propos... rodzina mojego bylego tak wlasnie sie zachowywala...na zakupy do marketu po przeceniaoną po terminie mortadelę... kiedys bylam swiadkiem jak matka mojemu zabronila otwierania nowego mleka bo stare da sie wypic...a cuchnela jak zaraza normalnie nie mam pytan do ciebie

No tak kochana . Ty mysl nad mebu na wigilie . To bardzo konstruktywne bedzie. i jakie oszczedne. Slyszalam ze w makro maja pange po 2.99 .Moze skocz? To tak apropos tej przyszlej wigilii:P:P No i nie zapomnij sie wysrac styrana zakupami :P:P:P

Gość ja tez nie chce być złosliwa
sie tak nie ciesz , bo sasiadka moze zażądać biletu w postaci rolki papieru plus baniak wody na spłukanie:D

Gość dla mnie to co robi
od dzis w ramach oszcednosc -bede wydzielala wszystkim po listku papieru-SZAREGO :D herbate liptona bede parzyla 10 razy ale postaram sie dobic do 15 szklanek -bede srala tylko w pracy podobnie jak moj maz -bede prala tez w pracy( da sie) -kapac sie bedziemy tez w pracy maz i ja -wszystka dodatkowa kase podziele na 100 lokat po 3 w kazdym banku. \pelno ich teraz wiec sie da -bede uzywala perfum byc moze i mydla szarego tylko i wylacznie itd itp... Autorko jestes PIERDOLNIĘTA :D

Gość to ile wy sracie
hahaha mysle ze nie jest taka skneruska baaa ona by mia dala swoj pachnacy papier toaletowy nawet xD taka kochana kobieta haahah leje z tego topicu jest boski :D

Gość umaxazy
u_p- wybacz, ale w zyciu nie wypiję takiej mocnej herbaty. A pangi nie jadam, mortadeli też nie.

Gość dla mnie to co robi
cd -bede kupowala przeceniomy dzem z biedronki za00,9 gr -karpia na wigile w 2009 kupie jutro :D -to co moja sunia nie zezre przerobie na mielone -szampon do wlosow tylko TESCO ZA 3,99 -z papierowych recznikow bede robila szmaty do podlogi slubuje uroczyscie :D

Ja tez leje :D:D:D:D Autorka nie jest pierdolnieta tylko oszczedna buahahahahhahaha

Gość to ile wy sracie
ja w ramach oszczedzania proponuje caly tydzien nosic te same skarpetki kazdego wieczora wietrzyc je za oknemudajac przed sasiadami ze sa wyprane xD tak zaoszczedzimy duzo na prosku ;)

Gość to ile wy sracie
wybaczcie literowki ale mam przypływ głupawki czytajac ten temat :D

Gość dla mnie to co robi
bede sie myla tylko w zimnej wodzie wlosy takze -naczynia bede myla WYLACZNIE ZIMNA WODA plynem z biedronk za 1,99 -bede wszedzie lazla pieszo nawet w noc ciemna zadymke sniezna i -15 stopni mrozu nawet jesli bede miala do przejscia trase praca-dom ok 15km dziennie w jedna strone ( razem 30) Kto ma jeszcze jakies pomysly??

Ty kochana nie jadasz bo oszczedzasz :D:D:D:D Z tego co piszesz to zezarlabys wlasne gooowno bo tanie :D:D:D a potem podtarla doope listeczkiem papiru sciernego bo tani 1.99 8 rolek na miesiac. hahahahahha Nie no ja leze i kwicze..sa takie przypadki serio? tzn TAKEEEEE AUTORYTETY ??? kurwa turlam sie hihihihi

Gość umaxazy
Ponadto: - farbuję sobie włosy sama, bo fryzjer nie zrobi tego lepiej - ćwiczę w domu, bo szkoda mi na siłownie -sama szlifuję języki, bo szkoda mi na szkołę językową - mąż sam się ścina maszynką

Gość to ile wy sracie
a masz dywany w domu ? nie oszczedzasz na odkurzaniu ? a okna tez myjesz zimna woda ?

Gość dla mnie to co robi
staniki bede zmieniala co miesiac a majtki co tydzien podpaske bede nosic dzionek caly a potem ja upiore w ZIMNEJ WODZIE i na sznurku rozwiesze i na rano wyschnie -w nocy aby mnie krew nie zalala wsadze se w piczke owinity wata z lidla korek z taiego wina :D :D :D jeju placze ze smiechu autorko a ekhm tak z ciekaswosci jaki masz pierscionek zareczynowy??? taki za 2,50???? I takie czysto niewinne pytanko wiesz babska ciekawosc. My ( maz i ja) brykamy na sushi raz w miesiacu. Wydfatek to rzedu ok 140zl. Ile bys chciala oszczedzac na taki wypad??? aaa ja wiem kupisz smierdzaca stara rybe rozmrozisz ryz skleisz klejem biurowym bialym wylowisz wodorosty z akwarium i powiesz ze to to samo co w restauracji>?? Prawda??? I do tego zdrowsze?? :D

Gość umaxazy
"naczynia bede myla WYLACZNIE ZIMNA WODA plynem z biedronk za 1,99 -bede wszedzie lazla pieszo nawet w noc ciemna zadymke sniezna i -15 stopni mrozu " Małe sprostowanie: płyn w Biedronce kupuję jeszcze taniej, bo za 1,69, A z tym chodzeniem na pieszo, to rzeczywiście -żadna pogoda mnie nie przeraża.

Gość to ile wy sracie
hahahaha nie no to sushi mnie rozwalilo hahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Gość dla mnie to co robi
Szczegolnie baleyage z 3 kolorow jest latwiej wykonac samemu niz zrobi to fryzjer :D :D :D

Gość to ile wy sracie
ej a wiecie ostatnio w biedronce widzialam ze mozna kupic mydlo dwie kostki za 0,49 gr kit ze wyglada jak z rzygow zrobione i cuchnie przez opakowanie moze autorka juz je wyprobowala ? :D

Gość dla mnie to co robi
to ile wy sracie>>>>> dziekuje :D respect dla Ciebie

Gość umaxazy
Dywanów nie mam, odkurzam codziennie panele i zmywam podłogę co 2 dni używając do tego kawałków pociętego prześcieradła(zużyte wyrzucam). Płyn do szyb kupiłam za 1,99 i wystarczył mi na rok. Sushi nie lubię.

Gość to ile wy sracie
''Mąż, tak samo jak ja , jest oszczędny i gospodarny. Nie oszczędza tylko na ciuchach, nad czym ubolewam, do górnych części garderoby juz go przekonałam, natomiast spodnie i buty zawsze musza być dobrej jakości, poniżej 200 zł nie kupi!'' biedny maz widze ze i jego juz zycia pozbawilas

Gość dla mnie to co robi
Jeju nie moge

Gość to ile wy sracie
Płyn do szyb kupiłam za 1,99 i wystarczył mi na rok. ----> matko i corko nie chcialabym widziec twoich okien !!!!!!!!!!!! o zgrozo !!!!!!!!!!!!!!!!