Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

4 minuty temu, zielowania napisał:

Piszę na podstawie dłuższych obserwacji... jak Ewa wszczyna awantury (sorki, że o niej wspominam) to jej facet często ją broni... niby ma to jakiś sens bo takie są pewnie oczekiwania. : )

ja bronie zawsze rozumu jak sie crazy sama czasami wykloca bez sensu z widmokami to olewam a tu widac kto zaczal bo temat jeszcze wisi i kto placze pozniej

nie obraz sie ale albo udajesz tepa albo jestes bo wiele osob bystrzejszych robi tak ze wiadomo o kogo chodzi wiec to ze ewka sie odezwala to nie znaczy ze wszczyna tylko dobrze wiedziala ze to o nij i tyle. kazdy wiedzial kto ma iq wyzsze niz de.bil

ruda deska to w 100% zawsze ktos pisze o niej i nie to nie jest zaden zbieg okolicznosci celowo malowanemu podano akurat taki opis zeby sprowokowac

Edytowano przez libed from kafeteria

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

pytaj widmok zwykjle jak nie radzi sobei z ripostami to wjezdza ojciec w wannie

Nic z tego nie rozumiem 😅

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no to przeczytaj temat to zobaczysz kto zaczal o kim pisac

zwlaszcza ten post o zapijaczonych imigrantach a pozniej odnosila sie do salix a teraz placze ze obje przyszly i jej odpisaly i biegnie na skarge

Ok być może tym razem zaczęła druga strona nie będę czytała... przyjmijmy, że tak... ale sam dobrze wiesz że nie zawsze tak jest. 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ja bronie zawsze rozumu jak sie crazy sama czasami wykloca bez sensu z widmokami to olewam a tu widac kto zaczal bo temat jeszcze wisi i kto placze pozniej

Oki niech Ci będzie. : )

to jakbym ja napisal ta uzytkowniczka ktora wkleja bzdury z jutuba izabeli kopaniszyn i jechal po tobie a pozniej mowil czego ty ode mnie chcesz ja nic o tobnie nie pisalem 😄

• Haha 1

A nie możesz zabrać tutki paryskiej na priv jak za dużo wypiła i żeby się nie kompromitowała🤔😅

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

to jakbym ja napisal ta uzytkowniczka ktora wkleja bzdury z jutuba izabeli kopaniszyn i jechal po tobie a pozniej mowil czego ty ode mnie chcesz ja nic o tobnie nie pisalem 😄

Prułeś się nie raz jak stare gacie że ktoś wkleja filmiki z jutuba. 😅

6 minut temu, zielowania napisał:

Też często ją atakowałaś... a zaczęło się chyba od tematu nudziary czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie.

no i czy w tamtym temcie ja kogokolwiek bronilem ?

nie 

Ej gdzie jest jeż 😛 chce sie poskarżyć ze widmok sie na nas pcha na nerwicy : p ten łagodny baranek ktoremu gdyby tylko zabrać hejterow którzy go prowokują byłby cud miod człowiekiem 😃 a tak w ogóle to wszyscy za nim chodzą a on za nikim 😃

nie no Kafeteria to naprawdę jest stan umysłu 

sliwka gdzie jesteś czytasz? Mrugnij dwa razy 😃

7 minut temu, Get Out napisał:

Tam emotikon był czyli nie stwierdzenie tylko pytanie i nie wiem jak ona, ale ty masz przecież jakiś socjal bo jesteś po szkole specjalnej. 😅

a ty myslsiz ze po szkole specjalnej to od razu rente daja 😄 ? to by kazdy nie zdawal z 3 razy z rzedu i juz ma rente 😄

moze dlatego swiadectwo spaliles ze na socjhal liczyles 😄 ?

Edytowano przez libed from kafeteria

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nie 

Ty tez sadzisz ze istniał jakis temat nudziary? Ja pierdziele 😃😂

ludzie nigdy w zyciu nie było takiego tematu ani co lubi powtarzać qweta której wtedy NIE BYŁO na kafeterii nie zakładałam o niej żadnych tematów !!! 

Nom ponoć zmuszałam Cię do oglądania... : )

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

nie 

To pytanie do siebie samego... do dłuższej analizy. : )

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nie obraz sie ale albo udajesz tepa albo jestes bo wiele osob bystrzejszych robi tak ze wiadomo o kogo chodzi wiec to ze ewka sie odezwala to nie znaczy ze wszczyna tylko dobrze wiedziala ze to o nij i tyle. kazdy wiedzial kto ma iq wyzsze niz de.bil

ruda deska to w 100% zawsze ktos pisze o niej i nie to nie jest zaden zbieg okolicznosci celowo malowanemu podano akurat taki opis zeby sprowokowac

Qweta ma technikę w eter - ruda z płaskim tyłkiem, zapijaczona imigrantka. To ze nie używa nickow nie znaczy ze ma klasę i nie wyzywa. Blagam szanujmy intelekt tak szybko odchodzi na kafeterii

7 minut temu, zielowania napisał:

Ok być może tym razem zaczęła druga strona nie będę czytała... przyjmijmy, że tak... ale sam dobrze wiesz że nie zawsze tak jest. 

no to jak ci sie nie chce czytac to po co oceniasz cos czego nie czytalas 😄 ? taka prawa osoba jak ty nie powinna tak robic to brzydko 😄

czyzbys nie byla botem i tez kierowala sie swoimi sympatiami i oceniala wg tych sympatii a nie faktow 😄 ?

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

ludzie nigdy w zyciu nie było takiego tematu ani co lubi powtarzać qweta której wtedy NIE BYŁO na kafeterii nie zakładałam o niej żadnych tematów !!! 

Przecież był : ) ale nie pamiętasz co sama piszesz jak z tymi babami... piszesz post później ktoś Ciebie naśladuje a Ty oczywiście nie wiesz dlaczego ktoś ma czelność nazywać Cię babą...

57 minut temu, libed from kafeteria napisał:

o widzisz ty trafiasz w jedno z 3 warzyw ktore lubie 😄

To Ty się zastanawiasz nad dietą za 60 zeta. Ryż gotowany plus marchew na parze. 👍

8 minut temu, Get Out napisał:

A nie możesz zabrać tutki paryskiej na priv jak za dużo wypiła i żeby się nie kompromitowała🤔😅

a nie moze cie ktos wsadzic do tej klatki w ktorej trzymasz psy zebys tu nie wchodzil z tymi swoimi kazirodczymi wysrywami i blokowaniem tematow ?

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no to jak ci sie nie chce czytac to po co oceniasz cos czego nie czytalas 😄 ? taka prawa osoba jak ty nie powinna tak robic to brzydko 😄

czyzbys nie byla botem i tez kierowala sie swoimi sympatiami i oceniala wg tych sympatii a nie faktow 😄 ?

No cóż oceniam jak Libed na podstawie tego co mam w głowie. : )

Oki idę.

Edytowano przez zielowania

6 minut temu, libbi_sztisel napisał:

nie ale ja wiem co maja na myslki jak o nim pisza to byl temat nie wiem kogo i magda stworzyla mit o temacie o nudziarze to ona to wymyslila. najpierw z toba gadala a pozniej z jednego postu o qwerty zrobila afere ktora zuje juz 3 lata to dokladnie jak z bandziorem gada z nia a pozniej ja zglasza cala ona

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

a ty myslsiz ze po szkole specjalnej to od razu rente daja 😄 ? to by kazdy nie zdawal z 3 razy z rzedu i juz ma rente 😄

moze dlatego swiadectwo spaliles ze na socjhal liczyles 😄 ?

No sprzedałeś się że cię przenieśli do specjalsów, bo myślałeś że po niemiecku gadają, a po takiej szkole rentę masz z urzędu z powodu upośledzenia umysłowego. A bełkotem tylko potwierdzasz, że nie umiesz normalnie pisać. 😅

56 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to ty dzwonbilas od paru godzin a jak przyszly to biegniesz do pani na skarge tak samo jak magda zawsze ludzi wku...wia a pozniej im pisze zgloszone. 

to jakas jednostka chorobowa chyba

Zgłoszenioza. Wirus idzie po wi fi. 

5 minut temu, zielowania napisał:

Przecież był : ) ale nie pamiętasz co sama piszesz jak z tymi babami... piszesz post później ktoś Ciebie naśladuje a Ty oczywiście nie wiesz dlaczego ktoś ma czelność nazywać Cię babą...

Temat nudziary?

nie było żadnego tematu nudziary. Wpisałam sie w inny pisząc gdzie są nudziary i wymieniłam zdaje sie qwerty. Na bank temat sie nie  nazywał nudziary ani nie był nawet mój. Prawdoooobnie to był temat klaudii ale 100proc pewnosci nie mam. Na bank nie mój sorry ale nie wciśniesz mi tego.

z baba to był zart 🤨

Edytowano przez libbi_sztisel

6 minut temu, zielowania napisał:

Nom ponoć zmuszałam Cię do oglądania... : )

nie zmuszalas i krytykowalem to ze epatujesz oszustka ktora ma sprawy w sadzie i jest niebezpieczna wklejalas to jak opetana a baba jest szurnieta i kazdy czlowiek normalnie myslacy powinien to widziec. 

no sorry ale jak ktos twierdzi ze kazdego raka powoduje usunieta ciaza to ma cos z glowa wiec nawet jak wklejasz jej wysrywy o energiach to nadal to sa wysrywy. poza tym robilas zniej eksperta a to nawet nie jest zaden psycholog lekarz etc jak sugerowalass. ona umiejetnie opisuje te swoje go.wno studia na uczelni ktora jest w krakowie posmiewiskiem zeby ameby sadzily ze ona ma jakies kwalifikacje do wykonywania zawodu lekarza czy psychologa. 

internetowy kurs psychoterapii to i ty za 200zl na gruponie mozesz sobie kupic i ci papier wystawia

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

a nie moze cie ktos wsadzic do tej klatki w ktorej trzymasz psy zebys tu nie wchodzil z tymi swoimi kazirodczymi wysrywami i blokowaniem tematow ?

Jakimi kazirodczymi ćpałeś coś znowu że tak bredzisz i jakie blokowanie skoro nie wiem jak się blokuje. 🤔😅

reasumuja uwazalem ze twoja dzialnosc polegajaca na reklamie tej wariatki jest szkodliwa

to jakby ktos wklejal jakiegos oszusta zbierajacego kase tez bym sie wyklocal zeby tego nie robil

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

nie ale ja wiem co maja na myslki jak o nim pisza to byl temat nie wiem kogo i magda stworzyla mit o temacie o nudziarze to ona to wymyslila. najpierw z toba gadala a pozniej z jednego postu o qwerty zrobila afere ktora zuje juz 3 lata to dokladnie jak z bandziorem gada z nia a pozniej ja zglasza cala ona

To był czyjs temat w który sie po prostu wpisałam, Magda nawet (która poczatkowo to przekazała qwecie) to prostowala wielokrotnie.

wersja ze ja zakładałam jakies tematy o niej to juz autorstwa samej qwety (i jak widać mary 🤨) w zyciu nie zalozylam żadnego tematu o qwecie 

13 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Ej gdzie jest jeż 😛 chce sie poskarżyć ze widmok sie na nas pcha na nerwicy : p ten łagodny baranek ktoremu gdyby tylko zabrać hejterow którzy go prowokują byłby cud miod człowiekiem 😃 a tak w ogóle to wszyscy za nim chodzą a on za nikim 😃

nie no Kafeteria to naprawdę jest stan umysłu 

sliwka gdzie jesteś czytasz? Mrugnij dwa razy 😃

Najlepiej typa zlewać, bo on się tym karmi i to go nakręca.

7 minut temu, zielowania napisał:

nie nie bylo w innym temacie pisala do magdy czemu nikogo nie ma nawet tej nudziary qwerty a temat byl "czy jest libed" a nie nudziara

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się