Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Polly bardzo mi przykro:( trzymaj się Aneta super masz już wypasioną bete :) gratulacje! Sunshine dziś też robiłaś bete czy zrobiłaś przerwę w badaniu? Lalika dawaj wynik :)

Gość gość
Niestety mnie tez się nie udalo beta 0.3 no cóż odstawiam leki czekam na @ i będę w pon w gyn.u dr.M to będziemy działać dalej. Szkoda

Gość Vicky83
Aneta - ja też mam problem z bakteriami. Klebsiella jest niestety groźna bakteria trzeba brać antybiotyk na nią koniecznie. Ta bakteria generalnie zaraża się w szpitalach także jak najbardziej mogłaś zarazić się w klinice. Koniecznie za jakiś czas zrób powtórkę bez antybiotyku nie powinno się obejść i wcinaj żurawinę garściami Catarina - zdecydowanie na prenatalne polecam Ci dr Ilskiego w Gyncentrum najlepszy!byłam u dr Rozmus i u niego zdecydowanie jest dokladniejszy i więcej opowiada o dzieciach Baska - jak tam się czujesz czy już jakieś skurcze Cię łapią?

Gość Vicky83
Lalika tak mi przykro ...

Gość gość
Wróciła wróciła zła passa. Trudno wpływu na to nie mam. Może doczekam sie tych bliźniaków tylko skąd my kasę weźmiemy :( lalika

Gość gość
Lalika które to Twoje podejście ? Jesteś z rzadowki? Kasia

Gość gość
2plus1 pierwsze podejscie. Ciekawe kiedy @, dostanę. Chcialabym zdążyć ze stymulacja w maju bo później nie wiadomo co to będzie:( lalika

Lalika Polly bardzo mi przykto mam nadzieje ze nastepne podejscie juz sie powiedzie. Peonia gratulacje wyniku niech teraz sie pieknie dziela, ja mialam wizyte przed transferem u dr M i w tedy decydowalismy ze dwa zarodku beda podane. Vicky kochana nic mnie nie rusza, juz okna umylam, firanki zmienilam, wiecznie gdzies na dzialce cos dlubie i nic. Zobaczymy co bedzie. Catarina ja mialam prenatalne w tychach w ad-clinic mi akurat robil moj lekarz prowadzacy. Ale tez na nfz. Kochane trzymam za was kciuki :-*

Lalika przerwa między stymulacjami to minimum 2-3 cykle. Organizm musi dojść do siebie. Choć inne kliniki mają różne podejścia, Invimed Warszawa robił dziewczynom np. tylko półtorej cyklu przerwy... No chyba że pisząc stymulacja miałaś na myśli crio.

Gość gość
Najbardziej się boje ze dr.będzie chcial histeroskopię i jakies inne drogie badania a nas na to nie stać. A od lipca juz może być ciężko z in-vitro przez rząd. Można histero na NFZ? Miała któraś? I boje sie że z niczym nie zdążymy..genetyk i immunolog..chcialabym wiecej czasu. Będę Was prosić o nr. Do genetyka na Nfz i immunologa. Gdzies tu na śląsku bo wiem ze byłyście :) dzieki. Lalika

Gość gość
Mi dr M dal skierowanie na histeroskopie. Powiedzialam ze nie mam kasy by zrobic prywatnie. Dal bez problemu. Ja robilam w Katowicach na Raciborskiej. Tol

Lalika ja miałam na NFZ histero, laparo i HSG. Na każdy z zabiegów czekałam max 2 tygodnie i to dlatego, że do nich musi być odpowiedni dzień cyklu. No i cykl w którym robisz HSG to cykl w którym robisz te zabiegi to cykl w którym nie możesz zajść w ciążę. HSG i histero miałam w Katowicach na raciborskiej, Laparo w Knurowie. Potrzeba skierowania, w GynC raczej małe szanse że ci je dadzą bo je robią płatnie. Mój gin normalnie skierowanie mi wypisał.

Gość gość
Przykro mi z powodu waszych bet :( Mam nadzieje ze nadejda wkoncu pozytywne wiesci. Tola

Gość gość
Lalika bardzo mi przykro tule cie mocno ! pozdrawiam MaBo

Kupiłam dziś w aptece maść dopochwową na grzyby candida bez recepty clotrimazolum powiedziała mi w aptece że to też jest dla kobiet w ciàży. Czytam teraz ulotke i pisze że to nie jest dla kobiet w ciàży. Chyba poczekam do 23 na wizyte u dr M i się spytam. W marcu jak robiłam posiew to nie miałam klbsielli ani candidy. Gyn mnie zaraził i powiem to dr M . Przecież ja moge i mojego zarazić. Jestem załamana.

aneta197722 napisz do dr M smsa, jakie masz wyniki i co na to możesz wziąć, on ci odpisze i jutro odbierzesz receptę w GynC

Lalika- mi dr M wypisał skierowanie do szpitala na histeroskopię. Skierowanie na laparo miałam od swojego gina kilka lat temu zanim trafiłam do gyn. Trzymaj się kochana. Faktycznie zła passa wróciła :(

Lalika :( ..... nie masz mrozakow? wiec ja chyba jutro nie idę na ta betę :( tak mnie kusi juz jutro 9 dpt , liczę że jak ma wyjść To chyba wyjdzie ale może lepiej do poniedziałku pozyje w.nieświadomości ....

Gość Vicky83
Aneta - clotrimazurim nie pomoże tu już trzeba wziąść nystatyne np no i antybiotyk. Napisz do dr musisz podjąć leczenie. Ja brałam dwa antybiotyki żurawinę i Urosept i dopiero pomogło

Gość Vicky83
Baska no to bierz męża w obroty :)

Gość gość
To byl mój jedyny mrozaczek. Dziewczyny jak któraś znajdzie chwilkę to proszę o nr.do genetyka państwowo bo chciałabym badania porobić na nfz. Wierze ze kazdej z nas się uda. Lalika

Napisałam do drM mam podjechać po recepte pimafucin dopochwowo. No i jutro znów wycieczka do katowic.

Lalika-ja byłam u genetyka z zabrzu na nfz tam robiłam kariotypy ale musisz mieć ty i twój mąż skierowanie a trombofilie odpłatnie. Zabrze ul 3 maja tel 32/ 3704346 zadzwoń i podpytaj ja tam byłam w 2013r więc mogło się coś zmienić. Wtedy tam przyjmowała dr angelika wawrzkiewicz-witkowska nie wiem czy nadal. Prywatnie ona przyjmuje w zabrzu na ul pułaskiego. Fajna babka "z jajem"