Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

nie bbadz niegrzeczny - matka cie nie wychowala?" za mordowanie żydów w III rzeszy też nikt kary nie ponosił, wręcz przeciwnie, karane było pomaganie im" los zydow nie zwrusza mnie;-0 "i jakie to ma niby znaczenie?" to zalezy dla kogo - dla kobiety ktora wykonala aborcje - zdanego i o to chodzi, a dla ciebie pewnie kolosalne - wiec kobieta pojdzie i bedzie zyla wlasnym zyciem a ty po nocach przezd ekranbem kompa bedziesz to przezywal "te twoje argumenty tylko obnażają coraz bardziej twój debilizm." jestes niegrzeczny - powied mamusce - ze skoro cie nie nauczyla dobrych maier - moze ci chociaz poradzi jak mozesz sperme prawidlowo upuszczac zeby ci na mozg juz wiecej nie uciskala;-))

Gość jak aborcja nie jest
jak mnie wkurwiaja takie laski pisze brednie bez zadnych dowodow i bedzie powtarzac jak mantre "zlepek komorek" od ostatniego pobytu moglas znalezc inne slowa ale czego sie spodziewac po tepej blondynce

"jak aborcja nie jest morderstwem co ty pie**olisz ? jestes na haju? jest tylko pare wyjatkow w ktorych aborcja jest dopuszczalna inne sa karalne wiec skoncz pie**olic i idz spac aborcyjna feministka " nie pojde spac bo wlasnie sie dzien rozpoczal ty ignorancie sterf czasowych ! trzeba bylo na geografii uwzac a nie mierzyc tera swoj przykrotka miareczka;-) aborcja nie ejst morderstwem - i nawet tak smieszny kraj jak polska nie trektuje tego jako morderstwa - jest usunieciem plodu - that's what it is nie ejstem feministka - ale prosci ludzie maja tendencje do szufladkowania - w ten sposob latwiej im zrozumiec skomplikowany swiat;-))

"dokładnie tak jak w III rzeszy byli ludzie dla których żydzi byli "podludźmi", czy to ich usprawiedliwia?" hostoria zydow oraz ich losy mnie nie wzruszaja;-))

"los zydow nie zwrusza mnie;-0" tyle że zbrodnia pozostaje zbrodnią nawet gdy cię "nie wzrusza". dokładnie to samo jest z aborcją. a taka odpowiedź świadczy tylko jak bardzo jesteś pojebana.

"no tak, jeżeli dla ciebie usprawiedliwieniem zabójstwa jest "emocjonalność chwili" zle przeczytales - nie zabojstwa a aborcji;-)" "to naprawdę powinnaś się leczyć psychiatrycznie" ja mysle podobnie o tobie, twoja opinia nie ma tu nic do rezczy - ale jak to ofermy maja jestes niewysluchana i bardzo zabiegasz o moja uwage - wiec ja dostaniesz (ta niedobra matka ci nie dala najwyrazniej;) nie ty bedziesz decydowal o leczeniu innych, jak rowniez o aborcji - chyba ze sama zajdziesz w ciaze;-))

"hostoria zydow oraz ich losy mnie nie wzruszaja" i właśnie dla takich jak ty są przewidziane rozmaite kary bo tylko zagrożenie karą może takich psychopatów powstrzymać przed dokonywaniem zbrodni. i dlatego takim chorym pomysłem jest łagodzenie kar za rozmaite przestępstwa.

" [zgłoś do usunięcia] jak aborcja nie jest jak mnie wk**wiaja takie laski " to wez sobie cos na uspokojenie kochana;-) ludzie kt maja problem ze zloscia truja atmosfere wokol siebie niczym smierdzace baki;-)) "pisze brednie bez zadnych dowodow i bedzie powtarzac jak mantre "zlepek komorek" tak samo jak fanatycy religijni beda powtarzac o 2-cm zlepku komorek ze to dziecko i kupowac mu zabawki;-))) " od ostatniego pobytu moglas znalezc inne slowa ale czego sie spodziewac po tepej blondynce" nie jestem blondynka - ale widze ze zostalas zraniona na wielu plaszczysnach skoro masz kompleksy- przykro mi;// nie bede uzywac innej nazwy niz zlepek komorek bo audytorium nie zaluzylo na moj wysilek, as easy as it is;-)))

"tyle że zbrodnia pozostaje zbrodnią nawet gdy cię "nie wzrusza" e, tam;-) wszystko jest wzgledne;) " dokładnie to samo jest z aborcją. a taka odpowiedź świadczy tylko jak bardzo jesteś poj**ana." ale jak widac to cie we mnie kreci kotus;-) a mamusi powiedziala ci juz jak spermy popuszczac ?

"i właśnie dla takich jak ty są przewidziane rozmaite kary" jakie kary? to sie nazywa wolnosc slowa - moge na pisac na publicznym forum cokolwiek mi sie podoba (jak kazdy;-) zadna kara mnie za to nie spotka o czym dobrze wiem;-) " bo tylko zagrożenie karą może takich psychopatów powstrzymać przed dokonywaniem zbrodni" nie dokonalam i nie plauje zbrodni - dlatego spie spokojnie a rano sie zawsze usmiecham szeroko do siebie w lustrze;-))) "i dlatego takim chorym pomysłem jest łagodzenie kar za rozmaite przestępstwa" powiedz to paiezowi kotus;-)

"jak aborcja nie jest na dodatek dewiantka ciagle nawija o spermie , mezus nie dewicyt?" hahahah;-))) naprawde gdy heteroseksulan kobieta mysli o spermie to dewiacja?? to o czym powinna marzyc o sluzie z pochwy?;-)) no coz sama sobie wystawilas opinie kochana;)

"oszolomy religijne paszol spac. " nie sypiam w cigu dnia;/ ojej nastepny co nie uwazal na lekcji geografii

"dlatego spie spokojnie a rano sie zawsze usmiecham szeroko do siebie w lustrze" no to jest akurat cecha większości psychopatów, nie ma się czym chwalić.

"w twoim wypadku słowo "myślę" w ogóle się nie sprawdza" powtarasz sie - po co? zeby byc sarkastycznym trzeba tez byc inteligentnym oraz blyskotliwym kotus;-)) "to co tu wypisujesz urąga wiedzy na poziomie gimnazjum, co było widać po tym teście który ci pokazałem" zadnego testu nie widzialam - bo nie klikam na linki osob ktore maja obsesje na jakims punkcie;-)) "i ciągle powtarzasz te brednie " myslke dokladnie tak samo o ofermach;)) "tak jakbyś naprawdę wychowała się w jakiejś sekcie" na pewno w innej bajce niz ty - ja sie wychowalam w srodowisku/miejscu geog. gdzie aborcja nikogo nie eksytuje, jest normalnym zabiegiem "gdzie wiedza na temat rozwoju płodowego człowieka to była tępiona herezja" czy rozowj plodowy to twoj ....hm...konik?;-) widze ze sie strasznie tym podniecasz "mam zresztą wrażenie że jesteś jakaś upośledzona umysłowo" i vice versa;-)) z tym ze ja z natury nie znizam sie do inwektyw - ciebia matka widac inaczej "uchowala";))) "choćby dlatego że raz piszesz do mnie jak do kobiety a za chwilę jak do faceta" a to akurat celowe - tarktuje cie jako takiego "obojnikaa mentalnego";-)) as easy as it is;))

"celowo" to chyba tatuś twoją główką gwoździe prostował i jakoś się od tego trochę "powolna" zrobiłaś.

"!offerma "dlatego spie spokojnie a rano sie zawsze usmiecham szeroko do siebie w lustrze"no to jest akurat cecha większości psychopatów, nie ma się czym chwalić" wrecz przeciwnie ;-)) jest sie czym chwalic';-) wiekszosc ludzi ma problemy z zachowaniem dobrego samopoczucia i wrecz nie moga zniesc swojego odbicia - a u tych ktorzy sa z natury pogodni dopatruja sie......psychopatow;-)))

"wiekszosc ludzi ma problemy z zachowaniem dobrego samopoczucia i wrecz nie moga zniesc swojego odbicia - a u tych ktorzy sa z natury pogodni dopatruja sie......psychopatow" poważnie????? no co ty? a w klewkach wylądowali talibowie!!!! :D

"ale to "coś" jest jakieś umysłowo niedorozwinięte" osobiscie uwazam, ze najgorzej to byc seksualnie niespelnionym - z tego rodzi sie nietolerancja wobec wszelkiego co odmienne - i tendencja do nazywania uposledzonym/niedorozwinietym wszystkiego czego sie wokol n ie pojmuje;-)) zreszta zauwazylam wspolna ceche obroncow plodu - z reguly maja wiecej "milosci" do plodow niz osobnikow dojrzalych, nawet okreslenie pedofilia sie tutaj nie stosuje;/ "przecież każdy z jej postów to są kompletne bzdury" i na kazdy nerwowo czekasz - stekajac ;-)) "celowo" to chyba tatuś twoją główką gwoździe prostował i jakoś się od tego trochę "powolna" zrobiłaś" szkoda ze twoj ci nie wyjasnil gdzie mozna wsadzic penisa i teraz ci sie tylko dynda miedzy nogami ;-)

" [zgłoś do usunięcia] a wy gadacie i gadacie........ i ni ch*ja z tego gadania nie ma" bo oferme podnieca samo gadanie o aborcji;-))) dodatkowo eksytuje sie mozliwoscia obrazania dobrze wychowanej osoby na forum;-))) on ma taka niezrealizowana potzrebe walki - typowe - testosteron akumulowany latami zrobil swoje w oragnizmie ;/

"poważnie????? no co ty? a w klewkach wylądowali talibowie!!!!" nie za bardzo wiem co to sa klewkowie;-) domyslam sie ze to jakies lokalne - ale ja nie sledze biezacych wydarzen w krajach dopiero rozwijajacych sie ekonomicznie i mentalnie "bo się niepotrzebnie wdałem w dyskusję z tą kretynką zamiast iść spać" bo ty mi sie oprzec nie mozesz;-)) i nie pochlebiaj sobie - to nie zadna dyskusja, takowe tocze z dyskutantami na poziomie co najmniej takim jak ja;) ktorzy nie obrazaja bo ...nie musza;) z toba to takie tam...ujadanie;-)

"zamiast iść spać" i snic o tych "niedobrych" kobietach ktore nie widza nic nadzwyczajnego w jakze grzejacej ofermy aborcji;-))))))

Gość normalne kobiety widza
cos zlego w aborcji tylko opoznione w rozwoju nastolarki sa za aborcja , ciekawe jak twoja starsza wpadla z toba tez to rozwazala ...

taktowne milczenie zawsze biore za milczaca zgode;-)) w sumie to fajnie ze sie ze mna w koncu zgodziles - od poczatku tak czulam;-)))

oczywiście że z tobą nie ma żadnej dyskusji. jaka może być dyskusja z kimś kto nie ma najmniejszego pojęcia o sprawach o których pisze? ty nie masz wiedzy na poziomie gimnazjum, to taka nędza ze o dyskusji nie może być tu mowy. mnie zafascynowała twoja głupota, nie myślałem że może istnieć na świecie ktoś taki ograniczony, a jednak. i jakoś się nie mogę oderwać.

"no akurat w twoim wypadku to z pewnością" ale jak widze i tak nie preszkadza to w twojej fascynacji moja osoba;-) smutne ze jestes taki zgorzknialy;/// wszedzie widzisz tylko zydow, embriony, zabojstwa, psychopatow , zbrodnie, debilizm oraz glupote. albo ta msciwa matka albo za bardzo kochajcy tatus musieli cie tak urzadzic;// sa tez ludzie ktorzy dosterzegaja piekno tego swiata;-)))

"ale jak widze i tak nie preszkadza to w twojej fascynacji moja osoba" napisała laska która komentuje każde zdanie które napisałem i smaruje całe strony postów z teoriami na mój temat :D

"napisała laska która komentuje każde zdanie które napisałem i smaruje całe strony postów z teoriami na mój temat" bo na tym polega dobre wychowanie ;-)) ale co ty mozesz o tym wiedziec;))) "widzę że masz niezły "odjazd" proponuje zebys nie mierzyl mnie wiecej swoja krotka miareczka, ok kotus?;-)

offerma - podniecaja cie kobiety po aborcji?;-)

moze jaeszce jakis link do wywodu profesorow o miesznaiu sie krwi w 9 tyg ciazy zapodasz, co?;-)))