Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Justys wiem co czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nerwusku a jak wrazenia po usg z widokiem serduszka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 No własnie NERWUSKU jak wrazenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 poweim wam że jest trochę grubsza ta kreseczka to dobrze ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Berbelek to chyba okay :) Grubosc chyba nie ma znaczenia, tak mi sie wydaje. Nic chyba w testach nigdzie nie pisza o gruboscie. BERBELKU przyjmmij wreszcie do waidmosci ze jestez w ciazy i sie ciesz!\!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 czekająca ale jakoś nie mogę bo się boję czy wszytsko będzie ok ale cieszę się i to mocno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 berbelek bardzo dobrze :P Dziewczynki no wrazenia.... super uczucie, na pierwszym usg był maciupki pęcherzyk, a wczoraj .... szok, był juz zarodek z migajacym punkcikiem, czyli serduszkiem :):):) Kamilla ja w ostatnim cyklu miałam tak samo, piersi były miekkie ale wrazliwe :) takze testuj z rana Kochaniutka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 WSZYSTKO bedzie okay !!!!! A kiedy BERBELKU idziesz do lekarza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 berbelek zemdlalaś z wrażenia?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Belbelku slonko ciesz sie i jak lepiej widac kreseczke to znaczy ze rybcia rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nerwusku sorki za pytanie a duzomialas sluzu bo u mnie jest bardzo duzo bialego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nerwusku to rybcia rosnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ale sie boje jutrzejszego testowania.... Normalnie jak bym miala jakis egzamin zdawac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ide polezec wpadne pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Kamilla bardzo duzo było jakby owulka była :) i nie bój sie, jakos tak czuje ze i Tobie sie udało :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Dziewczynki a mnie wczoraj jajnik napierniczał prawy ostro......na owulke....a dzisiaj to mnie całe podbrzusze napierdala dosłownie....:(:(czemu???:( 12 dc dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 moze poprostu owulka przyszla wczesniej i jest bardziej bolesna niz zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Szarlotko no własnie moze owulacje bedziesz miała szybciej :) A ja licutuje teraz ciuszki na allegro :) Moze mi sie uda wygrac aukcje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 M poszedl do sklepu i wcinam lody waniliowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nerwusku dzieki za mile slowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Kmilla nie rób smaka :) A ja pije maslanke czekoladowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Czekajaca na czekoladowe jakos nie mam checi ale waniliowe z grycana jak najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 alejestem senna chyba mnie goraczka bierze, pozegnam sie juz z wami, o brzuch zaczal mnie bolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 mysia polez moze brzusio przestanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ja tez ide polezec. Zjadlam lody i M chce sie poprzytulac wpadne za jakis czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 he he kamilla ja leze caly dzien , chora jestem- zatoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ech znowu poległam, mało małó zjesc a sie az przjeadłam ze stresu :( Bo moja mam znowu idzie do szpitala i znowu pewnie bede musiała tam jechac pomóc :( ECHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Czekajaca bidulko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach