Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Beatek co u Ciebie slychac? ja jeszcze zyje na dwa swiaty Polski i Angielski. jestem tu a myslami tam ;)

W sumie prawie się nie znamy Ja pracuje:) , Patrycją zajmuje się mama ( ale z coraz większym trudem) :( I ostatnio mam takie myśli żeby gdzies pojechac w świat za chlebkiem bo w pracy coraz gorzej:( Tam są zupełnie inne realia prawda? Póki co trzeba sie cieszyc z tego że i ja i Marek pracujemy :) malutko w miare dorze się chowa i daje nam wieeeeeele radości:D Nie dostałam od Ciebie zdjęc?

chyba jestem głodna bo pozjadałam literki ;) a tak na serio to od trzech dni prawie nie jem i jest efekt -2 kg(jojo po odchudzaniu pół roku temu) :)

nic straconego,powolutku poznamy sie coraz lepiej:) a perspektywy owszem sa , ale najlepiej jak jedzie sie w dwojke. a przedewszystkim liczy sie znajomosc jezyka , doswiadczenie i duzo szczescia.

Loli - daj znać jak otwarcie. No i czekam na zdjęcia kolczyków. Siostra też. Danti - zdjęć Leonka nadal brak :(

czesc, wyslalam jeszcze raz zdj. napiszcie czy doszly. nie wiem dlaczego nie dochodza :(

Danti wreszcie mam zdjęcie :) ale tylko jedno:( Ale duży chłopczyk Boże ale Ty musiałaś wycierpiec tak daleko od niego ta tesknota :) no ale teraz jesteście razem:D A ja miałam iśc na urlop od poniedziałku i nie ide bo operacja mamy przełożona z powodu remontu sali operacyjnej :o no takie rzeczy to tylko w Polsce mogą się dziac bo operacja zapl na pon a Pan ordynator zadzwonił dopiero dzisiaj popołudniu :o

Posłałam troszkę zdjęć ;) najchetniej wysłałabym wszystkie (jakieś 200) ale pewnie i tak macie już dość Maksa ;) Danti - wczoraj dostałam maila ale bez załączników. A wcześniej dostałam chyba dwa zdjęcia (w tym to z dziadkiem)

Jonko - zdjęcia bardzo ładne :) Uważam, że bardzo ładnie wyglądasz w ciązy :) Rewelacyjne jest to zdjęcie przy drzewie.

Cześć!!! Karolina - nie mam dość Maksa, miło dostawać zdjęcia takiego rozkoszniaczka, jak Twój Synek :) Fajnie jest patrzec, jak z tygodnia na tydzień się zmienia, poważnieje... Bezkonkurencyjne jest zdjęcie jak je Bakusia ( bo to chyba Bakuś?) Martyna w ten sam sposób pochłania jogurty.. Serki zresztą też.... Danti - dostałałam pustego maila :( Loli - ma nadzieję, że Wasze kłopoty zdrowotne się już kończą🌻 I gratuluję otwarcia restauracji! Pomyślności i...no, nie wiem, czego się przy takich okazjach życzy... Może połamania widelców? ;) A na erytrocyty to Ty może żelaza trochę sobie wyłykaj? Może na początek wystarczy jakiś preparat multiwitaminowy z żelazem? Fajnie, że Wioletka jest taka bystra - takie mądre dziecko to pociecha dla każdej mamy :) Beatko - ma nadzieję, że Patrycja już całkiem zdrowa! Ninko, Aniu - buziak 👄 U nas: Ja mam dużo pracy, a jak wracam do domu, to Martyna mi nie daje odpocząć... Nie mam czasu dla siebie, a ta ciąża mi się coraz bardziej daje we znaki - szybko się męczę, nawet butów nie daję rady wiązać bez zadyszki... A za MArtynką trzeba gonić, oj trzeba... NAjbardziej lubi, jak za nią gonię na czworakach po mieszkaniu, albo dookoła drzewa... ŁAzienka nabiera kształtów - instalacje powymieniane, nic już nie cieknie... Dziś jeszcze Mariusz pojechał po nowy kibelek, bo się wkurzył na stary - nie mieliśmy w planach wymiany muszli, ale jakoś tak wyszło... No i będzie nowa... W czwartek byliśmy też ostatecznie wybierać kafle, ale jak zwykle nie doszliśmy do porozumienia ;) Ale ja nie jestem konfliktowa, zwłaszcza, że to on za wszystko płaci, więc niech ma satysfakcję, że wybrał ;) Nic nie może być gorsze od tego, co było, a przecież wytrzymałam tak 5 lat. Wiecznie tu mieszkać nie będziemy, najdalej za 4-5 lat się wyprowadzimy, być może już do jakiegoś \"docelowego\" lokum, to wtedy będę wybierać według swojego gustu ;) Echhh - jest tyle rzeczy, o których jeszcze chciałabym Wam opowiedzieć, ale tak mi się nie chce klepać w klawisze no i oczy mnie starsznie pieką... Jakie macie plany na Sylwestra? Mi się marzy wyjazd w jakieś pięknie ośnieżone górki, skrzypiący śnieg pod stopami, gwiazdy w noc sylwestrową.... Ale nic z tego - czeka nas (jak co roku) NOT (nocne oglądanie telewizji) :O I tylko modlę się, żeby nikt nie wymyślił u nas jakiegoś spędu, bo potem te wszystkie gary trzeba zmywać... Dobrej Nocy!!!

Jonko aż mi wstyd tak pytac i pytac ale znowu mam pilące pytanie,bo Pati owszem z zap już się wykurowała ale dostała dziwnych plam wygląda to podobnie jak ugryzienie komara tylko płaskie i pojawiło się najpierw na nogach a potem na rękach , innych obajwów nie ma czy to moze byc jakas zakażna choroba czy poprostu uczulenie ? Sorry ż e tak Cię męczę:o

Nie męczysz mnie - ale te plamy to może być wszystko... Raczej uczuleniowe - po antybiotyku, chyba, że miała kontakt z kimś chorym zakaźnie. Ale na różyczke jest szczepiona, więc w grę może wchodzić ospa wietrzna - tylko że wtedy byłyby to pęcherzyki.

Dziękuję Jonko domyślam się że to po tzw szyneczce domowej roboty na którą skusiłam się dzisiaj na rynku , zjadła tego ze dwa plastry:o Zdjęcia piękne , naprawde rewelacyjnie wyglądasz:D A ja dzisiaj odpoczęłam od Marka bo złapał \"fuchę\" ale mi było dobrze :D Dobre Nocy🌻👄

Czyli do jutra powinno zejść :) Fajne takie wkakacje od męża ;) Mój już wrócił - bez kibelka, niestety :O Wyniknał jakiś problem z kątem odejścia rury odpływowej ;) Pa 🖐️

Jesteście jeszcze? Jonko - tak, Maks wcina Bakusia, ale ostatnio nie bardzo mu one smakują :O Najchętnije jadłby na zmiane parówki i kaszkę mleczno-ryżowa :O

ja jestem Karolinko ! nie chciałam męczyc Jonki i si ę pożegnałam :D

Karolina Ty chyba rejestrujesz w obiektywie każdy dzień z życia Maksia;)

Witam 🖐️ 🖐️ 🖐️ Wioletka zdrowieje :) całe szczęście . Katarek jeszcze ma ,ale gardełko już mniej czerwone i lepiej śpi , a przy tym my też ;-) Danti Serdecznie Zapraszamy ! :-) Oczywiście Was Wszystkie choć Danti ma zdecydowanie najbliżej ;-) Otwarcie przesunęło się na sobotnie popołudnie ... Takie to guzdrały ,a i wiecznie coś brakowało ;-) Ale nie było żle , chłopcy szybko się wprawili , ludzi też trochę przyszło - biorąc pod uwagę ,że nikt nie wiedział kiedy będzie otwarcie , no i bez żadnych ulotek . Teraz pomału będziemy dbać o rozgłos , ulotki itp Ostatnio jak się budziłam to Adrian już wychodził ,a wracał jak już spałyśmy ... Takie to trochę dla mnie dziwne , muszę się przyzwyczaić ;-) Dziś wrócił o 2.00 nad ranem a spał do 9.00 - a zawsze to my spałyśmy najdłużej i czekało na Nas śniadanko :D Nadchodzą wielkie zmiany i nerwówka :-0 Mój tata znowu wyjechał , nie zdążył skosztować kebeba :-( , a ja nawet nie zdążyłam się pożeganać z Nim ...

Jonko , żelazo mam bardzo wysokie ... 156 na 160 normy . Lekaż przepisał mi takie tabletki z kwasem foliowym . Kurczę sama nie wiem jaki jest powód :-( Danti -Leonek bardzo wydoroślał :-) i najbardziej się zmienił ze wszystkich Naszych Urwisków ;-) To już taki mały mężczyzna :-)

Buziaki dla naszych maluszków 😘 😘 😘 Danti fajnie, ze do nas wróciłaś ;) postanowiłam się wziąść za siebie i zapisuje się do Klubu Kwadransowych Grubasów. Elbląg ma podobno świetne wyniki :) dzięki wam dziewczyny za wsparcie, zawsze trochę mi lepiej jak wiem, ze ktoś mnie wspiera, chociaż na odległość. Byłam u psyhologa. Fajna babka, ale stwierdziła, ze bez Marka wiele mi nie pomoże-mam go zaprosić na następną wizytę, jeśli nie przyjdzie to wyśle do niego zaproszenie na piśmie. Jeśli i to zawiedzie to załoza dla mnie niebieską kartę, bo to co Marek wyczynia to psyhiczne znęcanie się i szantaż emocjonalny. Szkoda mi tego małżeństwa i szkoda dzieci inaczej nie robiłabym tego :( Dzięki za zdjęcia, jeszcze wszystkich nie obejrzałam, ale to nadrobię i wyslę nowe do Was :) Narka 🖐️

Witajcie Aniu - przykre to co piszesz, zwłaszcza teraz jak na świecie pojawił się Kubuś :( Trzymam za Ciebie kciuki. Bądź silna! Loli - no wreszcie się doczekałaś! To teraz masz pracę? A Adrian nie pracuje już z tej hurtowni?

Cześć :) Jaka ciiisza ;) Napracowałam się dziś :) Ale jestem zadowolona - zrobiłam obiad, posprzatałam i ani razu się nie zdenerwowałam na Martynkę - albo ona była grzeczna, albo ja wyjątkowo spokojna ;) Martynka była dziś na...lodowisku! I bardzo jej się podobało podobno - nie wiem, bo ja byłam w pracy :) Ale jutro idziemy razem, mam na rano więc jak wrócę pójdę z nią :D Łyżwy już dostała od babci na Dzień Dziecka :) Zaraz sprawdzę pocztę :)

Jestem zawiedziona :( Znowu nie dostałam żadnych zdjęć :( Leonka fotek jeszcze nie widziałam.... Późna pora, ide spać ;)

hej A my byłyśmy dzisiaj u lekarza z wysypką która okazała się \"pokrzywką\" Pati dostała kropelki zyrtec a jak nie przejdzie to jakies badania trzeba będzie zrobic:( Poza tym mini urlop zleciał mi baaaaardzo szybko:(