Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggoosscc

dlaczego kury domowe nazywaja sie paniami domu

Polecane posty

no proszę uogólnienie za uogólnieniem , schemat za schematem i tylko jedna " słuszna " droga życia :D

Gość Niepracująca83
poza tym skąd masz takie wiadomości że mąż mnie będzie do śmierci utrzymywał???? czy ja o czymś nie wiem???

Gość gość
te inteligentne i ambitne tylko uogólniać potrafią

Gość gość
noooo, mężowie wracają do domów a "panie domów" ha, demony seksu :P zaczynają trajkotać- współczuję mężom :(

Gość Niepracująca83
gość noooo, mężowie wracają do domów a "panie domów" ha, demony seksu jezyk.gif zaczynają trajkotać- współczuję mężom smutas.gif XXXX ja współczuję Twojemu.......

Gość gość
poziom tej dyskusji jest tak żenujący,że właściwie nie wiem czy się śmiać,czy płakać:D

Gość gość
nie każdy zarabia 1000 zł. Po co zaraz generalizować że mąż mało zarabia i musi trzaskać nadgodziny, że emerytury te kobiety nie będą miały itd. Każdy ma w życiu inaczej. Są kobiety które zajmują się sobą domem itd. i płacą sobie składki albo odkładają gotówkę bo maja z czego, czytają, są obyte.

większość z was drogie panie musi być bardzo młoda skoro z taka łatwością generalizujecie i to jeszcze rzeczy dotyczące cudzego życia :)

Gość Niepracująca83
oj durne baby;D

Gość gość
za to jak widać, te ambitne siedząc w pracy zakładają na kafe denne tematy, tyle mają ambitnych projektów i zadań o czym ty opowiesz swojemu facetowi jak wrócisz ? o tym że pół dnia przesiedziałaś na forume ?

Gość gość
nikt tu nie mówi o żonach hydraulików ale o pasożytujących "paniach' domu" na kartach kredytowych mężów... tych zaradnych i inteligentnych. One odkładają nie do zus:P a my, pracujące, godzące pracę zawodową z zyciem rodzinnym- jesteśmy te gorsze bo.... tylko odkładamy do zus, nie jestesmy demonami seksu :D :P To dopiero uogólnienie i niestety poziom "pań domu": Żegnam - cóż " jednemu łyżeczką a drugiemu łopatą" aby coś zrozumiał! ))))

Gość gość
niepracująca 83,one (wiesz,te spełnione zawodowo) i tak wiedza wszystko najlepiej.........że umrze ci mąz,a w najlepszym razie tylko cię zostawi,że nie czytasz,że jesteś trajkoczącym demonem sexu,że skończysz w kartonie pod mostem itp itd....szkoda wdawać sie w ta dyskusję

Gość Ala7530
nie trzeba generalizować :-D wystarczy rozejrzeć się po sąsiadkach, znajomych kochana

zależy kochana jakie masz sąsiadki . a jak wiadomo - swój ciągnie do swojego :)

Gość gość
allium,jedna z mądrzejszych osób na tym forum.....szacun

Gość gość
znacie te "leżące" całymi dniami na poduszkach, w oknach?

Gość Ala7530
ale tym paniom domu szybko się argumenty skończyły. tak baaardzo wam zazdrościmy siedzenia w domu i mycia garów a także zazdrościmy gotowania , sprzątania a także mycia okien. Bardzo zazdrościmy bo my pracujące dzielimy swoje obowiązki z mężami..a wy.. no cóż....siedzicie całe dnie w domu i pucujecie swoje kibelki :-D

Gość Niepracująca83
gość nikt tu nie mówi o żonach hydraulików ale o pasożytujących "paniach' domu" na kartach kredytowych mężów... tych zaradnych i inteligentnych. One odkładają nie do zusjezyk.gif a my, pracujące, godzące pracę zawodową z zyciem rodzinnym- jesteśmy te gorsze bo.... tylko odkładamy do zus, nie jestesmy demonami seksu smiech.gifjezyk.gif To dopiero uogólnienie i niestety poziom "pań domu": Żegnam - cóż " jednemu łyżeczką a drugiemu łopatą" aby coś zrozumiał! lapka.gif )))) XXXX brak słów po prostu....

Gość Ala7530
alium no coż..za sąsiadki nie odpowiadam. a był taki jeden kwiatek..jedno dziecko a Patka go do przedszkola codziennie zaprowadzała ale do pracy nie szła.....ciekawie to się zakończyło :)

Gość Niepracująca83
Ala7530 ale tym paniom domu szybko się argumenty skończyły. tak baaardzo wam zazdrościmy siedzenia w domu i mycia garów a także zazdrościmy gotowania , sprzątania a także mycia okien. Bardzo zazdrościmy bo my pracujące dzielimy swoje obowiązki z mężami..a wy.. no cóż....siedzicie całe dnie w domu i pucujecie swoje kibelki smiech.gif XXXX a skąd masz takie wiadomości? Skąd wiesz co ja robie całymi dniami i czy mąż nie sprząta?? a może ja kibla nie myje,he?:)

każdy zna kogo kto coś tam , coś tam .... każdy zna przypadki " za " i " przeciw " . no i co z tego ? czy ot że znasz 10 rozwiedzionych niepracujących kobiet to znaczy , że i 11ta się rozwiedzie ? Albo 10 szczęśliwych pracujących - to znaczy , ze każda naspna też bedize szczęśliwa ? jaki to argument ,że ty kogoś znasz ? :)

Gość gość
ależ one nie pucują kibelków- one biegają z kartami kredytowymi po galeriach handlowych... a my, głupie, w.... pracy ....:D

Gość gość
Ala 7530,twoje prostactwo razi mnie w oczy :D

Gość gość
pytam ponownie, co ciebie tak boli że nie chodzę do pracy ? ja jakoś nie ubolewam nad tym że ty musisz wstawać o 7 rano

Gość Niepracująca83
o tak!!! tak właśnie, całymi dniami łazimy po galeriach :) nawet jak któraś tak żyje to co Ci do tego. Lubi to chodzi

Gość Ala7530
racja, ja nie mam karty kredytowej bo jak chce iśc na zakupy to kredytu nie muszę brać :-D

Gość gość
Ala, jak nie masz karty kredytowej to ty żadna pani domu nie jesteś a zwyczajna KUCHTA :P :D

Gość gość
nie odpowiedziałaś też czemu w pracy piszesz na kafe zamiast pracować zaraz pewnie wymyślisz argument że masz urlop i dlatego siedzisz w necie....tak jakbyś nie miała ciekawszych rzeczy do robienia w domu

Gość gość
lepiej byc pania domu niz popychadłem w g***opłatnej pracy

głupi jest nie ten co pracuje czy nie pracuje . Głupim jest ten , który uważa ,ze każdy powinien myśleć i żyć jak on . Każdy powinien pracować / nie pracować. Dlaczego ? " bo ja pracuję / nie pracuję więc i ty tak powinnaś "