Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marka85

odchudzanko 15 kg do sierpnia

Polecane posty

Go艣膰 marka85

witam wszystkie dziewczyny:) od poczatku roku zamierzam zrzucic te 15 kg kt贸re przyty艂am przez prace m.in i nic ale teraz jest juz tak goraco a wszystkie moje ciuchy sa za ma艂e niczym nie idzie zakryc tego t艂uszczu. musze do sierpnia wazyc 65 kg jade na wakacje i nie chce zeby sie maz za mnie wstydzi艂. kto ze mna?? od 5 dni pije tylko koktajle owocowe naprzemiennie z jogurtem naturalnym i sokiem owocowym i cwicze okolo 40 min dziennie i zamiezam tak do 6 czerwca potem co tydzien bede dodawa艂a sobie 1 zwyk艂y posi艂ek tzn dietetyczny ale cos innego niz same owoce. waze 79 kg do 6 mam zamiar zrzucic 4 kg a do konca czerwca dobic do 70 ostatnie 5 kg zostawiam sobie na lipiec:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Hej:) ja te偶 chc臋 schudn膮膰 15 kg i te偶 jad臋 w sierpniu na wakacje :) pochwal si臋 gdzie, mo偶e w to samo miejsce ;) ? P贸ki co zeszczupla艂am 7 kg w trzy tygodnie ( w tym woda itd). Jem ok 1400 i 膰wicz臋 p贸艂 godziny dziennie na rowerku stacjonarnym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
witaj gosciu:) jade nad soline 2 sieepnia ze znajomymi wiec sie musze pokazac z jak najlepszej strony. z jakiej wagi startujesz teraz a jaka by艂a 3 tyg temu? ja juz zrzuci艂am tez 7 kg a potem zaprzesta艂am diety ale waga sta艂a w miejscu teraz jest 79 i mam dok艂adnie 12 dni na na 4 kg nie wiem cz dam rade ale to poczatek wiec z takiej wagi powinno zejsc:) bede tu zagladac codziennie i tym razem nie moge sie poddac m贸j maz da艂 mi do zrozumienia ze chcia艂by albym by艂a taka jak kiedys i pokaze bucowi na co mnie stac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do marka ale ile masz wzrostu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
173 cm i wage zawsze utrzymywa艂am w granicy 65 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
ale s艂uchajcie tak mi sie jarac chce ze masakra a nie mam fajek a sklepy pozamykane f**k...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jestem soooo happyyyy
o dziekuje za motywcje drogie panie - u mnie podobnie z tym, ze ja do pazdziernika sobie daje czas bo mnie czekaja imprezy w pracy gdzie trza sie w kiecke wbic (bllee - nie lubie) a opona jak stad do Grudziadza! Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
happy to do pazdziernika faktycznie masz sporo czasu i kiecki blee czy imprezy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa 89
To ja ten go艣膰 z drugiego posta :) Ja mam 165 wzrostu i zaczyna艂am z wagi 97 kg, teraz nie wiem ile jest bo zwa偶臋 si臋 dopiero w niedziel臋, ale kilka dni temu by艂o 90 ;) Nie jestem z siebie zadowolona bo takiej wagi nigdy nie mia艂am. Zawsze kr臋ci艂am si臋 ko艂o 70tki i wygl膮da艂am ok. Owszem mog艂abym wa偶y膰 mniej, ale 70tk膮 nie pogardz臋 co nie zmienia faktu, 偶e przede mn膮 20 kg do zrzucenia. Wiem, 偶e jestem w stanie to zrobi膰, ale boj臋 si臋 tego co b臋dzie po odchudzaniu, a mianowicie efektu jo-jo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam, moge sie przy艂aczyc? tez musze 15 kili zrzucic. od jesieni przytylam 20 kilo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Jasne, 偶e mo偶esz :) Zapraszamy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 player321
tez jade w sierpniu na wakacje i musze zrzucic 15kg, chce miec p艂aski brzuch i w miare umiesnione cia艂o. Mam 17 lat i jade do Mielna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰  SSSSSS
" Zawsze kr臋ci艂am si臋 ko艂o 70tki i wygl膮da艂am ok. " - wybacz, ale to niemo偶liwe. Nie przy twoim wzro艣cie 165 cm. ja mam 164 cm i wa偶臋 aktualnie 58 kg i wygl膮dam mo偶e nie 藕le, ale na pewno nie OK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰  SSSSSS
Aha a Ty do tego jeste艣 taka m艂oda, rocznik '89? ja '83 i po ci膮偶y ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe co zrobicie ze sk贸ra , jak tak szybko schudniecie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Ja si臋 sobie podoba艂am jak wa偶y艂am 70 i dobrze si臋 czu艂am wi臋c to najwa偶niejsze dla mnie. Ty mo偶esz nawet wa偶y膰 50 ;) nic mi do tego. Co do sk贸ry to 膰wicz臋 i si臋 masuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸bujcie rolek 艣wietna zabawa i pot leci dos艂ownie po pupie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
czesc sierpniowa") no dziewczynki to zabieramy sie do roboty a co do sk贸ry juz tyle razy szybkochud艂am i tyle razy ty艂am i nigdzy mi nic nie by艂o. moze nie jestem mega ujedrniona jak panie z ok艂adek czasopism ale nie przesadzajmy my nie mamy 100 do zrzucenia tylko 15 kg. a i jeszcze jedno jezeli dziewczyna wazy 70 przy 165 i czuje sie ok to znaczy ze tak jest , kazdy jest inny wiec nie wytykajmy sobie tu prosze :) s艂uchajcie do soboty musze zgubic 1 kg wiec ide cwiczyc 1 godz teraz i jedna po pracy. a za 2 miesiace wcisne na ten w膮tek swoje zdjecia przed i po i udowodnimy wszystkim niedowiarkom pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
300 kcal spalone teraz 30 min hulahop:) odezwe sie wieczorem a wy tez piszcie piszcie nie poddawajcie sie jesli objecie sie np pizza trudno to zapiepszajmy razem i palmy kcal:) a potem wszystkie podzielimy sie zdjeciami z wakacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
do goscia :) swoja droga wezcie sie jakos zalogujcie jesli mamy tu byc 2 miesiace musimy sie do siebie jakos odnosic. ja tez od jesieni uty艂am 20 kg wiec jestesmy w podobnej sytuacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunetka3562
Hej kobitki :) do艂膮czam si臋 do was :) mam 165cm wzrostu i wa偶臋 62kg chcia艂abym zrzuci膰 tak z 6 kg w sierpniu bior臋 艣lub ;) na wakacje te偶 jad臋 nad morze i chcia艂abym fajnie wygl膮da膰 :) stosujecie jakies diety? Jak chcecie doj艣膰 do wymarzonej wagi? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Ja mam tak膮 figur臋, 偶e wygl膮dam na kilka kg mniej ;) id臋 w艂a艣nie na rowerek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰  SSSSSS
sierpniowa, wybacz nie chcialam Ci臋 urazi膰. jaki艣 gorszy humor mia艂am wczoraj ... ;) po prostu jestesmy praktycznie tego samego wzrostu i dlatego dosz艂am do takiego wniosku. ja w dzie艅 porodu wa偶y艂am 71 kg i wydawa艂o mi si臋 to czym艣 okropnym ;) dla mnie najlepsza waga przy 164 cm to 55-57 kg. no ale to te偶 zalezy ile kto ma mi臋sni a ile t艂uszczu. znam kobiet臋, kt贸ra (tylko kilka cm wy偶sza ni偶 ja i Ty) wa偶y 67 kg ale to prawie same mi臋艣nie (delikatnie zarysowane) i niemal zero t艂uszczu i swietnie wygl膮da. ja na diecie nie jestem, tzn ograniczy艂am s艂odycze, nie jem fast fodow nie pij臋 gazowanych napoj贸w ale to od dawna, zredukowa艂am ilo艣膰 chleba i ziemniak贸w kt贸re kocham, jem du偶o surowych warzyw i owoc贸w ale owoc贸w nie jem po 17syej, du偶o pij臋 wody herbaty zielonej i pu erh... je偶dz臋 na rowerze 2x tygodniowo 40-60minut i 1x chodze na zumb臋 60 minut, w domu skalpel Chodakowskiej 2x tygodniowo... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
goscsss ja w dzien porodu wazy艂am wazy艂am kilogram wiecej niz teraz i to mnie dobija jeszcze bardziej jade kupic dziecku mojemu jakis prezent na 1 czerwca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
SSSSS nie jestem ura偶ona :) wiadomo, 偶e najlepiej bym wygl膮da艂a wa偶膮c jeszcze mniej, ale waga 70 kg mnie usatysfakcjonuje :) Jak by艂am kiedy艣 u dietetyczki to mi powiedzia艂a, 偶e od wzrostu powinno si臋 odj膮膰 100 i wtedy wychodzi nam nasza idealna waga, ale wed艂ug mnie to nie do ko艅ca prawda bo du偶o zale偶y od budowy, ilo艣ci mi臋艣ni czy t艂uszczu. Na si艂owni jest dziewczyna, kt贸ra wa偶y 75 kg i ma mo偶e 168 wzrostu, a wygl膮da na 60 max. Ma idealn膮 figur臋, zero t艂uszczu, boczk贸w, szczup艂e nogi. Generalnie Jak schudn臋 do 70tki to spr贸buj臋 osi膮gn膮膰 wag臋 65 :) P贸ki co stawiam sobie cele bardziej przybli偶one tj. 80 kg. Dzisiaj zjad艂am dwa wafle ry偶owe i jedno Wasa bo nie chcia艂o mi si臋 i艣膰 na zakupy, a lod贸wka powoli 艣wieci pustkami :) Na obiad mam sa艂atk臋 co艣 w stylu greckiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannakotka
witam jak moge to ch臋tnie sie do艂膮cz臋:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Pannakotka zapraszamy :) W艂a艣nie zrobi艂am sobie na drugie 艣niadanie jajka z groszkiem i jogurtem naturalnym :) prawie jak jajka w majonezie ;) pychotkaaa, a nie wiedzia艂am, 偶e groszek ma tak ma艂o kcal :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Hej :) w艂a艣nie zrobi艂am sobie pyszny podwieczorek: p贸艂 kubeczka jogurtu naturalnego, banan wkrojony do tego i trzy 艂y偶ki p艂atk贸w 艣niadaniowych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marka85
sierpniowa a ja w艂asnbie wypoci艂am z 600 kcal , pok艂贸ci艂am sie z mezem i ide spac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa89
Ja na noc poje藕dzi艂am na rowerku p贸艂 godzinki i mia艂am i艣膰 spa膰, ale oczywi艣cie si臋 zasiedzia艂am. Dobranoc ;)

Udost臋pnij ten post