Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innymiś

Szukam miłej dzewczyny, która tak jak ja zrzuca zbędne kilogramy

Polecane posty

Gość łasicaaaaaaa
no i lepsze są półbrzuszki albo skośne

Gość łasicaaaaaaa
a japrzy filmie nawet na łózku nozyce robie itp

Gość innymiś
łasico- jak będziesz ćwiczyć te ćwiczenia na wewnętrzną część, to Ci chyba ubędzie, i tak już chyba jesteś szczupła laska...Ale jak chcesz szybko te 2 kilo zrzucić, to ćwiczyć proponuję 1- 1,5 godziny dziennie...

Gość łasicaaaaaaa
chciała bym żeby mi sie to udo jakos ufomował bo zaczyna robić sie u góry ja kma ta kobitka na filmie, luźne takie nie ładne :(

Gość łasicaaaaaaa
oj będę ćwiczyć będę, po to się tu zrzeszyłam:)

Gość IU
Ja na dzisiaj się żegnam, napiszcie jutro jak Wam poszły ćwiczenia, mam nadzieję, że wszyscy stracimy te kilogramy. Do jutra 🖐️

Gość innymiś
no to może zaczernimy niki? Co do kobiety, to teraz dopiero zauważyłem, ale może ona przed ćwiczeniami miała większe? Ja mam z kolei do Ciebie prośbę, żebyś przypilnowała moich postępów z brzuchem!!!

Gość łasicaaaaaaa
do której "Ciebie"?

Gość łasicaaaaaaa
oki :) tylko nie pij piwa!!

Gość łasicaaaaaaa
inne nie są takie złe :P winko czerwone polecam, kaloryczne ale na trawienie dobre ja nie mogę nic pić bo jem przy tym ogromnie :/

Ja dzisiaj ostro dałem czadu z mięśniami brzucha i jestem zadowolony, bo zaczynają mi wychodzić ćwiczenia, których od dawna nie mogłem zrobić!

Gość łasicaaaaaaa
oby tak dalej!! ja z ćwiczeniami nie mam większych problemów, ale najgorsze jest to że ciężko sie zabrać a później przestać nie mogę...... no imam jakieś skłonności do odkładnaia tłuszczu wiec pilnować się muszę:(

Gość łasicaaaaaaa
co do alkoholi: wypij na razi niech cie nie kusi :P

przed chwilą zrobiłem świecę i próbowałem dotknąć nogami podłogi za głowąi nie wyszło:) łasico, a może znajdziesz coś dla mnie na jutro na mięśnie brzucha? może być coś trudnego!

Gość łasicaaaaaaa
wznoś toast, jutro postaram się poszukać ale nie wiem czy znam cos trudnego więc nie obiecuję,taka świeca to chleb powszedni:) ale ponoć kobiety mają łatwiej, ja akurat od dziecka ćwiczyłam (miałam krzywy kręgosłup wiec musiałam)może dlatego nie jest mi trudno dobranoc wszystkim (chyba tylko iinny miśzostał?) , do jutra

Gość łasicaaaaaaa
aaaaaaaa, moze masz brzuch za duzy i nie wyszło?? spadam już naprawdę:)

Gość Toms0n
Chetnie pocwiczyl bym z Wami drogie Panie osobiscie ale na ta chwile moge pozwolic sobie jedynie na udzielenie jakis fajnych wskazowek oraz odpowiedzenie na intrygujace Was pytania zwizane z Fitness. Jak czytam co Wy chcecie robic zeby schudnac to na mojej twarzy pojawia sie dziwny grymas =/ A wiec slucham.

Gość łasicaaaaaaa
skoro jest to śmieszne udziel profesjonalnych wskazówek, chyba wszyscy są chętni

Witam wszystkich. Ja po zastanowieniu postanowiłem na razie jeździć przede wszystkim na rowerze stacjonarnym. Dzisiaj zajęło mi to 100 min. i spaliłem 1350 kcal. A jak Wam idzie?

Gość łasicaaaaaaa
chyba wszyscy są w ruchu, ja jestem jeszcze przed ćwiczeniami :( zazwyczaj u mnie odbywa się to późno :( ćwiczeń dla ciebie też nie mam,nie mogę znaleźć, korzystam nie ze swojego komputera :( dziś ubrałam spodnie (co sie często nie zdarza:)) i załamka :( cisną tak że ledwo wytrzymałam:(

łasico, miałaś rację, że wczoraj ćwiczenie nie udało się z powodu brzucha:) pomyślałem sobie, że najpierw spalę tłuszczyk, a potem zabiorę się z mięśnie... nie za bardzo wierzę, że Cię spodnie cisną, no ale gdyby to myła prawda, ćwiczenia i dieta na pewno zrobią swoje i spodnie będą nawet odstawać!

Gość łasicaaaaaaa
ja będą odstawać toteż nie za dobrze :P wszystko w granicach rozsądku a nie mówiłam z tym spalaniem i mięśniami..... :D

Gość łasicaaaaaaa
zgadzam się, ale nie martw sie na zapas, nie wiesz jak się sprwa wagi ma u mnie:P