Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Shadi napewno bedzie dobrze masz prace a to jest wazne:)Zreszta w NY tez duzo Polakow:) Pozdrawiam wszystkich i ide grac jeszcze nie pora na spanie hihihi

Elfica dzieki za foty. Super sa!!! Skracaj wlosy!!! Super wygladasz w krotkich :) Dzieki twoim zdjeciom, chyba sie jutro zetne! I tak nie spinam, wiec po co mi maja przeszkadzac, jak moge miec krotkie i nawet lepiej wygladac hihihh. :)

Gość przestan szalec
AniaBania! Czym ty sie popisujesz?

Cos ci nie pasi, to juz spieprzaj stad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt cie tu nie prosil, wiec nie komentuj!!!!!!!!! Znajdz sobie inne forum, albo sam stworz pod tytulem: \"dla idiotów\" !!!!!!!!!!!!!

Gość mam cie
Ty od szmaty i zlewow, jestem pewna ze to twoj topik i na ciebie u wszyscy pomstuja!!! http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14380868&a=14707435 i jestem pewna ze jeste uposledzona skoro tyle czasu cie bawia twoje zalosne akcje!!!

Gość jestem pewna ze to ty
i co zamilklas? a taka bylas dowcipna! http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14582442&a=14697769 tu jest ostrzezenie na temat tej pannicy!!!

Gość obnazam cie
mam cie Ty od szmaty i zlewow, jestem pewna ze to twoj topik i na ciebie u wszyscy pomstuja!!! http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14380868&a=14707435 i jestem pewna ze jeste uposledzona skoro tyle czasu cie bawia twoje zalosne akcje!!! jestem pewna ze to ty i co zamilklas? a taka bylas dowcipna! http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14582442&a=14697769 tu jest ostrzezenie na temat tej pannicy!!!

Widze ze jakis smiec sie przyplatal do naszego forum. Takich to najlepiej ignorowac.

Gość Marcelka 29
Zyje od 3 lat w Portoryko z Amerykaninem. Rajskie miejsce, oszalamiajce pejzaze na co dzien, a tempo zycia powolne, w sam raz na moja miare.

Gość Fafik27
Do Wszystkich: Witam serdecznie cala wesołą gromadkę Polaków. Nie wiem jak tam kto z was ile ma lat itd ale moze orientujecie sie w pewnej sprawie. Przyjechałem do Angli do pracy i chce założyc własna firme ale nie wiem od czego zacząć. Czy to trzeba sie gdzies rejestrować jak w Polsce, czy co? Wiem że podatki płaci się raz w roku ale co z ubezpieczeniem społecznym? Czy tu jest coś odpowiadającego naszemu ZUSowi? Jak załatwić social insurance? Za wszelkie informacje bardzo dziękuję. pozdrawiam

Hej wszystkim :) U nas dzisiaj znowu zar leje sie z nieba! :o A ja wlasnie wstawilam do pieca sernik z sera przytachanego az z Polski hihi... Po poludniu zapowiada sie prawdziwa uczta sernikowa :D Ja plus sernik :D Z nikim dzielic sie nie bede ;):D Bagatelka - 👄 znalazlam w koncu ten przepis na pasztet z ziemniakow :) Byl w ksiazce :) Po poludniu postaram sie go wklepac :) Mam tez jeszcze bardzo ciekawy przepis na pieczen rzymska i w ogole kilka innych pyszniastych przepisow :) Znowu glodomor wyszedl ze mnie :D Aha, a co to za pyszniaste krewetki wcozraj serwowalas? :) Marcelka 29 - witaj 🖐️ Fafik27 - niestety nie ma tutaj nikogo z Anglii, wiec nie wiem czy znajdzie sie tutaj ktos, kto moglby Ci pomoc. Sprobuj moze poszukac informacji na www.forum.o2.pl Tam jest specjalny dzial poswiecony Polonii i moze tam znadziesz kogos, kto udzieli Ci informacji :) Coz, pozdrawiam wszystkich. Ide zajrzec do serniczka... Mniam... :) Trzymajcie sie cieplo :)

Margotka- serniczek mniammmm Bagatelka- podaj przepis na te krewetki:) Kurcze dziewczyny ale mi sie chce watrobki z cebula buuuuuuu ide sprzatac bo dom zapuszczony hihihihi

Elfik - co Cie tak na sprzatanie wzielo, od srody piszesz, ze sprzatasz ? :D a watrubka to faktycznie mniaaaaaaam byla wiec zapraszam czescie w chicagowskie tereny na takie smakolyki :D alez mamy pogodne, zero slonca co w sumie jest super ale modle sie zeby nie padalo dzisiaj bo mi zdiecia zniszczy !!! to na razie :)

Piwonia no tak ale tylko pisze ze sprzatm ale jeszce sie nie zebralam zeby zaczac :)Ohhh nie martw sie bede odwiedzac chicagowskie strony:) kurcze a u nas leje........

Objadalam sie strasznie moim serniczkiem - ktory wyszedl mi po prostu rewelacyjny nie chwalac sie ;):D Pol blachy juz nie ma :D Dupka rosnie, ale co tam ;):D Raz sie zyje :D Elf - ja tez sie tak zabieram za sprarzatanie... nie chce mi sie, szczegolnie, ze w przyszlym tygodniu zaczynam pakowanie :) Marzeniusia - juz leci do Ciebie kawalek serniczka, chociaz mialam sie nie dzielic ;):D

MARGOT ale mi apetytu narobilas! Dawaj przepis na sernik! Dzis nie zrobie, bo nie mam sera, ale moze w przyszlym tygodniu!!! Ale mi sie chce sernika z rodzynkami jeszcze!!!!!!!!

Hej, pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich!!! Chyba musze tez wyprobowac wasze przepisy!!!!

Marzenka- jeszcze mi basement zostal do odkurzenia:)Kurcze za duzy ten dom:) Barb:) Margot:) :) :) :) :) :) :)

Marzenusia - jutro wystukam przepis :D Dzisiaj jestem na to zbyt objedzona ;):D Barb - ja Cie jeszcze raz zachecam do sprobowania mojego przepisu na gulasz :) Elfik :)

Dark Elf ja nie mam Twojego numeru po tym jak stracilam moj stary dysk :( Musisz sie do mnie odezwac :)

Gość Marzenucha
No wiec czekam na przepis MARGOT :D

Marzenka- ok odezwe sie nastepnym razem moj maz wlasnie dzwoni i zmykam jesc:) pozdrowionka:)