karten 0 Napisano Maj 26, 2010 witam serdecznie u mnie jako tako pogoda ładna wychodze zaraz do pracy a po prac jade do mojego domu rodzinnego jutro mamy Msze Św. za mojego tate pierwsza rocznica śmierci tak ten czas szybko leci a mi sie wydaje cały czas ze to było wczoraj :(:(:(:( smutno mi straszliwie ale nie bedę tu was zanudzać takze pokaze sie napewno we czwartek u mnie dzis 2 dc po tych tabletkach strasznie duzo tego wszystkiego nigdy tak nie mialam no ale coz mus to mus za pare dni nowe staranka i mam nadzieje ze owocne i wiecie co w tym cyklu odstawiam termomert i wogole inaczej podejde do tego wszystkiego tak bardziej na luzie pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie buuzzzzzzzziiiiiioooooooollllllllleeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 WITAM !!! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Justyś to miłego dnia na uczelni zycze! I zycze by @ nie przylazła przez pare miesiecy :) Werna no u mnie tez zachurzone... Juz mam dosyc takiej pogody :( Wiolkcia to miły dzionek Ci sie zapowiada :-) No ja tez trzymam kciuki by to był Twój ostatni miesiac z Clo! Karten no to zycze Ci w miare spokojnego dzionka... Trzymaj sie.... A u mnie 12 dc z Yasmin, juz w miare sie czuje po nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 Witam kobietki! Dołączam do Waszego topiku! :) Niedawno zaczęłam starania o te 2 kreseczki. Kochałam się z mężem 15.05 w dzień owulacji, teraz czekam na dzień, w którym powinnam dostać miesiączkę i wtedy zrobię test:) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Rozchwiana_Optymistka no to powodzenia! A napiszesz cos o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 Pewnie! Troszkę trudno tak o sobie pisać, ale spróbuję. Mam na imię Ania, mam 25 latek, na co dzień pracuję. Mężatka od 2 lat, w związku od 6 lat:) Staram się o pierwszego dzidziusia:) Myślę, że jestem już mu w stanie zapewnić dobre warunki, dlatego się zdecydowałam, poza tym poczułam instynkt macierzyński chyba:) Dzieciństwo miałam trudne, dlatego chciałabym swojemu dziecku zapewnić to czego ja nigdy nie miałam, czyli przede wszystkim matczynej miłości. Marzę o dziewczynce:) Ale będę kochać bez względu na płeć. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 26, 2010 witaj optymistko :) jak miło, że ktoś do nas jeszcze dołączył :) cofnij się o parę stron, tam powinna być nasza tabelka, więc zapraszamy do dopisania się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 Byłabym wdzięczna gdybyś powiedziała o jaką tabelkę chodzi, niestety jestem tu nowa i jeszcze nie zorientowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? O to chodzi?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 26, 2010 wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław karten.............28.............4.....................24.06........jelenia góra Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? no właśnie zapomniałam witam CIebie rozchwiana optymistka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 26, 2010 ja uciekam pozdrawiam i życzę miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Optymistka miło CIe powitac, wpisz swoje dane do tabelki. Musisz znalesc miejsce gdzie sie wpisac zgodnie z terminem oczekiwanej @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 Ja się dopiero staram więc nie wiem czy mogę się dopisać do tych brzuchatek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 Kurcze, troszkę nie rozumiem tej tabelki:) może to dlatego, że jestem blondynką :P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 26, 2010 Hej dziewczynki co tam słychać ?? u mnie pogoda okropna nie pada ale jest strasznie zimno aż się wyjść nie chce :( jutro wybieram się na badania krwi bo wizyta juz coraz bliżej a badania miałam zrobić mniej więcej po 2 tygodniach od poprzedniej wizyty boję się wyników tych badań a jeszcze bardziej wizyty u ginka :( mam jakieś złe przeczucia cały czas :(:( a dziś jakiś koszmar mam takie mdłości że wytrzymać nie mogę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Brzuchatki to sa juz dziewczyny w ciazy! Ty masz sie dopisac do góy do tabelki. Kiedy masz miec @ ???????? Wg terminu sie wklej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 CZESC BERBELKU!!!!!!!!!!!!! Nie martw sie bedzie dobrze, i badanka i wszystko !!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Az tak mocno CIE mdli ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 26, 2010 czekająca a jak tam u Ciebie się mają sprawy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Berbelku a jakie badania sie wykonuje na poczatku ciazy? Bo jestem ciakwa? I ile z nich jest płątnych? Mozesz mi napisac? No u mnie 12 dzien Yasmin... Połowa opakowania za mna... Azobaczymy jak to bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 26, 2010 no trochę nie fajne są te mdłości dziś :( ale trzeba je wytrzymać dla dizdzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 A moze cos pomaga na mdłosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 26, 2010 jasne że Ci napiszę ja mam zlecone : 1. morfologia 2. glukoza 3. WR 4. HBs 5.TSH 6. Mocz - badanie ogólne 7. Grupa krwi 8. HIV ( to nie jest obowiązkowe ale wskazane więc tez się zdecudowałam) 9. Toksoplazmoza u nas podobno koszt ok 200-250 zł ale dokładnie powiem Ci jutro jak zapłacę bo tą cenę słyszałam troche dużo ale cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 250 za to wszystko....... ojoj........ A TY chodzisz berbelku prywatnie ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 26, 2010 tak prywatnie teraz za te badania no i za wizytę potem jeszcze 7 czerwca będę musiała zapłacić ale mówi się trudno wydam każde pieniądze żeby dzidzia była zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Maj 26, 2010 wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław karten.............28.............4.....................2 4.06........jelenia Rozchwiana_Optymistka.......25........2..........31.05.........Poznań Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 No bo ja tez chodze prywatnie i nie wiem jak to bedzie jak mnaz tylko pracuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Ale w sumie to by nikt dzieci nie miał bo w tych czasach trudno z kasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Hej laseczki:) Witam nowa kolezanke:) wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Kamilla23.............23...........6....................16.06......Wawa karten.............28.............4.....................2 4.06........jelenia góra Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. Dziewczynka sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Nowa slonko mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze dopisalam Ci ze bedzie dziewczynka:) Berbelku na mdlosci bardzo pomagaja migdaly:) I nie martw sie wszystko bedzie ok:) Dolegliwosci ciazowe sa wiec Rybcia rosnie:) Czekajaca nadal kibicuje:) Wiolkcia karten sciskam mocno:* moze czerwiec bedzie dla Was szczesliwszy:) Justys czestsze robienie siusiu moze oznaczac ze jest rybcia wiec trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszla:) Buziaki i usciski dla reszty dziewczynek:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 26, 2010 Czesc Kamilka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach