Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Lilith 666.

Dlaczego wierzycie w Boga, mimo iż on nie istnieje??

Polecane posty

Gość no, w dzisiejszych czasach
po co komu szukać innych debili jak tu zaspokajam niedosyt w tym względzie ;

Gość morhiba
tylko nie zamawiaj tej ksiązki ortokatolko bo to grzech a moze juz ja czytalas/?

jak chcesz to mogę Ci na jutro coś poszukać o tej ustawie, dlaczego ją odrzucano. Co do pożycia malżenskiego-jest ono jedną z największych wartości w małżenstwie, KK bardzo je pochwala, zachwala, itd.Seks małżenski=dar Boga. Kawalek raju na ziemi .

Gość morhiba
ja na katechezie i w kosciele slyszalam ze bicie zony i dzieci to dobra rzecz

Gość morhiba
to czemu malzenstwo doskonale znalazlo sie na indeksie ksiag zakazanych/ ?dlatego z e radzilo jak miec udane pozycie malzenskie a to grzech

Ja czytam "erotyka katolika czyli sex jest boski. Polecam, autor ks. Knotz. Masz jakieś kompleksy? w temacie seksu, bo tak zajadle ujadasz :D

Gość morhiba
ten ksiądz to wywrotowiec bo Kk od zawszej est wrogiem seksu

Zacofane kobiety dopiuero całkiem niedawno wymyśliły wygodne biustonosze. No, z tego to się już KK nie podniesie :D

Gość morhiba
moje katechetki wszystkie 3 nosily wylacznie spodnic e do zziemi i golfy - i mowily ze katoliczka musi sie ubierac tak by zakrywac cialo-a o seksie mowily tylko zle -przeciez glosily wykladnie Kk i zachwalaly przemoc w malzenstwie

No, masz jak sądzę niebywale udane pożycie i sex skoro tyle czasu poświęcasz na uświadamianie katolom jaki to KK jest nietolerancyjny w tym względzie. Co, najlepsza kapa to własna łapa? zazdrościsz i tak się tu wywnętrzasz? :D:D:D

hahaha, no ;) Kurde to że mi obwisły (bo nie nosiłam-bo nie wymyślono )to też wina wstrętnego KK ;) skażenie środowiska też a o podatkach i innych nieszczęściach to już nie wspominając :D

Gość morhiba
jakie androny/ ksiazka malzenstwo doskonale -trafila na indeks ksiąg zakaznych w 1930 roku bo chwaliła pozycie małzenskie

Oj morhibunia, niezły prowokator z Ciebie-kafeteria Ci placi za nakręcanie tematu ?(może za cicho tu było przedtem ).Jesli tak, to powinni dać Ci podwyżkę ;)

Gość morhiba
ide a wy ortokatolki ni e zamawiajcie malzenstwa doskonalego - w necie - bo czytanie takiej ksiazki to grzech-pewnie ksieżulo spowiednik kaze wam sie biczowac, nosic włosiennice i wykopac męza z łozka

Gość morhiba
mordy wy moje - poczytajcie ksiazki ktore wyzej wymienilam - i sprawdzice w necie jak to bylo z malzenstwem doskonalym -jak Kk wyklał te ksiazke za chwalenie seksu małzenskiego

No nic-pośmieć się na noc, dobra rzecz .Miłej nocki morhi-gópotyś naklepała nie z tej planety, ale spoko tam, -niewiedza ludzka sprawa. Dobranoc :)

reklama powinna przyciągać. Ja tam idę się poseksić, niech ci będzie żal. Ale zaprosić cię nie mogę, bo mi KK zabrania. Więcej wiary! może i tobie się kiedyś trafi seks zamiast tylko pisanie o nim.

Gość ddeeeeeer
autorka to ta pierdoooolnieta co w psychiatryku czesto przebywa ,jak ona sie zwie? hmmm, wiem ze pod roznymi nikami tutaj jest, a lookrecja?

Gość adijoijo
{morhiba/ a na katechezie i w kosciele slyszalam ze bicie zony i dzieci to dobra rzecz} a ja słyszałem że Donald Tusk jest transwestytą i bzyka się ze swoim pieskiem.Mówili w radio. Urojenia sie leczy a nie opowiada o nich w necie. Bez leczenia nikt Ci tu nie pomoże.

Gość nhd
I jeszcze jedno Morhiba :D :D odnośnie Twojego wpisu :D: 22:24 [zgłoś do usunięcia] morhiba moje katechetki wszystkie 3 nosily wylacznie spodnic e do zziemi i golfy - i mowily ze katoliczka musi sie ubierac tak by zakrywac cialo-a o seksie mowily tylko zle -przeciez glosily wykladnie Kk i zachwalaly przemoc w malzenstwie Przypomnę Ci co napisałaś parę stron wcześniej: :D 20:48 [zgłoś do usunięcia] matrixxx nie wiem co Ci mówiono na katechezie , może miałaś(łeś ) nie bardzo rozgarniętego katechety ,może Cię to skrzywilo, skrzywdziło-ale przecież dorosłym czlowiekiem dziś . Masz możliwość korzystania z różnych mediów , łącznie z netem , dlaczego więc nie poszukasz jaka jest prawda na własną rękę , lecz wolisz tkwić w tym co usłyszałeś kiedyśtam gdzieśtam ? It o właśnie tłumaczy twoje zapluwanie się na tym temacie :D sama skopałaś się po własnej doopie i to koncertowo :D Proszę o dalsze takie kfiotki :)

Gość Krowie Kopytka
na innym wątku pisała te same bzdety co tu to musi być jakieś ciezkie schorzenie

Gość zachecam
szczerze do modlitwy-ona nas zbliza do Boga jak chcecie sie zblizyc do Boga lub poznac Go,jesli sie nie modlicie?

Gość stary obleśny gej
caly czas czekałem aż odezwie się ktoś w moim typie nareszcie schrupałbym cię kotku a za te wspaniałe życzenia dziękuję mrauuuu umófmy się

Gość zachecam
ja o miodzie a ty o smrodzie...

Gość stary obleśny gej
ja nie do ciebie slonce ja do przedmówcy

Gość stary obleśny gej
ktury niestety sie pożegnał jaka szkoda wiedział że przyjdę

Gość zachecam
dla mnie to nie ma znaczenia... piszemy tutaj o Bogu i o Jego Mocy.... a ty flitru szukasz na takim temacie... niezle :O