Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość gość jak domownik
Pewnie „piękna24”. Widzę, że opanowałyście z Green Coffe800 monopol na jedyna legalna zieloną kawę. Inne produkty ją zawierającą, to już podróbki. Nie wiem dlaczego tylko „pijecie” do Iqgreen, pomimo że preparat ten bardzo mi pomógł schudnąć i zgodnie z ulotka informacyjna zawiera ekstrakt brazylijskiej zielonej kawy. Pewnie w nim kawa jest „podrabiana” bo pochodzi z Brazylii, naturalna i faktyczna pewnie pochodziłaby z Grenlandii. Oczywiście zgodnie z Waszą logika. I co ciekawe, w przypadku innego produktu na „S” który sprzedajcie na odchudzanie, możecie prowadzić kulturalna akcję reklamową, a tu wyjechaliście wiocha jak mało? Czyżbyście zmienili agencję reklamy? A może to inna agencja Wam prowadzi Green Coffee? Jeżeli tak to dajecie to też tym od „S”.... są znacznie bardziej profesjonalni, kulturalni i moim zdaniem lepiej wpływają na wizerunek i produktu i firmy. W sumie mi to pikuś, bo ja biorę Iqgreen, nie mniej jestem wyczulona na zagrywki tego rodzaju, które uważam za grę poniżej godności każdej szanującej się firmy

Gość gość 165cm
Mi na zieloniej kawie, a konretnie IQgreen udało się zrzucić 16 kg balastu, napiszecie, ze to mało, a ja się zapytam czy na pewno przy 165 cm wzrostu?

Gość gość
Mnie na odchudzanie najbardziej pomógł profesjonalny spalacz tłuszczu z L-Carnityną Activlab. Kupiłam go na http://swiatsupli.pl/ , mają bardzo dobre ceny.

Gość gość
na mnie dobrze działają tabletki z wyciagiem z zielonej kawy Be Slim. Próbowałam pić napar ale mi nie smakował. prócz suplementu też trochę ćwiczę, wykreśliłam z jadłospisu śmieciowe jedzenie, piję sporo wody. Efekt jest . Schudłam kilka kilo, czuje sie lżejsza i szczuplejsza.

Gość luizkasara
A jak dla mnie tabletki z wyciągiem z zielonej kawy działają. Kupiłem je od frmy iq green i jestem zadowolona. Wiecie no najgorszy to był smak naturalnej zielonej kawy, który jest dla mnie nie do zniesnienia teraz gdy mam te tabletki w połączeniu z odpowiednią dietą i ćwiczeniami chudnę w oczach! Jest na prawdę ok! Mam nadzieję, że wy też sobie jakoś radzicie

Gość gość
polecam zielona kawe ze sklepu piekna24. Stosuje i działa rewelacyjnie. Spełnia swoją funkcje, hamuje łaknienie i przyczynia się do spalania tkanki tłuszczowej.

Gość gość
potwierdzam. Ta ze sklepu piekna24 daje rade.

Gość gość
zielona kawa okropnie smakuje dlatego wole ja przyjmowac w formie pastylek be slim zielona kawa

Gość gość
Widziałam ostatnio reklamę tego be slim zielona kawa, faktycznie działa i ma naturalny skład?

Gość gość
No nie smakuje za dobrze to fakt ale jest wersja zielona kawa max, sama ją stosuje przez fakt że jest w pastylkach :))

Gość gość
doskonała zielona kawa w tabletkach jest w piekna24.pl

Gość leuvetanfu1980npkmp
Dziewczyny, czy któraś z Was próbowała może stosować zieloną kawę przy odchudzaniu? Znalazłam w necie bardzo fajny artykuł na ten temat i bardzo poważnie zastanawiam się nad taką metodą. Do tej pory przetestowałam mnóstwo sposobów na odchudzanie, ale niestety w dalszym ciągu pozostaje mi trochę do zrzucenia. Mam wrażenie, że nigdy nie uda mi się schudnąć i zawsze już będę prowadziła walkę z tymi kilogramami. "Badania obserwacyjne i epidemiologiczne wykazały zależność pomiędzy zwiększonym spożyciem kawy a mniejszym ryzykiem rozwoju nadwagi i otyłości oraz cukrzycy typu II i syndromu metabolicznego. Niestety termiczna obróbka ziaren zielonej kawy drastycznie zmniejsza zawartość kwasu chlorogenowego w naparze ciemnej, palonej kawy. Maksymalną koncentrację tego cennego związku zapewnia jedynie ekstrakcja ziaren zielonej kawy." Pogrzebałam trochę w necie i znalazłam taki środek z zieloną kawą: slimgreen ma ona połączenie zielonej kawy (400 mg) i zielonej herbaty (180 mg). O właściwościach odchudzających zielonej herbaty wcześniej słyszałam, nawet sama ją piję, ale o zielonej kawie czytałam pierwszy raz. Czy ktoś stosował zieloną kawę na odchudzanie i z jakimi wynikami? Jasne http://url.urbanculture.in/rickroll

Gość gość
również biorę tą z piekna24, Green Coffee . Działa rewelacyjnie

Gość ninateka
Obecnie na rynku sporo jest zamienników zielonej kawy w postac***itnej na tabletki, pewnie z powodu mdłego posmaku, który nie każdemu pasował. Ja wybrałam zieloną kawę max. Po pierwsze trzeba zwrócić uwagę na skład sporo tabletek ma śladowe ilości ekstraktu z ziaren i w efekcie o wspomaganiu spalania czy dodaniu energii możemy zapomnieć.

Gość gość
Prawdziwa oryginalna zielona kawa jest tylko na piekna24.pl

Gość farra
Nie ma czegoś takiego jak oryginalna zielona kawa w tabletkach xD.

Gość gość
Ja stosuję zieloną kawe max w tabletkach w składzie są same naturalne składniki i bardzo duża zawartosć wyciągu z zielonej kawy. Warto sprawdzić samemu. Zielona kawa max.pl

Gość gość
zielona kawa z piekna24.pl - testowałam i działa fajnie

zieloną kawę należy traktować wyłącznie jako suplement, jako dodatek wspomagający odchudzanie - sama z siebie nie spowoduje utraty kilogramów, do tego potrzebna jest także dieta i ruch. http://zdrowe-odzywianie-online.pl

Gość baggi
Zielona kawa w smaku jest okropna, to już wolę tabletki w stylu tych z zielonakawamax.pl ale i tak trzeba się ruszyć do ćwiczeń.

Gość gość
Może lepiej zainteresować się tabletkami Slimcea ?

Gość joANKA123
mi to, ta kawa przez gardlo nie przechodzila, ale kolezanka polecila mi te amerykanskie tabletki iqgreen i jak na razie widac efekty, ona juz jest po drugim miesiacu kuracji i zrzucila 14kg, ja dopiero zaczynam - mam nadzieje, ze ja przebije :P

Gość whereismyken
Właśnie a te iqgreen trzeba zamawiać na jakiejś zagranicznej stronie czy jak :///?? Nie chce długo czekać na przesyłkę, są jakieś polskie odpowiedniki czy coś???

Gość margaretta244
Hejka, ja myśle , że zamiennikiem może być zielona kawa max. Ma dobre opinie i dobry skład . Zobacz sam zielonakawamax.pl

Gość whereismyken
Dzięki wielkie, ale ta zielona kawa max pomaga czy raczej taki lipny zamiennik?