ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 5, 2012 hej hej :) No to fajnie sobie spędziłyście tydzień! Zazdroszczę! ;) U mnie dziś mega niezdrowo, bo pewnie zjem frytki na obiad, ale za to byliśmy na przejażdżce rowerowej, a potem sobie jeszcze poćwiczę hantlami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 6, 2012 Hej i jak tam? Ja dopiero wstałam i się ogarniam :D Zaczynam dzień od zielonej herbaty! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 Zdrowsza i i lepsza będzie czerwona herbata :)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 6, 2012 Piję je wszystkie :D Zieloną, czerwoną, białą, a ostatnio jakąś oo-long :D A czarną, to pijam z mleczkiem - bawarka mniam! ;) Nie piję kawy, więc ta zielona herbata, to mój taki boost na start! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 6, 2012 Hej, u mnie ok, mam zamiar dzisiaj trzymac sie 1700 kcal. Pierwsze slysze, zeby herbata czerwona, byla zdrowsza od zielonki :D Czerwona wyplukuje z organizmu witaminy i mineraly, nie nalezy z nia przesadzac. Chce miec szczuple cialo - widze, ze Ty tez tak lubisz herbaty jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 6, 2012 a ja jeszcze się nie ogarnęłam :O nie mam na nic siły taka jestem obżarta :O żallllllll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 6, 2012 Karolina, uwielbiam herbaty :) Szczególnie jakieś takie "chińskie" udziwnione :D Bardzo lubię jaśminową, albo białą z aromatem owocowym! Mniam :D gugajnaa, Nawet mi nie mów o obżarstwie :D Właśnie wcinam frytki i popijam je piwskiem! Oj trzeba będzie wieczorem spalić te kalorie! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 6, 2012 zebrałam się do kupy i zrobiłam interwał na bieżni 35 minut i umieram :D 2 tygodnie bez ruchu przez ten kręgosłup i kondycha siadła no ale już jest ciut lepiej i powoli się znowu wprowadzę za chwilę zjem kapusty kiszonej i siadam do nauki, w weekend mam koło ze staty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 7, 2012 Oj, ja dziś prawie nic nie ćwiczyłam! nie miałam siły, to zrobiłam tylko 20 minut cardio. Jutro nadrobię! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 7, 2012 hej muszę przyznać, że po wczorajszych ćwiczeniach jestem pełna energii :) od dziś liczę kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 7, 2012 Hej :) Szczuple cialo, ja sie zkaochalam w zielonek herbacie - kaktusowej, zielona jasminowa tez jest mega :D gugajna, gratki, ja sie nie zebralam, od dzisiaj zaczynam cwiczyc. Nie wiem czy pisalam, ze olej kokosowy kupilam, pychota! :D Wlasnie jem omlet z bananami na nim.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 7, 2012 ja dziś ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 7, 2012 Ja dopiero wróciłam z roboty, zjadłam obiad a teraz leniuchuje :D ćwiczenia zrobię wieczorem przed myciem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 8, 2012 dzień doberek potwierdzam, że wczoraj z jedzeniem było dobrze dziś też mam już plan na każdy posiłek więc bez niespodzianek :) dziś też biegam Adziam gdzie znikłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 8, 2012 Hej, u mnie tez wczoraj ok, zeszlam na 1750 kcal i lepiej sie czuje niz na 1900 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 8, 2012 u mnie i dziś dobrze! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 9, 2012 hej jak tam ? ja wczoraj zasnęłam o 21 wykańcza mnie macierzyństwo ;) kolejna nocka taka se ale pospałam do 6:20 LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 9, 2012 Hej, u mnie ok, tylko len jakis mnie ogrania, musze dzisiaj koniecznie pocwiczyc silowo, bo czuje sie zle z tym, jak sobie odpuszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 9, 2012 Hej hej :) U mnie ostatnio bardzo ciężko, bo zbliża się "miesięczny czas" i cała napuchłam i jadłabym non stop :D Ale ćwiczeń nie zaniedbuję! Trochę się oszczędzam, bo jestem ostatnio bardzo osłabiona (praca), ale jakoś daje rade ;) Dziś w planach rowerek, a wieczorem hantle, żeby przypakować bica! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 10, 2012 odważyłam się wejść na wagę kupiłam nowe baterie ale miałam stracha, byłam pewna, że tam ponad 100 będzie na szczęście tylko 2 kilo więcej od świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 10, 2012 No u mnie waga też tak skacze przez to, że zbiera mi się woda i czuje się jak balon. Nic się nie poradzi, trzeba spiąć poślady i odchudzać się dalej! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 10, 2012 Moja córcia jest chora szkoda mi jej bardzo bo taka pogoda piękna i kisimy się w domu buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 10, 2012 Uu współczucia! Akurat jak się ciepło zrobiło! A w weekend ma znów padać! Pogoda coś kaprysi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 10, 2012 Ja dzisiaj wykonczona jestem. Z rana mialam wyjazd, wrocilam glodna po 9 do domu, bo oczywiscie sniadania przed 6 nie chcialo mi sie robic ;) Spacer dzisiaj zaliczylam, ale jutro ma byc szybki marsz, od silowych odpoczywam, ze wzgledu na gnaty :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 10, 2012 no ja niestety też chwilowo odpuszczam ale zrobiłam interwał na bieżni krótko - 31 minut ale Tomek serial ma i kazał mi zleźć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 10, 2012 hej hej :) właśnie skończyłam trening 1 godzinka! najpierw Bum bum, a potem High&Tight z Brazil Butt Lift i normalnie tyłek mi odpada :D Zauważyłam, że od tych ćwiczeń siłowych + miesiączka, to nogi mam napęczniałe jak Pudzian :D Jak mi woda zejdzie, to całkiem nieźle to będzie wyglądać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 11, 2012 bry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 11, 2012 Hej :) Szczuple Ciało, ja tez z @, dzisiaj juz sie biore ostro do roboty, mam w planach godzine z tasmami. Czy u Was tez od rana tak goraco jest? Masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 11, 2012 U mnie jest strasznie gorąco! 30* C spokojnie, ale nie wiem ile dokładnie bo mi się termometr nagrzał wskazuje 41*C :D ja dopiero wstałam i jem śniadanko ;) później na rowerek i trochę się poopalać! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Maj 11, 2012 I jak tam dziewczyny? ;) Ja już 70 min ćwiczeń mam za sobą :) I do tego dziś udało mi się zjeść tylko 1800 kcal :D Przynajmniej na razie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach