Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z tatuażem nie wygląda elegancko

Polecane posty

Gość gość
Mi sie nie podoba jak ktoś ma Np cala rękę w tatuażach, to już nie może wyglądać elegancko, to wygląda gangstersko.

Gość gość
Zwłaszcza wytatuowani hipsterzy wyglądają gangsterko...

Gość gość
19,48 wytatuowani hipsterzy wygladają groteskowo ...

Gość gość
mnie się nawet podobają, lubię ludzi którzy eksperymentują z wyglądem

Gość gość
mozna też wyglądać normalnie - nie jak hipster i nie jak gangster

Gość gość
Tatuaże maja ludzie prymitywni. Nikt normalny nie okalecza sobie ciała, w dodatku za pieniądze.

Gość gość
Czyli nie masz nic do dodania, po prostu chcesz obrażać?

Gość gość
"tak co do tej pracy, wyobrażacie sobie, że szef nie zatrudnia pracownika bo mu się fryzura nie podoba? Pewnie, fryzurę można zmienić, ale co w takiej sytuacji zrobiłby taki szef? Kazałby iść do fryzjera? " Albo jakby ktoś był gruby to kazałby schudnąć :P Mam tatuaż, na przedramieniu - do tej pory z dyskryminacją z jego powodu się nie spotkałam. Zawodowo dopiero raczkuje, ale pracuję typowo z ludźmi (także dziećmi i ich rodzicami) i do tej pory ani w pracy, ani na wolontariatach czy praktykach nie miałam problemu z powodu tatuażu. Szczerze to nawet nie wiem czy ludzie zwracają na to uwagę, bo o ile w sytuacjach towarzyskich czasami tak (pozytywnie jak już ;) bo fakt faktem - jest dość ładny i nieoklepany), o tyle w zawodowych praktycznie wcale.

Gość gość
Tez dostalam pare komplementow, w tym od przelozonej. Ludzie tez czesto zaczepiaja mnie o tatuaze na nogach :)

Gość gość
aż dziwne, że nie było tekstów o aseksualności

Gość gość
Nieee. Jakis drobny tatuaz u kobiety spoko naprawde wszystko jest dla ludzi ale wytatuowane nogi u kobiety lub obdziarana klata. Mi osobiscie bardzo sie to nie podoba ale niech kazdy robi co uwaza. Facetowi zawsze pasuje.

Gość gość
ludzie rożne mają gusta, mój partner np. uważa, ze to jest bardzo seksowne

Gość gość
Mojej kolezanki facet tez mowi, ze fajnie. Koledzy w pracy mowia, ze to jednak malo seksowne i brzydkie. Rooznie . To gusta.

Gość gość
Taka chlopczyca. Na pewno nie dodaje kobiecosci. Jakis maly no to kit ale obrysowane cale nogi albo te kokardki z tylu na udach. Nie no dajcie spokoj. Jak ktos jest perwersyjny to pewnie tez i lubi.

Gość gość
gość dziś - pewnie, że tak, jakby wszyscy lubili to samo to byłoby nudno. Ważne żeby podobać się tym co nam się podobają gość dziś - niektórych to kręci i nie ma nic złego w lekkiej perwersji

Gość gość
perwersje to sobie zostawcie w sypialni po kiego tym epatować ?

Gość gość
bo nie odpowiadam za cudze perwersje, ja swoje tatuaże lubię, a że kogoś to podnieca? No cóż, biustu też sobie nie odkręcę. Dobrze, że tym kimś jest mój facet :P

Gość gość
gość 2017.07.25 tak co do tej pracy, wyobrażacie sobie, że szef nie zatrudnia pracownika bo mu się fryzura nie podoba? Pewnie, fryzurę można zmienić, ale co w takiej sytuacji zrobiłby taki szef? Kazałby iść do fryzjera? x Sa takie zawody, gdzie szef to moze zrobic - kucharz, kelnerka, pielegniarka, takze urzednicy panstwowi, pracownicy prywatnych firm

Gość gość
może, ale nie będzie dobrym szefem, a niezatrudnianie kucharza przez włosy to już zwykła upierdliwość.

Gość gość
A zaraz, czy samookaleczanie ciała to nie jest objaw zaburzeń psychicznych :D ?

Gość gość
nie wiem, zapytaj kobiet które powiększają usta i robią sobie kolczyki w uszach

Gość gość
Tatuaż? Nie rozumiem jak można na własne życzenie dać się tak oszpecić? Ja bym nigdy w życiu się na to nie zgodziła.

Gość gość
co więcej - to by było przestępstwo gdyby ktoś cię próbował zmusić. Osoby którym się to podoba nie tylko robią to dobrowolnie ale i płacą duże sumy żeby się tak ozdobić

Gość gość
gość dziś może, ale nie będzie dobrym szefem, a niezatrudnianie kucharza przez włosy to już zwykła upierdliwość. xx Ma prawo wymagać, zeby kucharz mial schowane wlosy pod czapka, w kazdym razie uporzadkowane i czyste. Po pracy moze miec na głowie, co chce. I to jest roznica z tatuazem, ktory jest zawsze.

Gość gość
Płacić za oszpecenie ? to dopiero jest perwersja !

Gość gość
właśnie o to mi chodziło - do pracy możesz wymagac stroju który zasłoni włosy, tatuaż i co tam jeszcze chcesz. Są miejsca gdzie nawet krzyżyka nie wolno nosić na widoku. Chodzi o skreślanie danej osoby bo wygląd ci się nie podoba, nie o praktyczność tego wyglądu czy dostosowanie się do dress-code'u.

Gość gość
gość dziś - no nie? wyobraź sobie mieć tyle pieniędzy, że już nie wiesz co z nimi robić i się "oszpecasz".

Gość gość
To trochę jak ostre BDSM -niektórzy nawet płacą za bycie bitym szmaconym itp . Perwa i tyle .

Gość gość
już się nie nakręcaj :)

Gość gość
może dlatego ludzie nie przyznają się do operacji plastycznych? Bo to zboczenie jest!